ΑΝΤ1

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Και μόνο που το πρόβαλαν σε αυτό το χάλι φανερώνει την προχειρότητα και την αντιμετώπιση που έχουν ως προς την ποιότητα της εικόνας όπου βγάζουν προς τα έξω , και το μοναδικό HD που προβάλουν αγγαρεία το κάνουν οι άχρηστοι και αν μπορούσαν θα έβγαιναν και ασπρόμαυρα..........

Βάλε τώρα ΑΝΤ1 να δεις...

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Εγω ξερω οτι εχουν γραφτει αρκετα μηνυματα για αυτο το θεμα.Αν δεν αρεσει σε καποιον το καναλι απλα δεν το βλεπει.Αυτοι που το εχουν ξερουν καλυτερα απο εμας καποα πραγματα,αφου το θελουν ετσι καλα κανουν,και εμεις καλα θα κανουμε να μην το βλεουμε.

Αυτοί που το έχουν έχουν καβούρια στις τσέπες αυτό είναι το πρόβλημα,και εμείς καλά κάνουμε που τους κάνουμε κριτική για την αστεία εικόνα που δίνουν

Θα συνεχίσουμε να κριτικάρουμε τον σταθμό και την λάσπη εικόνα του γιατί εκπέμπει σε δημόσια συχνότητα , έχει δραστηριότητα και εκτός Ελλάδας (άρα υπάρχει χρήμα) και το κυριότερο να μην μας περνάει και για μ@λ@κες φτάνει πια ...... αυτός και η υπόλοιπη παρέα με τους ψευτοhd καναλάρχες !

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Καλά, αν δεν κάνει να γράφουμε για τη ΣΑΒΟΥΡΑ που εκπέμπει ο ΑΝΤ1 ας κλειδώσει ,τότε το θέμα και να μείνει ως αρχείο...τι να πω..

Μην είστε αρνητικοί. Εγώ κατεβασα και ειδα τις προάλλες το Blade Runner το πρώτο, και μετά χαζευα το Φορεστ Γκάμπ σε 4:3 στον Αντ1. Πέρασα λοιπόν ενα πολύ όμορφο απόγευμα όπου ταξιδεψα στον χρόνο και νοσταλγησα τα νιάτα μου. Να τα εκτιμάτε λοιπόν αυτά που κάνει το κανάλι, διότι μια μέρα θα το γυρίσει σε 24ωρο HD και θα αποκοπούμε πλήρως από το παρελθόν μας.

'Αλλο αυτό!Η ταινία που 'επαιζε την ώρα που έκανα ποστ ηταν του 2008 και έπαιζε ´χαλια!!!Την ίδια μέρα το mega είχε ταινία του 1997 και έπαιζει κρύσταλλο..

Το θεμα νομιζω ειναι η ποιοτητα εικονας στον ΑΝΤ1 και ομιλουμε περι ποιοτητας εικονας ........μην μπερδευουμε αλλα πραγματα . Το θεμα ειναι οτι μονο ποιοτητα δεν εχει η εικονα του ομιλου ΑΝΤ1 μεχρι στιγμης και πρεπει να αλλαξει αυτη η κατασταση και μην τους δικαιολογουμε γιατι η τεχνολογια προχωραει και πρεπει να μας δειχνει οτι βαδιζουμε προς το μελλ
ον και οχι να μας θυμιζει το παρελθον.

Last edited:

@kostikos: Δεν νομιζω οτι αφορα μονο τα του μοντάζ και της σκηνοθεσίας... ξαναδιαβασε την ανακοίνωσή του στην αρχή

Last edited by a moderator:

Μην είστε αρνητικοί. Εγώ κατεβασα και ειδα τις προάλλες το Blade Runner το πρώτο, και μετά χαζευα το Φορεστ Γκάμπ σε 4:3 στον Αντ1. Πέρασα λοιπόν ενα πολύ όμορφο απόγευμα όπου ταξιδεψα στον χρόνο και νοσταλγησα τα νιάτα μου. Να τα εκτιμάτε λοιπόν αυτά που κάνει το κανάλι, διότι μια μέρα θα το γυρίσει σε 24ωρο HD και θα αποκοπούμε πλήρως από το παρελθόν μας.
Θεούλης απλά :flipout: :flipout:

Re: ΑΝΤ1 HD - Σχόλια , παρατηρήσεις

Σας άλλαξα τον τίτλο και εδώ για να μην ανοίξουμε νέο νήμα αλλά να προσαρμόσουμε το παλιό στις νέες εξελίξεις.

Απάντηση: ΑΝΤ1 HD - Σχόλια , παρατηρήσεις

Περνάνε οι μέρες και ο ΑΝΤ1 τηρεί σιγή ιχθύος για το αν και πότε θα αξιωθεί να το γυρίσει σέ native hd και οι πληροφορίες σχετικά με το θέμα ειναι κάτι σαν ραδιο αρβυλα με την εικόνα του να συνεχιζει στα ίδια χάλια με αποτέλεσμα να προβάλλει καινούργιες εκπομπές με λάσπη εικόνα......

Για τον Αντ1 λέγεται ότι μέσα στον Νοέμβριο θα μεταδίδει σε native HD ότι πρόγραμμα γυρίζεται σε Full HD.Έχουν HD κάμερες στο πρωινό και στο late night show του Λιαγκα, αυτό φαίνεται από την καλή upscaled εικόνα που έχουν αυτές οι 2 εκπομπές.Για να δούμε λίγες μέρες έμειναν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με τον ρυθμο που παει βλεπω να βγαινει το Ε πρωτα ..

Καλα εκεινο το βιντεακι με τα διαφορα μερη της Ελλαδας που παιζει στην αρχη του Καλημερα Ελλαδα ειναι οτι χειροτερο σε εικονα υπαρχει στο πλανητη δεν υπαρχει ........μπραβο στον σκηνοθετη !!!!

Όπως μαθαίνω κάποιοι τα έχουν κάνει μούσκεμα στον προγραμματισμό της καθημερινής σειράς Παρθένα ζωή.
Την Δευτέρα ξεκίνησαν να προβάλουν επεισόδιο που ήταν για την Πέμπτη δηλαδή πήδηξαν τρία επεισόδια και η πλάκα είναι πως δεν το κατάλαβε κάνεις τους.
Την στην ευχή στο αυτόματο δουλεύουν;

Τι γίνεται τελικά με το native hd που θα έβγαζε ο ΑΝΤ1 μπορεί κανείς να μας ενημερώσει υπεύθυνα ;

Re: ΑΝΤ1 HD - Σχόλια , παρατηρήσεις

Ο ANT1 HD από σήμερα βγαίνει με διαφανές λογότυπο και με δικά του σήματα καταλληλότητας πάνω δεξιά. Λέτε το βράδυ να δούμε το DWTS σε υψηλή ευκρίνεια;

επειδή δεν έχω δει σήμερα τηλεόραση εάν ισχύει αυτό που γράφεις τότε είναι σίγουρο οτι το dwts το βράδυ θα είναι σε HD,πρέπει όμως να δούμε εάν πράγματι είναι έτσι οτι ενεργοποίησαν γεννήτρια στον ant1 HD.