ΑΝΤ1

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Μήπως ξέρετε ποιο ελεύθερο κανάλι θα δείχνει από την νέα σεζόν κάποιο παιχνίδι του Europa; Είχα διαβάσει ότι το Europa πήγε στον ΟΤΕ TV, και ένα παιχνίδι της αγωνιστικής θα το δείχνει κάποιο ελεύθερο κανάλι. Ο Μιχάλης Τσώχος μας αποχαιρέτησε με τον τελικό. Είπε και την μπηχτή του για τους ανώνυμους του διαδικτύου που κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους βρίζουν. Αλλά δεν έχω βρει τίποτα για το ποιο ελεύθερο κανάλι θα δείχνει τον αγώνα.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

http://www.sport24.gr/football/Cham...ampions-league-kai-europa-league.3083233.html
Στο Champions League, ο ΟΤΕ TV θα προβάλει:

Aποκλειστικά όλους τους αγώνες των Play off της διοργάνωσης και τις 2 αγωνιστικές ημέρες.

Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης.

Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTE TV και ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Στο Europa League, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Τον Τσόχο καλά τον κάνουν οι "ανώνυμοι του διαδικτύου" γιατί είναι για γέλια οι μεταδόσεις του.

Μήπως ξέρετε ποιο ελεύθερο κανάλι θα δείχνει από την νέα σεζόν κάποιο παιχνίδι του Europa;
Κανένα. Όλους τους αγώνες θα τους δείξει ο ΟΤΕ TV. Μόνο ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης.

Δελτίο τύπου της 15ης Οκτωβρίου 2014

Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Μάλιστα. Στην αρχή έλεγαν ότι και ένας αγώνας του Europa θα είναι σε ελεύθερο κανάλι, αλλά μετά δεν το ξαναείδα πουθενά. Και τελικά φαίνεται δεν ισχύει.
Άρα πάει και το Europa. Μόνο ένας αγώνας του Champions League υπάρχει από ποδόσφαιρο σε ελεύθερο κανάλι. Γιαυτό τότε (19/5/2011) είχα γράψει αυτό:
Χωρίς να θέλω να κουράσω, θα ήθελα να επαναλάβω την παραπάνω άποψη που είχα γράψει παλιότερα. Γιατί αν ο ΑΝΤ1 αποφασίσει να παρατήσει το Europa League (ίσως ακόμα και λόγω της κριτικής που δέχεται για την ποιότητα της εικόνας) δεν νομίζω οτι από το ραδιόφωνο θα έχω καλύτερη ποιότητα εικόνας. Γιατί μόνο από εκεί θα έχω πρόσβαση στα παιχνίδια, αφού δεν νομίζω οτι υπάρχει άλλο ελεύθερο κανάλι που θα τα αναλάμβανε, και αυτά θα κατέληγαν στην NOVA. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα καταγγείλουμε την κακή ποιότητα εικόνας, αλλά εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψη οτι προτιμώ να μην δω τα παιχνίδια παρά να τα δω στον ΑΝΤ1 λόγω της ποιότητας της εικόνας.
Τότε δεν υπήρχε OTETV. Φυσικά ο ΑΝΤ1 είχε χάλια εικόνα, που προκαλούσε και εντύπωση πως το κατάφερναν, αλλά γιαυτό εγώ γενικά δεν πολυγκρίνιαζα. Δορυφορικά δεν έχω και δεν μπορώ να βάλω τώρα, και δεν περισσεύουν για ΟΤΕTV. Οπότε όλα τα αθλητικά σιγά σιγά θα εξαφανιστούν από την ελεύθερη τηλεόραση. Δεν βαριέσαι, συνηθίζεις και χωρίς αυτά. Μέχρι και για τους Ολυμπιακούς αγώνες κάπου διάβασα ότι δεν θα μεταδοθούν ολόκληροι όπως έκανε μέχρι τώρα η ΕΡΤ.
Έχει το Eurobasket ο ΑΝΤ1 τον Σεπτέμβριο, αλλά λίγους αγώνες. Μάλλον μόνο την εθνική ομάδα, όπως έκαναν και το 2013. Το υπόλοιπο Eurobasket είναι και αυτό στον ΟΤΕTV.
Σε κάποια αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο έκαναν κουβέντα για το αν πρέπει να συγκρίνουμε τον Μάικλ Τζόρνταν με τον Κόμπε Μπράιαντ ή τον Λεμπρόν Τζέιμς. Και σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να τους συγκρίνω. Δεν έχω δει τον Μπράιαντ και τον Τζέιμς να παίζουν. Ελάχιστα παιχνίδια, όπως κάποια της Εθνικής τους. Εδώ και πολλά χρόνια το NBA είναι σε συνδρομητικά κανάλια. Ούτε καν έναν αγώνα, με καθυστέρηση έστω σε ελεύθερο κανάλι.
Αντίο αθλητικά λοιπόν. Δεν βαριέσαι. Θα βλέπω Κωνσταντίνου και Ελένης.

