Αντρικό θέμα!!!

Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Ένα off topic
Τατιάνα, το πολύ "ενγκλέζικο" κουράζει.
Άλλο να χρησιμοποιείς όρους internetικούς και άλλο κάθε πρότασή σου να περιέχει και από μια φράση στα "ενγκλέζικα"
Μην το πάρεις σαν παρατήρηση :)

Αχ όλο off topic είμαστε.....sorry αυτός είναι απλά ο τρόπος που εκφράζομαι......δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που είμαι (δεν θέλω κιόλας) και η αμεσότητα του γραπτού μου λόγου πηγάζει ακριβώς από το ότι δεν λογοκρινω τη σκέψη μου.

Λυπάμαι αν σε κουράζει.

panosxgr said:
Και το πιο σπαστικό είναι ότι όταν θέλετε να ζητήσετε κάτι τέτοιο, πάντα βρίσκεται την ώρα που θα είμαστε ευάλωτοι...Ας μην μπαίνω σε λεπτομέρειες!!! :grinning-smiley-043

Αγαπητέ Δημήτρη....σε νιώθω απόλυτα :)))))))))))))

Πάντως σοβαρά είναι και θέμα αυτοσεβασμού...εμένα προσωπικά θα με πείραζε προτιμώ τα ακριβά μου γούστα (και είναι όντως ακριβά δεν το κρύβω) να τα ικανοποιώ στο επίπεδο που μπορώ εγώ...και ξέρω και άλλες κοπέλες έτσι

Τώρα...για το θέμα γάμου δεν το έχω βιώσει οπότε....τουλάχιστον να ευχαριστιέσαι τις στιγμές του να είσαι...ευάλωτος....αφού θα το αγοράσεις που θα το αγοράσεις το φόρεμα :P

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

Δημήτρης Ιωάννου said:
Αυτό ακριβώς..
Μπορεί το σχόλιό μου να ήταν πικρό αλλά όχι πικρόχολο ,έχει διαφορά.Με επηρρέασε πολύ ο χαμός αθώων παιδιών και ενώ μαζεύω ακόμα τα κομμάτια μου απο δικό μου χαμό,προσπαθώ να κάνω και διακοπές..

Όσο ανούσιο και αν ακούγεται κουράγιο και υπομονή......να περάσεις καλά και ήρεμα.......και με ψυχική ηρεμία....που όλοι αποζητούμε σε τέτοιες στιγμές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

tatiana said:
Αχ όλο off topic είμαστε.....sorry αυτός είναι απλά ο τρόπος που εκφράζομαι......δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που είμαι (δεν θέλω κιόλας) και η αμεσότητα του γραπτού μου λόγου πηγάζει ακριβώς από το ότι δεν λογοκρινω τη σκέψη μου.

Λυπάμαι αν σε κουράζει.

:bang: :bang: :bang:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

tatiana said:
Όσο ανούσιο και αν ακούγεται κουράγιο και υπομονή......να περάσεις καλά και ήρεμα.......και με ψυχική ηρεμία....που όλοι αποζητούμε σε τέτοιες στιγμές

Σ ευχαριστώ και δεν είναι ανούσιο.

Αυτή τη ρημάδα ψυχική ηρεμία προσπαθώ να ανακτήσω γι αυτό και δεν ήθελα να προκαλέσω "σύρραξη" με το ποστ μου.

Να σε καλά ..

panosxgr said:
Πάλι ξεφύγαμε από το θέμα μας και θα σας μαλώσω κακά παιδιά!!! :twoguns: :violent-smiley-030: :damnyou: :flipout: :flipout:
Λοιπόν, να αναφέρω άλλο ένα που...πονάει εμάς τους άντρες. Για πείτε μου την γνώμη σας για τα ακριβά γούστα που έχουν οι γυναίκες και ξετινάζουν τις τσέπες μας!!!!!!!! Φοβάμαι να της πω ότι κρατάω λεφτά ή ότι έχω περίσσεμα!!! :violent-smiley-008:

Eγώ φίλε πιστεύω ότι αν πραγματικά το αξίζει τότε... ATFM (All The F*cking money). Eμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα δώρα αλλά και για εμένα από καταστήματα στις οδούς Πανακρίβου & Aπλησιάστου γωνία... Bέβαια πρέπει να εκτιμούνται και να υπάρχει και κατανόηση όταν αυτό δεν γίνεταιείτε συνέχεια είτε για κάποιο λόγο. Eπίσης να πώ ότι δεν συμφωνώ με το «ξετινάζουν τις τσέπες μας» αφού εγώ προσωπικά θα αποφασίσω και θα πράξω ανάλογα όποτε θεωρήσω κατάλληλο ή όποτε θέλω για το αν θα κάνω τέτοια αγορά. Aν αυτή το απαιτεί τότε ANTE ΓEIA!!!

