Anti - Beatles

Δε χρειαζεται να κανεις καμια προσπαθεια my friend. Αν σου βγει καλως, αν δεν σου βγει παλι καλως. Στη μουσικη ΙΜΗΟ δεν χρειαζεται παντα ζορι. Απλα καποια στιγμη ερχεται ο καιρος για ολα. Αν παλι δεν ερθει so be it.
Οσο για τις ατακες, αυτα ειναι που νοστιμιζουν το παιχνιδι, δεν ειναι κακο που υπαρχουν. Δες και εσυ τι λες για τους Master of Puppets κυριους (δεν μπορω να γραψω το ονομα τους...:flipout:)
έχουν βγάλει τραγούδια που όμοια τους δεν υπάρχουν είναι αναμφισβήτητο
Δεν μοιαζει καπως, λεω καπως, με τις αλλες δηλωσεις για τους Beatles;

Οταν ημουν μικροτερος ειμασταν μια παρεα 5 ατομων που ολοι ακουγαμε διαφορετικα ειδη. Φυσικα και ολοι, ο καθενας απο τη σκοπια του, ειχαμε δικιο και οι αλλοι δεν ηξεραν τι τους γινεται. Οι καλυτερες μουσικες κουβεντες γινονταν τοτε. Θυμαμαι ατακα φιλου σε αλλον για το garage των 60's... "Garage ε; Δηλαδη ειναι μουσικοι αυτοι που παιζουν με μπουζοκλειδα; Ακους αυτες τις βλακειες με τα 2λεπτα κομματια γεματα φασαρια;" :flipout::flipout::flipout:

Τωρα βεβαια ειναι φανατικος γκαραζακιας...

Δε χρειαζεται να κανεις καμια προσπαθεια my friend. Αν σου βγει καλως, αν δεν σου βγει παλι καλως. Στη μουσικη ΙΜΗΟ δεν χρειαζεται παντα ζορι. Απλα καποια στιγμη ερχεται ο καιρος για ολα. Αν παλι δεν ερθει so be it.
Οσο για τις ατακες, αυτα ειναι που νοστιμιζουν το παιχνιδι, δεν ειναι κακο που υπαρχουν. Δες και εσυ τι λες για τους Master of Puppets κυριους (δεν μπορω να γραψω το ονομα τους...:flipout:)

Δεν μοιαζει καπως, λεω καπως, με τις αλλες δηλωσεις για τους Beatles;

Οταν ημουν μικροτερος ειμασταν μια παρεα 5 ατομων που ολοι ακουγαμε διαφορετικα ειδη. Φυσικα και ολοι, ο καθενας απο τη σκοπια του, ειχαμε δικιο και οι αλλοι δεν ηξεραν τι τους γινεται. Οι καλυτερες μουσικες κουβεντες γινονταν τοτε. Θυμαμαι ατακα φιλου σε αλλον για το garage των 60's... "Garage ε; Δηλαδη ειναι μουσικοι αυτοι που παιζουν με μπουζοκλειδα; Ακους αυτες τις βλακειες με τα 2λεπτα κομματια γεματα φασαρια;" :flipout::flipout::flipout:

Τωρα βεβαια ειναι φανατικος γκαραζακιας...

Ξέρεις γιατί δε μοιάζει?Γιατί αν μου πεις ότι είναι μικρόψυχοι, ότι είναι τελειωμένοι, ότι είναι το ένα, ότι είναι το άλλο, θα τα δεχτώ και θα κάτσω να συζητήσω μαζί σου. Και να τα λέμε όλα, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ενω όταν λέω εγω ''respect ο Lennon αλλά η μπάντα δεν με συγκινεί'' αρχίζουν.Μία ''δε τα χετε ζήσει'', μία ''απλά εμείς είχαμε το ροκ εσείς όχι'', μία ειρωνία, μία το ένα, μία το άλλο.

Γυρνάνε και μου λένε ''α εσύ είσαι μικρός''.Ακου απάντηση τώρα.Τι μου είπε?Λες και να πάω στον υπέρηχα εγώ που μου λέει το Hammett ''λίγο'' ''α είσαι εκτός εποχής και είσαι off μεγάλε''.Αφου έτσι του φαίνεται...

