Αντικατασταση philips crt 32'pixel plus με νεα led 37'

οχι 40-42 το πολυ..........να ρωτησω....αραγε το 3d χρησιμο? η να κοιταξω μονο σε 2d?

καλησπερα και παλι εκενα ολη μερα αγορας και στα καταστηματα και στο ινερνετ...και μαλλον κατεληξα....καταρχας θα παω σιγουρα σε πανασονικ.....και ειμαι ετοιμος να παραγγειλω την st30 42''.........τα μονα που με προβληματιζουν ειναι αν εχει ''πιξελιασματα'' στις ταινιες καθως και τα usb της αν υποστηριζει υποτιτλους και αρχεια οπως mkv κλπ...οπως και ο θορυβος που λεγεται αν κανει σε κατασταση ησυχιας το βραδυ .........περιμενω και τη δικη σας εγκριση για να προχωρησω...για παραπανω ιντσες το εχω αποκλεισει μαγκες ο ενας καναπες ειναι στο 1.80 και ο αλλος στα 2.5 με 3 μετρα.....πειτε μου αν κανω το σωστο γιατι κουραστηκα να ψαχνω τοσες ωρες και μερες για tv.

Re: Απάντηση: Αντικατασταση philips crt 32'pixel plus με νεα led 37'

καλησπερα και παλι εκενα ολη μερα αγορας και στα καταστηματα και στο ινερνετ...και μαλλον κατεληξα....καταρχας θα παω σιγουρα σε πανασονικ.....και ειμαι ετοιμος να παραγγειλω την st30 42''.........τα μονα που με προβληματιζουν ειναι αν εχει ''πιξελιασματα'' στις ταινιες καθως και τα usb της αν υποστηριζει υποτιτλους και αρχεια οπως mkv κλπ...οπως και ο θορυβος που λεγεται αν κανει σε κατασταση ησυχιας το βραδυ .........περιμενω και τη δικη σας εγκριση για να προχωρησω...για παραπανω ιντσες το εχω αποκλεισει μαγκες ο ενας καναπες ειναι στο 1.80 και ο αλλος στα 2.5 με 3 μετρα.....πειτε μου αν κανω το σωστο γιατι κουραστηκα να ψαχνω τοσες ωρες και μερες για tv.

mkv υποστηρίζει, απλά δε ξέρω κατά πόσο υποστηρίζει DTS ήχο που έχουν τα περισσότερα, αν όχι δε θα'χεις ήχο.
Πάνε στο σχετικό νήμα κατόχων να δεις.
Για τους Media player των Panasonic είναι ελλιπείς οι πληροφορίες γενικότερα, δεν έχω βγάλει άκρη.
Ούτως η άλλως 800-900 δε διέθετες?
620 η TV + 60 Ευρώ παίρνεις εξωτερικό media player και καθαρίζεις.

Φίλε μου τόσο καιρό σου λέμε πως θες μεγαλύτερη TV, να σου πούμε αν κάνεις το σωστό?
Πες πως θα σου φαίνεται αντιαισθητική μεγαλύτερη να τελειώνουμε μ'αυτό το θέμα και να μη σε ζαλίζουμε!
Με βάση τις αποστάσεις που γράφεις απ'τους καναπέδες εννοείται πως χρειάζεσαι πιο μεγάλη.

Last edited:
mkv και dts υποστηρίζουν κανονικά οι player των φετινών πανασόνικ.

δεν υποστηρίζουν εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους. γιαυτό οι λύσεις είναι 2.

1) αλλαγή κωδικοποίησης με το πρόγραμμα avclub panasonic subtitle tool by george petasis (συνήθως φαίνονται μικροί).
2) η ενσωμάτωση του υποτίτλου srt (όπως είναι χώρις αλλαγή κωδικοποίησης) στη ματρόσκα με το πρόγραμμα mkvmerge αλλά με remove header compression γιατί αλλιώς μπορεί να μην παίζει η ματρόσκα.

βέβαια με την τιμή που έχει τώρα η 42st30 μπορείς να πάρεις και ένα εξωτερικό media player και να κάνεις δουλειά. άλλωστε ο player της δεν υποστηρίζει 24p με αποτέλεσμα να κάνει pulldown και η κίνηση να έχει σπασίματα. δεν ξέρω αν των samsung παίζουν στα 24p. μένει ένα τεστ με το avclub hd generation tool για να διαπιστωθεί.

σε σχέση με το πιξέλιασμα σε ταινίες και φυσικά αν μιλάμε για 720p-1080. στα 2m με 42s30 (2d version της st) δεν υπάρχει και ειδικά όποτε δώ 1080 πάω πιο κοντά (1.8-1.7) γιατί μου φαίνεται μικρή.
πιξέλιασμα μικρό βράσιμο από τα 2m έχω δεί μόνο στη νόβα (sd - hd δεν εχω) αλλά εκεί είναι το bitrate της νόβα. sd κανάλια στον turksat (ntv spor) είναι καλύτερα. στην digea είναι οκ τα πράγματα. dvd 576 πολύ καλό.

