Οκ, τότε πάω πάσο.
Φαντάζομαι με διαφορετικά νούμερα, γιατί δεν ξέρω να δουλεύει 2 κάρτες σε ένα αριθμό, εκτός αν έχω μείνει πίσω..
Το χρησιμοποιούσα και εγώ για κανένα χρόνο. Όχι για sim διαφορετικού μεγέθους, αλλά γιατί είχα ήδη ένα τηλέφωνο για 3 χρόνια και είχε αρχίσει να φαίνεται ότι είναι παλιό. Αλλά το καινούριο ήταν πιο φθηνό, και γενικά δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάρω τόσο ακριβό τηλέφωνο όσο τότε. Ήθελα λοιπόν να χρησιμοποιώ και το παλιό τηλέφωνο. Η λύση ήταν η twin sim. Έπρεπε το ένα τηλέφωνο να είναι κλειστό για να ανοίξει και να πάρει το σήμα το άλλο. Αλλιώς το σύστημα μπλόκαρε και κανένα δεν είχε σύνδεση. Το καλό ήταν ότι δεν έμενα ποτέ από μπαταρία. Αν άδειαζε το ένα ήταν φορτισμένο το άλλο.Το κακό είναι ότι η δυνατότητα αυτή πληρώνεται. Τότε έδινα 3 ή 4 ευρώ τον μήνα γιαυτό, δεν θυμάμαι ακριβώς. Μετά από ένα χρόνο, με την επόμενη επιδότηση συσκευής το έκοψα και γύρισα πάλι σε μονή sim. Και το πρώτο εκείνο κινητό δουλεύει ακόμα ως φωτογραφική μηχανή με μία παλιά απενεργοποιημένη sim. Είναι ακόμα η καλύτερη φωτογραφική μηχανή που έχω.twin sim λεγεται με τον ίδιο αριθμό αλλά δεν μπορούν να είναι ενεργοποιημενες ταυτόχρονα
Ευχαριστούμε φίλε stelio,gr για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι αν σε βοήθησαν οι οδηγίες που έγραψα για την μεταφορά μέσω bluetooth. Γιαυτό το ευχαριστώ καθόμαστε και γράφουμε και απαντάμε. Έχω φίλους που όταν παίρνουν καινούριο τηλέφωνο φωνάζουν εμένα να τους μεταφέρω κάποια πράγματα που χρειάζονται. Καταλαβαίνω δηλαδή πως είναι κάποιος που πήρε νέο τηλέφωνο, αλλά δεν μπορεί να μεταφέρει τα παλιά δεδομένα, και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει και να το χαρεί. Γιαυτό και προσπάθησα να τα γράψω όσο αναλυτικά μπορούσα.
Το χρησιμοποιούσα και εγώ για κανένα χρόνο. Όχι για sim διαφορετικού μεγέθους, αλλά γιατί είχα ήδη ένα τηλέφωνο για 3 χρόνια και είχε αρχίσει να φαίνεται ότι είναι παλιό. Αλλά το καινούριο ήταν πιο φθηνό, και γενικά δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάρω τόσο ακριβό τηλέφωνο όσο τότε. Ήθελα λοιπόν να χρησιμοποιώ και το παλιό τηλέφωνο. Η λύση ήταν η twin sim. Έπρεπε το ένα τηλέφωνο να είναι κλειστό για να ανοίξει και να πάρει το σήμα το άλλο. Αλλιώς το σύστημα μπλόκαρε και κανένα δεν είχε σύνδεση. Το καλό ήταν ότι δεν έμενα ποτέ από μπαταρία. Αν άδειαζε το ένα ήταν φορτισμένο το άλλο.Το κακό είναι ότι η δυνατότητα αυτή πληρώνεται. Τότε έδινα 3 ή 4 ευρώ τον μήνα γιαυτό, δεν θυμάμαι ακριβώς. Μετά από ένα χρόνο, με την επόμενη επιδότηση συσκευής το έκοψα και γύρισα πάλι σε μονή sim. Και το πρώτο εκείνο κινητό δουλεύει ακόμα ως φωτογραφική μηχανή με μία παλιά απενεργοποιημένη sim. Είναι ακόμα η καλύτερη φωτογραφική μηχανή που έχω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.