Last edited:
panosxgr said:
Και το πιο σπαστικό είναι ότι όταν θέλετε να ζητήσετε κάτι τέτοιο, πάντα βρίσκεται την ώρα που θα είμαστε ευάλωτοι...Ας μην μπαίνω σε λεπτομέρειες!!! :grinning-smiley-043

Και η πλάκα είναι ότι εσείς δεν έχετε στιγμές που είστε ευάλωτες...-bye-
Ή όταν έχετε εμείς σας λυπόμαστε :slapface: ...
Τι τραβάμε οι ταλαίπωροι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
:bang: :bang: :bang:

οχι τωρα πες μου ...............

σε ταπωσε η δε σε ταπωσε ;;;;;;;;; :grinning-smiley-043

οντως δικιο εχεις !!! αυτες οι Αγγλισιαζουσες γυναικες και μενα μου πεφτουν καπως .... :damnyou:

Τα περι ακριβων γουστων ξεχαστε τα... Επειδη μιλαμε σε ενα forum το οποιο εχει ως κυριο θεμα του τα AV δε σημαινει οτι παμε κι αγοραζουμε καθε εξαμηνο και καινουρια plasma ή καινουρια ηχεια κι ενισχυτη οποτε βγει το καινουριο μοντελακι της MARANTZ... Μιλαμε για ψυχωση με τα ψωνια οι γυναικες οχι αστεια πραγματα... Οσα ξοδευω εγω σε ρουχα, παπα, αρωμα, κουρεματα (κομμωτηριο... μια ακομη τεραστια πληγη στο πορτοφολι μιας οικογενειας...) σε εναν χρονο, ξοδευουν καποιες που ξερω σε 1-2 μηνες. Ενταξει ξερω και πιο συνετες γυναικες αλλα τσαντα €600 μπλουζα €150(με εκπτωση 50% ε;;) και αλλα διαφορα... Τι να πω ισως να αγαπω τα λεφτα μου περισσοτερο απ'οσο πρεπει. Λυπαμαι να τα ξοδεψω για τετοια ανουσια εξοδα. Οσο για το κομμωτηριο. Εχει καταντησει στεκι για ορισμενες. Και δωσ'του οι συζυγοι να πληρωνουν. Διοτι αν εισαι καθε μερα στο κομμωτηριο για να δειχνεις κοκκετα και να μπορεις να ψωνισεις με ανεση την υπολοιπη μερα, ε μαλλον δουλεια δε εχεις. Ευχομαι λοιπον καλο κουραγιο και σωστη επιλογη κοπελας.

Ντάξει ρε παιδιά, το ότι μερικές είναι έτσι δε σημαίνει ότι είναι όλες. Εγώ είναι ζήτημα αν ξέρω μία ή δύο που να πηγαίνουν συστηματικά για τέτοιους καλλωπισμούς και για τέτοια ψώνια.
Αν μη τι άλλο, ξέρω σπίτια να έχουν κλείσει (ειδικά στο παρελθόν) από άντρες που έπιναν, επένδυσαν λάθος τα χρήματά τους κλπ αλλά δεν τυγχάνει να γνωρίζω περίπτωση με γυναίκα που τα τίναξε όλα σε μία οικογένεια.

OK εδω παω πασο. Κακα παραδειγματα υπαρχουν παντου. Παντως δυσκολευομαι να βαλω στην ιδια μοιρα το παθος του ποτου ή του τζογου και της αναγκης για - ακριβα - ψωνια.