Δε γίνεται συζήτηση για τους Beatles.Με όλες τις άλλες μπάντες γίνεται αλλά με αυτούς όχι. Όπως λοιπόν κάτι τέτοιο πήγε να γίνει όταν έκανα το αφιέρωμα στο Morrison και ο Pontios άνοιξε ένα νήμα λέγοντας ''εγώ τον θεωρώ κατασκεύασμα των media'' και ο άνθρωπος ήθελε να δείξει ότι δε συμμερίζεται την άποψή μου, έτσι κι εγώ δηλώνω κατα της στάσης αυτής που υπάρχει για τους Beatles.

Για να μην πω ότι έχουμε κάνει εκατό χιλιάδες επετείους.Πριν από ενάμιση μήνα περίπου επέτειος για το θάνατο του Lennon.Τώρα πάλι επέτειος.Πριν από ένα χρόνο πάλι επέτειος για δεν ξέρω κι εγώ τι.Τείνει να κάνουμε επέτειο για την πρώτη φορά που ο Lennon περπάτησε, την πρώτη φορά που ο Starr έπιασε μπαγκέτες, την πρώτη φορά που ο Harrison ρεύτηκε, την πρώτη φορά του McCartney.Και πάντα στο απυρόβλητο.Καθίστε λίγο δηλαδή, θα γίνει κατάντια.

Νικο μη σε πιανουν ποτε ενοχες για το αν δε σου αρεσει κατι που "θα επρεπε"
Τωρα αν στη πορεια αλλαξεις γνωμη καλως (ή κακως, αναλογα..).
Ειναι φυσιολογικο το φαινομενο Beatles να εχει διαφορετικες διαστασεις στα ματια καθενος. Φυσιολογικοτατο γιατι εξαρταται απο πολλα πραγματα, ισως και ασχετα με τη μουσικη αυτη καθαυτη.
Ο καθενας εκφερει τη προσωπικη του γνωμη του (δεν υπαρχουν δογματα φυσικα) και το αφυσικο θα ηταν να εχουν ολοι την ιδια

Νικο μη σε πιανουν ποτε ενοχες για το αν δε σου αρεσει κατι που "θα επρεπε"
Τωρα αν στη πορεια αλλαξεις γνωμη καλως (ή κακως, αναλογα..).
Ειναι φυσιολογικο το φαινομενο Beatles να εχει διαφορετικες διαστασεις στα ματια καθενος. Φυσιολογικοτατο γιατι εξαρταται απο πολλα πραγματα, ισως και ασχετα με τη μουσικη αυτη καθαυτη.
Ο καθενας εκφερει τη προσωπικη του γνωμη του (δεν υπαρχουν δογματα φυσικα) και το αφυσικο θα ηταν να εχουν ολοι την ιδια

Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγω.Μιλάω πάντα με την τωρινή βάση.Μπορεί να γίνει επαναπροσδιορισμός κάλλιστα.

Ρε τι σε πειραζει απο ολα αυτα; Κανε και εσυ το ιδιο αν θελεις με τους οποιους θελεις (παλι δεν λεω το ονομα τους...)
Το κραξιμο αυτου του ειδους εχει πλακα, για μενα τουλαχιστον, και παντα για οσο γινεται καλοπροαιρετα. Και δεν υπαρχει καποιο ειδος omerta. Απλα πολλοι απο αυτους που γραφουν τους αρεσουν οι Beatles.
Και το μικρος αναφερεται απλα σε καταστασεις που δεν εχεις ζησει, οχι πως λεει κατι, αλλα ειναι και το συναισθηματικο δεσιμο ολων μας με καποια πραγματα. Εδω ρε σφαζονται παληκαρια για το αν ο μπηξε ή ο δειξε ενισχυτης την εχει πιο μεγαλη, την ενισχυση...
Στη μουσικη, που εμπεριεχει και συναισθημα δεν θα γινονται αυτα;

No worries mate.

Ρε τι σε πειραζει απο ολα αυτα; Κανε και εσυ το ιδιο αν θελεις με τους οποιους θελεις (παλι δεν λεω το ονομα τους...)

Διακρίνω έναν πληγωμένο φαν εδω!? Ή απλά έναν μεγάλο πολέμιο που βρήκε μεγάλο πάτημα?:popcorn:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Anti - Beatles

Κόψε κάτι θείο.:grandpa:

Καλή σνομπαρία είσαι κι εσύ πάντως. Αχ αυτές οι κακές παρέες που σε διαφθείρουν...:BDGBGDB55:

Ναί μανούλα μ'',αλλά βλέπεις προσπαθώ νά διορθωθώ..

