Αντίο Ούγκο...

Status
Not open for further replies.
Κάτι έχω χάσει...

Για ποιο πραξικόπημα λέει ότι ετοιμάζουν?

Εδώ ο άλλος ανακηρύχθηκε πρόεδρος ήδη και τον έχει αναγνωρίσει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου.

Χρειάζεται και πραξικόπημα?

https://www.rt.com/news/450190-maduro-adresses-americans-vietnam/

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, απευθύνει διάγγελμα στους πολίτες των ΗΠΑ, καλώντας τους να μην επιτρέψουν στην κυβέρνηση Τραμπ μια στρατιωτική επέμβαση ανάλογη αυτής του Βιετνάμ στη Βενεζουέλα. Τονίζει ότι προωθείται μια εκστρατεία ψεύτικης εικόνας, παραποιημένης και μονταρισμένης εικόνας των όσων συμβαίνουν στη Βενεζουέλα και τους καλεί να μην επιτρέψουν «στον πρόεδρο Τραμπ και μια ομάδα ακραίων που τον περιβάλλουν, τον Πομπέο, τη CIA τον Μάικλ Πενς να επιβάλουν τα ψέματά τους για τη Βενεζουέλα και το πραξικόπημα που στηρίζουν.

https://www.thepressproject.gr/arti...-epitrepsoume-ena-Bietnam-sti-L-Ameriki-video

Ti αλλο να πει το λαμογιο του κερατα, που εχει διαλυσει τελειως μια πλουσια χωρα αυτο και το καρτελ του.
Καπου πρεπει να τα ριχνουν καθε φορα και ειναι φαρδια και γερη η πλατη των Αμερικανων.
Μακαρι να τον φανε οσο πιο γρηγορα να ανακοφιστει ο κοσμος.

Ο Κούλογλου κι ο Πουλής στο βίντεο παραπάνω, αναφέρουν σαν παράδειγμα την διαφορά συμπεριφοράς της Δύσης απέναντι στην Σ.Αραβία και στην Βενεζουέλα...
Μα στην Σ. Αραβία, δεν έχουν βγει εκατομμύρια λαού στους δρόμους ενάντια στην κυβέρνησή τους... Δεν υπάρχει μια καθοριστική διαφορά ?

Re: Απάντηση: Αντίο Ούγκο...

Ο Κούλογλου κι ο Πουλής στο βίντεο παραπάνω, αναφέρουν σαν παράδειγμα την διαφορά συμπεριφοράς της Δύσης απέναντι στην Σ.Αραβία και στην Βενεζουέλα...
Μα στην Σ. Αραβία, δεν έχουν βγει εκατομμύρια λαού στους δρόμους ενάντια στην κυβέρνησή τους... Δεν υπάρχει μια καθοριστική διαφορά ?

Ο παραπανω στο βιντεο ειναι μεγαλο λαμογιο, που κανει κατα το δωκειν αχταρμαδες με γενικοτητες, ασαφεις, συμφωνα με τους δικους του βεκτορες και βασιζομενος στην γενικη αγνοια των Ελληνων.
Τον εχω παρατηρησει και σε αλλα που καποιος εδω εβαζε συνεχως καποια περιοδο. Πλακιτσα ανακριβεια δηθενια και ταχα ενδιαφερον για το δικιο ( ετσι αοριστα και απολιτευτα).
Προσπαθει να σπειρει ανεμους... οπου θα θεριστουν καταιγιδες.

Ανεφερε και τη Γαλλια.
Αυτην την ξεχασες...

Ανεφερε και τη Γαλλια.
Αυτην την ξεχασες...

Την εχω ηδη ανφερει εγω... Εσυ την ξεχασες.
Αλλα ως προς τι ; Για το οτι το πρωτο κομμα σε ψηφους της Μαριν Λεπεν εχει μονο 6 βουλευτες.
ετσι φτιαχτηκαν οι θεσμοι για να πολεμησουν το Γαλλικο Εθνος.
Αυτο το ξερουμε και το πολεμουμε. Εδω και δυο μηνες συνεχως.

Δεν θα υποστηριξουμε και τη Μαφια της κλεπτομανιας στη βενεζουελα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντίο Ούγκο...

