ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Βλέπω μπάσκετ Ελλάδα-Κροατία από Web TV.
Έβαλα και τη τηλεοραση, να δώ την εικόνα του Ant1.
Είδα ότι το Web TV προηγείται της digea κατά 2 δευτερόλεπτα περίπου.
Περίεργο δεν ειναι? Digea από ΚΕ Βάρης.

Η Digea μέσω δορυφόρου (που τροφοδοτεί και την πλειοψηφία των επίγειων κέντρων) έχει 6 δευτερόλεπτα διαφορά με την ροή του σταθμού, και 3 δευτερόλεπτα με τον OTE TV και τη NOVA.

Η εικόνα απο τους αγώνες μπάσκετ ήταν λες και βλέπεις χάλια βίντεο στο YouTube..

Η ίδια εντύπωση και σε μένα, οι αγώνες της εθνικής στη Λιθουανία ήταν σε εικόνα σαν πειρατικό streaming, πιστεύω ότι έφταιγε η παραγωγή της μετάδοσης. Για να δούμε σήμερα το βράδυ στο ματς με την Τουρκία

Last edited:
Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Το βράδυ μπορεί να είναι καλύτερη η εικόνα, μιας που θα είναι οπτική ίνα από το ΟΑΚΑ κατευθείαν , λέω εγώ τώρα....
Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να βγάζουν τόσο χάλια παραγωγές πουθενά στο κόσμο, ούτε καν σε τριτοκοσμικές χώρες

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Η εικόνα απο τους αγώνες μπάσκετ ήταν λες και βλέπεις χάλια βίντεο στο YouTube..
Στο χωριο με αναλογικο σημα σε τηλεοραση με καθοδικο φαινοταν καμπανα

Η ίδια εντύπωση και σε μένα, οι αγώνες της εθνικής στη Λιθουανία ήταν σε εικόνα σαν πειρατικό streaming, πιστεύω ότι έφταιγε η παραγωγή της μετάδοσης. Για να δούμε σήμερα το βράδυ στο ματς με την Τουρκία
Εγώ τους έχω ικανούς να μετέδωσαν πειρατικό streaming. Τουλάχιστον θα έχουν κάνει κάτι πρωτότυπο στα παγκόσμια χρονικά για τα δεδομένα της τηλεόρασης.

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Στο χωριο με αναλογικο σημα σε τηλεοραση με καθοδικο φαινοταν καμπανα
Από σήμα καλό ήταν, αλλά η ευκρίνεια στο ψηφιακό τουλάχιστον ήταν πολύ μικρή, όπως βλέπουμε κλιπ στο youtube χαμηλής ανάλυσης. Συμβαίνει και αυτό που έχω διαπιστώσει κι εγώ ότι στο αναλογικό είναι συγκριτικά καλύτερος ο ΑΝΤ1 από το ψηφιακό

Eλεος ρε ΑΝΤ1,μας εβγαλες τα ματια,στο 2014 τετοιο πραγμα...Πως θα δουμε το μουντομπασκετ εμεις οι κακομοιροι που δεν εχουμε οτε tv?

Λύθηκε το μυστήριο της κακής εικόνας του ΑΝΤ1: φταίνε τα μούσια των παιχτών. Δεν φτάνει το bitrate για να δείξει όλες τις τρίχες. Μιλάμε για πολλές τρίχες...και πολλά μούσια...

Aν προσθεσουμε και τις τριχες που λενε οι εκφωνητες δε...

Πρεμιέρα για το μουντομπάσκετ στον Αντ1 και η εικόνα αναμενόμενη. Μου θυμίζει τις προ δεκαπενταετίας βιντεοκασέτες μου. Νοσταλγία... Κάποιοι πετυχαίνουν καλά το HD, ο Αντ1 ειδικεύεται στο ρετρό.

Πριν λίγο στο τηλέφωνο με τον αδερφό μου που μένει δίπλα:
-Έλα τι κάνεις?
-Προσπαθώ να δω μπάσκετ και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Θα στέιλω μαιλ στον αντ1. Το βράδυ τι θα κάνω με την Ελλάδα?
-Θα έρθετε απο εδώ (otetv)
-Ωραία οι μπύρες δικές μου!

Πέρα απο τη πλάκα θα πρέπει εκτός απο το χρηματικό να παίζει ρόλο και η ποιότητα. Με τον αντ1 έχουμε υποβάθμιση του κάθε γεγονότος.

Σήμερα έβαλα να δω μπασκετ και πραγματικα είδα με τα ματια μου οτι η εικόνα είναι τραγικη!! τόσο απο digea όσο και απο nova . Διάβαζα τόσο καιρό για την ποιότητα μέχρι που το είδα live.

Ειδικά τα γραφικά είναι αδύνατον να τα διαβάσεις.

Βοηθήστε τον αόματο!
Τι γράφει εκεί ρε παιδιά?

Attachments

• vlcsnap-2014-08-30-20h59m10s34.jpg
    vlcsnap-2014-08-30-20h59m10s34.jpg
    58.1 KB · Views: 247

Ξεκινησε.....
Άντε....παλι θα τα οικονομήσουν οι οφθαλμίατροι...!