Αντιμουχλική Συνάντηση

Το καλύτερο θα ήταν σε κάποιο σπίτι με άπειρα δισκάκια από όλα τα είδη μουσικής. Δυστυχώς το σπίτι μου είναι μικρό και δεν έχει άπειρα δισκάκια-έχει πολλά, οπότε θα σας καλώ λίγους-λίγους.

Εγώ, ας πούμε σπάνια πίνω καφέ. Συνήθως τσάϊ (το χειμώνα). Το καλοκαίρι μια κρύα μπυρίτσα ή ένας κρύος λευκός επιτραπέζιος οίνος είναι ότι πρέπει.. :ernaehrung004:

Λοιπόν όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να επιλέξετε ποια κουρτίνα σας αρέσει:

1. μόνο καφές
2. καφές + μάσα
3. μόνο μάσα
4. μάσα + καφές/ποτό (χεχε)

Last edited:
Όσοι με ξέρουν, καταλαβαίνουν πως είναι δύσκολο ν' αρνηθώ την μάσα :blush: Επειδή όμως είμαι κι αναποφάσιστος, παίζω σ' όλα, με μια προτίμηση σε ότι περιέχει και μάσα. :p

Tώρα μπορώ να πάω να κοιμηθώ ήσυχος.
Είπα μήπως έλεγες για τίποτα Black Russia σκέτα.....:flipout: :flipout:

No 5. Καφές-μάσα-ποτό-s a g a p v με τις διπλανές στο μπαρ-hotel-πατσά.

Μέσα καραμέσα για οτιδήποτε;)

Re: Απάντηση: Αντιμουχλική Συνάντηση

+ ανατολή στο Σούνιο,πρωινό μπάνιο στην Ανάβυσσο καθώς οι πρώτες ηλιαχτίδες θα λούζουν με το χρυσαφί τους χρώμα τα γαλανά κρυστάλινα νερά(τέτοια θε λες στις τυλιγμένες απο το μπάρ).Επιστροφή στο Μοναστηράκι για καφέ.Της παρατάς σε ουζερί και πηγαίνεις για δίσκους.

Εναλλακτικό.

Απο τον πατσά επειδή πέφτει βαρύ το Σούνιο,το σκηνικό μπορεί και να αλλάξει και να πάμε Λυκαβητό.Μια ιδέα Ανατολής την βλέπεις και απο κει.

Σε περίπτωση μπακουρέματος δυστυχώς σταματάς στο μπαρ έχοντας όμως γίνει λιαρδίκουλας και κλαίγοντας στο ώμο των συμφορουμίτων για την Νατάσα την πρώτη σου αγάπη που σου φέρθηκε σκληρά και άκαρδα.

Μουσική υπόκρουση
Σενάριο οι γκόμενες τσιμπάνεje t aime mois non....emmanuelle(απο Tricky για να σκιαχθούν και λίγο)
Σενάριο οι γκόμενες κερνάν καλοψημένη χυλόπιτα"Γιατί θεέ μου η ζωή με κυνηγάει σαν το ληστή" Καζαντζίδης

Υστερα απο όλα αυτά φηφίζω σίγουρα τον καφέ και είμαι διατεθειμένος αν κάτσει και για φαγητό

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμουχλική Συνάντηση

+ ανατολή στο Σούνιο,πρωινό μπάνιο στην Ανάβυσσο καθώς οι πρώτες ηλιαχτίδες θα λούζουν με το χρυσαφί τους χρώμα τα γαλανά κρυστάλινα νερά(τέτοια θε λες στις τυλιγμένες απο το μπάρ).Επιστροφή στο Μοναστηράκι για καφέ.Της παρατάς σε ουζερί και πηγαίνεις για δίσκους.

Εναλλακτικό.

Απο τον πατσά επειδή πέφτει βαρύ το Σούνιο,το σκηνικό μπορεί και να αλλάξει και να πάμε Λυκαβητό.Μια ιδέα Ανατολής την βλέπεις και απο κει.

Σε περίπτωση μπακουρέματος δυστυχώς σταματάς στο μπαρ έχοντας όμως γίνει λιαρδίκουλας και κλαίγοντας στο ώμο των συμφορουμίτων για την Νατάσα την πρώτη σου αγάπη που σου φέρθηκε σκληρά και άκαρδα.