Την εχω ηδη ανφερει εγω... Εσυ την ξεχασες.
Αλλα ως προς τι ; Για το οτι το πρωτο κομμα σε ψηφους της Μαριν Λεπεν εχει μονο 6 βουλευτες.
ετσι φτιαχτηκαν οι θεσμοι για να πολεμησουν το Γαλλικο Εθνος.
Αυτο το ξερουμε και το πολεμουμε. Εδω και δυο μηνες συνεχως.

Δεν θα υποστηριξουμε και τη Μαφια της κλεπτομανιας στη βενεζουελα.

Αν κοιταξεις λιγο καλυτερα θα δεις οτι εχω quotαρει αλλο συμφορουμιτη και δεν αναφερομαι σε σενα. Ο Bios εγραψα οτι την ξεχασε.
Γενικα, το συμπαν δεν περιστρεφεται γυρω σου...
Λιγο παραπανω προσοχη στα γραφομενα των αλλων δε βλαπτει. Ειδικα οταν τα quotαρουμε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντίο Ούγκο...

Αν κοιταξεις λιγο καλυτερα θα δεις οτι εχω quotαρει αλλο συμφορουμιτη και δεν αναφερομαι σε σενα. Ο Bios εγραψα οτι την ξεχασε.
Γενικα, το συμπαν δεν περιστρεφεται γυρω σου...
Λιγο παραπανω προσοχη στα γραφομενα των αλλων δε βλαπτει. Ειδικα οταν τα quotαρουμε...

Δεν πειραζει, εγω γυρναω γυρω απο το συμπαν. Και απαντησα για την Γαλλια.
Για την οποια εχω μιλησει πολλες φορες σε αναλογο νημα.
Στη ουσια.

Κάτι έχω χάσει...

Για ποιο πραξικόπημα λέει ότι ετοιμάζουν?

Εδώ ο άλλος ανακηρύχθηκε πρόεδρος ήδη και τον έχει αναγνωρίσει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου.

Χρειάζεται και πραξικόπημα?

Κάτι λεπτομέρειες έχεις χάσει...

Ο άλλος αυτοανακηρύχτηκε πρόεδρος, δεν τον ψήφισε κανείς...

Ετσι απλά βγήκε ένα πρωί αυτή η μαριονέτα των ΗΠΑ και είπε "ανακηρύσσω τον εαυτό μου πρόεδρο της χώρας"!
Και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αναγνωρίστηκε από τις ΗΠΑ και τις χώρες δορυφόρους της (μαζί κι ο Κούλης!)...

Και τώρα έχει επαφές με τον στρατό, κλπ...

Οπότε για να απαντήσω στο τελευταίο ερώτημά σου...
Ναι, χρειάζεται ένα πραξικοπηματάκι για να ανατραπεί ο δημοκρατικά εκλεγμένος Μαδούρο!

Πως και σου ξέφυγαν όλα αυτά βρε chris?

Ετσι απλά βγήκε ένα πρωί αυτή η μαριονέτα των ΗΠΑ και είπε "ανακηρύσσω τον εαυτό μου πρόεδρο της χώρας"!
Και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αναγνωρίστηκε από τις ΗΠΑ και τις χώρες δορυφόρους της (μαζί κι ο Κούλης!)...

Ναι, χρειάζεται ένα πραξικοπηματάκι για να ανατραπεί ο δημοκρατικά εκλεγμένος Μαδούρο!

Εκλεγμένος ναι, δημοκρατικά όχι. Οι εκλογές του 2018 ήταν γεμάτες παρατυπίες και πολλές χώρες δεν έχουν αναγνωρίσει το αποτέλεσμα.

Τους μέτρησες;;

Γιατι και στο (αποτυχημενο) τηλεοπτικό πραξικόπημα εναντίον του Τσάβες το '02 για εκατομμύρια έλεγαν τα κανάλια ενώ στην πραγματικότητα ήταν μερικές εκατοντάδες πληρωμένοι...

Εκλεγμένος ναι, δημοκρατικά όχι. Οι εκλογές του 2018 ήταν γεμάτες παρατυπίες και πολλές χώρες δεν έχουν αναγνωρίσει το αποτέλεσμα.

