Αντρικό θέμα!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

Ntinos1972 said:
Ναι αλλα υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα:
Αλλο συ-ζυγος:grinning-smiley-043 και αλλο γκομενα.:nounder:
Το "σε ολα ναι & σε καταλαβαινω" χρησιμοποιηται σε γκομενα.
Απιμονο αν αυτη η συμπεριφορα ειναι και προς την συζυγο.:grandpa:

Κι αυτό σωστό..

Γιατί δεν κατάλαβα δηλαδή... υπάρχει διαφορά μεταξύ γκόμενας και συζύγου την σημερινή εποχή. Που ζείτε βρε παιδιά; Το ΝΑΙ & ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ δηλώνει υποταγή, το αν θα το κάνεις είναι που κάνει την διαφορά! Ετσι κι αλλιώς ότι και να κάνεις η "γκρίνια" γκρίνια θα παραμείνει. Απλά με το παραπάνω πυροτέχνημα θα έχεις λιγότερη γκρίνια. Γiα δοκιμάστε το.

Η φάτσα στο avatar μου ταιριάζει σε όλους μας, μια ημέρα μετά το γάμο!

Οχι Μιχαλη, καθολου το ιδιο δεν ειναι η συζυγος με την γκομενα. Αν δεν εισαι παντρεμενος, και θελεις να κανει οικογενεια, σου ευχομαι να αλλαξεις θεωρηση.

Photis said:
Και τώρα να θέσω ένα άλλο μέγα ζήτημα. Το χαρτί υγείας πως πρέπει να ξετιλύγεται; Εσωτερικά ή Εξωτερικά; Απαντήσεις μόνο με μηχανική μελέτη συνειμένη παρακαλώ...

Φώτη σε βλέπω πολύ διαβασμένο!
Πρέπει να είσαι πολλά χρόνια παντρεμένος:grinning-smiley-043

Ntinos1972 said:
Καποιος παραπανω εγραψε οτι "εδω μιλαμε για ψαροταβερνες", και καλα οτι βγηκαμε εκτος θεματος.
Πιστευω οτι ειναι πολυ περισσοτερο εντος θεματος απο αυτες τις αμπελοφιλοσοφιες 800 γραμμων, που μερικοι αλλοι ποσταρουν, τους οποιους και θεωρω ψιλοφιγουρατζηδες.
Αιντε...
__H ψαροταβέρνα, είναι πολύ περισσότερο εντός θέματος σε συζήτηση με θέμα "Τι μας ενοχλεί στο άλλο φύλο", απο τις αμπελοφιλοσοφίες (ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΦΥΣΙΚΑ, και μιας και είσαι ο ειδήμων της παρέας, είναι και θέσφατο! ας γελάσω κινέζικα με την πανεπιστημοσύνη σου -> :smileJap: :lehrer: :smileJap:, μπράβο, πολύ ευγενικό και πολιτισμένο εκ' μέρους σου, να προσβάλεις κάποιον με αυτόν τον τρόπο, να προσβάλεις τα πιστεύω του και τις ιδέες του γιατί ΕΣΥ δεν συμφωνείς και μετά ας περιμένετε απο τους νέους να συμμετέχουν... μάλλον το γράψιμο σας αξίζει και τίποτα άλλο, μεγαλώσατε λίγο και γίνατε κριτές και λέκτορες) τις δικές μου, του Photi και τις Τατιάνας; Πόσο χρονών είσαι;

__Ελληνικά ξέρεις; Κοινώς νου έχεις; Θέλεις να μας εξηγήσεις και σε μας τους αμπελοφιλόσοφους κύριε Αριστοφάνη, πού υπάρχει μεγαλύτερη σχέση μεταξύ της ψαροταβέρνας και του θέματος και όχι μεταξύ του θέματος και ζητήματα που είτε έχουν να κάνουν με αυτό "πράγματα που μας ενοχλούν στο αντίθετο φύλο" ή προβλήματα που ανακύπτουν ή ευθύνονται στις διαφορές αυτές;

__Αντε γιατί άλλους ονομάζουν αμπελοφιλόσοφους και ψιλοφιγουρατζήδες, και άλλοι λένε ότι τους έρθει στο κεφάλι τους για να το παίξουν "ο ψαγμένος μεν αλλά ταπεινός δε", ο "φιλοσοφείν άνευ μαλακίας και αμπελοφυλοσοφίας".

