Ανθελληνικές προκλήσεις στα Σκόπια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανθελληνικές προκλήσεις στα Σκόπια

ωχ! σε λίγο θα απολογηθούμε και για τους Rolling Stones :rolleyes:

Tι λές μωρέ??
Tι σχέση έχουν οι Stones με τίς καμαριέρες τών Βρυξελλών??
Δεν τόξερα οτι Stones ακούγανε οι συνασπισμένοι ΜΟΝΟ.Πάντως ακούνε και το Adagio τού Albinoni ΜΟΝΟ,παριστάνοντας τούς ´μορφωμένους´.
Αυτοί τούς λατινικούς χαρακτήρες τούς χρησιμοποιούν για να συνομιλούν απ´ευθείας με τον ´σοσιαλδημοκράτη´Μπλαίρ.:ADFADF1: :crown:

Θέλω να γράψω, αλλά φοβάμαι μην χαλάσω τον "καυγά"
:worshippy: :worshippy:
Ρε συ Σπύρο, να κατηγορείς την Αριστερά στην Ελλάδα, για το χάλι του Ελληνικού κράτους και γενικότερα της Ελλάδας είναι σαν να κατηγορείς έναν ποδηλάτη για την ρύπανση του περιβάλλοντος.
Πότε κυβέρνησε η Αριστερά? Μην μου πεις το 89, γιατί δεν κυβέρνησε, απλά είχε άλλο σκοπό εκείνη η συν-κυβέρνηση, την διάλυση του πασοκ, πράγμα για το οποίο και απέτυχε αλλά και το πληρώνει ακόμα.

Μητσο το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε μονο του και έγινε κάτι άλλο.
Θα απαντήσω στην ερώτησή σου πάντως.
Οταν εσύ ξερεις ότι ο Α γείτονάς σου είναι κλέφτης και ο Β είναι απατεώνας και έχεις και έναν Γ ,που δηλώνει ότι έχει καλές προθέσεις,ευαγγελίζεται να πετάξει έξω απο τα κόλπα τούς Α και Β ,θέλει να δημιουργήσει μιά καλύτερη κοινωνία και τελικά ανακαλύπτεις ότι ο Γ τρώει και πίνει με τούς Α και Β,δεν έχει καμιά ουσιαστική θέση για την αλλαγή τών πραγμάτων,αλλά απλώς δηλώνει ότι είναι διαφορετικός με ποιόν θα τα βάλεις??
Με αυτό που σε πονάει τα βάζεις.

Re: Απάντηση: Ανθελληνικές προκλήσεις στα Σκόπια

έναν Γ ,που δηλώνει ότι έχει καλές προθέσεις,ευαγγελίζεται να πετάξει έξω απο τα κόλπα τούς Α και Β ,θέλει να δημιουργήσει μιά καλύτερη κοινωνία και τελικά ανακαλύπτεις ότι ο Γ τρώει και πίνει με τούς Α και Β,δεν έχει καμιά ουσιαστική θέση για την αλλαγή τών πραγμάτων,αλλά απλώς δηλώνει ότι είναι διαφορετικός με ποιόν θα τα βάλεις??

νιώθεις προδομένος γιατρέ - όπως κι εγώ άλλωστε.
σε καταλαβαίνω και σε συμπονώ όσο κανείς.

αλλά οι απέναντι κοιτάζουν και γελάνε.
και μας κάνουν και υποδείξεις, πως θεωρούν αυτοί τη ...σωστή Αριστερά.
βάλαμε και μπάτσους στο βρακί μας, κοντολογής :rolleyes:

Last edited:
Mπά με αυτούς τάχουμε καθαρίσει τα τσανάκια μας.
Αστους να ´γελάνε´.
Νεοφιλελεύθεροι,σοσιαλδημοκράτες τής αρπαχτής και σταλινικές σουσουράδες πάντα θα υπάρχουν.
Ελπίδα πάντα υπάρχει.Αλλοιώς δεν θα μιλάγαμε καθόλου.Τουλάχιστον εμείς δεν πάσχουμε απο πλήρη ´ιδιωτεία´.:ernaehrung004:

Ναι αλλά ο Γ ουδέποτε πήρε κάποια απόφαση που να βλάψει.
Και μην νομίζεις ότι είμαι με τον ΣΥΝ ή με το ΚΚΕ. Απλά δεν θεωρώ σωστό να βάζουμε στην ίδια μοίρα αυτούς που τα τελευταία 190 χρόνια αποφασίζουν, με κάποιους που στο κάτω κάτω υψώνουν και μια φωνή διαμαρτυρίας (ιδιαίτερα το ΚΚΕ).

