Αντιμετώπιση Samsung

Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση Samsung

ειμαι στις 50'',σε τι τιμη εχεις το μπακλαιτ και την φωτεινοτητα;

αν δεν κανω λαθος κοντα στην μεγιστη τιμη 17-20 το backlight σιγουρα οχι λιγοτερο,ποιο πιθανο στο 20 οσο ηταν απο το εργοστασιο. την φωτεινοτητα οσο ηταν απο το εργοστασιο (δεν θυμαμαι νουμερο..).

βαλε μπακλαιτ 13-14 και στην φωτεινοτητα στο 46.
Δοκιμασε και στην αντιθεση τιμες απο 88-95 και κλειστο το νταιναμικ.

σε ευχαριστω πολυ λακη,θα το δοκιμασω ετσι οπως μου τα γραφεις,εφοσον δω διαφορα θα ποσταρω εδω μαζι με φοτο,ωστε και οι υπολοιποι φιλοι να πραξουν αναλογος.

Από την φωτογραφία, δεν νομίζω ότι η δική σου τηλεόραση αντιμετωπίζει το πρόβλημα που έχει η τηλεόραση του Λάκη.

Από την φωτογραφία, δεν νομίζω ότι η δική σου τηλεόραση αντιμετωπίζει το πρόβλημα που έχει η τηλεόραση του Λάκη.

Καλημερα!
Ποια η διαδικασία να τσεκάρουμε και εμείς την αντίστοιχη ιδιότητά ?

Ούτε εγώ το νομίζω. Ευτυχώς γιατί είχα αγχωθεί με αυτά που διάβαζα.

Χτες είδα και την πρώτη ταινία και όλα ήταν κομπλέ.

Ούτε εγώ το νομίζω. Ευτυχώς γιατί είχα αγχωθεί με αυτά που διάβαζα.

Χτες είδα και την πρώτη ταινία και όλα ήταν κομπλέ.

σε ποσες ιντσες επενδυσες?
clouding test εκανες?

Σήμερα το διάβασα και εγώ και πραγματικά Λάκη σου εύχομαι καλή υπομονή και δύναμη αλλά μην τους αφήσεις έτσι. Γνώμη μου όπως αναφέρθηκε να πιέσεις και το κατάστημα που την αγόρασες μαζί με το επίσημο service.
Όσον αφορά την τηλεόραση σαν τηλεόραση είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά πλέον. Και το λέω μετά από καλιμπράρισμα σε φίλο με μία 48Η6200 τα οποία αποτελέσματα μπορείς να δεις και στο αντίστοιχο νήμα.
Πάντως ακόμα γελάω με το όλες παίζουν έτσι.

χθες επι ευκαιριας του ποδοσφαιρου,εβαλα το ποδοσφαιρικο μοουντ που ειναι και καλα για να βλεπεις καλυτερα μπαλα και ιδου μερικες φωτο:
Ορίστε και η δική μου σε football mode. Σε movie mode ήταν μια χαρά.

Σημείωση: έβλεπα μέσω streaming από το ίντερνετ και με hdmi από τον υπολογιστή.

Attachments

• uploadfromtaptalk1416044227948.jpg
    uploadfromtaptalk1416044227948.jpg
    109.3 KB · Views: 207
ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια χθες και τους εστειλα μειλ επισυναπτοντας την τεχνικη αναφορα που μου συνταξε ο Γιωργος.
Σημερα μου ηρθε η εξης απαντηση,γρηγοροι παντως δε μπορω να πω...

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Σχετικά με το αίτημά σας, κατανοούμε την απορία σας και τη δύσφορία σας σχετικά με το θέμα που μας περιγράψατε.