__Ωραία κι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι αμπελοφιλοσοφίες τα όσα γράφω ή ακόμα κι αν είναι, δε βλέπω πουθενά το κακό να συζητώ και να εκφράζομαι σε ένα δημοκρατικό φορουμ. Πιστεύω, ότι βάλεις εναντίον μου (μας), γιατί δεν έχεις άλλο τρόπο να υπερασπιστείς τα ΟΝΤΩΣ off-topic midle-age σχολιάκια για τις ψαροταβέρνες. Αν ήσουν (είσαι) άνθρωπος με πραγματικό επίπεδο (για κάτι που αμφιβάλλω, μιας και δε θα πρόσβαλες /χλεύαζες έτσι κάποιον που γράφει ότι πιο ιερό, την γνώμη και τα πιστεύω του), θα ήξερες ότι οι πραγματικά μεγάλοι και ακομπλεξάριστοι, αυτοί που πραγματικά δεν είναι φιλόσοφοι και ρήτορες της έδρας και των αμπελιών, ΔΕΝ μειώνουν κάποιον άλλον για να δικαιολογήσουν τα δικά τους λάθη, δεν μειώνουν τους άλλους για να φανούν σε υψηλότερο, καλύτερο επίπεδο ("Πιστευω οτι ειναι πολυ περισσοτερο εντος θεματος απο αυτες τις αμπελοφιλοσοφιες 800 γραμμων, που μερικοι αλλοι ποσταρουν, τους οποιους και θεωρω ψιλοφιγουρατζηδες").

__Και για πες μας τώρα, πως νιώθεις που με πρόσβαλες που μου την είπες on-line, που με μείωσες ως άνθρωπο, πώς νιώθεις για τον κακόμοιρη αμπελοφιλόσοφο, ε, για πες ανώνυμε κύριε Ντίνο; Νιώθεις μεγάλος πίσω απ' το πληκτρολόγιό σου; Θα πρέπει ο φιγουρατζής εικοσάρης να βάλει τα κλάματα; Πώς νιώθεις, καλά; Για δείξε μας τον δρόμο (όχι προς τις ψαραταβέρνες πάλι)...