Και μην νομίζεις ότι είμαι με τον ΣΥΝ ή με το ΚΚΕ. Απλά δεν θεωρώ σωστό να βάζουμε στην ίδια μοίρα αυτούς που τα τελευταία 190 χρόνια αποφασίζουν, με κάποιους που στο κάτω κάτω υψώνουν και μια φωνή διαμαρτυρίας (ιδιαίτερα το ΚΚΕ).

Δεν φτάνουν οι φωνές διαμαρτυρίας.Δεν αρκεί μιά αριστερά που να καταγγέλει.
Χρειάζεται ολοκληρωμένη πρόταση.Και αυτή δεν υπάρχει.
Για να σε παρουν στα σοβαρά χρειάζεται πρόταση .Εχει η αριστερά εναλλακτική οικονομική πρόταση??Εχει άλλο μοντέλο διοίκησης??
Το να παίρνεις λίγο οικολογία,λίγο καταγγελτικό λόγο και γενικά λίγο απ´όλα,θυμίζει μπριάμ.
Δεν είδες τι έπαθε το Γαλλικό κόμμα που έφτασε στο 1% στίς τελευταίες εκλογές??
Πλήρης απαξίωση.
Που είναι το παλιό Ιταλικό κόμμα τού Μπερλιγκουέρ.Κατι ´Ελιές´μείνανε με τον Πρόντι και τον Ντ´Αλέμα να χειροκροτεί τούς βομβαρδισμούς.
Που χάθηκε στην Ευρώπη όλη αυτή η παράδοση.Μονον η Λ.Αμερική κινείται,αλλά εκεί υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες.
Σίγουρα τα πράγματα δεν θα μείνουν ακίνητα.Εδώ ετοιμάζουν νέες στρατιές εργαζομένων με 700 ευρω τον μήνα και 16ωρη εργασία.Αυτά ειναι τα αποτελέσματα τού Μπλαιρισμού και τής Χριστιανοδημοκρατίας.
Θα υπάρξουν εναλλακτικές προτάσεις,αλλά ακόμα επικρατεί πλήρης σιγή.

Και μην νομίζεις ότι είμαι με τον με κάποιους που στο κάτω κάτω υψώνουν και μια φωνή διαμαρτυρίας (ιδιαίτερα το ΚΚΕ).

Σπύρο...θα του πείς εσύ, του μικρού, ή να του πώ εγώ; ;) :rolleyes: :D

Last edited:

Ο Γ έβλαψε.Διότι ´κίνησε γι´αλλού ´και ´αλλού πήγε´.Δεν είναι δυνατόν παλιά στελέχη τής αριστεράς να καταδικάζονται για υπεξαιρέσεις στο Παντειο .Ξεφτυλίζουν τον χώρο.
Και όχι μονον εκεί..................

Θα υπάρξουν εναλλακτικές προτάσεις,

Τη νέα Αριστερά, θα την φτιάξουν Αυτοί, με τα ίδια τους τα χεράκια, έννοια σου. :Banane0:
Ηδη τα έχουν βάλει και δουλεύουν Νύχτα με Νύχτα, ήδη τα έχουν χρεωμένα, μέχρι το λαιμό...Σε λίγο θα τους δοκιμάζουν και τη γυναίκα, πριν την πρώτη νύχτα του γάμου, όπως οι φεουδάρχες στο Μεσαίωνα. Privilegium protogamiae το λέγανε...:speechless-smiley-0