Τι πάει να πει "Εκλεγμένος ναι, δημοκρατικά όχι";; Εκλέχτηκε, ναι ή όχι;;
Η προσωπική σου άποψη και δεν έχει καμία σημασία ως προς τη "δημοκρατικότητα" των εκλογών...
Και ποιες χώρες δεν αναγνώρισαν το αποτέλεσμα;
Μήπως είναι οι ίδιες που τώρα αναγνωρίζουν τον Γκουαιδο ως πρόεδρο της χώρας;

Κάτι μου λέει πάντως ότι οι πολίτες στη Βενεζουέλα δε συμμερίζονται τις ανησυχίες περί δημοκρατικά εκλεγμένου Μαδούρο.

Τι πάει να πει "Εκλεγμένος ναι, δημοκρατικά όχι";; Εκλέχτηκε, ναι ή όχι;;
Η προσωπική σου άποψη και δεν έχει καμία σημασία ως προς τη "δημοκρατικότητα" των εκλογών...
Και ποιες χώρες δεν αναγνώρισαν το αποτέλεσμα;
Μήπως είναι οι ίδιες που τώρα αναγνωρίζουν τον Γκουαιδο ως πρόεδρο της χώρας;

Είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον να δει κανείς ποιες χώρες ΔΕΝ αναγνωρίζουν τον Γκουαιδο ως πρόεδρο της χώρας. Όλα τα δημοκρατικά πρότυπα του πλανήτη ενωμένα σα γροθιά. :flipout::flipout::flipout:

Η βασικη διαφορα ειναι οτι στην Σαουδικη αραβια δεν πεθαινουν σαν τις μυγες απο την πεινα ( οκ εκει τους εκτελουν για ψυλλου πηδημα αλλα αυτο ειναι χαρακτηριστικο της βλαμενοθρησκειας τους )

Ειναι ανεκδοτο απο τα λιγα να συγκρινουμε την κατασταση στην ΣΑ με την Βενεζουελα.

Αποπειρα σαλαμοποιησης για να δικαιολογηθουν τα αδικαιολογητα.

Είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον να δει κανείς ποιες χώρες ΔΕΝ αναγνωρίζουν τον Γκουαιδο ως πρόεδρο της χώρας. Όλα τα δημοκρατικά πρότυπα του πλανήτη ενωμένα σα γροθιά. :flipout::flipout::flipout:

Γιατι το λες αυτο ?

Επειδη οι απολυτως δημοκρατικες :flipout: Ρωσια, Κινα και Τουρκια στηριζουν τον φασιστα ?

Ειναι ωρες ωρες που απορει κανεις ....μεχρι και ο πορτοκαλοΤραμπ μπροστα τους ειναι προτυπο δημοκρατιας.

Διάβασε λίγο καλύτερα τι ακριβώς έγραψα.

Δεν χρειάζεται κανένα πραξικόπημα πλέον. Αφού υπάρχει ήδη και κάποιος άλλος που διεκδίκησε την εξουσία (έστω και για να πάει για εκλογές).

Τον στρατό προσπαθούν και οι δύο πόλοι να τον προσεταιριστούν.

Όπως έχει η κατάσταση κανένας από τους δύο δεν έχει πραγματικά δημοκρατική εκλογή για να επικαλείται.

Γνωρίζεις φαντάζομαι ότι η κυβέρνηση συριζα δεν είχε αναγνωρίσει την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών με τις οποίες κυβερνάει τώρα ο Μαδούρο.

Με δυο λόγια το πραξικόπημα το έχει κάνει ήδη ο Μαδούρο. Αν ο άλλος που αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος πρόεδρος κάνει στην ουσία 2ο πραξικόπημα ή αντίσταση σε ένα πραξικόπημα που έκανε ήδη ο Μαδούρο είναι θέμα ερμηνείας.

Το ότι όμως αυτοαακηρύχθηκε πρόεδρος όχι για να μείνει αλλά για να κάνει εκλογές, μάλλον δεν τον κάνει πραξικοπηματία.

Όσο για τον Μαδούρο που πήρε δικαίωμα rule by decree φαντάζομαι να σου κάνει ένα κλικ ότι έτσι κυβερνάνε μόνο οι δικτάτορες.

Status
Not open for further replies.