Μουσική υπόκρουση
Σενάριο οι γκόμενες τσιμπάνεje t aime mois non....emmanuelle(απο Tricky για να σκιαχθούν και λίγο)
Σενάριο οι γκόμενες κερνάν καλοψημένη χυλόπιτα"Γιατί θεέ μου η ζωή με κυνηγάει σαν το ληστή" Καζαντζίδης

Υστερα απο όλα αυτά φηφίζω σίγουρα τον καφέ και είμαι διατεθειμένος αν κάτσει και για φαγητό

you rule!-bye-

Α, ωραία. Θα έχουμε και νυχτερινή εξόρμηση δηλαδή!

Κανονίστε μόνο να φεύγοντας να μου μείνει άσχημη εντύπωση.
Θα 'χω να σας κράζω μετά...

Last edited:
Ρε παιδιά θα έρθει ο άνθρωπος 500 χιλιόμετρα και δεν θα πάμε μία ΣΑΡΚΑ;:flipout:
Eντάξει και εγώ μέσα σε όλα είμαι. Μου αρκεί να σας δω.
Βέβαια και λίγη μάσα δεν είναι κακή, για να ξεφύγω και από τα φουα γκρα και το κράξιμο του Σπύρου.

ρε παιδια, να πω κι εγω κατι...

δε θα'ταν καλυτερα μια καθημερινη, βραδακι? 2 ιουνιου, σαββατο μεσημερι=μπανιο, οχι κεντρο αθηνας για καφε. anyway, εγω σαββατο δουλευω, αλλα αν ειμαι athens, greece, θα κοιταξω να'ρθω. προτιμω βραδυ καθημερινης ομως. το polis ειναι μια χαρα και εκει διπλα εχει και καμια 200αρια φαγαδικα.

Πέτρο, εγώ τελειώνω από τη δουλειά μου στις 10 το βράδυ. Οπότε θα είναι δύσκολο για 'μένα. Το πιο πιθανό είναι ότι και οι άλλοι θα έχουν παρόμοια προβλήματα. Όσο για το Σάββατο, νομίζω ότι μπορούμε να θυσιάσουμε ένα μπάνιο στο Σαρωνικό ή μία νυχτερινή έξοδο για να συναντηθούμε. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ.

Απ' ότι βλέπω όμως, μάλλον θα πέσει πρώτα μάσα και μετά καφές/ποτό για όποιον ακολουθήσει. Στην πράξη αυτό είναι μάλλον το πιο πιθανό σενάριο με τους φαταούλες που μπλέξαμε. :flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Αντιμουχλική Συνάντηση

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ;19033 Βέβαια και λίγη μάσα δεν είναι κακή said:
Τζιμάκο μου εσένα ακριβώς είχα στο μυαλό μου για τα φουαγκρά.Αλλως τε ξέρω ότι τρώς μόνον στο Πίλ Πούλ.:flipout: :flipout:
Ευχαριστώ ρε σύ για την παραχώρηση.Είσαι αληθινός φίλος.:grinning-smiley-043

το πληθος κινειται ανεξελεκτα..

ο συντονιστης Πολυχρονιδης δεν παιρνει δυναμικες αποφασεις

οι ημερες παιρνουν γρηγορα τα εισιτηρια των JAMES TORI AMOS

εχουν μεγαλη ζητηση μην περιμενετε τελευταια στιγμη

εγω ξερω οτι ο καφες ειναι μετα την μασα ..

εσεις τον βαζετε πρωτο για να μας κοψετε την ορεξη

σε λιγες μερες κοντα μας ο Sir Macca με το νεο του Μπητλικο αριστουργημα

ακομα δεν το εχω ακουσει ,τι σημασια εχει αφου ειναι BEATLES

.

Να κάνω μια πρόταση;

Αφού ο Larry δήλωσε συμμετοχή, δεν αφήνουμε να το οργανώσει αυτός το πράγμα, μια που είναι και μάνα σε κάτι τέτοια;

Αν βέβαια δέχεται και ο ίδιος ο Larry...

Εγώ φταίω που προσπαθώ να είμαι δημοκρατικός και διαλακτικός. Αν συνεχίσετε έτσι θα δείτε το άλλο μου πρόσωπο :devil-smiley-029:
icon10.gif

Λοιπόν 95% θα γίνει έτσι: συναντιόμαστε για μάσα στο "Αλεξάνδρα" και μετά όποιος θέλει ακολουθεί για καφέ. Οι κύριοι (:flipout:) Σούρλας, Λύμπε, Μανωλάκος, Μουκ κλπ δεν γλιτώνουν τον καφέ/ποτό με δικαιολογίες του τύπου "έφαγα πολύ" ή "έχω ένα επείγον ραντεβού". Κάντε κράτει στη μάσα για να χωρέσει και το ποτό μετά.

Για τις λεπτομέρειες θα επικοινωνήσω προσωπικά με τον Στέλιο.