ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Κι εγώ βλέπω βελτίωση σε σχέση με το Μουντομπάσκετ (?) του 2013. Τότε δεν μπορούσα καν να διαβάσω το σκορ και τα ονόματα των παικτών...

Τώρα και η εικόνα είναι πιο καθαρή, και τα χρώματα πιο φωτεινά.

Και εγώ αυτό ακριβώς παρατήρησα. Απ' ότι φαίνεται στον ANT1 πάνε κάτι να φτιάξουν, απλά αυτό το "φτιάξουν" το πηγαίνουν με ρυθμούς χελώνας.

Δεν το συζηταμε καθολου..σημερα και της ελλαδας το ματς και το γερμανια-ιταλία η εικονα ηταν οτι καλυτερο εχω δει το τελευταίο καιρό απο τον αντεννα..
Keep going.. :rip:

το γερμανια-ιταλία η εικονα ηταν οτι καλυτερο εχω δει το τελευταίο καιρό απο τον αντεννα..
Keep going.. :rip:

που να βλεπατε τη εικονα απο την αντιστοιχη μεταδοση απο το das erste το γερμανικο σε hd.
παντως για να πω την κακια μου και εγω νομιζω οτι η εικονα του αντεννα εχει ψιλοβελτιωθει.

η εικόνα δε βλεπεται. Χαιρομαι που με τον ΟΤΕ φετος απολαμβανω μπασκετ

Το MAD είναι του Ant1; Πολύ παραπλήσια εικόνα αυτή τη στιγμή που δείχνει live.

Καμία σχέση. Tο Mad είναι των Κουρήδων. (Kontra, Alter RIP). Του ΑΝΤ1 είναι το Μακεδονία Tv.

Απορω

που την ειδατε τη βελτιωση, εδω μας πονανε τα ματια, δε λεω οτι ειμαι πλεον και αετος στην οραση, ηλικια βλεπεις αλλα και με 'η χωρις γυαλια, ειναι καλυτερα χωρις τα γυαλια, για να μη σου ερχεται και αναγουλα!

Σε σχέση με 2 χρόνια πριν, έχει αισθητή βελτίωση. Αν διαβάσεις παλιότερα μηνύματα θα δεις οτι το αναφέρουμε μετά απο αγώνες του ΠΑΟΚ στο Europa.

Αν όμως συγκρίνεις τον ANT1 με HD κανάλια όπως κάνουν άλλοι, φυσικό είναι να πονέσουν τα μάτια σου.

Σε σχέση με 2 χρόνια πριν, έχει αισθητή βελτίωση. Αν διαβάσεις παλιότερα μηνύματα θα δεις οτι το αναφέρουμε μετά απο αγώνες του ΠΑΟΚ στο Europa.

Αν όμως συγκρίνεις τον ANT1 με HD κανάλια όπως κάνουν άλλοι, φυσικό είναι να πονέσουν τα μάτια σου.

Κώστα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ποδόσφαιρο με μπάσκετ. Προφανώς στο ποδόσφαιρο οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες, πιο μακρινά πλάνα κλπ.

:mad:
Πάλι λάθος φλαγκάρισμα βέβαια, όπως και στο υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού. Έχω τηλεόραση 4:3 και δεν υπάρχει κουμπί 16:9 για να διορθώσω την ανικανότητά τους.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Κώστα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ποδόσφαιρο με μπάσκετ. Προφανώς στο ποδόσφαιρο οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες, πιο μακρινά πλάνα κλπ.

Ανδρέα ξεχνάς εύκολα μου φαίνεται. :smile:

Δεν συγκρίνω ποδόσφαιρο με μπάσκετ. Εννοούσα οτι και στις μεταδόσεις ποδοσφαίρου ήταν αισθητή η διαφορά.

Εγώ το συγκρίνω με τις μεταδόσεις του Μουντομπάσκετ το 2014. Θαύμασε εικόνα πριν ένα χρόνο και πες μου αν η τωρινή είναι καλύτερη: http://avclub.gr/forum/showthread.p...ς-ΑΝΤ1?p=1057164874&viewfull=1#post1057164874

Δεν συγκρίνω ποδόσφαιρο με μπάσκετ. Εννοούσα οτι και στις μεταδόσεις ποδοσφαίρου ήταν αισθητή η διαφορά.

Εγώ το συγκρίνω με τις μεταδόσεις του Μουντομπάσκετ το 2014. Θαύμασε εικόνα πριν ένα χρόνο και πες μου αν η τωρινή είναι καλύτερη: http://avclub.gr/forum/showthread.p...ς-ΑΝΤ1?p=1057164874&viewfull=1#post1057164874

Αυτό δεν το είχα δει ομολογουμένως :flipout:

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Τους ιδιους εκεί στον σταθμό δεν τους ενοχλεί η εικόνα?? Και εννοώ τους ανθρώπους που αποφασίζουν....
Η μήπως και αυτοί δεν παρακολουθούνε το μπάσκετ στον σταθμό τους αλλα στον ΟΤΕ !!

Κι όμως,δεν τους νοιάζει καθόλου,αν και γνωρίζουν καλά για την ποιότητα της εικόνας τους!

Υπομονή. Δε νομίζω ο ANT1 να ξανάπάρει αθλητικά δικαιώματα στο μέλλον. Αυτή θα είναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημα.

Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά δεν κρατιέμαι θα το πω, για να εξαγοράζει κανάλια από δω και από κει έχει λεφτά, να δώσει κάνα φράγκο να φτιάξει τα κακώς κείμενα (π.χ η ποιότητα της εικόνας) εδώ δεν έχει.
Το μόνο που κάνει εδώ είναι απολύσεις και μειώσεις μισθών.

Αν και λατρεύω το μπάσκετ ,βλέπω με το ζόρι τους αγώνες της Εθνικής .Ποιότητα απίστευτα κακή