Υ.Γ. διάβασα και το άλλο τραγελαφικό (δε θυμάμαι απο ποιον), που εμμέσως πλην σαφώς έλεγε πως γράφω ότι γράφω για να βρω γκόμενα!! Ε-λ-ε-ο-ς! Τατιάνα, ψήνεσαι να πάμε για κανα ποτάκι το βράδι; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Θα δώσουμε ραντεβού κάπου που να είναι κοντά στο σπίτι και των δύο, π.χ. καμιά Λάρισα, Λαμία... τι λες; ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Αντε καλά... Θα το πάρω στην πλάκα... Πάντως (για όποιον το είπε), καλώς ή κακώς, ποτέ δεν είχα πρόβλημα να βρω κοπέλα (για γκόμενα δεν έψαξα ποτέ), και μια χαρά παιδί είμαι και πολλές κατακτήσεις είχα (όπως και πολλές κοπέλες με μάγεψαν και φυσικά πιο συχνά δεν τις είχα, δεν είμαι και ο Μπραντ Πιτ) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να βρω ούτε γκόμενα, ούτε κοπέλα. Κακώς τα αναφέρω αυτά, δε μου αρέσει καθόλου να περιαυτολογώ, αλλά όχι, ούτε απωθημένα έχω ούτε ψάχνομαι. Και αυτοί που με ξέρουν καιρό απο εδώ μέσα (κυρίως στον index της μουσικής), ξέρουν ότι ούτε πάντα έχω δίκαιο, ούτε πάντα λάθος (και έχω μάθει πάρα πολλά στις υπόλοιπες κατηγορίες, γι' αυτό είμαι εδώ ακόμα), αλλά πάντα, όταν κάτι το πιστεύω, το υποστηρίζω και εκφράζομαι με πάθος -το οποίο με συνεπαίρνει και συνήθως γράφω μεγάλα κείμενα, έτσι εκφράζομαι προς το παρόν- και λόγω της ηλικίας και λόγω του χαρακτήρα μου. ΑΛΛΑ, πάντα με ευγένεια (και όσα μέλη με έχουν γνωρίσει απο κοντά, ας σας πούνε αυτοί για το αν είμαι ευγενικός ή επιδειξίας ή και 'γω δεν ξέρω τι). Γι' αυτό όπου βλέπω αγένεια -ΙΔΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ- αντιδρώ. Επιτέλους, ας δείχνουμε λίγο σεβασμό στον άλλον, δεν είμαστε εμείς αυτοί που τα ξέρουν όλα, ας διαφωνούμε, αλλά με σεβασμό και επίπεδο –άλλωστε ποιος σας είπε ότι κι εσείς που διαφωνείτε έχετε δίκαιο; Γνώμες ανταλλάζουμε, εκτός αν απριόρι έχετε το αλάθητο. Κι αν νομίζετε ότι μπορείτε να μιλάτε στον κάθε έναν όπως γουστάρετε γιατί είστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και αυτός να μην απαντά, σκεφτείτε ξανά.

Γιάννης Αράπογλου said:
Φώτη σε βλέπω πολύ διαβασμένο!
Πρέπει να είσαι πολλά χρόνια παντρεμένος:grinning-smiley-043

Καταρχήν δεν είμαι και τόσο μεγάλος για να είμαι χρόνια παντρεμένος. 31 ετών είμαι (και 3 ημερών).

Α, ούτε παντρεμένος είμαι, και δεν μπορώ να πω ότι το ψάχνω και πολύ φανατικά το ζήτημα του γάμου. Αν προκύψει προέκυψε. Έχουμε όμως καιρό μέχρι τότε.

Βασίλης Παπαδημητρίου said:
__H ψαροταβέρνα, είναι πολύ περισσότερο εντός θέματος σε συζήτηση με θέμα "Τι μας ενοχλεί στο άλλο φύλο",

1. Το θεμα στο οποιο αυτη την στιγμη γραφεις, εχει τιτλο "ανδρικο θεμα" και οχι αυτο που απο κεκτημενη ταχυτητα/απροσεξια/νεανικο ενθουσιασμο (να γραψω κατι για να γραψω) αναφερεσαι

απο τις αμπελοφιλοσοφίες (ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΦΥΣΙΚΑ, και μιας και είσαι ο ειδήμων της παρέας, είναι και θέσφατο! ας γελάσω κινέζικα με την πανεπιστημοσύνη σου -> :smileJap: :lehrer: :smileJap:,

2. μπορεις να γελασεις οσο θελεις και με οτι θελεις, σαν κινεζος 'η σαν σουριναμεζος, αλλα πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι ο ειδημων της παρεας. Γελασεις ή κλαψεις ........

μπράβο, πολύ ευγενικό και πολιτισμένο εκ' μέρους σου, να προσβάλεις κάποιον με αυτόν τον τρόπο, να προσβάλεις τα πιστεύω του και τις ιδέες του γιατί ΕΣΥ δεν συμφωνείς και μετά ας περιμένετε απο τους νέους να συμμετέχουν... μάλλον το γράψιμο σας αξίζει και τίποτα άλλο, μεγαλώσατε λίγο και γίνατε κριτές και λέκτορες) τις δικές μου, του Photi και τις Τατιάνας; Πόσο χρονών είσαι;

3. Θεωρεις δεδομενο οτι ειμαστε "εμεις" (οι μεγαλοι) και "εσεις" (τα μικρα), για να καταληξεις οτι μαλλον μας αξιζει το γραψιμο. Σορρυ, την πατησες
Ειμαι 35 χρονων

__Ελληνικά ξέρεις; Κοινώς νου έχεις;

4. Καπου παρακατω ρωτας πως αισθανομαι που σε προσεβαλα?

