Aνθρώπινες κατασκευές........

Ενδιαφέρουσα... Υπάρχουν και χειρότερα - όπως ας πούμε τα εναέρια καλώδια του τράμ στην διασταύρωση Αμαλίας με Όλγας, σε σημείο "μόστρα" της πρωτεύουσας...

Ενδιαφέρουσα... Υπάρχουν και χειρότερα - όπως ας πούμε τα εναέρια καλώδια του τράμ στην διασταύρωση Αμαλίας με Όλγας, σε σημείο "μόστρα" της πρωτεύουσας...

Έβαλα google maps για να θυμηθώ το σημείο. Εντάξει, νίκησες...

"Της Σαλονίκης μοναχά τής πρέπει το καράβι.
Να μην τολμήσεις να τη δεις ποτέ από τη στεριά."

Σχεδόν 10 χρόνια πριν, κάπου στην προκυμαία της ομιχλώδης Θεσσαλονίκης, με την 1/2.33" compact που δεν έφευγε ποτέ από τις τσέπες.

DSC12464_Sony Cyber-shot DSC-W180_Thessaloniki_2012_02_05_edit_resize.JPG

• Like
Reactions: gkpapad and cacau
Θα άλλαζα λίγο τα χρώματα στο πιο θερμό και θα προσπαθούσα να αποφύγω το καμένο του ουρανού. Κάδρο και σύλληψη τέλεια!
Σε ευχαριστω για το σχολιο.
Με την επεξεργασια δεν το εχω μαλλον με βλεπω για καποιο σεμιναριο ,προς το παρον πειραζω λιγα πραγματα , προσπαθησα με τα χαιλαιτ τα κατεβασα οσο επερνε αλλα δυστυχως πανω απο τον ουρανο του αυτοκινητου και δεξια φαινεται το πρασινο ενω ενδιαμεσα ειναι καμενο ,ειχα επικεντρωθει να φτιαξω καδρο και ειχε μια περιφραξη με συρμα πηγα κοντα να δω αν μπορω να εξαφανησω το πλεγμα αλλα δεν ,οποτε σκαρφαλωσα και δεν ειχα το νου μου οτι θα μου την κανει εκει πισω.

Σε ευχαριστω για το σχολιο.
Με την επεξεργασια δεν το εχω μαλλον με βλεπω για καποιο σεμιναριο ,προς το παρον πειραζω λιγα πραγματα , προσπαθησα με τα χαιλαιτ τα κατεβασα οσο επερνε αλλα δυστυχως πανω απο τον ουρανο του αυτοκινητου και δεξια φαινεται το πρασινο ενω ενδιαμεσα ειναι καμενο ,ειχα επικεντρωθει να φτιαξω καδρο και ειχε μια περιφραξη με συρμα πηγα κοντα να δω αν μπορω να εξαφανησω το πλεγμα αλλα δεν ,οποτε σκαρφαλωσα και δεν ειχα το νου μου οτι θα μου την κανει εκει πισω.
Κλασσικά! Έτσι έχω καταστρέψει κι εγώ τις μισές φωτογραφίες μου. Θέλει exposure bracketing ή HDR ή κάποιο φλας σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι εμπειρότεροι ας μας πουν. Το χρώμα της σκουριάς, πάντως, σίγουρα μπορείς άμεσα να το προσεγγίσεις καλύτερα.

Κλασσικά! Έτσι έχω καταστρέψει κι εγώ τις μισές φωτογραφίες μου. Θέλει exposure bracketing ή HDR ή κάποιο φλας σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι εμπειρότεροι ας μας πουν. Το χρώμα της σκουριάς, πάντως, σίγουρα μπορείς άμεσα να το προσεγγίσεις καλύτερα.
HDR σπανιως χρησιμοποιω , φλας δεν ειμαι σιγουρος για την αποσταση αν εκανε δουλεια , αυτο που κανω συνηθως ειναι πλιν συν 1-2 EV και αυτο που συστηνει το φωτομετρο στο μηδεν και φευγω ησυχος.Παντως και εμενα θα με ενδιεφερε η γνωμη των φιλων.

Κώστα πάντοτε προσεγμένες οί λήψεις σου καί ή καλή έπεξεργασία δίνουν τήν δική σου σφραγίδα στίς άξιόλογες φωτογραφίες σου τόσα χρόνια.