Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

Το νέο σήμα του σταθμού!!!

262299_2015534142105_1056370496_32287396_1383992_n.jpg

Δυστιχώς σε αυτή την ζωή όλα έχουν την σημασία τους και εμείς σαν αραχτοί Ελληναράδες δεν τους δίνουμε σημασία για αυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε με τα Εθνικά μας θέματα. Σε αντίθεση με τους γείτονες που τα μελετάνε όλα και τα περνάνε αυτά που θέλουν στην προπαγάνδα τους.Δυστιχώς κάποια στιγμή όταν θα ξυπνήσουμε όλοι θα είναι αργά.

Μη βλέπετε ΑΝΤ1.Ούτος η άλλος ενα ξεπερασμένο κανάλι είναι.Και απο πρόγραμμα και απο ποιότητα εικόνας.Οπότε τι περημένατε;

Μη βλέπετε ΑΝΤ1.Ούτος η άλλος ενα ξεπερασμένο κανάλι είναι.Και απο πρόγραμμα και απο ποιότητα εικόνας.Οπότε τι περημένατε;
+1!-bye-

Ο Αντ1 είχε το παρατσούκλι "το κανάλι της νοικοκυράς" από το '89.

Σκουπίδια και τηλεοπτικά υποπροϊόντα κατά ριπάς....

Είναι προφανής η κατηγορία του τηλεοπτικού κοινού που θέλουν να έχουν.
Και αυτή η κατηγορία κοινού δεν ενδιαφέρεται ούτε για ποιότητα εικόνας ούτε για 16:9

Ψυχραιμία!

Μόδα είναι θα περάσει! Θυμηθείτε τα αργεντίνικα, το μεξικάνικα και τα λοιπά λατινοαμερικάνικα σκουπιδο-σήριαλ! Την εποχή τους έσπαγαν τα μηχανάκια της AGB με τις τηλεθεάσεις! Παλιότερα είχαμε τις "ορίτζιναλ" εκδόσεις των σαπουνόπερων, τις δυναστείες, τα ντάλας τα ατίθασα νιάτα και λοιπά αριστουργήματα της αμερκανικής δραματικής!

Προχθές αμερικάνικα χθές λατίνικα, σήμερα τούρκικα, αύριο ... καντονέζικα (κινέζικα) !

Παιδιά για να γλιτώσουν τους υπότιτλους από τα τούρικα σίριαλ ο τηλεθεατής δίνει μια σειρα με cd και βιβλία για να μάθεις τούρκικα σε λίγες εβδομάδες....

Να κανω και εγω μια ερωτηση ???
Ολους σας ενοχλουν τα τουρκικα σηριαλ
Εχετε να προτεινεται καποιο αλλο καναλι που να εχει κατι να μας δειξει ??
Γιατι εκτος απο το νησι που ειδαμε τον χειμωνα , δεν υπαρχει απολυτος τιποτα να δουμε
Αρα απο το να γκρινιαζουμε για τον Αντ1 , για τα σηριαλ , ας μας πειτε μια εναλλακτικη λυση να δουμε κατι αλλο
Μην αναφερθω στο mega που μας δειχνει Αρναουτογλου το τηλεπαιχνιδι πριν καποια χρονια ή ο Alpha με τις φοβερες οικογενειακες ιστοριες του κιλου και το σεναριο της πλακας

Αρα η τηλεοραση ειναι σκουπιδαριο , το ξερουμε αυτο , και για αυτο τα τουρκικα ειναι στα πανω τους
Δεν υπαρχει φως να δουμε

Να κανω και εγω μια ερωτηση ???
Ολους σας ενοχλουν τα τουρκικα σηριαλ
Εχετε να προτεινεται καποιο αλλο καναλι που να εχει κατι να μας δειξει ??
Γιατι εκτος απο το νησι που ειδαμε τον χειμωνα , δεν υπαρχει απολυτος τιποτα να δουμε
Αρα απο το να γκρινιαζουμε για τον Αντ1 , για τα σηριαλ , ας μας πειτε μια εναλλακτικη λυση να δουμε κατι αλλο
Μην αναφερθω στο mega που μας δειχνει Αρναουτογλου το τηλεπαιχνιδι πριν καποια χρονια ή ο Alpha με τις φοβερες οικογενειακες ιστοριες του κιλου και το σεναριο της πλακας

Αρα η τηλεοραση ειναι σκουπιδαριο , το ξερουμε αυτο , και για αυτο τα τουρκικα ειναι στα πανω τους
Δεν υπαρχει φως να δουμε

Ναι, έχω να προτείνω άλλο κανάλι...λέγεται OFF και το πιάνουν όλες οι τηλεοράσεις, συνήθως στο κόκκινο κουμπί του τηλεκοντρόλ.