Last edited:
Ευτυχώς που λείπουν οι διαχειριστές γιατί προβλέπω να διαγράφουν το 90% τού thread.:Banane0: :Banane0:
Προβλέπω να μάς ξαναρωτάει ο Λευτέρης την Δευτέρα εάν εξακολουθούμε να μιλάμε με τον Κώστα.:flipout: :flipout:

Η συμπάθειά μου προς την Αριστερά, οφείλεται στους αγώνες που έχουν κάνει (ιδιαίτερα το ΚΚΕ μέσω ΠΑΜΕ) στην Κόρινθο. Τα παιδιά εκεί, βοήθησαν σε 2 περιπτώσεις εργαζόμενους, που είχαν απολυθεί παράνομα.
Το ότι το ΚΚΕ (η ηγεσία) δεν έχει προτάσεις σοβαρές, δεν μπορώ να το κρίνω.
Κρίνω όμως ότι ενώ θα έπρεπε να έχει 20-25% έχει μόνο 7%

Η συμπάθειά μου προς την Αριστερά, οφείλεται στους αγώνες που έχουν κάνει (ιδιαίτερα το ΚΚΕ μέσω ΠΑΜΕ) στην Κόρινθο. Τα παιδιά εκεί, βοήθησαν σε 2 περιπτώσεις εργαζόμενους, που είχαν απολυθεί παράνομα.
Το ότι το ΚΚΕ (η ηγεσία) δεν έχει προτάσεις σοβαρές, δεν μπορώ να το κρίνω.
Κρίνω όμως ότι ενώ θα έπρεπε να έχει 20-25% έχει μόνο 7%

Συμφωνώ ότι η αληθινή δύναμη τής αριστεράς είναι γύρο στο 20% και βάλε.
Το Κ.Κ.Ε. δέν έχει κάνει ούτε μιά αυτοκριτική τής προκοπής για την Σ.Ενωση.
Η φωνή του στα εργατικά θέματα είναι αναγκαία,αλλά έχουν περιχαρακωθεί λές και φοβούνται μήν αυξηθεί το ποσοστό τους και δεν το ελέγχουν πλήρως.
Και δυστυχώς σε θέματα πολιτισμού είναι εντελώς στενοκέφαλοι.
Εχουν όμως έναν δημοσιογράφο που κοσμεί την ελληνική δημοσιογραφία τον Νίκο Μπογιόπουλο,που έχει εκδόσει και ένα εκπληκτικό βιβλίο για το ποδόσφαιρο.
Το κακό για σένα είναι πώς είναι γαύρος;)

Μητσο το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε μονο του και έγινε κάτι άλλο.
Θα απαντήσω στην ερώτησή σου πάντως.
Οταν εσύ ξερεις ότι ο Α γείτονάς σου είναι κλέφτης και ο Β είναι απατεώνας και έχεις και έναν Γ ,που δηλώνει ότι έχει καλές προθέσεις,ευαγγελίζεται να πετάξει έξω απο τα κόλπα τούς Α και Β ,θέλει να δημιουργήσει μιά καλύτερη κοινωνία και τελικά ανακαλύπτεις ότι ο Γ τρώει και πίνει με τούς Α και Β,δεν έχει καμιά ουσιαστική θέση για την αλλαγή τών πραγμάτων,αλλά απλώς δηλώνει ότι είναι διαφορετικός με ποιόν θα τα βάλεις??

ετσι ακριβως νιωθω
και εγω για την αριστερα γενικοτερα γιαυτο τους εφτυσα ολους και ησυχασα.......

