Μην πυροβολείτε τον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο γιατι μπορεί πράγματι η καθυστέρηση να οφείλεται στην ίδια την εταιρεία.Ανάλογη εμπειρία είχα καί εγώ αλλα το όλο φταίξιμο ήταν της εταιρείας.Συγκεκριμένα ,τέλη Αυγούστου 2010 παράγγειλα τον τελικό της SUGDEN τον ΜASTERCLASS ,δίνοντας μία αρκετή σοβαρή προκαταβολή.Προβλεπόμενος χρόνος αποστολής τέλη Οκτωβρίου.Περνούσαν οι μέρες ,συνεχή τηλεφωνήματα στον αντιπρόσωπο ,ο οποίος μου έλεγε οτι η καθυστέρηση οφείλεται στην SUGDEN κ.λ.π.Αφου η υπομονή μου άρχιζε να εξαντλείται ,μετα απο προτροπή του ίδιου του αντιπροσωπου STUDIO 17 ,έστειλα ηλ.μήνυμα στην SUGDEN καί ο υπεύθυνος αφου μου ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση ,μου ομολόγησε οτι η καθυστέρηση πράγματι οφειλόταν σ'αυτή και μετα ανα τακτικά διαστήματα μου έστελνε μηνύματα σε ποιο στάδιο ήταν η παραγγελία μου ,μου έστειλε φωτο κατα την συναρμολογησή του απο "γυναικεία" χέρια (!!) ,για τον άσχημο καιρό της Αγγλίας που είχε παραλύσει τις μεταφορές κ.λ.π. καί για να μην τα πολυλογώ το μηχάνημα ήρθε παραμονές Χριστουγέννων με δώρο 2 SACD ,με ευχές για καλή ακρόαση .Ομοια εμπειρία πολύμηνης αναμονής είχα όταν είχα παραγγείλει μία κεφαλή DNM ,γιατι όπως μου είχε πεί τότε ο αντιπρόσωπος ,η εταιρεία άλλαζε έδρα.Συνεπώς ,κατα την δική μου εμπειρία δεν φταίει πάντοτε ο αντιπρόσωπος