Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

Απάντηση: Re: Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

Εμένα μου αρέσει να βλέπω ΜΟΝΟ Τούρκικα σήριαλ και να τρώω Τούρκικα φαγητά και γλυκά.
Λες να είμαι πράκτορας?

Tiι λές μωρέ;
Τι σχέση έχουν τα σήριαλ με τα φαγητά και τα γλυκά;
Ίδια είναι το σάμαλι με καϊμάκι και η φάτσα του εζέλ;

......σάμαλι με καϊμάκι; :hmmmm2:.....πωωωωω....... τι είπα τώρα;
Έφυγαααα :vroam::vroam:
:flipout::flipout:

1. Η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση οπότε το μόνο που καταφέρνετε μερικοί είναι απλά να το βλέπουν περισσότεροι από περιέργεια. Λοιπόν το έβλεπε η γυναίκα μου και είδα και εγώ από την περιέργεια για τον ντόρο.. τι ανακάλυψα? πως εφόσον δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αναφορά ή κάτι το μεμπτό τότε ή αυτοί που ανακίνησαν πρώτοι το θέμα ήταν βαλτοί να κάνουν θέμα και να διαφημίσουν στην ουσία την σειρά ή ότι ήταν απλά ηλίθια κουτορνίθια
2. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν οι συσχετισμοί με τον στρατό και τον πόλεμο Τουρκίας-Ελλάδας με μια σειρά στην τηλεόραση.. ο ένας συσχετίζει με τον στρατό ο άλλος με πορνό.. λες και λέγοντας κάθε τι άσχετο εδραιώνει κανείς την θέση του σε ένα forum.. έλεος πραγματικά.
3. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να απαγορεύσω πχ στην γυναίκα μου να δει μια σειρά που δεν θα της αλλάξει γνώμη σε τίποτα, που δεν έχει καμιά αναφορά ως τώρα πουθενά (που την είδαν?). Μόνο και μόνο επειδή είναι στα Τούρκικα ή για να μην της λέτε "ντροπή σου" εσείς? και ποιοι είστε εσείς που θα κρίνετε ή θα επιβάλετε τι θα δει ο άλλος? σας ορίσαμε αφεντάδες και δεν το ήξερα?
4. Έχω την εντύπωση πως μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι (βλέπε αυτοί που επώνυμα και με φανφάρες και παχυλούς τίτλους "ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ κτλ κτλ" σε tromaktika" στέλνουν την φοβερή αγανάκτηση τους) ψάχνονται να νοιώσουν σημαντικοί και το προσκολλούνται σε ανούσια εντελώς πράγματα για να το πετύχουν. Αντί λοιπόν να πολεμήσουν για την κάθε προδοτική κυβέρνηση, αντί να πολεμήσουν για τις προδοσίες που γίνονται και θα γίνουν στο Αιγαίο στο όνομα του κέρδους υπέρ των Τούρκων, αντί να πολεμήσουν στο ξεπούλημα μας προς όλους (και πόσο μάλλον αντί να πολεμήσουν πραγματικά όταν θα έρθει η ώρα αν έρθει που είμαι σίγουρος θα λακίσουν και θα αφήσουν εμάς που δήθεν θα πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή να βγάλουμε το φίδι απ την τρύπα και να τους προστατεύσουμε), πολεμάνε για μια σειρά νομίζοντας ότι έτσι έκαναν κάτι σημαντικό στην μίζερη ζωή τους (φυσικά δεν μιλάω για εσάς αλλά για τους παραπάνω που το έκαναν σκοπό ζωής).

Πραγματικά απορώ .. όλοι αυτοί που πρωτοέκραξαν τα έβγαλαν απ το μυαλό τους (αφού όπως είπα δεν βρήκα κάτι περίεργο ή έστω δεν μου είπαν κάτι περίεργο) ή καθίσαν και την είδαν την σειρά πρώτοι πρώτοι δήθεν για να βγάλουν λαβράκι? Δεν είχαν λοιπόν το ωραίο κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ τους ή τελικά ήθελαν όντως να την δουν και είπαν "ε ας το παίξω και σουπερ πατριώτης τώρα αφού έριξα πρώτα και ένα δάκρυ για τον Εζέλ"?
Ας συνέλθουμε λίγο γιατί υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα αυτή την στιγμή που μας απασχολούν.. ή μήπως νομίζουμε πως αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει με λιγότερη ένταση και απ τις 2 μεριές επειδή εμείς δείξαμε Τούρκικες σειρές ή επειδή η Τούρκοι γύρισαν σειρά που η Τουρκάλα τα είχε με Έλληνα κτλ? Αν γίνει με λιγότερη ένταση θα είναι επειδή οι από πάνω θα μας έχουν προδώσει για ακόμα μια φορά. Μην τα κάνετε όλα αχταρμά μέσα στο μυαλό σας και να ξεχωρίζετε το δέντρο απ το δάσος.

