toupia
Μέλος Σωματείου
Ευχαριστώ! Κάπου έξω απ' του Τόμπρα, Μεσογείων. Όταν το πρωτοείδα, είπα "Ε, όχι, ρε παιδιά! Τι είναι αυτό; Έλεος!"
Θα άλλαζα λίγο τα χρώματα στο πιο θερμό και θα προσπαθούσα να αποφύγω το καμένο του ουρανού. Κάδρο και σύλληψη τέλεια!Παλια βιομηχανια κονσερβοποιιας ντοματας καπου στην Ηλεια.
Σε ευχαριστω για το σχολιο.Θα άλλαζα λίγο τα χρώματα στο πιο θερμό και θα προσπαθούσα να αποφύγω το καμένο του ουρανού. Κάδρο και σύλληψη τέλεια!
Κλασσικά! Έτσι έχω καταστρέψει κι εγώ τις μισές φωτογραφίες μου. Θέλει exposure bracketing ή HDR ή κάποιο φλας σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι εμπειρότεροι ας μας πουν. Το χρώμα της σκουριάς, πάντως, σίγουρα μπορείς άμεσα να το προσεγγίσεις καλύτερα.Σε ευχαριστω για το σχολιο.
Με την επεξεργασια δεν το εχω μαλλον με βλεπω για καποιο σεμιναριο ,προς το παρον πειραζω λιγα πραγματα , προσπαθησα με τα χαιλαιτ τα κατεβασα οσο επερνε αλλα δυστυχως πανω απο τον ουρανο του αυτοκινητου και δεξια φαινεται το πρασινο ενω ενδιαμεσα ειναι καμενο ,ειχα επικεντρωθει να φτιαξω καδρο και ειχε μια περιφραξη με συρμα πηγα κοντα να δω αν μπορω να εξαφανησω το πλεγμα αλλα δεν ,οποτε σκαρφαλωσα και δεν ειχα το νου μου οτι θα μου την κανει εκει πισω.
HDR σπανιως χρησιμοποιω , φλας δεν ειμαι σιγουρος για την αποσταση αν εκανε δουλεια , αυτο που κανω συνηθως ειναι πλιν συν 1-2 EV και αυτο που συστηνει το φωτομετρο στο μηδεν και φευγω ησυχος.Παντως και εμενα θα με ενδιεφερε η γνωμη των φιλων.Κλασσικά! Έτσι έχω καταστρέψει κι εγώ τις μισές φωτογραφίες μου. Θέλει exposure bracketing ή HDR ή κάποιο φλας σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι εμπειρότεροι ας μας πουν. Το χρώμα της σκουριάς, πάντως, σίγουρα μπορείς άμεσα να το προσεγγίσεις καλύτερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.