Ναι, έχω να προτείνω άλλο κανάλι...λέγεται OFF και το πιάνουν όλες οι τηλεοράσεις, συνήθως στο κόκκινο κουμπί του τηλεκοντρόλ.

Φιλε μου καλα τα λες , αλλα τωρα με την κριση που θα κλειστει ο κοσμος σπιτι του , αναγκαστικα θα βλεπει τηλεοραση μιας και τα οικονομικα δεν θα επιτρεπουν αλλες λυσεις

Last edited:
Φιλε μου καλα τα λες , αλλα τωρα με την κριση που θα κλειστει ο κοσμος σπιτι του , αναγκαστικα θα βλεπει τηλεοραση μιας και τα οικονομικα δεν θα επιτρεπουν αλλες λυσεις

Ευκαιρία να ανοιξει το ραδιόφωνο, να διαβάσει μια εφημερίδα ή ένα βιβλίο, να παίξει τάβλι ή σκάκι. Οικονομικές λύσεις για να περνάει η ώρα υπάρχουν πολλές.

Ολες οι εφημεριδες εχουν ταινιες καθε κυριακη , υπαρχουν και τα video club.

Για οποιον δεν θελει να βλεπει Τουρκικες , Μεξικανικες, Ινδικες κτλ. σαβουρες/σκουπιδια παντα υπαρχει λυση.

σε σχέση με τα άλλα σκουπίδια που πασάρουν τα άλλα κανάλια ο Εζελ είναι χιλιόμετρα μπροστά.

Ελληνοκύπριοι ενάγουν τον Αντ1 για τη τουρκική σειρά Εζελ

Με πρωτοβουλία της Κίνησης για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ο Νομικός Οίκος “Λουκής Λουκαΐδης & Σία” απέστειλε σήμερα (12 Ιουλίου 2011) ειδοποίηση για έναρξη νομικής διαδικασίας κατά του ΑΝΤΕΝΝΑ (Ελλάδος), κατά του κ. Σπήλιου Χαραμή (Γεν. Διευθυντή ΑΝΤΕΝΝΑ), κατά του κ. Ιωάννη Λάτσιου (Διευθυντή Προγραμμάτων) και κατά παντός άλλου υπευθύνου, αναφορικά με τα αδικήματα που οι εναγόμενοι διαπράττουν με την παραγωγή και προβολή της τηλεοπτικής σειράς “ΕΖΕΛ”, ήτοι:

1) Συνομωσία για πρόκληση βλάβης στους εκτοπισμένους Ελληνοκυπρίους και άλλα θύματα της τουρκικής εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής του βορείου μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

2) Παράνομη, ζημιογόνα και αρνητική επέμβαση στο δικαίωμα της προσωπικότητας των εκτοπισμένων Ελληνοκυπρίων και άλλων θυμάτων της τουρκικής εισβολής και, συγκεκριμένα, στο συναισθηματικό τους κόσμο, κατά παράβαση του σχετικού ατομικού δικαιώματος που κατοχυρώνεται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

3) Για ηθελημένη παρενόχληση των εκτοπισμένων Ελληνοκυπρίων και άλλων θυμάτων της τουρκικής εισβολής.

Οι εναγόμενοι ειδοποιήθηκαν, επίσης, ότι με την αγωγή θα αξιωθεί μεγάλο ποσό αποζημιώσεως.

Κίνηση για

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

http://www.freedomjustice.com.cy/

Eκτος οτι το Εζελ ειναι τουρκικο, σε σκηνες της σειράς εχει αναφερθει κάτι για την Κυπρο , την κατοχη , τους Ελληνοκυπριους η οτιδηποτε σχετικο?

EZEL...Απλά μαθήματα στους έλληνες...για το πως γίνεται η προπαγάνδα.
Όταν πριν χρόνια βρέθηκα για διακοπές κάποιες μέρες στη νότια Τουρκία αγόρασα και γω ως τουρίστας ένα χάρτη για να μη χαθώ. Ο χάρτης δεν είχε σύνορα και έγραφε τα ελληνικά νησιά με τούρκικα ονόματα. Και καλά εγώ που είμαι έλληνας. Ο κατακαυμένος αμερικανός και ευρωπαίος τα βλέπει και τα θεωρεί τουρκικά. Απλά μαθήματα προπαγάνδας προς κάθε ενδιαφερόμενο!