Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

Απάντηση: Re: Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

Μ' αρέσει που ακόμα ασχολείστε με αυτό το πράγμα που λέγεται Ελληνική τηλεόραση.. αφιερώνετε και χρόνο κριτικάροντας την..

Κλείστε την ή δείτε κάτι άλλο (δορυφορικά / BD / whatever).

Η ζημιά που κάνει στο μυαλό η Ελληνική τηλεόραση είναι ανυπολόγιστη, είτε βλέπει κανείς ειδήσεις είτε ελληνικές σειρές.

Το trash είναι trash, σε όποια γλώσσα και αν είναι.
Αμ για αυτο διαβαζω avclub και βλεπω δορυφορο.:Banane0:

Με αυτη την λογικη να βαλουμε Πολωνικα, Κινεζικα, Ρουμανικα, Ρωσσικα, Ταϊλανδεζικα, και οτι μας κατεβασει η κουτρα μας μπροστα στο "οφελος του τηλεθεατη" = τσαμπα προγραμμα με πληρωμενες διαφημισεις.
Βλεπεις σαπουνοπερα και κανεις και μαθημα παραλληλα.

Τελος παντων.
Το θεμα δεν ειναι μονο αυτο.
Ενα μικρο κομματι της σαπιλας ειναι.

ποιό είναι κομμάτι της σαπίλας?
σε τι και ποιον αναφέρεσαι?

εγώ πάντως όταν βλέπω κάτι θέλω να το βλέπω στην αρχική μορφή και έκδοση.
Σε όποια γλώσσα και νάναι.

Απάντηση: Re: Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

εγώ πάντως όταν βλέπω κάτι θέλω να το βλέπω στην αρχική μορφή και έκδοση.
Σε όποια γλώσσα και νάναι.
Και εγω εδω συμφωνω μαζι σου, διοτι βρε αδερφε αν δουμε μια τσοντα θα μας πειραζε δηλαδη αν ακουγαμε της φωνουλες στα κινεζικα!!

Στην tv υπάρχουν κι άλλα κανάλια, το τηλεάστυ, κοντρα, έξτρα, 902 κλπ. οι επιλογές είναι πολλές κ όταν δε μας αρέσει τπτ κι απ αυτά τότε πατάμε το Off. So simple.

ποιό είναι κομμάτι της σαπίλας?

Η τηλεοπτικη σαπιλα μπορει να ειναι μπιγκ μπραδερ, παρατραγουδα, Μικρουτσικος ή οτι αλλο που εχει παιχτει κατα καιρους.

Η τηλεοπτικη σαπιλα μπορει να ειναι μπιγκ μπραδερ, παρατραγουδα, Μικρουτσικος ή οτι αλλο που εχει παιχτει κατα καιρους.

μόνο που αυτά είναι στα ελληνικά...

Μπόλιγουντ και πάλι μπόλιγουντ...:ernaehrung004:

Ιδιαίτερα ο παλιός κινηματογράφος. Την EZEL τη βλέπει η μάνα μου, οι θειάδες, τα ξαδέλφια και γενικά το μεγαλύτερο μέρος του "σογιού" και δεν καταλαβαίνω τι της βρίσκουνε...:BDBDG54:

μόνο που αυτά είναι στα ελληνικά...

Ε, αφου δεν εχεις προβλημα με Βραζιλιανικα, Πορτογαλλικα και αλλα απο οσο λες.
Ολα ιδια σου κανουν.

Ε, αφου δεν εχεις προβλημα με Βραζιλιανικα, Πορτογαλλικα και αλλα απο οσο λες.
Ολα ιδια σου κανουν.

δεν θες να καταλάβεις.
δεν έχω πρόβλημα με τη γλώσσα.

