O σεισμογραφος ειναι για την 9705 υποθετω.Και εγω εχω δει τηλεορασεις που το τριγωνο σε μετρησεις εφεγε αλλα σε σημα βιντεο δεν καταλαβαινεις τιποτα .Υπηρχε ισορροπια.Την συζητηση πλασμα vs lcd δεν θα την κανουμε.Ειναι τι ενοχλει τον καθενα.Εμενα πχ με χαλουν οι αναλαμπες των πλασμα,.Εγω απλα θελω να μου πεις αν συμφωνεις με αυτο που λεω:οι μετρησεις και τα απολυτα νουμερα δεν μπορουν να σκιαγραφησουν τον χαρακτηρα μιας τηλεορασης.Παιζουν ρολο πολλα στις μετρησεις.Γι αυτο αν δεν δω την τηλεοραση δεν εκφερω αποψη.Και θα σου φερω ενα απλο παραδειγμα .H d8000 της samsung δεν εχει direct led με l/d.Aν ειχε τα νουμερα στις μετρησεις θα εκτοξεοταν πολυ περισσοτερο.Αυτο δεν σημαινει οτι σε σημα video δεν θα ειναι πολυ καλυτερη απο αλλες με direct led l/d.Oπως και η σονυ ΗΧ900.Οσον αφορα το video αν ηταν στην θεση της 8000 η HX800 της σονυ θα υπηρχε καλυτερος ελεγχος του οπισθιου φωτισμου
Δεν κατάλαβα. Τι εννοείς σεισμογράφος; Η 9731 ήταν το κορυφαίο μοντέλο της φιλιπς για το 2006.
Σχετικά με τις μετρήσεις, διαφωνώ. Οτιδήποτε δεν μπορεί να μετρηθεί, δεν υπάρχει. Για οτιδήποτε υπάρχει ένας τρόπος να το μετρήσεις.
Αν τώρα περιοριστούμε στις τυπικές μετρήσεις που βλέπουμε στα reviews, αν αυτές γίνουν σωστά μας λένε ένα σημαντικό κομμάτι του πως δείχνει μια τηλεόραση...
Τώρα την συμπεριφορά σε θέαση, δεν την ξέρεις από τα reviews, γιατί είναι δεκάδες άλλες παράμετροι που παραμένουν αμέτρητες. Το flicker, το trailing που αλλάζει ανάλογα με τα εμπλεκόμενα χρώματα, η ομοιομορφία, οι γωνίες θέασης, κλπ.
Τώρα για τον έλεγχο φωτισμού, νομίζω τον καλύτερο για το 2010 τον είχε η φίλιπς. Αλλά δεν είδαμε κάποια τηλεόραση της Toshiba με τις 512 ζώνες ελέγχου...
Την σόνυ δεν την πέτυχα πουθενά να την δω, αλλά είχε επίσης UV2A πάνελ, και υποθέτω φωτισμό spot dimming.