Αντικραδασμικά ?

Re: Απάντηση: Αντικραδασμικά από το ΙΚΕΑ?

Καλή η σορμποθάνη αλλά δεν την βρίσκεις εύκολα...Εγώ έχω βάλει ένα αντικραδασμικό υλικό το οποίο τσίμπησα από το Πρακτικερ (κόβεται με ψαλίδι εύκολα) το οποίο είναι μάλλον από τεφλόν και είναι σταθερότατο με το μάρμαρο επάνω...

P1019171_zps98765935.jpg
[/URL][/IMG]

μήπως θυμάσαι πως λέγεται το αντικραδασμικό - η σε ποιό τμήμα το βρίσκεις???

Απάντηση: Αντικραδασμικά από το ΙΚΕΑ?

Πολύ καλό δείχνει.
Γενικά μπορεί κανείς να πειραματιστεί με ότι υπάρχει διαθέσιμο.

Το μόνο που πρέπει να προσέχουμε μόνο είναι την ενδοτικότητα του υλικού.πρέπει να παραμένει ελαστικό και μετά την όποια πίεση του ασκήσουμε με το βάρος που θα μπει επάνω.
Πολλά από αυτά τα υλικά την αναφέρουν.

Re: Απάντηση: Αντικραδασμικά από το ΙΚΕΑ?

μήπως θυμάσαι πως λέγεται το αντικραδασμικό - η σε ποιό τμήμα το βρίσκεις???

Το πήρα στο Πρακτικερ στην Πειραιώς όπως μπαίνεις τέρμα αριστερά στο βάθος :flipout:

Πέρα από την πλάκα,δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς...Ρώτησα τον υπάλληλο για αντικραδασμικα υλικά και με καθοδήγησε στο σωστό μέρος...

Απάντηση: Re: Αντικραδασμικά από το ΙΚΕΑ?

Οι ακίδες στους κραδασμούς είναι εντελώς άχρηστες. Απομόνωση μόνο με ελαστικό μέσο.

Άχρηστες δεν είναι.
Και απομόνωση δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε παντού.
Δοκίμασε να απομονώσεις πχ. τα δικά μου ηχεία από το πλακάκι...
(Δοκίμασα εγώ και νόμισα πως κάτι έπαιξε με τους ενισχυτές μου,άστο... )

Πρίν ενα χρόνο ψάχνωντας μαζί μέ τόν Savvas X αποσβεστικά υλικα βρεθήκαμε σέ αποθήκη πού είχε αρκετή ποικιλία ,εκείνο πού μάς τονίσθηκε είναι η επιλογή ΚΑΙ μέ βαση τό βάρος τής συσκευής
Θυμάμαι ότι είχα βρεί ένα εξαιρετικό υλικό -οπτικά - μέ πάχος περί τά 4-5 εκατοστά ,μάς είπαν ότι είναι εξαιρετικό υλικο ,αλλά ήταν γιά βάρη άνω τών 250 κιλών ,οπότε καί απορριφθηκε
Θυμάμαι πάντως τή χαρακτηριστική επιμονή τους στό βάρος

Πρίν ενα χρόνο ψάχνωντας μαζί μέ τόν Savvas X αποσβεστικά υλικα βρεθήκαμε σέ αποθήκη πού είχε αρκετή ποικιλία ,εκείνο πού μάς τονίσθηκε είναι η επιλογή ΚΑΙ μέ βαση τό βάρος τής συσκευής
Θυμάμαι ότι είχα βρεί ένα εξαιρετικό υλικό -οπτικά - μέ πάχος περί τά 4-5 εκατοστά ,μάς είπαν ότι είναι εξαιρετικό υλικο ,αλλά ήταν γιά βάρη άνω τών 250 κιλών ,οπότε καί απορριφθηκε
Θυμάμαι πάντως τή χαρακτηριστική επιμονή τους στό βάρος

+1
Το ίδιο είπα παραπάνω.

Re: Αντικραδασμικά από το ΙΚΕΑ?

Δες και για πλαστικο πατωμα για πλυντηρια σε καταστηματα τυπου leroy merlin. Το εχω συνδυασει με 5 εκατοστα γρανιτη απο πανω και το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικοτατο. Και εχω ξυλινο πατωμα πανω σε οδηγους. Κουφιο απο κατω δηλαδη που ειναι μαλλον η χειροτερη περιπτωση.

Μιας και είμαστε στα αντικραδασμικα,να πω οτι τον τελευταίο καιρό δοκίμασα αρκετά πράγματα...Αυτό που ''δούλεψε'' καλύτερα όσον αφορά την απομόνωση των μηχανημάτων από το rack,ήταν μερικά κομμάτια έτοιμης σιλικόνης τα οποία τα βρήκα τυχαία, πάλι στο Πρακτικερ...Η (μασίφ) ακίδα (η οποία προορίζεται για στοπ πόρτας) ταιριάζει ακριβώς στο βαθούλωμα που κάνει η σιλικόνη και έτσι η πλατφόρμα που στηρίζει το cd είναι κυριολεκτικά στον αέρα...