Θέλεις να μας εξηγήσεις και σε μας τους αμπελοφιλόσοφους κύριε Αριστοφάνη,

5. (α) Δεν με λενε Αριστοφανη & (β) τι να σου εξηγησω. Ασε και που να ηξερα, καθολου δεν σε γουσταρω

πού υπάρχει μεγαλύτερη σχέση μεταξύ της ψαροταβέρνας και του θέματος και όχι μεταξύ του θέματος και ζητήματα που είτε έχουν να κάνουν με αυτό "πράγματα που μας ενοχλούν στο αντίθετο φύλο" ή προβλήματα που ανακύπτουν ή ευθύνονται στις διαφορές αυτές;

6. Απαντησα, κυριε λιγο παραπανω

__Αντε γιατί άλλους ονομάζουν αμπελοφιλόσοφους και ψιλοφιγουρατζήδες, και άλλοι λένε ότι τους έρθει στο κεφάλι τους για να το παίξουν "ο ψαγμένος μεν αλλά ταπεινός δε", ο "φιλοσοφείν άνευ μαλακίας και αμπελοφυλοσοφίας".

7. Αυτο δεν το πολυκαταλαβα, θα παω να διαβασω κανα βιβλιο 'η θα ρωτησω τον κυριο Σουρλα

__Ωραία κι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι αμπελοφιλοσοφίες τα όσα γράφω ή ακόμα κι αν είναι, δε βλέπω πουθενά το κακό να συζητώ και να εκφράζομαι σε ένα δημοκρατικό φορουμ.

8. Πραγματι πολυ ωραια, δεν σου απαγορευσα να πιστευεις οτι θελεις.

Πιστεύω, ότι βάλεις εναντίον μου (μας), γιατί δεν έχεις άλλο τρόπο να υπερασπιστείς τα ΟΝΤΩΣ off-topic midle-age σχολιάκια για τις ψαροταβέρνες.

9. Ως ανωτερω, και μιλα για το εαυτο σου, μιας και εσυ προσεβληθηκες, και ασε τους υπολοιπους να γραψουν για λογαριασμο τους

Αν ήσουν (είσαι) άνθρωπος με πραγματικό επίπεδο

10. Πως καθοριζεις το επιπεδο μου?

(για κάτι που αμφιβάλλω, μιας και δε θα πρόσβαλες /χλεύαζες έτσι κάποιον που γράφει ότι πιο ιερό, την γνώμη και τα πιστεύω του),

θα ήξερες ότι οι πραγματικά μεγάλοι και ακομπλεξάριστοι, αυτοί που πραγματικά δεν είναι φιλόσοφοι και ρήτορες της έδρας και των αμπελιών, ΔΕΝ μειώνουν κάποιον άλλον για να δικαιολογήσουν τα δικά τους λάθη, δεν μειώνουν τους άλλους για να φανούν σε υψηλότερο, καλύτερο επίπεδο ("Πιστευω οτι ειναι πολυ περισσοτερο εντος θεματος απο αυτες τις αμπελοφιλοσοφιες 800 γραμμων, που μερικοι αλλοι ποσταρουν, τους οποιους και θεωρω ψιλοφιγουρατζηδες").

11. Πολυ μεγαλη προταση, δεν ξερω τι να πω, δεν ειχα παντως την αισθηση οτι καποιος (εκτος θεματος) μπορει να προσεβληθει. Αν ομως νιωθεις ετσι, μην στεναχωριεσαι, θα σου περασει, ευχομαι πολυ συντομα.