Δηλαδη μεχρι στιγμης εχουμε ακουσει σε ταινιες σχεδον ολες τις γλωσσες.
Σε σηριαλ κατι Βραζιλιανικα και αλλες.
Και συ λες οτι ενταξει, δεν πειραζει, σημερα Τουρκικα, αυριο Κορεατικα, μεθαυριο Αραβικα, Κινεζικα και οτι αλλο.

Και να μην πουμε και τιποτα.
Να περναει ετσι στο απαρατηρητο.
Αυτο λες.

Το ειπα μερικα μηνυματα πιο πισω.
Σε αλλες χωρες μεταγλωτιζουν τα παντα.
Χωρις να δειχνουν τα παντα (οτι να`ναι).

Με λιγα λογια το κειμενο σου λεει πως πρεπει να υπαρχει φιμωση σε καθε τι που θελουν οι αλλοι να περασουν.
Λυπαμαι αλλά δεν θα παρω.

Δηλαδη μεχρι στιγμης εχουμε ακουσει σε ταινιες σχεδον ολες τις γλωσσες.

και?

Σε σηριαλ κατι Βραζιλιανικα και αλλες.
Και συ λες οτι ενταξει, δεν πειραζει, σημερα Τουρκικα, αυριο Κορεατικα, μεθαυριο Αραβικα, Κινεζικα και οτι αλλο.

Και να μην πουμε και τιποτα.
Να περναει ετσι στο απαρατηρητο.
Αυτο λες.

Το ειπα μερικα μηνυματα πιο πισω.
Σε αλλες χωρες μεταγλωτιζουν τα παντα.

αυτό είναι καλό δηλαδή?

Χωρις να δειχνουν τα παντα (οτι να`ναι).

Με λιγα λογια το κειμενο σου λεει πως πρεπει να υπαρχει φιμωση σε καθε τι που θελουν οι αλλοι να περασουν.
Λυπαμαι αλλά δεν θα παρω.

δεν νομίζω ότι καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις....
θες να πεις να μεταγλωττίζουν τα πάντα?
θες να βλέπεις μόνο ελληνικά?

Re: Απάντηση: Re: Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

Εμένα μου αρέσει να βλέπω ΜΟΝΟ Τούρκικα σήριαλ και να τρώω Τούρκικα φαγητά και γλυκά.
Λες να είμαι πράκτορας?

Τι λες ωρε γκιαουρη....αλλαξοπίστησες ωρε??

Χαθήκανε μωρέ τόσες Ελληνικές εκπομπές και σειρές αποβλάκωσης..Ντε και καλά να χαζέψουμε με τους Τουρκαλαδες...

Τόσα CSI παράγουν οι ''φίλοι'' μας (σπλατεριες πολυτελείας) και εσύ αναλώνεσαι σε εχθρικά ρομάντζα....:twoguns:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

Μπορεις να πας στην Τουρκια να ζεις.
Θα το ευχαριστηθεις.

Όταν θα αποφασίσω να πάω, θα έχουμε πάρει την Πόλη και την Αγιασοφιά, οπότε θα είναι πάλι Ελλάδα

Tiι λές μωρέ;
Τι σχέση έχουν τα σήριαλ με τα φαγητά και τα γλυκά;
Ίδια είναι το σάμαλι με καϊμάκι και η φάτσα του εζέλ;

......σάμαλι με καϊμάκι; :hmmmm2:.....πωωωωω....... τι είπα τώρα;
Έφυγαααα :vroam::vroam:
:flipout::flipout:

Ρε από κάτι τρέιλερ που έχω δει, οι Τουρκάλες είναι Θεές.
Πούσαι ρε, έφτιαξε η μάνα μου έναν μπακλαβά, έχω φάει μισό ταψί.:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

Τι λες ωρε γκιαουρη....αλλαξοπίστησες ωρε??

Χαθήκανε μωρέ τόσες Ελληνικές εκπομπές και σειρές αποβλάκωσης..Ντε και καλά να χαζέψουμε με τους Τουρκαλαδες...

Τόσα CSI παράγουν οι ''φίλοι'' μας (σπλατεριες πολυτελείας) και εσύ αναλώνεσαι σε εχθρικά ρομάντζα....:twoguns:
:Banane0::Banane0::Banane0:

Πούσαι ρε, έφτιαξε η μάνα μου έναν μπακλαβά, έχω φάει μισό ταψί.:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:
Βρε σα δε ντρεπεστε και δεν μας στελνετε λιγο να φαμε.:ernaehrung004:

Με βάση την ιστορία μας νομίζω οτι η παρακολούθηση σειρών-ταινιων αυτής της προέλευσης δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να μας "θυμίζει" οτι είμαστε άξιοι της μοίρας μας

Με βάση την ιστορία μας νομίζω οτι η παρακολούθηση σειρών-ταινιων αυτής της προέλευσης δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να μας "θυμίζει" οτι είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Τωρα το πας αλλου.

