Αντιμουχλική Συνάντηση

Μια ερώτηση.
Όσοι δηλώσατε συμμετοχή θα έλθετε μόνοι σας; Από πουθενά δεν βγαίνει αν κάποιος θα συνοδεύει ή θα συνοδεύεται.

Κανονικά πρέπει να είμαστε μόνοι μας για να έχουμε απόλυτη ελευθερία έκφρασης..
icon10.gif

Λοιπόν count me in, αλλά θα αργήσω κανένα τέταρτο γιατί έχω βάρδια Σάβατο πρωί. Πιθνόν να είμαι στις 15.20 στην Αλεξάνδρα.

Επειδή και οι Macάδες οργανώνουν συνάντηση την ίδια μέρα, έριξα πρόταση στον Μιχάλη, μήπως να κάναμε μια μίξη και να συναντιόμασταν όλοι μαζί. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα;

Επειδή και οι Macάδες οργανώνουν συνάντηση την ίδια μέρα, έριξα πρόταση στον Μιχάλη, μήπως να κάναμε μια μίξη και να συναντιόμασταν όλοι μαζί. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα;

Εγώ δεν συμφωνώ. Όχι ότι έχω κάτι με τα παιδιά (ούτε τα ξέρω καν) αλλά υποτίθεται ότι η συνάντηση αυτή γίνεται μόνο για το μουσικό forum και έχει μουσικό προσανατολισμό. Άσε που αν είμαστε πάρα πολλοί θα γίνει μπάχαλο και δεν θα γνωριστούμε αρκετά.

Ως τώρα σίγουροι είναι οι:

Nikos F
Guybrush
Dimitris Ioannou
Δαμιανός Δημητριάδης
McZab
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Lepton
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
pontios
Σπύρος Σούρλας
Πέτρος Μακρής
Γιώργος Κουνελάκης
Γιώργος Πολυχρονίδης
Stellios papa
Larry
MOUKIOUROUFIS KOSTAS
Κωστας Λυμπεροπουλος
oldman
Παναγιωτης Μανοπουλος
Photis

(20 άτομα)

Θυμίζω ότι η συνάντηση γίνεται με αφορμή τη μουσική. Εννοείται ότι μπορεί να έρθει όποιος θέλει, αλλά οι συζητήσεις (θέλω να ελπίζω) θα περιστρέφονται γύρω από τη μουσική. Αν όχι, τότε τι διάολο μουσικό φόρουμ είμαστε; :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Αντιμουχλική Συνάντηση

Eίσαι αισιόδοξος εσύ.
Με ΑΦΟΡΜΗ την μουσική γίνεται η συνάντηση.Οχι με αιτία την μουσική.:flipout: :flipout:

Για να μην σας βαρύνω είπα με την αφορμή. Αν αρχίσετε τα ποδοσφαιρικά, τα πολιτικά ή τα πατριωτικά για το χάλι μας κλπ, θα τα πάρω στο κρανίο και θα σας επαναφέρω στην τάξη με συνοπτικές, αφανείς και αναίμακτες διαδικασίες :violent-smiley-030:

Θα ήθελα να παρευρεθώ και εγώ σε αυτή την συνάντηση αλλα λόγω εργασίας είναι δύσκολο. Ποιο αργά για το ποτάκι ειναι ακόμα πιο δύσκολο λόγω άλλων υποχρεώσεων.
Τα πάντα όμως είναι ρευστά και θα κοιτάξω μήπως πάρω άδεια απο την σημαία...
Οπως και να έχει θα ενημερώσω.

Last edited:

εως τωρα εχουν δηλωσει συμμετοχη

Nikos F
Guybrush
Dimitris Ioannou
Δαμιανός Δημητριάδης
McZab
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Lepton
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
pontios
Σπύρος Σούρλας
Πέτρος Μακρής
Γιώργος Κουνελάκης
Βασίλης Παπαδημητρίου
Γιώργος Πολυχρονίδης
Stellios papa
Larry
MOUKIOUROUFIS KOSTAS
Κωστας Λυμπεροπουλος
oldman
Παναγιωτης Μανοπουλος

.

Ρε Στέλιο, πως με ξέχασες?
Που είναι αυτό το Αλεξάνδρα?

Ρε Στέλιο, πως με ξέχασες?
Που είναι αυτό το Αλεξάνδρα?