πάντως στα 2.5-3 η 42άρα θα είναι μικρή ειδικά για ταινίες .

να σας ρωτησω και κατι αλλο....οι πανασονικ g30-st30....ενδεικνυωνται για ps3 γιατι σκοπευω να παρω ενα συντομα?

...και επισης η η φωτεινοτητα του σαλονιου μου δεν ειναι τοσο καλη...ειναι σχετικα σκοτεινο...αυτο εχει να κανει με την επιλογη plasma tv η led-lcd???

παρε ο,τι σου αρεσει οπτικα (γιατι μαλλον εχεις καποιο 'κολλημα' με το πως θα δειχνει στο σπιτι) αλλα 40-42'' το λιγοτερο. ειχα 32' στο σαλονι και μου φαινοτανε μια χαρα. εβαλα 42' και την πρωτη μερα νομιζα οτι αγορασα κινηματογραφο. μετα απο εναν χρονο κοιταω για 60' .
βεβαια εχω αποσταση θεασης πανω απο 4 μετρα και η tv εχει κενο απο τον τοιχο (γωνια) αλλα θελω να σου πως ξεκινησα απο 32´ και που θελω να φτασω.
επισης για πλασμα ,πρωτου το παρεις αποφαση δες την σε καποιον γνωστο σου σπιτι του .εγω λιγο που το ειχα ψαξει εχει μεγαλη διαφορα μια καλη πλασμα με μια κακη πλασμα.
για το 3d δεν θα με χαλαγε εαν το ειχε αλλα δεν ειναι βασικο κριτηριο.

Καλησπερα, μετα απο αρκετο διαβασμα στο avclub (και ευχαριστω τα παιδια που γραφουν και ειναι τοσο ενημερωμενοι) παρελαβα χθες το πρωι την συγκεκριμενη τηλεοραση σε αντικατασταση μιας philips black line s 25¨ εικοσαετιας ( η οποια μετα απο τοσα χρονια δεν επαθε απολυτος τιποτα και δειχνει πραγματικα καλα ακομη!!), απο μεγαλο πολυκαταστημα στο κεντρο της Θεσ/νικης. Επειδη ειχα δουλεια παρελαβα την τηλεοραση και το απογευμα συναρμολογησα την βαση. Πριν την συνδεσω στο ρευμα ψαχνω το τηλεκοντρολ.....που ειναι το τηλεκοντολ? πουθενα το τηλεκοντρολ!! Αρχισαμε καλα λεω σκεπτομενος τον νομο του Merhy. Τηλεφωνο 18:45 στο πολυκαταστημα (20:,00 κλεινανε) τους το λεω....απορησαν λογικο....μου λενε δεν μας εχει ξανασυμβει (ουτε σε μενα) θα σας παρουμε σε λιγο. Οπως και εγινε και μου λενε ελατε να σας δωσαουμε αλλο. Πεταχτηκα σφαιρα και το πηρα.
Επιειδη πρεπει να γραφονται τα ασχημα αλλα και τα καλα θελω να αναφερω οτι το πολυκαταστημα ειναι το Public στην Τσιμισκη και θελω να ευχαριστησω (οπως το εκανα και εκει) τον κυριο που ειναι υπευθυνος στο τνημα των τηλεορασεων οπως και στο service για την αμεση εξηπηρετηση.
Στα της τηλεορασης τωρα πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο το μεγεθος αλλα και απο την εικονα. Φυσικα ακολουθω τα γραφομενα για το στρωσιμο και τα εχω ολα στο 48 που εμω εναι η αντιθεση σκουρη δειχνει καλα, φανταζομαι τα καλυτερα ερχονται. Αντανακλασεις το βραδυ δεν ειχε ιδιαιτερες αλλα την μερα γινονται αισθητες...λογικο λογω της μεγαλης επιφανειας.
Δεν μου αρεσε ο ηχος που ενω στις παλιες crt ηχεια κοιταζαν προς εσενα τωρα ειναι απο πισω (φυσικα αυτο συμβαινει σε ολες τις νεες τηλεορασεις). Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ...και σε τετοια τιμη!!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές!
Προς το παρόν προσπαθώ να μαζέψω το σαγόνι μου.
Είναι πολύ εντυπωσιακή...!
(Και στην εικόνα της και σαν εμφάνιση..!)