Θα θέλαμε στη συνέχεια να σας ενημερώσουμε ότι βάσει της εγγύησης η οποία καλύπτει τα προϊόντα μας, η Samsung Electronics Hellas είναι υποχρεωμένη να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες service, τεχνικής υποστήριξης και επισκευή για να αποκαταστήσει οποιαδήποτε βλάβη εμφανιστεί στο προϊόν και οφείλεται στο ίδιο το προϊόν. Η διαδικασία της εγγύησης προβλέπει ότι το κάθε προϊόν ανάλογα με την κατηγορία του ελέγχεται από το αντίστοιχο εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών μας στο οποίο εκτιμάται η κατάστασή του και στη συνέχεια ενημερώνεται ο πελάτης για τις ενέργειές μας. Η συσκευή σας ελέγχθηκε από το εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών μας με αριθμό αίτησης 4156318936 και κατά τον τεχνικό έλεγχο όπως ενημερωθήκατε δε διαπιστώθηκε βλάβη.

Αναφορικά με το αρχείο που μας επισυνάψατε, η Samsung διαθέτει για το service και τον τεχνικό έλεγχο εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και δε μπορεί να ληφθεί υπόψιν η γνώμη τρίτου τεχνικού.

Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι με τη Samsung και θα είναι ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση,

Ηλιάδης Αλέξανδρος

Βρε Λακη, πηγαινε σε ενα καταστημα που εχει το μοντελο να παιζει και τραβηξε 1-2 φωτο και αν μπορεις ενα βιντεο πολυ μικρης διαρκειας οπου να δειχνει τοσο την σωστη εικονα στα λευκα, οσο και το μοντελο της tv.
Υστερα κανε τα ιδια και στην δικη σου tv και στειλτα επισυναπτομενα με email.

Και ρωτησε τους...βλεπετε κυριοι πως παιζει η tv που πουλατε. ? Οριστε πως παιζει και η δικη μου tv.

Μονο με υλικο που θα τους στειλεις θα καταλαβουν ποσο.μπαζο ειναι ο τεχνικος που την ελεγξε. (ή τουλαχιστον ετσι εχει παρει εντολες να κανει)

Και απο τη στιγμη που ειναι ο λογος σου εναντια στον τεχνικο, δυστυχως μονο με υλικο που θα τραβηξεις και θα στειλεις εχεις καποια ελπιδα να κατανοησουν τι προβλημα υπαρχει που "δεν" το βλεπει ο τεχνικος.

Και ειμαστε ολοι περιεργοι αφου δουν το υλικο που θα στειλεις απο μια σωστη tv και απο τη δικη σου τι διαολο θα απαντησουν.

Φροντισε να βρεις μια φωτ μηχανη οπου να αποτυπωνει σωστα το προβλημα ή ζητα βοηθεια απο καποιο φιλο απο το φορουμ και μια ημερα ασχολησου με το να τραβηξεις το υλικο.

Αν σταματησεις να επιμενεις τωρα θα το χασεις το παιχνιδι. Τωρα ειναι που πρεπει να τους δειξεις με φωτο και βιντεο πως παιζει η tv σου τα λευκα.

Ειμαι πολυ περιεργος ΤΙ θα σου απαντησουν στην ερωτηση: Κυριοι, βλεπετε την tv μου να δειχνει σωστα. ?

Αναφορικά με το αρχείο που μας επισυνάψατε, η Samsung διαθέτει για το service και τον τεχνικό έλεγχο εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και δε μπορεί να ληφθεί υπόψιν η γνώμη τρίτου τεχνικού.

Ορθή επανάληψη:

η Samsung διαθέτει για το service και τον τεχνικό έλεγχο εξουσιοδοτημένους, έμπειρους συνεργάτες με άπειρη γνώση πάνω στο αντικείμενό τους και δε μπορεί να ληφθεί υπόψιν η γνώμη τρίτου τεχνικού

Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι με τη Samsung και θα είναι ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε.

- Να τα πούμε? Καλήν εσπέραν άρχοντ...

- Άιντε στο καλό πουλάκι μου...μας τα είπαν άλλοι.

:D