Φίλε Eki_65 η διεύθυνση αναφέρεται εδώ. Υπάρχει και επισυναπτόμενος χάρτης για να το βρεις πιο εύκολα. Η συνάντηση έχει καθοριστεί στις 15:00, το Σάββατο 2 Ιουνίου.

Διόρθωση:

Nikos F
Guybrush
Dimitris Ioannou
Δαμιανός Δημητριάδης
McZab
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Lepton
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
pontios
Σπύρος Σούρλας
Πέτρος Μακρής
Γιώργος Κουνελάκης
Γιώργος Πολυχρονίδης
Stellios papa
Larry
MOUKIOUROUFIS KOSTAS
Κωστας Λυμπεροπουλος
oldman
Παναγιωτης Μανοπουλος
Photis
Eki_65

(21 άτομα)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμουχλική Συνάντηση

Για να μην σας βαρύνω είπα με την αφορμή. Αν αρχίσετε τα ποδοσφαιρικά, τα πολιτικά ή τα πατριωτικά για το χάλι μας κλπ, θα τα πάρω στο κρανίο και θα σας επαναφέρω στην τάξη με συνοπτικές, αφανείς και αναίμακτες διαδικασίες :violent-smiley-030:

Eχεις αρχίσεις και μ´αρέσεις:grinning-smiley-043 .Σκέτος Ντίλιγκερ.:flipout: :flipout:

Ναι καλά, τώρα τον έδεσες τον γάιδαρο!!!!!!:flipout: :flipout:

Έχε χάρη που θα λείπω εκτός Αθηνών... την επόμενη φορά-bye-

Δυστηχώς παίδες θα ακυρώσω. Φεύγει η πεθερά μου για Νάξο και θα πάρει το μωρό για καλοκαίρι, οπότε όπως καταλαβαίνετε θα πάμε μαζί κάτω για να την αποχαιρετήσουμε. (που πάει το ζουζούνι μου????????). Ελπίζω την άλλη φορά να σας πρήξω με τις metalικές μου διαθέσεις.

Δυστηχώς παίδες θα ακυρώσω. Φεύγει η πεθερά μου για Νάξο και θα πάρει το μωρό για καλοκαίρι, οπότε όπως καταλαβαίνετε θα πάμε μαζί κάτω για να την αποχαιρετήσουμε. (που πάει το ζουζούνι μου????????). Ελπίζω την άλλη φορά να σας πρήξω με τις metalικές μου διαθέσεις.

Τα πλοία για Κυκλάδες φεύγουν απόγευμα κατά τις 5 και βράδυ 10. Προλαβαίνεις άνετα να έρθεις στο Πόλις μετά.

Ζηλεύω αφάνταστα.
Αδυνατώ παρ όλα αυτά να παραστώ.
Δέχομαι τηλεφωνήματα την ώρα της συνάντησης πάντως.
Φιλάκια σε όσους παρευρεθούν (ακόμα και στους πικαρισμένους!):grinning-smiley-043

Τα πλοία για Κυκλάδες φεύγουν απόγευμα κατά τις 5 και βράδυ 10. Προλαβαίνεις άνετα να έρθεις στο Πόλις μετά.

Φίλε Γιώργο δεν ξέρω εάν έχεις παιδάκια αλλά εμένα είναι το πρώτο μου. Δεν έχω περάσει μέρα μακριά της αυτούς τους πρώτους 11 μήνες της ζωής της και τώρα φεύγει για 3 μήνες. Εννοείται ότι θα είμαι εκεί όλο το Σαββατοκύριακο. Αλλιώς θα ερχόμουνα. Την άλλη φορά λοιπόν. Καλή διασκέδαση παιδιά!!!

Φίλε Γιώργο δεν ξέρω εάν έχεις παιδάκια αλλά εμένα είναι το πρώτο μου. Δεν έχω περάσει μέρα μακριά της αυτούς τους πρώτους 11 μήνες της ζωής της και τώρα φεύγει για 3 μήνες. Εννοείται ότι θα είμαι εκεί όλο το Σαββατοκύριακο. Αλλιώς θα ερχόμουνα. Την άλλη φορά λοιπόν. Καλή διασκέδαση παιδιά!!!

Kαλα...και θα περασεις 3 μηνες χωρις το ζουζουνι σου ?

ασπλαχνε πατερα ...

και μας λες οτι δεν εχεις περασει μερα μακρυα της !

.