ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Το "14:9" αποτελεί ένα ημίμετρο, έμπνευσης BBC, που στόχο είχε να μοιράσει μικρότερες μπάρες σε όλους, από το να βλέπουν μεγάλες μπάρες μόνο οι κάτοχοι 16:9 ή μόνο οι κάτοχοι 4:3 συσκευών...

Όπως προείπε και ο Δημήτρης, δεν αποτελεί φορμά. Ό,τι υλικό 14:9 προβάλλεται από κάποιο κανάλι, πρόκειται για κροπαρισμένο δεξιά-αρίστερα 16:9 ή κροπαρισμένο πάνω-κάτω 4:3...

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Ευτυχως που γραφετε για τον Antenna και μαθαινω τις εξελιξεις του γιατι βλεποντας τηλεοραση μεσω του απο το OTE Tv εχω αρχισει να ξεχναω και οτι υπαρχει αυτο το καναλι.

Last edited by a moderator:

Το logo του ANT1, καθώς και του Μακεδονία TV έγινε 16:9. Για να δούμε τι θα δούμε...

Να βαλουμε μια ψηφοφορια, ποιο καναλι θα βαλει το wss πρωτο

o alpha ή ο ΑΝΤ1?

Θα σου έλεγα το ΑΡΤ(ΤΗΛΕΑΣΤΥ) αλλά βλέπω πως έχει ήδη.:flipout:
...Οπότε ο ALPHA, εκτός και αν βγει άμεσα το ZOOGLA TV, οπότε και θα του πάρει την σειρά.

Στο μεταξύ, η μόνη αλλαγή που έκανε ο ΑΝΤ1 σε 16:9 είναι το logo του. Κατά τ'άλλα Παπαδάκης, ειδήσεις κτλ, όλα σε 4:3. Αν δεν κάνω λάθος, μόνο το ένα τουρκοσήριαλ είναι 16:9.

Όταν θα πάρει μπροστά ο ΑΝΤ1 και θα προσπαθήσει να ακολουθήσει την τεχνολογία, θα είναι ήδη αργά.
Θα έχει ήδη αγοραστεί από κανέναν Σεϊχη ή Βούλγαρο.

Μα τι λες τώρα; Εδώ έχουν σχέδια για επέκταση σε Ρουμανία (ή Σλοβενία, δεν θυμάμαι ακριβώς)
Την τεχνολογία θα κοιτάνε;

Ήθελα να έβλεπα ποιος είναι υπεύθυνος (κανένας Έλληνας μήπως?) στο NOVA BULGARIA που είναι πλέον του ANT1 και τι ποιότητα εικόνας μεταδίδουν εκεί.
Θα ήθελα να έβλεπα "live" τις σειρές του ΑΝΤ1 που τις έχουν στα Βουλγάρικα... να δω εικόνα.

Υπαρχουν και χειροτερα, απο τον ιδιο ομιλο βεβαια.

Το Μακεδονια TV χθες καταφερε να μας μεταφερει την παλια καλη, ζεστη εικονα της χιλιοπαιγμενης βιντεοκασσετας μεσα απο τα κρυα και αψυχα bytes της ψηφιακης μεταδοσης.
Οσοι ετυχε να πεσουν πανω στο "Sex and the City" που εκανε... πρεμιερα χθες το βραδυ απο τον σταθμο, ηταν τυχεροι για το ταξιδι στα 80s που τους προκαλεσε η εικονα.

Επισης και το λογοτυπο του Μακεδονια ειναι πλεον 16:9. Με αυτην την κινηση ο ομιλος ολοκληρωσε το περασμα στην widescreen τηλεοπτικη εποχη.

Και εγώ έτυχε για μια στιγμή να "πέσω" πάνω στις πρεμιέρες του Μακεδονία. Πραγματικά, η εικόνα δεν περιγράφεται με λέξεις. Εμένα (όταν είχα video), οι βιντεοκασέτες μου έδειχναν καλύτερα. Και όλα αυτά μέσω digea. Φαντάζομαι, μέσω nova, το πρόβλημα θα ήταν ακόμη χειρότερο. Χαμένοι στην ομίχλη...

Είστε κακοί και εμπαθείς !!!:slapface:
Όλος ο κόσμος διασκευάζει τα τραγούδια των '80...όλοι μιλάνε για το πόσο καλές και αθώες ήταν εκείνες οι εποχές κι εμείς που έχουμε τη χαρά να την ξαναζούμε απ' το σαλόνι του σπιτιού μας γκρινιάζουμε...:grandpa:

Υπαρχει κανενα Ελληνικο καναλι ειτε ψηφιακο ειτε αναλογικο με καλη εικονα;;;;; Πειτε μου για να το δω....
Δειτε λοιπον εικονα απο επιγειο ψηφιακο καναλι (νομιζω οτι δεν εκπεμπει δορυφορικα HD) και φυσικα ηχο.
Εδω: https://vimeo.com/51679434 κι εδω: http://vimeo.com/45782498 250+ επιγεια ψηφιακα καναλια.