Αντιμουχλική Συνάντηση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμουχλική Συνάντηση

Kαλα...και θα περασεις 3 μηνες χωρις το ζουζουνι σου ?

ασπλαχνε πατερα ...

και μας λες οτι δεν εχεις περασει μερα μακρυα της !

.

Ναι ρε μπήξε το μαχαίρι πιο βαθιά. Ήδη είμαι χάλια, κάντο χειρότερα. Που πάει το παιδάκι μουυυυυ:frusty: :frusty: :frusty: :devil-smiley-029: :devil-smiley-029: :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 :dead: :bigcry: :bigcry:

Εμένα x2 παρακαλώ...Το δικαιούμαι νομίζω, κοτζάμ σολίστ θα σας φέρω όχι ό,τι κι ό,τι...:flipout:

Απάντηση: Re: Αντιμουχλική Συνάντηση

:gossip:
Εμένα x2 παρακαλώ...Το δικαιούμαι νομίζω, κοτζάμ σολίστ θα σας φέρω όχι ό,τι κι ό,τι...:flipout:

η επιτροπη θα μελετησει το αιτημα σας και θα σας απαντηση συντομως

:gossip: :gossip:

.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμουχλική Συνάντηση

Η τελική λίστα (μέχρι τώρα) έχει ως εξής:

Nikos F
Guybrush
Dimitris Ioannou
Δαμιανός Δημητριάδης
McZab (Χ2)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Lepton
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
Σπύρος Σούρλας
Πέτρος Μακρής
Γιώργος Κουνελάκης
Γιώργος Πολυχρονίδης
Stellios papa
Larry
MOUKIOUROUFIS KOSTAS
oldman
Παναγιωτης Μανοπουλος
Photis
Eki_65
Βασίλης Παπαδημητρίου
longbow

(21 άτομα)

Άντε 1 και σήμερα..

Μήπως να κανονίζαμε και το τι θα φορέσουμε στην συνάντηση?Εννοώ κάτι με μουσικές αναφορές..

Πχ, σκέφτομαι :

O NikosF μια μπλούζα με την Καιτούλα

Τα μουτρα μου παίζουν μεταξύ T-Shirt Abba και Muse (έχω και απ τα δύο,ακόμα την ψάχνω)

Ο Σπύρος μια μπλούζα με Bowie,Roxy ή κατι σε κλασσικό.(πχ από μπροστά ο Φρόιντ και πίσω ο Μάλερ.)

Ο Λύμπε βέβαια μια "βρώμικη" κολλητή φανέλα με Iggy..

Ο Πέτρος κάτι σε "μαύρο",σε soul, ξέρετε...

Ο MacZab οπωσδήποτε ένα μπλουζάκι jazz,half note και δεν συμαζεύεται.

Ο Στέλιος με μπλουζάκι "Yellow Submarine".

Ο Μανωλάκος με διπλό μπλουζάκι: Natalia Avelon και τις τρείς Ρωσιδούλες απ την Γιουροβίζιον..

Ο Μουκ σε ίδιο τόνο αλλά διαφορετικό "κολορατούρ"

Ο Πολυχρονίδης φυσικά μπλουζάκι Leader πίσω Sex Pistols για να αφηνιάσει ο Ντοκ οταν δεί τις φωτό απ την συγκέντρωση !

Οι υπόλοιποι αυτοσχεδιάστε..:firstprize:

Μήπως να κανονίζαμε και το τι θα φορέσουμε στην συνάντηση?Εννοώ κάτι με μουσικές αναφορές..

Πχ, σκέφτομαι :

Τα μουτρα μου παίζουν μεταξύ T-Shirt Abba και Muse (έχω και απ τα δύο,ακόμα την ψάχνω)

Ο Σπύρος μια μπλούζα με Bowie,Roxy ή κατι σε κλασσικό.(πχ από μπροστά ο Φρόιντ και πίσω ο Μάλερ.)

Ο Μανωλάκος με διπλό μπλουζάκι: Natalia Avelon και τις τρείς Ρωσιδούλες απ την Γιουροβίζιον..

Ο Πολυχρονίδης φυσικά μπλουζάκι Leader πίσω Sex Pistols για να αφηνιάσει ο Ντοκ οταν δεί τις φωτό απ την συγκέντρωση !

Τον Φρόϋντ θα τον έβαζα στα 30 μου.Τώρα πιά γιόκ.Μού κάνει πολύ Προκρούστειος.
Πάντως βλεπω είσαι πολύ ´μέσα´στίς παρατηρήσεις σου ατιμούλικο.Δεν αφήνεις να σού ξεφύγει τίποτα.:grinning-smiley-043
Υ.Γ
Ο Μανωλάκος είναι ικανός να βάλει και την O'Riordan,αφού τού φαίνεται super:flipout: :flipout:

Κύριοι μιας και θα λείπω από την συνάντηση λόγω ταξιδιού θα ήθελα να συνεισφέρω στην παρέα σας με κάτι που θα απολαύσετε σίγουρα (όσοι ήσαστε καπνιστές!!)

Μην πάει το μυαλό σας στο "απαγορευμένο" ατιμούλικα.......

...:ernaehrung004:

Τον Φρόϋντ θα τον έβαζα στα 30 μου.Τώρα πιά γιόκ.Μού κάνει πολύ Προκρούστειος.
Πάντως βλεπω είσαι πολύ ´μέσα´στίς παρατηρήσεις σου ατιμούλικο.Δεν αφήνεις να σού ξεφύγει τίποτα.:grinning-smiley-043
Υ.Γ
Ο Μανωλάκος είναι ικανός να βάλει και την O'Riordan,αφού τού φαίνεται super:flipout: :flipout:

Ποιά,αυτή από τους Cranberries ???:guitarist:

Ωϊμέ !!:flipout:

Re: Απάντηση: Αντιμουχλική Συνάντηση

Πχ, σκέφτομαι :

Eγώ είμαι αμετανόητος είπα και ελάλλησα μπλουζάκι IRON MAIDEN, και τα μυαλά στο μπλέντερ eddie for ever :guitarist: :guitarist:

Επειδή δεν πρόλαβα να τυπώσω DREDG, σκάω μεθαύριο με γκρι πόλο "Οβελιστήριο Σώτος"...
..κι ο Τζιμάκος νομίζω κάτι ανάλογο (κίτρινο/μαύρο με το 10 στη πλάτη και λεζάντα "Ντέμη τον πήρες"-αντί για "παίρνεις"...:flipout:

Επειδή δεν πρόλαβα να τυπώσω DREDG, σκάω μεθαύριο με γκρι πόλο "Οβελιστήριο Σώτος"...
..κι ο Τζιμάκος νομίζω κάτι ανάλογο (κίτρινο/μαύρο με το 10 στη πλάτη και λεζάντα "Ντέμη τον πήρες"-αντί για "παίρνεις"...:flipout:

:flipout: :flipout: :flipout: :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043