όποιος θέλει να δει σκουπίδι ας το δει.
Δεν είναι ανάγκη να το δεί μεταγλωττισμένο γιά να το "ευλογήσει"

Μπόλιγουντ και πάλι μπόλιγουντ...:ernaehrung004:

Ιδιαίτερα ο παλιός κινηματογράφος. Την EZEL τη βλέπει η μάνα μου, οι θειάδες, τα ξαδέλφια και γενικά το μεγαλύτερο μέρος του "σογιού" και δεν καταλαβαίνω τι της βρίσκουνε...:BDBDG54:

εσύ ΤΟΝ εζέλ τον βλέπεις?
ή κρίνεις τι είναι ανάλογα με το ποιός βλέπει τη σειρά?

δεν θες να καταλάβεις.
δεν έχω πρόβλημα με τη γλώσσα.

όποιος θέλει να δει σκουπίδι ας το δει.
Δεν είναι ανάγκη να το δεί μεταγλωττισμένο γιά να το "ευλογήσει"

Εγω δεν τα βλεπω.
Ειτε εγχωρια, ειτε ξενα.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως ολα ειναι ιδια.
Αλλη γλωσσα, περιθωριοποιηση των Ελληνων ηθοποιων, χρηματα εξω, κτλ.

Με λιγα λογια ακομα και τα σκουπιδια διαφερουν.

δηλαδή αν σου λέγανε ότι τον βλέπει ο Αγγελόπουλος και ο Κατσουρίδης τί θα έλεγες?

Εγω δεν τα βλεπω.
Ειτε εγχωρια, ειτε ξενα.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως ολα ειναι ιδια.

εκεί που πάω να σε καταλάβω

Αλλη γλωσσα, περιθωριοποιηση των Ελληνων ηθοποιων, χρηματα εξω, κτλ.

μου τα χαλάς...

Με λιγα λογια ακομα και τα σκουπιδια διαφερουν.

...

9-11
και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι έχει σκηνοθεσία, ηθοποιούς, επιλογή τοποθεσίας, staging, μουσική πολύ πάνω από το μέσο όρο, και πολύ πάνω από οποιαδήποτε ελληνική σειρά μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή.

Εχει ένα κουσούρι
πολλές ανατροπές (επεισόδιο και ανατροπή) πράγμα κακό που στο τέλος το αναμένεις...
έχει και άλλα μικρότερα, αλλά θα μπορούσα να τα συζητήσω μόνο σε σοβαρό επίπεδο και όχι στο στυλ "μιλάνε τούρκικα"
σε πάρα πολλές περιπτώσεις πιάνω τον εαυτό μου να λέει "τώρα θα κάνει το λάθος ο σκηνοθέτης", αλλά ....είναι όντως γάτος.

E, λιγα για το Bollywood.

Dhoom και Dhoom 2... κολαση! Ποιο Μ.Ι. και βλακειες :D

Εννοείται!!!!! Και όχι μόνο, εγώ λέω πως ρίχνουν σε όλα τα τούρκικα σήριαλ και ταινίες.... :afro:

Μιλάμε ότι οι άνθρωποι δεν ντρέπονται να δείξουν αυτό που αισθάνονται

http://www.youtube.com/watch?v=TDmLSuXt-ZE&annotation_id=annotation_795177&feature=iv

Σκουπίδια; Μπορεί, αλλά ωραία σκουπίδια..... ;-)

E, λιγα για το Bollywood.

Dhoom και Dhoom 2... κολαση! Ποιο Μ.Ι. και βλακειες :D

Εννοείται!!!!! Και όχι μόνο, εγώ λέω πως ρίχνουν σε όλα τα τούρκικα σήριαλ και ταινίες.... :afro:

Μιας και το έχετε το θέμα, ψάχνω μια ταινία, αλλά έχω δει μόνο ένα κλιπ τραγουδιού.

Είναι ο πρωταγωνιστής (είναι και ο ίδιος στο βίντεο του Πλέο), και τον παίρνει ο ύπνος μέσα σε ένα θέατρο κατά τη διάρκεια του έργου και ονειρεύεται ότι γίνεται αυτός πρωταγωνιστής και χορεύει με την ηθοποιό στη σκηνή.

Σας λέει κάτι????