Γιατι ρε παιδια τετοιο πραγμα...

Μια χαζοσειρα ειναι σαν ολες τις αλλες, εχει σημασια που μιλαει Τουρκικα; Δηλαδη αν μιλαγαν Ελληνικα ή οτιδηποτε αλλο θα επαυε να ειναι Trash;
Ανεχεστε τα σκουπιδια αρκει να ειναι "με τη βουλα";

Εχουμε τρελαθει τελειως...

Οσο για την προταση να ειναι ολα στα Ελληνικα, δυο κουβεντες.

Κανεις, μα κανεις σοβαρος ανθρωπος που ασχολειται με το σινεμα δεν θα ανεχοταν να δει ταινια μεταγλωτισμενη.
Ο ηθοποιος δεν ειναι μονο η φιγουρα που κουνιεται σε μια οθονη, ειναι και η φωνη του, ακομα και ο τροπος που προφερει τους φθογκους (σε σοβαρες ταινιες με σοβαρους ηθοποιους).
Διαφορετικα θα ειχαμε μεινει στο βωβο...

Τωρα θα μου πεις... τι ψαχνω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

Όταν θα αποφασίσω να πάω, θα έχουμε πάρει την Πόλη και την Αγιασοφιά, οπότε θα είναι πάλι Ελλάδα

Α! τότε θα πάω κι εγώ..... :ernaehrung004:

Κανεις, μα κανεις σοβαρος ανθρωπος που ασχολειται με το σινεμα δεν θα ανεχοταν να δει ταινια μεταγλωτισμενη.

Ταινιες οχι.
Φυσικα και δεν μπορει να βγει η μεταφραση αλλά και η εκφραση.

Καποια σηριαλ ή αυτοτελη επισοδεια ομως ναι.
Π.χ το "ο υπαστυνονομος Ρεξ" ειναι ενα παραδειγμα.
Καλυτερα απο το να ακους τους Αυστριακους.
Οχι οτι εχουν κατι, αλλά η γλωσσα ξενιζει.
Και στο κατω-κατω γιατι ο Ελληνας πρεπει να αντεχει τα παντα;

Τελικα το προβλημα της ελληνικης τηλεορασης ειναι τα τουρκικα σηριαλ.
Γιατι κατα τα αλλα και ποιοτητα κανταρια εχει,και ενημερωση πολυπλευρη και δημοκρατικη.Και βεβαια ποτε μα ποτε δεν κοιταξε την τσεπη της.
Παντα γνωμωνας της ελληνικης ιδιωτικης τηλεορασης ηταν η ποιοτητα.Το κοστος δεν ειχε σημασια....:ADFADF1::ADFADF1:

Άσχετο.. αλλά επειδή το κάνουν οι Γερμανοί ή άλλοι όπως λέτε θα πρέπει και εμείς να μεταγλωττίζουμε τις σειρές μόνο και μόνο επειδή κάποιο έχετε κόμπλεξ στο να ακούτε κάποιες γλώσσες... θα κάνουμε δηλαδή κάτι τόσο άθλιο όπως είναι η μεταγλώττιση απλά γιατί εσείς δεν μπορείτε να ακούτε Τούρκικα ή Αυστριακά.. ε ας το κάνουμε όπως οι ρουμάνοι που χρησιμοποιούν μια φωνή για όλους τους ηθοποιούς στις μεταγλωττίσεις (άντρες-γυναίκες μια φωνή χωρίς background ήχους) για να μην χρεωνόμαστε και πολύ κιόλας.. Επίσης το πρόβλημα σας με τα κανάλια δεν είναι ότι 15 χρόνια δείχνει το Κωνσταντίνου και Ελένης 2-3 φορές τον χρόνο αλλά το αν θα πάρουν μια ξένη σειρά.. μα φυσικά γιατί να δει κανείς CSI ή παραπλήσια σειρά όταν έχει τα "ίχνη" πχ.. γιατί να δει prison break ή lost αφού υπάρχει ο Λάκης ο γλυκούλης..
Απαιτείστε Ελληνικές ΑΞΙΕΣ σειρές (γιατί άμα είναι να βλέπω Κωνσταντίνου και Ελένης ή LAPD χίλιες φορές μια ξένη σειρά) και μετά παραπονεθείτε για τις ξένες και για την γλώσσα..