__Και για πες μας τώρα, πως νιώθεις που με πρόσβαλες που μου την είπες on-line, που με μείωσες ως άνθρωπο, πώς νιώθεις για τον κακόμοιρη αμπελοφιλόσοφο, ε, για πες ανώνυμε κύριε Ντίνο; Νιώθεις μεγάλος πίσω απ' το πληκτρολόγιό σου; Θα πρέπει ο φιγουρατζής εικοσάρης να βάλει τα κλάματα; Πώς νιώθεις, καλά; Για δείξε μας τον δρόμο (όχι προς τις ψαραταβέρνες πάλι)...

12. Αν και πολυ κοινοτυπο, "οποιος εχει την μυγα, μυγιαζεται, και οποιος την σφιγγα, σφιγγεται"
Ακομη δεν καταλαβαινω γιατι εγω "κρυβομαι πισω απο το πληκτρολογιο μου" ενω εσυ οχι", και δεν νομιζω οτι εσυ θελεις απο τον οποιοδηποτε να σου δειξει καποιον δρομο. Εχεις αποφασισει τον δικο σου.

Υ.Γ. διάβασα και το άλλο τραγελαφικό (δε θυμάμαι απο ποιον), που εμμέσως πλην σαφώς έλεγε πως γράφω ότι γράφω για να βρω γκόμενα!! Ε-λ-ε-ο-ς! Τατιάνα, ψήνεσαι να πάμε για κανα ποτάκι το βράδι; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Θα δώσουμε ραντεβού κάπου που να είναι κοντά στο σπίτι και των δύο, π.χ. καμιά Λάρισα, Λαμία... τι λες; ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Αντε καλά... Θα το πάρω στην πλάκα... Πάντως (για όποιον το είπε), καλώς ή κακώς, ποτέ δεν είχα πρόβλημα να βρω κοπέλα (για γκόμενα δεν έψαξα ποτέ), και μια χαρά παιδί είμαι και πολλές κατακτήσεις είχα (όπως και πολλές κοπέλες με μάγεψαν και φυσικά πιο συχνά δεν τις είχα, δεν είμαι και ο Μπραντ Πιτ) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να βρω ούτε γκόμενα, ούτε κοπέλα. Κακώς τα αναφέρω αυτά, δε μου αρέσει καθόλου να περιαυτολογώ, αλλά όχι, ούτε απωθημένα έχω ούτε ψάχνομαι. Και αυτοί που με ξέρουν καιρό απο εδώ μέσα (κυρίως στον index της μουσικής), ξέρουν ότι ούτε πάντα έχω δίκαιο, ούτε πάντα λάθος (και έχω μάθει πάρα πολλά στις υπόλοιπες κατηγορίες, γι' αυτό είμαι εδώ ακόμα), αλλά πάντα, όταν κάτι το πιστεύω, το υποστηρίζω και εκφράζομαι με πάθος -το οποίο με συνεπαίρνει και συνήθως γράφω μεγάλα κείμενα, έτσι εκφράζομαι προς το παρόν- και λόγω της ηλικίας και λόγω του χαρακτήρα μου. ΑΛΛΑ, πάντα με ευγένεια (και όσα μέλη με έχουν γνωρίσει απο κοντά, ας σας πούνε αυτοί για το αν είμαι ευγενικός ή επιδειξίας ή και 'γω δεν ξέρω τι). Γι' αυτό όπου βλέπω αγένεια -ΙΔΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ- αντιδρώ. Επιτέλους, ας δείχνουμε λίγο σεβασμό στον άλλον, δεν είμαστε εμείς αυτοί που τα ξέρουν όλα, ας διαφωνούμε, αλλά με σεβασμό και επίπεδο –άλλωστε ποιος σας είπε ότι κι εσείς που διαφωνείτε έχετε δίκαιο; Γνώμες ανταλλάζουμε, εκτός αν απριόρι έχετε το αλάθητο. Κι αν νομίζετε ότι μπορείτε να μιλάτε στον κάθε έναν όπως γουστάρετε γιατί είστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και αυτός να μην απαντά, σκεφτείτε ξανά.

