thanks να ρωτήσω κάτι ακόμη,είναι σίγουρο οτι θα κρατηλσουν τα μπλου τακ ολόκληρο τραπεζάκι,τόσο δυνατό υλικό είναι??
Είδα οτι έχει και η uhu κάτι ασπρα σαν πλαστελίνη patafix αλλα λέει οτι είναι για χειροτεχνίες κτλ.. εν ολίγοις πείτε καμιά μάρκα της προκοπής.
Τελικά πήρα 2 λακ και έβαλα το ένα πάνω στο άλλο χρησιμοποιώντας uhu patafix propower και ειναι κομπλέ,ευχαριστώ τα παιδιά που έδωσαν την ιδέα.
Τώρα θέλω να βάλω πάνω ενα yamaha as500 και debut carbon. max load λέει 25kg. το τραπεζάκι.. εγώ είμαι γύρως στα 20 (as500 10 kg,carbon 5kg και το άλλο λακ 5 πάνω κάτω δλδ) θα αντέξει η θα βλαστημάω?![]()
Βλεπω ενα βραχιωνα του ...μηριου να καθεται σε παγκο ψωμιου?φρουτιερα?η κανω λαθος?
Εϊναι σε σημείο που και να θέλω δεν μπορώ να στηριχτώ,απλά ρωτάω για το αν όντως αντέχουν όσο λέει το ικεα η απλά ειναι παραμύθια.
Είναι πολύ ελαφρύ και "κούφιο" απο μέσα για αυτό anyway πιστέυω θα τα κρατήσει..
Όπως τα λες,αυτό που δείχνει πιο λογικό,είναι μηχανική απομόνωση στα ηχεία,το ίδιο και στο τραπεζάκι.
Σορμποθάνη παντού λοιπόν.
Τώρα,αν θέλεις να απαλλάξεις τα ηχεία σου από κάποιους κραδασμούς υπάρχει και η ενδιάμεση λύση.
Δηλαδή γρανίτη ή μάρμαρο κάτω από το ηχείο.
Το ηχείο θα πατάει επάνω του με τις ακίδες ώστε να γειώνει τους κραδασμούς στον γρανίτη και ο γρανίτης θα πατάει με σορμποθάνη στο πάτωμα ώστε να απομονώνει το όλο σύστημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.