Last edited:

StratosN said:
Και η πλάκα είναι ότι εσείς δεν έχετε στιγμές που είστε ευάλωτες...-bye-
Ή όταν έχετε εμείς σας λυπόμαστε :slapface: ...
Τι τραβάμε οι ταλαίπωροι...

Καλά καμμία σύγκριση οι δικές μας με τις δικές σας ! :P

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

Μπελλος Ευαγγελος said:
οχι τωρα πες μου ...............

σε ταπωσε η δε σε ταπωσε ;;;;;;;;; :grinning-smiley-043

οντως δικιο εχεις !!! αυτες οι Αγγλισιαζουσες γυναικες και μενα μου πεφτουν καπως .... :damnyou:

Το κουράσατε κύριοι....πολύ το κουράσατε και αρχίζω να κουράζομαι κι εγώ...ασχοληθείτε με κάτι άλλο κι όχι με την πάρτη μου εντάξει? (άντε στα ελληνικά......)

konnos said:
OK εδω παω πασο. Κακα παραδειγματα υπαρχουν παντου. Παντως δυσκολευομαι να βαλω στην ιδια μοιρα το παθος του ποτου ή του τζογου και της αναγκης για - ακριβα - ψωνια.

Ναι...μη μου πεις άσε να μαντέψω...τα ψώνια είναι χειρότερα....καλά είστε εντελώς μισογύνηδες........τι να πω........:(

ΟΛΑ ΟΚ

Δημήτρης Ιωάννου said:
[…] Βασίλη […]
__Χμμμ, όχι απλά το πήρα προσωπικά (κάτι που όπως μου έγραψες ήταν εντελώς λάθος), αλλά πολύ προσωπικά, είμαι κι εγώ πολύ φορτισμένος αυτόν τον καιρό, και δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Δίκαιο έχεις γι το εν' βρασμό... Ομως θέλω να ξέρεις ότι αντέδρσα έτσι και τους λόγους που ανέφερα, κυρίως όμως γιατί ένιωσα πως τα όσα έγραψες είχαν ήταν μομφές για μένα... Μάλλον το πήρα πολύ λάθος (γι' αυτήν την πιθανότητα άφησα περιθώριο εξήγησης πριν απαντήσω), ζητώ συγνώμη και χαίρομαι που είχα λάθος.

__Τώρα για τις απειλές... ε, τα είπαμε, εν' βρασμό και κυρίως ως "θα μου το πληρώσεις = κάτι τέτοιο δε θα το αφήσω αναπάντητο" κλπ κλπ... Εμπάθεια και κακία..; Με πληγώνει αυτό... Τώρα νομίζω πως εσύ υπερβάλεις, άλλωστε σκέψου το τι εικόνα είχα για το πως μου απάντησες την στιγμή που απαντούσα, άσχετα αν τελικά είχα λάθος (όπως μου εξήγησες στο τελευταίο post σου)... ίσως να έχεις και κάποιο δίκαιο -επειδή η εμπάθεια, η κακία και η ειρωνεία είναι συμπεριφορές που απεχθάνομαι, με φοβο και αποστροφή σε αυτες, θα το ξανασκεφτώ, δεν θέλω να γίνομαι αυτό που μισώ...

__ΛΗΞΗΣ, για όλα αυτά, ας μην εκτροχιάζω (ουμε) άλλο το θέμα, ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και μην αφήσεις την σκέψη σου να τρέχει εδώ, εδώ είναι όλα οκ, εσύ θα σκέφτεσαι παραλίες, ιταλίδες κλπ τώρα... :grinning-smiley-043

Last edited:
tatiana said:
καλά είστε εντελώς μισογύνηδες........τι να πω........:(
H αλήθεια είναι ότι από ότι βλέπω και εγώ έχει δίκιο η tati. Γιατί έτσι βρε παιδιά? Eντάξει τα πράγματα δεν είναι πάντα μέλι γάλα αλλά που πήγε και η αντρική υποστήριξη δίπλα στο θυληκό που πολλές φορές τόσο το χρειάζεται? Eγώ έχω να πώ ότι «η γυναίκα είναι μια εκπληκτικά υπέροχη ύπαρξη που αξίζει σεβασμό και την μέγιστη αντιμετώπιση από έναν κύριο». Aπλά κατ' εμέ πάρα πολλές δεν αντιπροσωπεύουν τον όρο.