- 19 January 2012
- 120
καλησπερα και παλι εκενα ολη μερα αγορας και στα καταστηματα και στο ινερνετ...και μαλλον κατεληξα....καταρχας θα παω σιγουρα σε πανασονικ.....και ειμαι ετοιμος να παραγγειλω την st30 42''.........τα μονα που με προβληματιζουν ειναι αν εχει ''πιξελιασματα'' στις ταινιες καθως και τα usb της αν υποστηριζει υποτιτλους και αρχεια οπως mkv κλπ...οπως και ο θορυβος που λεγεται αν κανει σε κατασταση ησυχιας το βραδυ .........περιμενω και τη δικη σας εγκριση για να προχωρησω...για παραπανω ιντσες το εχω αποκλεισει μαγκες ο ενας καναπες ειναι στο 1.80 και ο αλλος στα 2.5 με 3 μετρα.....πειτε μου αν κανω το σωστο γιατι κουραστηκα να ψαχνω τοσες ωρες και μερες για tv.
Καλησπερα, μετα απο αρκετο διαβασμα στο avclub (και ευχαριστω τα παιδια που γραφουν και ειναι τοσο ενημερωμενοι) παρελαβα χθες το πρωι την συγκεκριμενη τηλεοραση σε αντικατασταση μιας philips black line s 25¨ εικοσαετιας ( η οποια μετα απο τοσα χρονια δεν επαθε απολυτος τιποτα και δειχνει πραγματικα καλα ακομη!!), απο μεγαλο πολυκαταστημα στο κεντρο της Θεσ/νικης. Επειδη ειχα δουλεια παρελαβα την τηλεοραση και το απογευμα συναρμολογησα την βαση. Πριν την συνδεσω στο ρευμα ψαχνω το τηλεκοντρολ.....που ειναι το τηλεκοντολ? πουθενα το τηλεκοντρολ!! Αρχισαμε καλα λεω σκεπτομενος τον νομο του Merhy. Τηλεφωνο 18:45 στο πολυκαταστημα (20:,00 κλεινανε) τους το λεω....απορησαν λογικο....μου λενε δεν μας εχει ξανασυμβει (ουτε σε μενα) θα σας παρουμε σε λιγο. Οπως και εγινε και μου λενε ελατε να σας δωσαουμε αλλο. Πεταχτηκα σφαιρα και το πηρα.
Επιειδη πρεπει να γραφονται τα ασχημα αλλα και τα καλα θελω να αναφερω οτι το πολυκαταστημα ειναι το Public στην Τσιμισκη και θελω να ευχαριστησω (οπως το εκανα και εκει) τον κυριο που ειναι υπευθυνος στο τνημα των τηλεορασεων οπως και στο service για την αμεση εξηπηρετηση.
Στα της τηλεορασης τωρα πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο το μεγεθος αλλα και απο την εικονα. Φυσικα ακολουθω τα γραφομενα για το στρωσιμο και τα εχω ολα στο 48 που εμω εναι η αντιθεση σκουρη δειχνει καλα, φανταζομαι τα καλυτερα ερχονται. Αντανακλασεις το βραδυ δεν ειχε ιδιαιτερες αλλα την μερα γινονται αισθητες...λογικο λογω της μεγαλης επιφανειας.
Δεν μου αρεσε ο ηχος που ενω στις παλιες crt ηχεια κοιταζαν προς εσενα τωρα ειναι απο πισω (φυσικα αυτο συμβαινει σε ολες τις νεες τηλεορασεις). Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ...και σε τετοια τιμη!!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές!
Προς το παρόν προσπαθώ να μαζέψω το σαγόνι μου.
Είναι πολύ εντυπωσιακή...!
(Και στην εικόνα της και σαν εμφάνιση..!)
Καλησπέρα και καλή χρονιά για όλους. Αν και παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό είναι λίγες οι φορές που έχω ποστάρει. Anyway εδώ και τρεις μέρες είμαι και εγώ κάτοχος της LG 50PV350 και αν και είμαι ακόμα σε διαδικασία "στρωσίματος" μπορώ να πω πως είμαι υπέρ ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένη tv. Χωρίς να έχω την τρελή εμπειρία στις tv πιστεύω ότι η συγκεκριμένη είναι ότι καλύτερο στη κατηγορία της. Η προηγούμενη tv ήταν μια 40άρα Sony LCD η οποία παρουσίασε κάποιο πρόβλημα στο πάνελ. Ασήμαντο μεν αλλά ενοχλητικό. Έτσι αποφασισαμε με το έτερον ήμισυ να πάρουμε μια καινούρια. Και ενώ ήμουν σχεδόν ψημένος να πάρω κάποια led lcd στο ίδιο μέγεθος περίπου, άντε 2 - 4 ίντσες μεγαλύτερη, τελικά, και μετά από λίγο ψάξιμο στο forum, και την επιμονή της συζύγου για 50" καταλήξαμε στη συγκεκριμένη. Και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Η τηλεόραση μας άφησε άφωνους ειδικά στην αναπαραγωγή HD υλικού καθώς και στα παιχνίδια με το PS3. Και πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα αφού ακόμα τη στρώνουμε. Την προτείνω ανεπιφύλακτα για λεφτά της και νομίζω ότι βάζει τα γυαλιά σε πολλές ακριβότερες led lcd. Σας ευχαριστώ όλους όσους άθελά σας με "ψήσατε" να προτιμήσω plasma αντί για lcdYperion τώρα σε καταλαβαίνω απόλυτα για την επιμονή σου στις plasma τηλεοράσεις.
Θα ξαναγράψω να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας όσο περνάει ο καιρός και αν κάποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε για τη συγκεκριμένη tv είμαι στη διάθεσή του.
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς "κακή πλάσμα" αλλά ακόμη και στα 550 ευρώ βρίσκεις 50" πλάσμα με πολύ καλή εικόνα (από ότι βλέπεις και στα σχόλια παραπάνω).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.