ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 έχει σύμβαση με τους οφθαλμίατρους.
Μας χαλάει τα μάτια και μετά οι ο οφθαλμίατροι του δίνουν προμήθεια.
Δε μπορούσε να είναι η ERT (όπως αύριο με Ολυμπιακό)?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Απλά κορυφαία.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Παιδιά, αυτό με την παράθεση του αμέσως προηγούμενου μηνύματος είναι πολύ κουραστικό, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εικόνες ή videos...

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Στον Αντ1 ο Ολυμπιακός συμφωνα με αυτο http://www.sport24.gr/media/ston-ant1-to-xapoel-olympiakos.4192237.html
Λέτε να είναι σε HD?

Ωραία, έτσι τουλάχιστον θα δω τον αγώνα. Και αν αποκλειστεί (χτύπα ξύλο) ο Ολυμπιακός, θα είναι το μοναδικό παιχνίδι του που θα δω. Μαζί με δύο φιλικά προετοιμασίας που έδειξε η ΕΡΤ. Αν αποκλειστεί και πάει στο Europa, αυτό το έχει νομίζω ο συνδρομητικός ΟΤΕ. Το πρωτάθλημα το έχει η συνδρομητική NOVA, λεφτά για συνδρομητικά δεν έχω, δεν μπορώ να ψάχνω για καφετέριες όταν έχει αγώνα, μαζεμένα λεφτά για δορυφορικό εξοπλισμό δεν έχω, όποτε θα δω τον αγώνα, σε οποιαδήποτε ποιότητα εικόνας και να είναι, και θα πω και ευχαριστώ. Άσε που σε HD όπως και να είναι θα τρώγεται. Το έχω ξαναπεί. Προτιμώ την ποιότητα εικόνας του ΑΝΤ1 από την ποιότητα εικόνας που έχει το ραδιόφωνο, γιατί αλλιώς μόνο από εκεί μπορώ να παρακολουθώ τα παιχνίδια. Αυτό κολλάει κυρίως για παλιότερα που γκρινιάζαμε για το Europa στον ΑΝΤ1 λόγω της ποιότητας της εικόνας. Τώρα το πήρε ο ΟΤΕ, και δεν έχω καθόλου εικόνα του Europa.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Ίσως έχεις δίκιο από την πλευρά σου αλλά το θέμα είναι η ποιότητα εικόνας του καναλιού.

Σας προλαβαίνω πριν το γράψετε η εικόνα του παιχνιδιού είναι SD upscale στην καλύτερη περίπτωση. Native δεν είναι με τίποτα.

Και upscale να είναι, είναι η πιο καθαρή εικόνα που εχω δει σε Αnt1

Όντως για τον Αντέννα και με όσα έχουμε δει τόσα χρόνια μέχρι τώρα σε παιχνίδια ποδοσφαίρου αυτό ειναι θρίαμβος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως μη νομίζεις οτι έβλεπες μέχρι σήμερα ήταν το κακό SD τώρα αυτό που βλέπουμε ειναι το κακό HD άρα σαν πολιτική ο ANT1 δεν εχει αλλάξει σε κάτι, πάντα μας δίνει το κακό σε κάθε εκδοχή μετάδοσης.

Αν η HD μετάδοση ειναι μέτρια τότε η SD θα ειναι στα γνωστά standard του ANT1.

Να ένα σωστό κριτήριο για μένα για να πάρει κάποιος άδεια πανελλαδικής μετάδοσης πέρα απο το χρήμα που θα διαθέτει για να ειναι βιώσιμος σαν οργανισμός και υγειής, να μπορεί να προσφέρει αυτά που υποστηρίζει οτι εχει, HD π.χ. Σωστά ομως και όπως πρέπει.