Αντρικό θέμα!!!

Re: Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

panosxgr said:
Μάλλον δεν παρακολουθείς τα κους-κους, γιατί ακούγεται έντονα ότι πάνε για χωρισμό! (τι κατίνα που έγινα πάλι :flipout: :flipout: :flipout: )

E, εντάξει μέχρι να δουμε τι θα γίνει (μεγάλη αγωνία:flipout: :flipout: ), είναι ωραίος.:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

panosxgr said:
Μάλλον δεν παρακολουθείς τα κους-κους, γιατί ακούγεται έντονα ότι πάνε για χωρισμό! (τι κατίνα που έγινα πάλι :flipout: :flipout: :flipout: )

Πότε, βρε παιδιά;; Τώρα δε γεννήσανε; Τις προάλλες δε δηλώναν ότι έχουν βρει επιτέλους την ευτυχία; Ψέμματα μας έλεγαν;; Δεν μπορώ να το πιστέψω!:eek:

Elena K said:
Πότε, βρε παιδιά;; Τώρα δε γεννήσανε; Τις προάλλες δε δηλώναν ότι έχουν βρει επιτέλους την ευτυχία; Ψέμματα μας έλεγαν;; Δεν μπορώ να το πιστέψω!:eek:

Διάβασα ότι τα πήρε άσχημα ο Μπραντ όταν πήγανε στο σπίτι των γονιών του και κάτι έκανε/είπε η Αντζελίνα και ήταν στα μαχαίρια! Τώρα...ποιος ξέρει!!!

Ωχ μωρε προβληματα που εχει ο κόσμος!!!
Να βαλουμε τη σκουπα να κλαιει...!

Δημοσθένη, τι να κάνουμε? Οταν πάω τουαλέτα, διαβάζω ότι βρίσκω μπροστά μου!!! :flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

panosxgr said:
Δημοσθένη, τι να κάνουμε? Οταν πάω τουαλέτα, διαβάζω ότι βρίσκω μπροστά μου!!! :flipout: :flipout: :flipout:

Πολύ κουβέντα για τουαλέτες πέφτει εδώ μέσα.......τι σας έχει πιάσει πια με το συγκεκριμένο...θέμα?:P

Όσο για το Brad περί ορέξεως....εγώ έχω ήδη δηλώσει ότι για μένα το απόλυτο αρσενικό είναι ο MacGyver.

Που να καταλάβετε εσείς οι γυναίκες για τις μικρές "απολαύσεις" ενός άντρα!!! Ιδίως αν έχεις και το τασάκι δίπλα και τα τσιγάρα σου, τότε είναι πραγματικός παράδεισος! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

panosxgr said:
Που να καταλάβετε εσείς οι γυναίκες για τις μικρές "απολαύσεις" ενός άντρα!!! Ιδίως αν έχεις και το τασάκι δίπλα και τα τσιγάρα σου, τότε είναι πραγματικός παράδεισος! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

LOL......επιτρέψτε μου να πάω πάσο εδώ......όχι μόνο γιατί δεν καπνίζω......αλλά όπου βρίσκει κανείς απόλαυση δε λένε?:P

panosxgr said:

η ας πουμε να εχεις και ενα ουζο και διπλα μεζε με λιγο τυρακι και ελιες ......... :flipout: :flipout: :flipout:

Photis said:
Ε όχι ρε παιδιά!!!

Από την παραγωγή στην κατανάλωση που λένε ε;

Αρκει να μην καλεσεις παρεα Φωτη, ειναι απολυτα προσωπικες στιγμες! :flipout: :flipout: :flipout:

panosxgr said:

Ή ένα ποτήρι κόκκινο Xατζημιχάλη και ένα ROMEO Y JULIETA...
:grinning-smiley-043