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Tα αθλητικά είναι premium περιεχόμενο και συνεπώς πάνε στην συνδρομητική.

Θέμα ζήτησης και προσφοράς είναι.

Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Μάλιστα. Στην αρχή έλεγαν ότι και ένας αγώνας του Europa θα είναι σε ελεύθερο κανάλι, αλλά μετά δεν το ξαναείδα πουθενά. Και τελικά φαίνεται δεν ισχύει.
Άρα πάει και το Europa. Μόνο ένας αγώνας του Champions League υπάρχει από ποδόσφαιρο σε ελεύθερο κανάλι. Γιαυτό τότε (19/5/2011) είχα γράψει αυτό:

Τότε δεν υπήρχε OTETV. Φυσικά ο ΑΝΤ1 είχε χάλια εικόνα, που προκαλούσε και εντύπωση πως το κατάφερναν, αλλά γιαυτό εγώ γενικά δεν πολυγκρίνιαζα. Δορυφορικά δεν έχω και δεν μπορώ να βάλω τώρα, και δεν περισσεύουν για ΟΤΕTV. Οπότε όλα τα αθλητικά σιγά σιγά θα εξαφανιστούν από την ελεύθερη τηλεόραση. Δεν βαριέσαι, συνηθίζεις και χωρίς αυτά. Μέχρι και για τους Ολυμπιακούς αγώνες κάπου διάβασα ότι δεν θα μεταδοθούν ολόκληροι όπως έκανε μέχρι τώρα η ΕΡΤ.
Έχει το Eurobasket ο ΑΝΤ1 τον Σεπτέμβριο, αλλά λίγους αγώνες. Μάλλον μόνο την εθνική ομάδα, όπως έκαναν και το 2013. Το υπόλοιπο Eurobasket είναι και αυτό στον ΟΤΕTV.
Σε κάποια αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο έκαναν κουβέντα για το αν πρέπει να συγκρίνουμε τον Μάικλ Τζόρνταν με τον Κόμπε Μπράιαντ ή τον Λεμπρόν Τζέιμς. Και σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να τους συγκρίνω. Δεν έχω δει τον Μπράιαντ και τον Τζέιμς να παίζουν. Ελάχιστα παιχνίδια, όπως κάποια της Εθνικής τους. Εδώ και πολλά χρόνια το NBA είναι σε συνδρομητικά κανάλια. Ούτε καν έναν αγώνα, με καθυστέρηση έστω σε ελεύθερο κανάλι.
Αντίο αθλητικά λοιπόν. Δεν βαριέσαι. Θα βλέπω Κωνσταντίνου και Ελένης.

Απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε μόνο από την ΕΡΤ. Αλλά δυστυχώς, εκτός της περικοπής του τέλους, δεν μπορεί να σου ανοίξει 5 κανάλια να δείχνουν όλα ολυμπιακούς αγώνες δυστυχώς λόγω κόστους. Οπότε κατ εμέ τουλάχιστον καλύτερα που πήγαν στον ΟΤΕ γιατί θα δούμε τους περισσότερους αγώνες που δεν θα βλέπαμε διαφορετικά. Αλλά για φαντάσου πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα εάν αντί για 3 ευρώ πληρώναμε 6 ή 10 για την ΕΡΤ και διαχειριζόντουσαν σωστά το ποσό αυτό.

Και όσοι δεν εχουν ΟΤΕ Αντρεα μου; Ολυμπιακοί αγώνες ειναι, δεν ειναι τελικος κυπελου, ή ChL..

