- 19 January 2012
- 120

καλησπερα σε ολους.εχω μια τηλεοραση philips 32' crt με συστημα pixel plus.την αγορασα το 2004 και ειναι πιστευω απο τις κορυφαιες crt που βγηκαν στην αγορα.ακομα δουλευει αψογα χωρις κανενα προβλημα αν και νπμιζω τα χρωματα της εχουν λιγο αλλοιωθει....δε ξερω μπορει να ειναι και η ιδεα μου.......τελοςπαντων σκεφτομαι να την αλλαξω πλεον με μια philips 37' και συγκεκριμενα με την....http://www.skroutz.gr/s/377229/Philips-37PFL9606H-37.html........θεωρω τα χαρακτηρηστικα της πολυ καλα...πριν καταληξω σε αυτη εβλεπα καποιες σονυ απο τη σειρα kdl παντα σε 37 ιντσων η καποιες panasonic...η χρηση που τη θελω ειναι 50%-50% ταινιες και tv αλλα θελω να γνωρισω και την τεχνολογια των smart tv's......επισης με ενδιαφερει το wi-fi για να τη χρησημοποιω για internet....οσο αφορα τη λειτουργια 3d δε χερω ποσο χρησιμο ειναι εστω μελλοντικα....και επισης τα hz να ειναι πανω απο 100?....αυτα τα λιγα,και ελπιζω καποιος πιο γνωστικος να με βοηθησει να καταληξω σε μια tv εξισου καλη με αυτη που εχω.....και να επαναλαβω οτι κοιταω τις εταιρειες sony panasonic η philips.....τα ''φωτα σας'' παρακαλω οσο περισσοτερες γνωμες τοσο καλυτερα....ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα στο forum.