P1019172_zps095b6b19.jpg
[/URL][/IMG]

πωπω ρε Σπύρο, τους έχεις ταράξει στο πράκτικερ ... και όλο ωραίες λύσεις βρίσκεις ... πάρε και ένα μπλοκάκι να σημειώνεις που και πως ... τι θα τους ρωτήσουμε δηλ. ; ήρθε ένας ωραίος τύπος και πήρε κάτι έτοιμες σιλικόνες ;;;;

πωπω ρε Σπύρο, τους έχεις ταράξει στο πράκτικερ ... και όλο ωραίες λύσεις βρίσκεις ... πάρε και ένα μπλοκάκι να σημειώνεις που και πως ... τι θα τους ρωτήσουμε δηλ. ; ήρθε ένας ωραίος τύπος και πήρε κάτι έτοιμες σιλικόνες ;;;;

Θα τους ρωτησεις για τον ειδικο αντικραδασμολογο που περασε τις προαλλες...χαχα...
Την επομενη φορα που θα παω θα σημειωσω κωδικους...Αν τωρα δεν εχεις πρακτικερ κοντα και θελεις κατι,στειλε πμ να στα στειλω με κουριερ...

Το υλικο που αναφέρθηκε πιο πάνω απο τον Σπυρο δεν ειναι Teflon. Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν κανει την δουλειά του.

(κατα πασα πιθανότητα ειναι ertalon για οσους ενδιαφέρονται να το αναζητήσουν)

Σπυρο εισαι θεουλης,εχεις γινει ειδικος αντικραδασμολογος,μηπως να το κανεις επαγγελμα;

Το υλικο που αναφέρθηκε πιο πάνω απο τον Σπυρο δεν ειναι Teflon. Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν κανει την δουλειά του.

(κατα πασα πιθανότητα ειναι ertalon για οσους ενδιαφέρονται να το αναζητήσουν)

Σε πιο ποστ ειναι αυτα που αναφερεσε Πανο?

Σορυ, αλλα ουτε ερταλον ειναι.

Ερταλον ειναι πλαστικο, ειδος πολυαμιδιου. Το υλικο της φωτο ειναι εμφανεστατα αφρωδες. Κανενα πλαστικο, ουτε το τεφλον βεβαια δεν ειναι αντικραδασμικο.

Ετραλον δεν ειναι, ερταλον πιθανό. Απο την φωτο βέβαια δεν ειμαι απόλυτος, οπως έγραψα ομως το θεωρώ πολυ πιθανο. Όποιος παει απο εκει ρωταει και μας λεει.

Για τα ηχεια αποτι καταλαβα θα τη βγαλω με μηχ.απομονωση γιατι γρανιτη η' αλλο παρομοιο στη Σουηδια λιγο δυσκολο να βρω (και πανακριβο)... Θα κοιταξω να βρω σορμπουθανη η' το υλικο αυτο απο το πρακτικερ. Λεω να βαλω πανω απο το υλικο αυτο, χαλακι ( για αισθητικους λογους αλλα και για να απορροφα τις πρωτες ανακλασεις ισως) χωρις ακιδες... Κανω τιποτα ετσι η' τζαμπα θα γινει λετε??

Ετραλον δεν ειναι, ερταλον πιθανό. Απο την φωτο βέβαια δεν ειμαι απόλυτος, οπως έγραψα ομως το θεωρώ πολυ πιθανο. Όποιος παει απο εκει ρωταει και μας λεει.

Καμμια πιθανοτητα, οπως λες κι εσυ, ειμαστε τεχνικο φορουμ. Αφρωδες υλικο αντικραδασμικο που να ειναι και πολυαμιδιο, απλα δεν.

Την ειρωνια του "ορθογραφικου", την αφηνω απεξω.

Για τα ηχεια αποτι καταλαβα θα τη βγαλω με μηχ.απομονωση γιατι γρανιτη η' αλλο παρομοιο στη Σουηδια λιγο δυσκολο να βρω (και πανακριβο)... Θα κοιταξω να βρω σορμπουθανη η' το υλικο αυτο απο το πρακτικερ. Λεω να βαλω πανω απο το υλικο αυτο, χαλακι ( για αισθητικους λογους αλλα και για να απορροφα τις πρωτες ανακλασεις ισως) χωρις ακιδες... Κανω τιποτα ετσι η' τζαμπα θα γινει λετε??
Γιατι βρε;
Μαρμαραδες δεν εχετε εκει;
Ρεταλια δεν προκυπτουν απο τις κατασκευες τους;