Ο κάθε σταθμός, έχει κάποια μηχανήματα, όπου κάνουν λήψη όλων των εισερχόμενων σημάτων, είτε αυτό λέγεται μουντομπάσκετ, είτε παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, είτε ζωντανό από το σύνταγμα. Αυτά τα μηχανήματα αναλαμβάνουν, να κάνουν όλα αυτά τα εισερχόμενα, "συμβατά " και διαχειρισημα με τον σταθμό. Δεν είναι θέμα ανθρώπων, δυστυχώς είναι θέμα μηχανημάτων και τρόπου λειτουργίας.
Είναι καθαρά τεχνικό το όλο πρόβλημα και είναι δύσκολο να στο εξηγήσω πιο απλά και κατανοητά.
α) Θεωρειτε οτι το κοστος μιας αναβαθμισης των μηχανηματων ειναι απαγορευτικο για τα δεδομενα του ομιλου ΑΝΤ1; Δεν γνωρίζετε φυσικα τα οικονομικά του ΑΝΤ1 αλλά σαν επαγγελματίας έχετε εικόνα του κόστους ενω εγω δεν μπορώ να ξέρω αν μιλάμε για κοστος 10 ή 100 εκ. ευρώ.
Α) Το κόστος δεν είναι απαγορευτικό, ούτε για κανάλι τοπικής εμβέλειας.
Ο ANT1 ήταν το πρώτο ιδιωτικό κανάλι που άρχισε να εκπέμπει αν δεν με ξεγελά η μνήμη μου. Από τότε έως σήμερα δείχνει σαν να μην άλλαξε τίποτα από θέμα εξοπλισμού. Για τις τότε τηλεοράσεις η εικόνα σίγουρα ήταν τέλεια. Σήμερα όμως με τις αλλαγές που έχουν γίνει ο ΑΝΤ1 μοιάζει με μικρό περιφερειακό σταθμό τοπικής εμβέλειας.
Μονοι μας τα λεμε, μονοι μας τα ακουμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.