ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Κι όμως ερχονται αλλαγές στο Αντ1. Θεωρώ πως θα τις δούμε μέσα στο 2017 ή τουλάχιστον θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Πάντως τώρα βλέπω στον αντ1 στο κεντρικο δελτιο ότι έχουν αλλάξει σκηνικά και για να μην χαλάσει η εκπληξη έχουν εστιάσει την κάμερα στην παρουσιάστρια.Η εικόνα της φαίνεται υπέροχη!ΛΕΤΕ?

Να δουμε τις τελικές αλλαγές τη Δευτέρα, εκεί θα φανεί και η όποια τεχνολογική αλλαγή. Το θέμα είναι να υπάρχει και ροή εξόδου προγράμματος σε ΗD κι όχι μόνο καμερες-εξοπλισμός HD στο στούντιο

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

κοιτώντας το δελτίο τους στις 13:00 όχι μόνο δεν είναι native HD αλλά είναι και άθλιο SD.Οπότε λάθος έκανες.

Κρίμα...δεν το είδα το δελτίο στις 1 αλλά αφού το λες...μάλλον θέλω να ελπίζω ότι θα γίνει..

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Full HD 1080p του ΑΝΤ1;

Όπως σας ενημερώσαμε με ανάρτηση μας, ο ΑΝΤ1 την φετινή τηλεοπτική χρονιά θα γυρίσει την ανάλυση του σε native full HD.
Το κανάλι θέλει να επενδύσει στην εικόνα βλέποντας ότι και ο ανταγωνισμός επένδυσε σε αυτό και κέρδισε και εντυπώσεις αλλά και τηλεθεατές...

Η πρεμιέρα αν και ήταν να γίνει σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA θα γίνει με την πρεμιέρα του NOMADS ενώ σε όλο το πρόγραμμα θα γίνει αρχές Νοεμβρίου.

πηγή:TV NEA

Το 1080p έχει πολύ μεγαλύτερη απαίτηση σε εύρος από το 1080i (2x νομίζω). Καθώς τα HD της Digea είναι ήδη στριμωγμένα και έχουν έλλειψη εύρους, μάλλον θα είναι i.
Επιπλέον, κάποιοι παλαιότεροι HD δέκτες δεν αναπαράγουν 1080p και δεν νομίζω να θέλουν πάλι προβλήματα.

στο πρωινο του ΑΝΤ1 χρησιμοποιούν HD εξοπλισμό δείτε backstage από την πρεμιέρα της εκπομπής,είμαστε κοντά για να δούμε τον ΑΝΤ1 σε 1080i

https://www.facebook.com/TOPROINO/videos/843604205807323/

στην τηλεόραση μόνο 1080i χρησιμοποιείται παντού στον κόσμο.

Λέτε να γίνει θαύμα;;Πάντως αν το κάνει ο αντ1 θα ακολουθήσει ο Α σίγουρα και λογικά το Ε που ήδη έχει επαφές για εξοπλισμό με Άγγλους!

ΑΝΤ1 HD ? Όλα αυτα ειναι αστεία πράγματα.. Μονο μια εκπομπή HD και οι άλλες SD? Σαν να λέμε δηλαδη ΕΡΤ HD.. Τα κανάλια έπρεπε να ειχαν ήδη 24ωρο HD προγραμμα αν θελουν να λεγονται HD, και όχι μερικά κανάλια να δείχνουν ψευτο-HD ! Ας έβγαζαν εστω 720p προγραμμα που θα ηταν 100 φορες καλύτερο απο την λάσπη των SD μεταδόσεων.. Πλεον η Ελληνική τηλεοραση εχει πιάσει πάτο ! Τα κανάλια δεν χρειάζονται τίποτα "τρελούς εξοπλισμούς "για να εκπέμψουν σε HD.. Απλά εδω στην Ελλάδα δεν ασχολούνται γενικά με την τεχνολογία και έχουμε μείνει πίσω σε όλα τα επίπεδα.. είτε είναι τηλεόραση , είτε ιντερνετ, satellite tv, κτλ..

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Το 1080p έχει πολύ μεγαλύτερη απαίτηση σε εύρος από το 1080i (2x νομίζω). Καθώς τα HD της Digea είναι ήδη στριμωγμένα και έχουν έλλειψη εύρους, μάλλον θα είναι i.
Επιπλέον, κάποιοι παλαιότεροι HD δέκτες δεν αναπαράγουν 1080p και δεν νομίζω να θέλουν πάλι προβλήματα.
Γενικά δεν υπάρχουν ή είναι ελάχιστα και επί πληρωμή τα 1080p κανάλια, όχι μόνο στην Ελλάδα

Τώρα στον ΑΝΤ1 σε παιδική ταινία σαν να είναι καλή η είκονα;;

Ναι φυσικά, αλλά αλλά δεν είναι τόσο λάσπη όσο πριν...

Οι εσωτερικές παραγωγές (live εκπομπές) αυτή τη στιγμή που μιλάμε, γυρίζονται σε ανεξάρτητα στούντιο με HD κάμερες, αλλά σε SD ανάλυση. Η αναβάθμιση του συγκεκριμένου στούντιο καθώς και οι ροές του καναλιού, σε HD θα γίνει σύντομα. Μιλάμε φυσικά για για HD1080i.
Κάποιες εξωτερικές παραγωγές γυρίζονται σε 1080p, αλλά το τελικό προϊόν "παραδιδεται" σε I για λόγους bandwidth

Sent from my SM-G935F using Tapatalk