- 29 October 2008
- 9,420
Ακομα και η περσινη μου 49XF8096 δεν εχει καμμια σχεση με τις φωτο σου
Όντως ούτε τα IPS/PLS panel δεν δείχνουν έτσι.Πολύ παράξενο μου φαίνεται.Μάλλον θα έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη του Leoniums.
Με low dimming και black adjust high.Καλησπέρα στην παρέα
νέος κάτοχος και εγώ από το περασμένο Σάββατο.
Προερχόμενος από samsung Q7FN, αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα με το clouding από την 1η ημέρα. Κάτι που δεν είχα δει καθόλου στην προηγούμενη τηλεόραση.
Θα ήθελα την γνώμη σας στι φωτογραφίες που ακολουθούν. Είναι το μαύρο φόντο από test pattern της Sony, και που από όσο κατάλαβα η Sony το θεωρεί λογικό....
Οι φωτογραφίες είναι με dimming high και low.
View attachment 166926View attachment 166927
Μόλις το δοκίμασα με τις ρυθμίσεις που προτείνεις.Leoniums σε μια ταινία από το Netflix (όχι HDR) μπορείς να βάλεις τις παρακάτω ρυθμίσεις και να βγάλεις φωτογραφίες;
κουμπί action menu>εικόνα
1.απενεργοποιήσε όλες τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας
2.Από το μενού Εικόνα, απενεργοποίησε επίσης τη λειτουργία αυτόματης εικόνας και τον αισθητήρα φωτός
3.λειτουργία εικόνας :χρήστης
4.Φωτεινότητα : ελ.-10
5.αντίθεση :90
6.Προσαρμογή γάμμα :-1
7.επίπεδο μαύρου : 50
8.Ρύθμιση μαύρου: όχι
9.Προηγμένη ενίσχυση αντίθεσης: όχι
X-tended Dynamic Range : όχι
10.Local dimming : χαμηλό,μεσαίο
11.Χρώμα :50
12.Απόχρωση :0
13.Θερμοκρασία χρώματος : για προχωρημένους 1
14.Ζωντανό χρώμα : όχι
15.Καθαρότητα :50
------------------------------
Επίσης στο ποστ 21 οι φωτογραφίες φαίνονται ότι έχει γίνει υπερέκθεση,φαίνονται καμμένα τα φωτεινά.
------------------------------
Panos1345 από τα πόδια της βάσης καταλαβαίνεις ότι είναι η XG9505.
Θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να δω τι θα πουν.εγω θα ελεγα να κανεις κατι τωρα που η τιβι ειναι φρεσκια.
οσο περναει ο καιρος,ειναι εις βαρος σου γιατι θα σου αρχισουν τα μα και τα μου.
μια κουβεντα ειναι και πολυ τρεξιμο,αλλα δυστηχως συμβαινουν..
Δεν έχω δει και πολύ νετφλιξ για να το παρατηρήσω.Να σε ρωτήσω κάτι; Σε κάποιες σειρές στο Netflix όταν αλλάζουν σκηνές ή όταν ξεκινάει έχει μαύρη οθόνη, στο κάνει και εκεί
Ή αλλιώς την έχεις πετύχει να έχει κατάμαυρο ποτέ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από την αρχική σελίδα νετφλιξ.Δεν έχω δει και πολύ νετφλιξ για να το παρατηρήσω.
Να πω την αλήθεια, οι γραμμές στο dolemite στο πιο πάνω ποστ μου φαίνονται μαύρες. Χάνω κάτι?
Μπορείς να ποσταρεις κάποια φώτο από την 9005?Το ιδιο clouding εχω και εγω στην 9005 αλλα με local dimming medium η high σε περιεχομενο to εξαφανιζει και μπορει να το δω ελαχιστα αν τυχει να φωτισει καπου εντονα σε καποια ταινια με dolby vision που ειναι η φωτεινοτητα στο τερμα.Αν τα απενεργοποιησω ολα βαλω μαυρο φοντο και ανοιξω φωτεινοτητα στο τερμα πανηγυρι γινεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.