Ρε παίδες για βοηθήστε με να ξεκολλήσω λίγο γιατί έτσι όπως πάει δεν πρόκειται να αγοράσω τηλεόραση ποτέ....
Απ´ότι είχα δεί μέχρι και πρίν 2-3 μήνες περίπου είχα καταλήξει σε μια plasma τηλεόραση και συγκεκριμένα την Pioneer 4280XD. Η εικόνα της ήταν πολύ πιό κοντά σ' αυτά που ζητούσα και αρκετά έως πολύ καλύτερη από τις μέχρι τότε LCD που είχα δεί.
Μοναδικό ίσως πλεονέκτημα στις LCD έβρισμα ήταν η καλύτερη ευκρίνεια σε HD υλικό.
Κατά τα άλλα η Pioneer με κάλυπτε απόλυτα και ήμουνα έτοιμος να την παραγγείλω μέχρι που "σκάλωσα" σε μια λεπτομέρεια. Την κατανάλωση.
Απ' ότι είδα στο Standby καταναλώνει 0,4W αλλά όταν λειτουργεί 300W
Oι LCD είναι κοντά στα 200W ή και χαμηλότερα.
Γιά πείτε μου τη γνώμη σας. Είναι σοβαρό αυτό; Αξίζει να το σκέφτομαι ή είμαι υπερβολικός;
Κι από θερμοκρασία πώς πάνε; Είναι αλήθεια οτι οι Plasma βράζουν; :bigcry:
Βοηθάτε Χριστιανοί έναν μπερδεμένο.... Είναι σοβαρά τα πράματα...

Απ´ότι είχα δεί μέχρι και πρίν 2-3 μήνες περίπου είχα καταλήξει σε μια plasma τηλεόραση και συγκεκριμένα την Pioneer 4280XD. Η εικόνα της ήταν πολύ πιό κοντά σ' αυτά που ζητούσα και αρκετά έως πολύ καλύτερη από τις μέχρι τότε LCD που είχα δεί.
Μοναδικό ίσως πλεονέκτημα στις LCD έβρισμα ήταν η καλύτερη ευκρίνεια σε HD υλικό.
Κατά τα άλλα η Pioneer με κάλυπτε απόλυτα και ήμουνα έτοιμος να την παραγγείλω μέχρι που "σκάλωσα" σε μια λεπτομέρεια. Την κατανάλωση.
Απ' ότι είδα στο Standby καταναλώνει 0,4W αλλά όταν λειτουργεί 300W

Oι LCD είναι κοντά στα 200W ή και χαμηλότερα.
Γιά πείτε μου τη γνώμη σας. Είναι σοβαρό αυτό; Αξίζει να το σκέφτομαι ή είμαι υπερβολικός;
Κι από θερμοκρασία πώς πάνε; Είναι αλήθεια οτι οι Plasma βράζουν; :bigcry:
Βοηθάτε Χριστιανοί έναν μπερδεμένο.... Είναι σοβαρά τα πράματα...