Καλησπέρα και καλή χρονιά για όλους. Αν και παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό είναι λίγες οι φορές που έχω ποστάρει. Anyway εδώ και τρεις μέρες είμαι και εγώ κάτοχος της LG 50PV350 και αν και είμαι ακόμα σε διαδικασία "στρωσίματος" μπορώ να πω πως είμαι υπέρ ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένη tv. Χωρίς να έχω την τρελή εμπειρία στις tv πιστεύω ότι η συγκεκριμένη είναι ότι καλύτερο στη κατηγορία της. Η προηγούμενη tv ήταν μια 40άρα Sony LCD η οποία παρουσίασε κάποιο πρόβλημα στο πάνελ. Ασήμαντο μεν αλλά ενοχλητικό. Έτσι αποφασισαμε με το έτερον ήμισυ να πάρουμε μια καινούρια. Και ενώ ήμουν σχεδόν ψημένος να πάρω κάποια led lcd στο ίδιο μέγεθος περίπου, άντε 2 - 4 ίντσες μεγαλύτερη, τελικά, και μετά από λίγο ψάξιμο στο forum, και την επιμονή της συζύγου για 50" καταλήξαμε στη συγκεκριμένη. Και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Η τηλεόραση μας άφησε άφωνους ειδικά στην αναπαραγωγή HD υλικού καθώς και στα παιχνίδια με το PS3. Και πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα αφού ακόμα τη στρώνουμε. Την προτείνω ανεπιφύλακτα για λεφτά της και νομίζω ότι βάζει τα γυαλιά σε πολλές ακριβότερες led lcd. Σας ευχαριστώ όλους όσους άθελά σας με "ψήσατε" να προτιμήσω plasma αντί για lcd :) Yperion τώρα σε καταλαβαίνω απόλυτα για την επιμονή σου στις plasma τηλεοράσεις. ;)
Θα ξαναγράψω να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας όσο περνάει ο καιρός και αν κάποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε για τη συγκεκριμένη tv είμαι στη διάθεσή του.

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς "κακή πλάσμα" αλλά ακόμη και στα 550 ευρώ βρίσκεις 50" πλάσμα με πολύ καλή εικόνα (από ότι βλέπεις και στα σχόλια παραπάνω).

λοιπον ευχαριστω απο ολους για τη βοηθεια...εμαθα αρκετα πραγματα γιατι ημουν πολυ ασχετος στο θεμα τηλεοραση....εριξα πολυ διαβασμα στο φορουμ...πολυ ομως και νομιζω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατεληξα.....ΑΛΗΘΕΙΑ ομως χωρις να σας τα πριζω αλλο....μια τελευταια ανακεφαλαιωση......50%-50% τηλεοπτικο πραγραμμα και ταινιες ps3 κανα σαββατοκυριακο εξωτερικο media player εχω αν χρειαστει και συγκεκριμενα το western digital tv οχι το live ομως..εχω σχετικα σκοτεινο χωρο στο σαλονι με εντονα βαμμενα χρωματα και σκουρες κουρτινες.....ομως μου αρεσουν τα ζωντανα σταθερα και γεματα χρωματα απο μια τηλεοραση....δηλαδη να φαινεται πραγματικη να το ευχαριστιεμαι και οχι να ειναι ψευτικο.....και λοιπον κατεληξα στις εξης..........http://www.skroutz.gr/s/326362/Sony-KDL-40EX720-40.html
http://www.skroutz.gr/s/330765/Panasonic-TX-P42ST30E.html..... http://www.skroutz.gr/s/323181/Panasonic-TX-P42G30E-42.html....αυτες ειναι οι τελικες αποφασεις μαγκες....50%panasonic st3......40% sony kdl 40ex720...και 10% panasonic g30..παλι ευχαριστω για τη βοηθεια.....και περιμενω τελευταιο σχολιο για την επιλογη μου....παντως ειλικρινα ειναι οι τελικες μου αποφασεις.......καλη συνεχεια σε ολους...και κουραγια με εμας τους ασχετους που γινομαστε σιγα σιγα σχετικοι...

Αν σε ενδιαφέρει το 3D το καλύτερο value for money έχει για μένα η ST30.

ευχαριστω φιλε μου sony40ex720-panasonicst30....... σκορ 0-1...ως τα 5 και το παιχνιδι ληγει εκει και μετα μου ευχεστε καλοθεατη...

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς "κακή πλάσμα" αλλά ακόμη και στα 550 ευρώ βρίσκεις 50" πλάσμα με πολύ καλή εικόνα (από ότι βλέπεις και στα σχόλια παραπάνω).

οταν εψαχνα παλια ,παραδειγμα η pj550 ηταν τραγικη σε σχεση με καποια panasonic που ειχα δει και τις 2 σε σπιτι(πλασμα και οι δυο).
εβλεπες τους ανθρωπους με ασπρες μουρες και το ασπρο χρωμα σαν μπεζ.η αντανακλαση απο το τζαμι εντονη ωστε παρακαλαγες να νυχτωσει η να συνεφιασει. γενικα η πλασμα εαν δεν ειναι καλη(σαν κατασκευη) ειναι η ποιοτητα της εικονας βασανιστηριο.
μπορει πραγματι με 500-600 euro να βρισκεις τεραστια τηλεοραση αλλα θελει ψαξιμο . δεν ειναι ολες το ιδιο ανετες στην θεαση.