Δεν έχω ψάξει αν γίνεται να κάνει κάτι το ΕΣΡ αλλά και να υπάρχει δυνατότητα πιο πιθανό είναι να καταργήσει το ΕΣΡ ο Κυριακού παρά να του το επιβάλει.απαραδεκτο παιδια, χιλιες φορες να τον κλεισουνε παρα αυτο το πραμα, το χω ξαναπει,
αντι να πανε να δωσουν κανα φραγκο να φτιαξουν την ελεεινη εικονα τους, πανε κ κηνυγανε αθλητικες μεταδοσεις,
γιατι σου λεει εκει ειναι τα φραγκα απο τις διαφημισεις, την εικονα ποιος θα μου την πληρωσει,
ελεος πια μ αυτο το πραγμα, το ΕΣΡ δεν παρακολουθει να τραβηξει καμια μηνυση;
α) Θεωρειτε οτι το κοστος μιας αναβαθμισης των μηχανηματων ειναι απαγορευτικο για τα δεδομενα του ομιλου ΑΝΤ1; Δεν γνωρίζετε φυσικα τα οικονομικά του ΑΝΤ1 αλλά σαν επαγγελματίας έχετε εικόνα του κόστους ενω εγω δεν μπορώ να ξέρω αν μιλάμε για κοστος 10 ή 100 εκ. ευρώ.
Α) Το κόστος δεν είναι απαγορευτικό, ούτε για κανάλι τοπικής εμβέλειας.
Όσον αφορά το προχθεσινό ντέρμπυ, πρέπει να πω ότι κατ´εμένα δεν ήταν τόσο έντονο το πρόβλημα αλλά και πάλι υπήρχε. Στα κοντινά όμως πλάνα τουλάχιστον τα πράγματα πήγαιναν νορμάλ σε εικόνα, και τα γραφικά με μικροπροβλήματα αλλά εστω τα καταλάβαινες εύκολα. Παρόλα αυτά το Μουντομπάσκετ πιο πριν ήταν άσχημο σε εικόνα και αναντίστοιχο με την ποιότητα της παραγωγής και των αγώνων.
χρονια τωρα ο κυριακου αβνφερεται σε επενδυσεις σε σερβια κροατια και γενικα βαλκανια αγνοωντας επιδεικτικα τους ελληνες τηλεθεατες ας ειναι ο Μαικ ο ΦασολακηςΕγώ ανέβασα πάντως αυτό εδώ....
http://www.digitaltvinfo.gr/news/me...a-ginei-epitelous-me-tin-poiotita-tis-eikonas
"ANT1, τι θα γίνει επιτέλους με την ποιότητα της εικόνας;
Στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Κύριος ομιλητής ήταν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Θοδωρής Κυριακού, που μίλησε για τη στρατηγική και τις δραστηριότητες του ομίλου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη και επέκταση του στο εξωτερικό. Οι δραστηριότητες αυτές είναι φυσικά αξιέπαινες, όμως μία όχι και τόσο μικρή λεπτομέρεια χαλάει την εικόνα: οι επενδύσεις που κάνει ο όμιλος μέσα στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην τεχνολογική αναβάθμιση της ελληνικής ναυαρχίδας του, τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, φαίνεται να είναι μηδαμινές.
Διαφορετικά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η εδώ και χρόνια απαράδεκτη ποιότητα εικόνας που εμφανίζουν τα τηλεοπτικά προγράμματα του σταθμού, ιδιαίτερα στις ζωντανές μεταδόσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ, όπου και έχει έντονη παρουσία. Τα παράπονα τηλεθεατών, που έχουν κάπως μεγαλύτερες απαιτήσεις και δεν αρκούνται «απλά να βλέπουν» είναι συνεχή, ενώ συνεχή είναι και τα σχόλια των χρηστών σε εξειδικευμένα φόρουμ του οπτικοακουστικού και τηλεοπτικού χώρου, για την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζουν οι ζωντανές αυτές μεταδόσεις του τηλεοπτικού καναλιού.
Έτσι μπαίνει το ερώτημα, πότε θα ασχοληθούν οι υπεύθυνοι του ομίλου με τον ελληνικό ΑΝΤ1 για να αναβαθμίσουν την ποιότητα της εικόνας του, ώστε να ανταποκρίνεται στο ποιοτικό και premium αθλητικό περιεχόμενο που μεταδίδει, και να ικανοποιήσουν επιτέλους και τις απαιτήσεις των ελλήνων τηλεθεατών;"
Άσχετο, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και σε έναν άλλον λόγο. Εγώ παρακολουθώ την εκπομπή του Παπαδάκη, και είναι η μόνη ενημερωτική εκπομπή που παρακολουθώ στην τηλεόραση. Έχω γράψει και παλιότερα (με την αφορμή της ΕΡΤ) ότι η ενημέρωση στην τηλεόραση χρησιμοποιείται πια καθαρά για λόγους προπαγάνδας και προώθησης συμφερόντων. Ο μόνος που αντέχω είναι λίγο ο Παπαδάκης γιατί είναι λίγο παρακάτω από τους άλλους.Απ' το σημερινό Πρωινό Ant1 με Παπαδάκη.
Διάβασμα των πρωτοσέλιδων στο Studio, ακίνητη εικόνα, λήψη από 1 μ. περίπου. Ιδανικές συνθήκες
Κι όμως, μόνο τα μεγάλα γράμματα της εφημερίδας διαβάζονται!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.