Ως και Κιάμο έβαλα.:flipout::flipout:

ενα συγνωμη στον Νικο
Νικολα παρασυρθηκα και ξεχασα πραγματι την ηλικια σου ...ακομα και την δικια μου

επειδη βρισκωμαι σε ενα πολυ ποιοτικο μουσικο place
μετα απο αυτα που διαβασα ας κανουμε ενα συνοπτικο απολογισμο τι ειναι αυτο συγκροτημα !!

Λοιπον αποτελειται απο σκαθαροζουμιδες[ Σπυρος]
μοιαζει του Νταλαρα [Δημητρης θ]
εχει ενα ντραμιστρα που σπαει τυμπανα [Pan am ]
ειναι ξενερωτο εκανε συντροφια με τον Μ.Jackson [Μανωλακος]
οποιος αγορασε δισκο τους δεν ξερει τι να τον κανει [ΣπυροςΔ ]
ειναι τζουλια Ρομπερτς [ Μπαιρα]
καποιος δεν μπορει να καταλαβει πως υπαρχουν ακομα φαν του Μακκα ... προβληματιζεται ...,
αλλος τους εχει να παιζουν σε χοροεσπεριδα συλλογου κηπουρων [Maczab ]
αλλος διαβασε ενα μνημειωδες κειμενο λεει που ειχε αποκαλεσει τον Μακκα μυγοχαφτη ... [ Δημητρης Δ ]

αλλοιμονο τι λενε και αυτοι που σιωπουν

σας ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες

:BDGBGDB55:

μην μου ορμησεται ολοι μαζι
σιγα σιγα ενας ενας ...
θα σας δω αυριο
σας ευχαριστω για την παρεα
-bye-

Re: Απάντηση: Anti - Beatles

ενα συγνωμη στον Νικο
Νικολα παρασυρθηκα και ξεχασα πραγματι την ηλικια σου ...ακομα και την δικια μου

επειδη βρισκωμαι σε ενα πολυ ποιοτικο μουσικο place
μετα απο αυτα που διαβασα ας κανουμε ενα συνοπτικο απολογισμο τι ειναι αυτο συγκροτημα !!

Λοιπον αποτελειται απο σκαθαροζουμιδες[ Σπυρος]
μοιαζει του Νταλαρα [Δημητρης θ]
εχει ενα ντραμιστρα που σπαει τυμπανα [Pan am ]
ειναι ξενερωτο εκανε συντροφια με τον Μ.Jackson [Μανωλακος]
οποιος αγορασε δισκο τους δεν ξερει τι να τον κανει [ΣπυροςΔ ]
ειναι τζουλια Ρομπερτς [ Μπαιρα]
καποιος δεν μπορει να καταλαβει πως υπαρχουν ακομα φαν του Μακκα ... προβληματιζεται ...,
αλλος τους εχει να παιζουν σε χοροεσπεριδα συλλογου κηπουρων [Maczab ]
αλλος διαβασε ενα μνημειωδες κειμενο λεει που ειχε αποκαλεσει τον Μακκα μυγοχαφτη ... [ Δημητρης Δ ]

αλλοιμονο τι λενε και αυτοι που σιωπουν

σας ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες

:BDGBGDB55:

μην μου ορμησεται ολοι μαζι
σιγα σιγα ενας ενας ...
θα σας δω αυριο
σας ευχαριστω για την παρεα
-bye-

Δεκτό με ανοιχτές αγκάλες.:a0210:

Θαυμάσιο δέσιμο των posts πράγματι.Ξέχασες όμως να συμπεριλάβεις και τον Λαβρέντι Μπέρια του thread ''Οι δίσκοι του 2010''.:flipout:

Last edited by a moderator:
Σπυρο ολα κι ολα...η νεα γενια εχει γαλουχηθει με Los Natas....:music-smiley-006:

Μες την παραφωνια δηλαδη οπως και εσεις...η κιθαρα ομως στην θεση της...πιο στονεραδικη,αλλα στην θεση της

Απάντηση: Re: Anti - Beatles

Σπυρο ολα κι ολα...η νεα γενια εχει γαλουχηθει με Los Natas....:music-smiley-006:

Μες την παραφωνια δηλαδη οπως και εσεις...η κιθαρα ομως στην θεση της...πιο στονεραδικη,αλλα στην θεση της

:flipout::flipout:

Νά τό δεί αύριο ο Στέλιος νά ζητήσει νά διαγραφεί εντελώς το θέμα.:BDGBGDB55::flipout: