Anti - Beatles

Α παπαπαπά....Μαχαιριές στήν καρδιά ο ανηψιός..:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Πάω γιά κανά punk τής εποχής ,οχι τίποτα άλλο,αλλά έφαγε και η Καμίλα μέ τον Κάρολο τίς μπούφλες από τά Αγγλάκια πρόσφατα και οσο νάναι μέ sir ζορίζομαι..:flipout::flipout:

μια χαρα παιδι ειναι
οι μαχαιριες ειναι με ναυλον μαχαιρακι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Anti - Beatles

Το Rock είναι στάση ζωής πριν απ τη μουσική.Και αυτή δε χρειάζονται Beatles να στη δείξουν.Και ούτε καν είναι κεκτημένα μίας γενιάς.Είναι σύνολο αντιδράσεων και συμπεριφοράς η οποία μπορεί να προκύψει όποτεδήποτε στην περίοδο του χρόνου.Ο μεγαλύτερος σκυλάς μπορεί να είναι ροκ του κερατά.Σύμφωνοι, ο οραματισμός και η ευαισθησία των σκαθαριών είναι και αυτά περιεχόμενα του αλλά τώρα εδω που τα λέμε, σε ορίζει και λίγο το πλαίσιο σου. Όταν σε ακούν όλοι - γιατί όλοι ακούγαν Beatles - δεν λέγεσαι ροκ. Λέγεσαι ποπ.Άντε...μπορεί να δαγκώνεις και λίγο αλλά δεν...

Βγαίνει η Μαντόνα και γράφει ένα τραγούδι για την κρίση, δε θα το αφήσουν να γίνει χιτ?Τη μάνα τους θα πουλήσουν για να το βάλουν να παίζει.Για τους System of a down και το war? τσιμουδιά όμως...

Όχι τίποτα άλλο αλλά μετά αδικούνται και παιδιά - σημαιοφόροι σαν τον Dylan και τον Waits, που πήγαν κόντρα σε όλα και φώναζαν και παραλίγο να καταστραφούν.Έδωσαν μέχρι και την ψυχή τους.Και μου χεις την συντηριτική παλιόγρια που βρίζει τα...κωλόπαιδα που κατεβαίνουν στις πορείες η οποία μεγάλωσε με το Piggies,το Let it be και το Help. Και άσε το McCartney να καπνίζει χασις στα ανάκτορα πριν γίνει σερ.

Δηλαδή όταν το Nothing else matters ακούγεται πριν το Ρέμο, κάνει τους Metallica εμπορευματοποιημένους και ψιλο-ποπ αλλά οι Beatles ούτε κατα διάνοια.

Νικο δεν διαβαζεις καλα δεν ειπα ποτε οτι οι ΒΕATLES ειναι rock
πως τα λες αυτα ?

απλα εγω ειπα οτι εσεις δεν ειστε rock [ oxi προσωπικα ]
κανω λαθος ?

.

Re: Απάντηση: Anti - Beatles

οποιος λεει οτι ''εκτιμω σαν το μεγαλυτερο pop συγκροτημα ''
ουτε τους εκτιμα ουτε ασχολειται μαζι τους

δεν ειναι καπως ειρωνικο να λεμε pop
ενα συγκροτημα που εχει κανει ενα revolver και ενα λοχια ?

.
Ειπες oτι δεν ειναι pop. Αρα συμπεραινουμε οτι εννοεις πως ειναι rock (πηρα το θαρρος να αποκλεισω reggae και jazz)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Anti - Beatles

πως τα λες αυτα ?

κανω λαθος ?

.
Το πιο πανω post μου πηγαινε σε αυτο.

πως τα λες αυτα ?

κανω λαθος ?

.

Εσύ δεν είπες κι εδω και στο άλλο νήμα το μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα του πλανήτη?Ρε, θα με στείλετε στον Abbey road.:flipout:

Οι περισσότεροι της κατηγορίας με τον τρόπο τους, είναι ναι.Γι αυτό και οι συναθροίσεις παραμένουν ξεχωριστές και δε χάνω καμία.Τώρα αν εσύ νιώθεις out of your league, λυπάμαι.Δε νομίζω όμως...:antlers:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Anti - Beatles

Βγαίνει η Μαντόνα και γράφει ένα τραγούδι για την κρίση, δε θα το αφήσουν να γίνει χιτ?Τη μάνα τους θα πουλήσουν για να το βάλουν να παίζει.Για τους System of a down και το war? τσιμουδιά όμως...

Όχι τίποτα άλλο αλλά μετά αδικούνται και παιδιά - σημαιοφόροι σαν τον Dylan και τον Waits, που πήγαν κόντρα σε όλα και φώναζαν και παραλίγο να καταστραφούν.Έδωσαν μέχρι και την ψυχή τους.Και μου χεις την συντηριτική παλιόγρια που βρίζει τα...κωλόπαιδα που κατεβαίνουν στις πορείες η οποία μεγάλωσε με το Piggies,το Let it be και το Help.

η συντηριτικη παλιογρια δεν βριζει πλεον τα παιδια
γιατι τα παιδια δεν κατεβαινουν στις πορειες
προτιμουν το Cafe glob

η συντηριτικη παλιογρια δεν βριζει πλεον τα παιδια
γιατι τα παιδια δεν κατεβαινουν στις πορειες
προτιμουν το Cafe glob

Εξαρτάται για ποια...παιδιά μιλάς.Τα παιδιά του κύκλου μου, της μπάντας μου,της παρέας μου μιά χαρά κατεβαίνουν.

Εκτος αν μιλάμε για πρόβατα, όπου εκεί βέβαια δεν είμαι ο αρμόδιος να σου πει.Ίσως να φωνάξω κανέναν απ τις παρατάξεις του ΤΕΙ.Καλοί βοσκοί είναι.:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Anti - Beatles

Ενώνει στήν βάση ρέ..
Σάν τήν Αριστερά..:flipout::flipout::flipout:

Αφου βρε Σπυρο,εμεις ειμαστε τα ακρα,,τι το ψαχνουμε??

Ο Σωκρατης Παπαχατζης στο Ηχος Και Εικονα του Δεκεμβρη εκανε μια μικρη αναφορα στους Beatles....Με καλυψε απολυτα..(σας εβαλα στην μπριζα εεε??χαχα)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Anti - Beatles

Εξαρτάται για ποια...παιδιά μιλάς.Τα παιδιά του κύκλου μου, της μπάντας μου,της παρέας μου μιά χαρά κατεβαίνουν.

Εκτος αν μιλάμε για πρόβατα, όπου εκεί βέβαια δεν είμαι ο αρμόδιος να σου πει.Ίσως να φωνάξω κανέναν απ τις παρατάξεις του ΤΕΙ.Καλοί βοσκοί είναι.:flipout:

Nικολακη βλεπω αρχιζεις και ξεφευγεις
ημουν ευγενικος μαζι σου
μου κανεις προσωπικη επιθεση ?
θελεις να το παμε αλλου ?

.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Anti - Beatles

Nικολακη βλεπω αρχιζεις και ξεφευγεις
ημουν ευγενικος μαζι σου
μου κανεις προσωπικη επιθεση ?
θελεις να το παμε αλλου ?

.

Ναι, αυτό είναι το βρήκες...:a0210:

Αν δε με τρελάνεις απόψε το βράδυ, Στέλιο, δε θα με τρελάνεις ποτέ.:violent-smiley-030:

Πώς σου ρθε?Πραγματικά, αν επιτίθεται κάποιος σε κάποιον είσαι εσύ που με έχεις ικανό να επιτίθεμαι δημόσια.Και μάλιστα σε σένα...

Θέλω εξήγηση.Τουλάχιστον...:angry:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Anti - Beatles

Ναι, αυτό είναι το βρήκες...:a0210:

Αν δε με τρελάνεις απόψε το βράδυ, Στέλιο, δε θα με τρελάνεις ποτέ.:violent-smiley-030:

Πώς σου ρθε?Πραγματικά, αν επιτίθεται κάποιος σε κάποιον είσαι εσύ που με έχεις ικανό να επιτίθεμαι δημόσια.Και μάλιστα σε σένα...

Θέλω εξήγηση.Τουλάχιστον...:angry:

εγω θα σε τρελλανω ?
ο θειος σου δεν μου ειπε οτι εβγαλες μαχαιρια ?
look το ποστ 100

.