Και ξαναλέω για όσους δεν κατάλαβαν με πιο απλά λόγια γιατί άλλα λόγια να αγαπιόμαστε απ ότι κατάλαβα...

Το ότι ασχολούμαστε με τέτοια ανούσια πράγματα με τέτοιο φανατισμό σαν να κάνουμε κάτι σημαντικό και απ την άλλη να τρώμε αμάσητα σαν να μας έχουν υπνωτίσει τα πραγματικά προβλήματα (μειώσεις μισθών, προδοσίες καθημερινά σε κυβερνητικό επίπεδο και ξεπούλημα της χώρας) δείχνει για μένα πόσο υποκριτές και (ας μην το πω καν τι άλλο) είμαστε σαν λαός.. "Α .. ας ξεπουλήσουν τα νησιά μου, ας μου βάζουν διόδια παντού, ας ξεπουλήσουν τον ορυκτό πλούτο μου, ας μου κόψουν τον μισθό μου, ας με απολύσουν, ας μην έχω περίθαλψη, ας υποθηκεύσουν την χώρα μου για 100 χρόνια, ας δώσουν το μισο Αιγαίο.. αλλά ΌΧΙ και να ακούω ξένες γλώσσες στην τηλεόραση! πάει πολύ! αυτό σημαίνει πόλεμο!"....
ΝΑΙ τελικά αυτό δείχνει ότι ΟΝΤΩΣ είμαστε άξιοι της μοίρας μας σε αυτό έχετε δίκιο.

Last edited:
Ταινιες οχι.
Φυσικα και δεν μπορει να βγει η μεταφραση αλλά και η εκφραση.

Καποια σηριαλ ή αυτοτελη επισοδεια ομως ναι.
Π.χ το "ο υπαστυνονομος Ρεξ" ειναι ενα παραδειγμα.
Καλυτερα απο το να ακους τους Αυστριακους.
Οχι οτι εχουν κατι, αλλά η γλωσσα ξενιζει.
Και στο κατω-κατω γιατι ο Ελληνας πρεπει να αντεχει τα παντα;

ξενίζει ?
ποιόν ξενίζει?
αυτόν που δεν γνωρίζει γερμανικά?
ρώτα κάποιον που θέλει να τα ακούει για εξάσκηση

υπονοείς ότι αντέχεις κάτι που είναι ξενόγλωσσο?
όλος ο πλανήτης ξενόγλωσσα ακούει.

αν είναι έτσι να μεταγλωττίζουμε και τα εγγλέζικα...

Μ' αρέσει που ακόμα ασχολείστε με αυτό το πράγμα που λέγεται Ελληνική τηλεόραση.. αφιερώνετε και χρόνο κριτικάροντας την..

Κλείστε την ή δείτε κάτι άλλο (δορυφορικά / BD / whatever).

Η ζημιά που κάνει στο μυαλό η Ελληνική τηλεόραση είναι ανυπολόγιστη, είτε βλέπει κανείς ειδήσεις είτε ελληνικές σειρές.

Το trash είναι trash, σε όποια γλώσσα και αν είναι.

Μ' αρέσει που ακόμα ασχολείστε με αυτό το πράγμα που λέγεται Ελληνική τηλεόραση.. αφιερώνετε και χρόνο κριτικάροντας την..

Κλείστε την ή δείτε κάτι άλλο (δορυφορικά / BD / whatever).

Η ζημιά που κάνει στο μυαλό η Ελληνική τηλεόραση είναι ανυπολόγιστη, είτε βλέπει κανείς ειδήσεις είτε ελληνικές σειρές.

Το trash είναι trash, σε όποια γλώσσα και αν είναι.
+1000
Εγω παντως σπιτι, δεν εχω κεραια.

ξενίζει ?
ποιόν ξενίζει?
αυτόν που δεν γνωρίζει γερμανικά?
ρώτα κάποιον που θέλει να τα ακούει για εξάσκηση

υπονοείς ότι αντέχεις κάτι που είναι ξενόγλωσσο?
όλος ο πλανήτης ξενόγλωσσα ακούει.

αν είναι έτσι να μεταγλωττίζουμε και τα εγγλέζικα...

Με αυτη την λογικη να βαλουμε Πολωνικα, Κινεζικα, Ρουμανικα, Ρωσσικα, Ταϊλανδεζικα, και οτι μας κατεβασει η κουτρα μας μπροστα στο "οφελος του τηλεθεατη" = τσαμπα προγραμμα με πληρωμενες διαφημισεις.
Βλεπεις σαπουνοπερα και κανεις και μαθημα παραλληλα.

Τελος παντων.
Το θεμα δεν ειναι μονο αυτο.
Ενα μικρο κομματι της σαπιλας ειναι.