+1!Μη βλέπετε ΑΝΤ1.Ούτος η άλλος ενα ξεπερασμένο κανάλι είναι.Και απο πρόγραμμα και απο ποιότητα εικόνας.Οπότε τι περημένατε;
Να κανω και εγω μια ερωτηση ???
Ολους σας ενοχλουν τα τουρκικα σηριαλ
Εχετε να προτεινεται καποιο αλλο καναλι που να εχει κατι να μας δειξει ??
Γιατι εκτος απο το νησι που ειδαμε τον χειμωνα , δεν υπαρχει απολυτος τιποτα να δουμε
Αρα απο το να γκρινιαζουμε για τον Αντ1 , για τα σηριαλ , ας μας πειτε μια εναλλακτικη λυση να δουμε κατι αλλο
Μην αναφερθω στο mega που μας δειχνει Αρναουτογλου το τηλεπαιχνιδι πριν καποια χρονια ή ο Alpha με τις φοβερες οικογενειακες ιστοριες του κιλου και το σεναριο της πλακας
Αρα η τηλεοραση ειναι σκουπιδαριο , το ξερουμε αυτο , και για αυτο τα τουρκικα ειναι στα πανω τους
Δεν υπαρχει φως να δουμε
Ναι, έχω να προτείνω άλλο κανάλι...λέγεται OFF και το πιάνουν όλες οι τηλεοράσεις, συνήθως στο κόκκινο κουμπί του τηλεκοντρόλ.
Φιλε μου καλα τα λες , αλλα τωρα με την κριση που θα κλειστει ο κοσμος σπιτι του , αναγκαστικα θα βλεπει τηλεοραση μιας και τα οικονομικα δεν θα επιτρεπουν αλλες λυσεις
σε σχέση με τα άλλα σκουπίδια που πασάρουν τα άλλα κανάλια ο Εζελ είναι χιλιόμετρα μπροστά.
σε σχέση με τα άλλα σκουπίδια που πασάρουν τα άλλα κανάλια ο Εζελ είναι χιλιόμετρα μπροστά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.