Οφείλει η ΕΡΤ να καλύψει αυτά τα γεγονότα όσο καλύτερα γίνεται. Αλλά δυστυχώς, αυτό συνεπάγεται με μια, το πολύ δυο μεταδόσεις την φορά ενώ μπορεί να υπάρχουν 10 streams. Επιπλέον συχνότητες για να δώσει δεν θα δώσει, οπότε από το ολότελα εκτός από την ΕΡΤ καλό είναι να υπάρχει και σε ένα συνδρομητικό για να δούμε περισσότερο περιεχόμενο. Αλλά και πάλι, η ΕΡΤ πρέπει να μεριμνήσει κανονικά για αυτά τα γεγονότα.

Πάντως το 2004 που είχε βγάλει 6 ολυμπιακά κανάλια (και νομίζω και το 2008) στη NOVA, δεν νομίζω να κόστισαν τίποτα... Προσωπικό εκφωνητών υπάρχει, τεχνικό προσωπικό υπάρχει, ρεύμα στα βουνά δεν καίει παραπάνω... Απλά δεν φτάνει το σήμα σε όλα τα σπίτια!

Τα ολυμπιακά καναλια, κόστισαν στην ΕΡΤ (στο το 04 αναφέρομαι). Το στήσιμο των ροών των καναλιών, καθώς και η λειτουργία των ροών, δεν είχε στηθεί από το προσωπικό της ΕΡΤ, αλλά από εμάς (ABC Productions) .

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά nvianitakis.
Eνας υπάλληλος της ΑΒC productions (ή οποιασδήποτε άλλης ιδιωτική εταιρείας) παράγει το 10πλάσιο έργο απο αυτό κάποιου στην ΕΡΤ ( του 2004 ).
Αν αναλάμβανε όλο το project των ολυμπιακών καναλιών η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ το ποιό πιθανό θα ηταν να έχουμε απεργίες τις ημέρες των ολυμπιακών αγώνων και οχι μετάδοση ολυμπιακών αθλημάτων.

Ant1:Αλλάζει η ροή μετάδοσης του προγράμματος!

Συνεχίζονται οι συζητήσεις του Ant1 για την ανάθεση του ¨αέρα¨ του καναλιού στην εταιρεία ¨Ericsson¨.Σύμφωνα με πληροφορίες,η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες,με στόχο να ξεκίνησε να υλοποιείται μέσα στο καλοκαίρι,οπότε θα έχει μειωθεί το ζωντανό πρόγραμμα του σταθμού και θα επιτρέπει παρεμβάσεις και ασκήσεις στο μάστερ κοντρόλ και στη ροή μετάδοσης του προγράμματος του καναλιού.

www.tvnea.com/2015/06/ant1_9.html

Χα χα τώρα που έχασε τα αθλητικά, χαιρετίσματα...

Ant1:Αλλάζει η ροή μετάδοσης του προγράμματος!

Συνεχίζονται οι συζητήσεις του Ant1 για την ανάθεση του ¨αέρα¨ του καναλιού στην εταιρεία ¨Ericsson¨.Σύμφωνα με πληροφορίες,η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες,με στόχο να ξεκίνησε να υλοποιείται μέσα στο καλοκαίρι,οπότε θα έχει μειωθεί το ζωντανό πρόγραμμα του σταθμού και θα επιτρέπει παρεμβάσεις και ασκήσεις στο μάστερ κοντρόλ και στη ροή μετάδοσης του προγράμματος του καναλιού.

www.tvnea.com/2015/06/ant1_9.html

Επειδή είμαι λιγάκι άσχετος, αυτή η εταιρεία τι ακριβώς θα κάνει στον ANT1;

Χα χα τώρα που έχασε τα αθλητικά, χαιρετίσματα...
Οι...πελατες του ΑΝΤ1 δεν ειχαν (εχουν) περι πολλου τα αθλητικα, οποτε...επιστρεφει στις ριζες του. Κι αν βαλει και κανα τουρκικο...

Αφου και το αδελφακι Μακεδονια TV, εκσυγχρονιστηκε προσφατα, εφτασε και η ωρα για τον ΑΝΤ1. Περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω link

Η προηγμένη ροή εργασιών του Τηλεοπτικού Σταθμού Μακεδονία TV αλλάζει τα δεδομένα της τηλεοπτικής βιομηχανίας μας!
http://radiotvlink.gr/index.php/el/reviews/thestation/item/5739