ολοι σκατα ειναι απλα μερικοι ειναι ΚΑΙ επικυνδινοι.....:grandpa:

Η Αριστερά δεν επιτρέπεται να έχει ίδιο λόγο με τών 2 ´μονομάχων´.Τέτοια λεει ο Γιωργάκης στον Κωστάκη και το ανάποδο.
Η Αριστερά οφείλει νάχει πολιτικό λόγο και όχι λαϊκιστικό.
Μπά εγώ θυμάμαι χειρότερες κυβερνήσεις.Οπως αυτή τού 1993-96 με τον Σιδερένιο στο Ωνάσειο και κυβερνήτη τήν Μιμή ,τίς αεροσυνοδούς και τούς αστρολόγους,που γυρίσανε την Ελλάδα στον Μεσαίωνα.Μάλλον βραχεια η μνήμη.
Υ.Γ
41 εκατ. στρέμματα γής έχει τσιμεντώσει και προσφέρει στον ´λαό´,μετά απο φωτιές η σημερινή αντιπολίτευση.
Η Ν.Δ.ακολουθεί με 16 εκατ.στρέμματα.Θα ισοφαρίσει προφανώς εάν κυβερνήσει παραπάνω.-bye-
Επίσης ακόμα ψάχνουμε να δούμε τι έγινε με το κτηματολόγιο τού ´σκληρού ροκά´..
+1000:music-smiley-005:

Συμφωνώ ότι η αληθινή δύναμη τής αριστεράς είναι γύρο στο 20% και βάλε.
Το Κ.Κ.Ε. δέν έχει κάνει ούτε μιά αυτοκριτική τής προκοπής για την Σ.Ενωση.
Η φωνή του στα εργατικά θέματα είναι αναγκαία,αλλά έχουν περιχαρακωθεί λές και φοβούνται μήν αυξηθεί το ποσοστό τους και δεν το ελέγχουν πλήρως.
Και δυστυχώς σε θέματα πολιτισμού είναι εντελώς στενοκέφαλοι.
Εχουν όμως έναν δημοσιογράφο που κοσμεί την ελληνική δημοσιογραφία τον Νίκο Μπογιόπουλο,που έχει εκδόσει και ένα εκπληκτικό βιβλίο για το ποδόσφαιρο.
Το κακό για σένα είναι πώς είναι γαύρος;)

Έκανε μόλις πρόσφατα. Στην τελευταία σύνοδο της ΚΕ διατυπώθηκε η άποψη (δεν ξέρω αν είναι η πρώτη φορά) ότι για την κατάντια και πτώση του κομμουνισμού υπεύθυνη ήταν η αποσταλινοποίηση. Ενώ αν συνέχιζε ο σταλινισμός.... όλα θα ήταν ιδανικά.

Φυσικά θέση του ΚΚΕ παραμένει ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε την επιτυχία ή αποτυχία του κομμουνισμού, αφού για να γίνει αυτό, θα έπρεπε να είχε κυριαρχήσει για ικανό χρονικό διάστημα ο κομμουνισμός σε όλα ανεξαιρέτως τα κράτη της γης. Ακόμα κι αν μόνο στην Αρούμπα υπήρχε καπιταλισμός, η κριτική προς τον κομμουνισμό δεν είναι πρέπουσα. Τάδε έφη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ σε ελεύθερο διάλογο στη Φλώρινα, διοργανωμένο από το πανεπιστήμιο. Σε ερώτηση αν αυτό αποτελεί θέση του κόμματος, απάντησε ότι κανένα μέλος της ΚΕ δεν μπορεί να πρεσβεύει άλλες θεωρίες από αυτές που αποδέχεται το κόμμα.

Τη νέα Αριστερά, θα την φτιάξουν Αυτοί, με τα ίδια τους τα χεράκια, έννοια σου. :Banane0:
Ηδη τα έχουν βάλει και δουλεύουν Νύχτα με Νύχτα, ήδη τα έχουν χρεωμένα, μέχρι το λαιμό...Σε λίγο θα τους δοκιμάζουν και τη γυναίκα, πριν την πρώτη νύχτα του γάμου, όπως οι φεουδάρχες στο Μεσαίωνα. Privilegium protogamiae το λέγανε...:speechless-smiley-0

και jus primae noctae. Το δικαίωμα στην πρώτη νύχτα του άρχοντα (όποιο αξίωμα κι αν είχε, ακόμη κι´επίσκοπος, δεν ήταν μόνο στο protogamiae, αλλά και στη ζωή και το θάνατο).