Αντιμουχλική Συνάντηση

Ουπς, κακώς το ανοίγω το ρημάδι...

Οπτικοακουστικό υλικό έχει ο Ιωάννου. Μας τράβηξε και σε χαϊντεφινίσιο!

ισως περασα ποιο καλα απο ολους

σας ευχαριστω που δεχεστε τις ιδιοτροπιες ενος μεσηλικα :BDGBDGB53:

-bye-

Re: Απάντηση: Αντιμουχλική Συνάντηση

ισως περασα ποιο καλα απο ολους

σας ευχαριστω που δεχεστε τις ιδιοτροπιες ενος μεσηλικα :BDGBDGB53:

-bye-

Στέλιο μου, δεν είσαι ο μόνος ο Σούρλας κι εγώ ( είχα λόγους που φόραγα το μπλουζάκι των Iron Maiden ), είμαστε σχετικά πολύ κοντά σου. -bye-

Απάντηση: Re: Αντιμουχλική Συνάντηση

ασε αγορι μου...αμα θες φωτογραφικο υλικο oriental να σου δωσω εγω απο την πηγη !!!

καλα ρε συ παλι σεξουαλικο avatar εβαλες .. ?

πω.. πωωοοοο ! ! και γατα..

.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμουχλική Συνάντηση

Στέλιο μου, δεν είσαι ο μόνος ο Σούρλας κι εγώ ( είχα λόγους που φόραγα το μπλουζάκι των Iron Maiden ), είμαστε σχετικά πολύ κοντά σου. -bye-

Eσύ να μιλάς μόνον για τον εαυτό σου.:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:
Ακου μεσήλικες.Απλά ώριμοι.:grandpa:

Συγχαρητήρια και απο μένα στους εμπνευστές-οργανωτές της συνάντησης :grinning-smiley-043 . Πολλά ευχαριστήρια σε ολους τους φίλους παλιούς και καινούργιους που παραβρέθηκαν και περάσαμε τόσο καλά :ADFADF1:
Χάρηκα που γνώρισα Βασίλη Παπαδημητρίου, Πέτρο Μακρή, Γιώργο Μπαϊραχτάρη, Oldman και που τα ξαναείπαμε με τους "παλιούς".
Πέτρο, Σπύρο σας ευχαριστώ για τα δωράκια :guitarist:
Ευφημος μνεία :grinning-smiley-043 στον Guybrush για την παρουσία του, αφου κατέβηκε ειδικά για τη συνάντηση απο τη Θεσσαλονίκη, αλλά και γιατί ειναι εξαιρετικό παιδί.
Κρίμα που διάφορες υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν σε πολλούς να συνεχίσουν για καφέ (αντε και κάτι .. χωνευτικά), μετα το φαγητό. Μια άλλη φορά... -bye-

Χάρηκα πολύ πραγματικά που συνάντησα τους παλιούς γνωστούς αλλά και τους νέους, καθώς και μερικούς ήδη παλιούς που δεν έτυχε ακομα να συναντήσω.
Η παρέα ήταν σε φόρμα, τα μαχαιροπήρουνα στην Αλεξάνδρα επίσης, αι μουσικαί συζητήσεις ποικοίλλαι, οι φάτσες χαμογελαστές, αι μπηχταί καυστικαί, το γέλιο άφθονο, το ψηλό μελαχρινό στα κόκκινα γκρεμός και ρέμα μαζί.
Ο Πέτρος συγκλονιστικός με τη δουλειά που έκατσε να κάνει με αντίγραφα που μοίρασε, ο Πολυχρονίδης είναι το απόλυτο απογοητευμένο μπεμπέ, ο Θείος σούπερ γατόνης όπως πάντα και εν ριπή οφθαλμού προσαρμοστικός σε κάθε θέμα που έμπαινε προς συζήτηση, ο Τζιμ απόλυτος πλυντηριάκιας ομολόγων σε κάθε πόζα με τα πούρα, ο Ιωάννου εξαιρετικά φιλικός και ευγενικός (ο μόνος που ασχολήθηκε με Dredg-φτου σας οι υπόλοιποι!), ο Κουνελάκης σκέτη ζωντάνια με τα σκέρτσα του και τα ματάκια που λένε πολλά, ο Στέργιος σούπερ οκ με τα βινύλιά που χτύπησε και το χαμόγελό του και και και...
Το "μετά το φαϊ συνέχεια" θα μείνει στη μνήμη μας για το πιάσιμο από τη καρέκλα όταν σηκωθήκαμε κατά τα ξημερώματα(!), τα σπάνια γκρουπ διαμάντια που κουβεντιάστηκαν, τις γενικότερες αναλύσεις περί νετ κοινωνικότητας και το tattoo της διπλανής καυτερής στον αστράγαλο και τα σχόλια που έκανε με τη φίλη της.
Η Μαρία ξεθάρρεψε στο τέλος, έτσι είναι οι Κριαρίνες, κι έδειξε έτοιμη να σμπαραλιάσει τεκίλες και καρδιές. Αποφύγαμε το σοκ, το γλύτωσε κι εκείνη!
Η ιδέα ήταν καταπληκτική και υλοποιήθηκε επίσης ωραία.
Άντε και σε άλλα τέτοια πολλά.

Απάντηση: Re: Αντιμουχλική Συνάντηση

Πω ,πω ρε Μουκ. Δεν μιλήσαμε για τις απέναντι. Ορισμένοι από την παρέα πρέπει το βράδυ να ήταν ματιασμένοι.

και μιλάμε δεν πήρε χαμπάρι κανείς... στη λούφα έδρασαν οι κυρίες.

Πω ,πω ρε Μουκ. Δεν μιλήσαμε για τις απέναντι. Ορισμένοι από την παρέα πρέπει το βράδυ να ήταν ματιασμένοι.

Μα δεν είδες που λίγο αφότου έφυγαν πήρα το Lonarid;

Ώστε αυτές μου έφεραν πονοκέφαλο τελικά...

Στέργιε ελπίζω μετά με τον Πολυχρονίδη να πήγαν όλα καλά.
Σε άφησα στα χέρια του και όλο το βράδυ στριφογύρναγα από την αγωνία .

Ο Φώτης πάντως έπιασε το τζόκερ... Μες την ατυχία του, να το καινούργιο το τουτού!!! Καλές βόλτες φίλε!-bye-

Εστω και καθυστερημένα, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που δεν ήρθα στη συνάντηση παρόλο που το είχα υποσχεθεί στο Γιώργο. Δυστυχώς μου φορτώσαν κάποιους απρόσκλητους επισκέπτες από ΗΠΑ και μου χάλασε ολο το ΠΣΚ και την διάθεση.
Ελπίζω να τα πούμε κάποια άλλη φορά.

Re: Απάντηση: Αντιμουχλική Συνάντηση

Ο Φώτης πάντως έπιασε το τζόκερ... Μες την ατυχία του, να το καινούργιο το τουτού!!! Καλές βόλτες φίλε!-bye-

Ευχαριστώ φιλε μου. Πάντως ήταν δρομολογημένη η αλλαγή. Απλά τώρα έχω μείνει χωρίς αμάξι και μου κακοφαίνεται. Να δεις όμως που εκεί που έλεγα ότι θα το στείλω για ανακύκλωση, το σαραβαλάκι μάλλον θα πουληθεί. Εγώ λεφτά δεν είχα σκοπό να ζητήσω αλλά ο αγοραστής επιμένει...