ΥΓ2. Ωραιο το παιχνιδακι σου, ασχολεισου μαζι του, αλλα θα ηθελα να μην ξαναασχοληθεις μαζι μου.
ΥΓ3. Μου φαινεται τουλαχιστον ΓΕΛΟΙΟ, καποιος να καθεται και να γραφει σε ενα φορουμ σχετικο (κυριαρχα) με av, "οτι πιο ιερο, την γνωμη του και τα πιστευω του"
ΥΓ4. Τραβας και για αυτο ζορι?

Last edited:
__Oπως DEN πρόσεξες, είμαστε στο avcafe, και αν κάτι με πείραξε είναι ο τρόπος σου… και να το να εκφράζω την γνώμη μου χωρίς γελοίους και έξυπνους χαρακτηρισμούς απο αγενή άτομα σαν κι εσένα είναι πολύ σημαντικό. Για μένα είναι ιερό αυτό, γι' σένα όχι. ΧΑΧΑ, εσένα περιμέναμε ΤΟΣΑ χρόνια σ' αυτό το forum για να υπάρχει τάξη (πρέπει να είναι η πρώτη φορά που "μαλώνω" με κάποιον στο φορουμ), χαχαχαχα, γελάσαμε!
flipout.gif
flipout.gif

__Κάτι ακόμα, na μην ξανασχοληθώ μαζί σου..; Δε μας τα λες καλά, ΕΣΥ ασχολήθηκες μαζί μου... ;) Μην ξανακάνεις εσύ λοιπόν τον κόπο, γιατί όπως φάνηκε μόνο για να προβάλεις και να το παίζεις μάγκας είσαι ("τραβάς κανα ζόρι;" ΟΥΑΟΥ, I've just shit my pants!"), γιατί από επίπεδο συζήτησης κόμπλεξ και τρόπους...

@Βασίλη
:grandpa: Φιλική συμβουλή: Μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα. Όλοι αμπελοφιλοσοφίες κάνουμε και φιγούρα (εννοώ εξυπνάδες και χαριτωμενιές) στις συζητήσεις του συγκεκριμένου thread. Έπειτα ο Ντίνος δεν αναφέρθηκε σε εσένα. Έστω δε σε κατονόμασε. Το να απαντάς στα τσιγκλίσματα του (δε μπορώ να πιστέψω ότι ήθελε να σε προσβάλει, γνωρίζεστε εξάλλου;), αν και δε σε κατονομάζει δείχνει ότι κάτα κάποιο τρόπο αποδέχεσαι τους όχι και τόσο ευγενικούς (συμφωνώ μαζί σου) του χαρακτηρισμούς του (τσουκ, τσουκ, Ντίνο). Εντέλει, ίσως αυτό να επιθυμούσε γράφοντας για κάποιον φιγουρατζή που κάνει καμάκι (δε θυμάμαι ακριβώς). Να δει ποιος θα αντιδράσει.
ΠΙΣ ΜΠΡΑΔΕΡΣ & ΣΙΣΤΕΡΣ :ernaehrung004:

ΔΙόρθωση ηλίθιας φατσούλας που βγήκε από μόνη της

suria said:
@Βασίλη
:grandpa: Φιλική συμβουλή: Μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα. Όλοι αμπελοφιλοσοφίες κάνουμε και φιγούρα (εννοώ εξυπνάδες και χαριτωμενιές) στις συζητήσεις του συγκεκριμένου thread. Έπειτα ο Ντίνος δεν αναφέρθηκε σε εσένα. Έστω δε σε κατονόμασε. Το να απαντάς στα τσιγκλίσματα του (δε μπορώ να πιστέψω ότι ήθελε να σε προσβάλει, γνωρίζεστε εξάλλου; ), αν και δε σε κατονομάζει δείχνει ότι κάτα κάποιο τρόπο αποδέχεσαι τους όχι και τόσο ευγενικούς (συμφωνώ μαζί σου) του χαρακτηρισμούς του (τσουκ, τσουκ, Ντίνο). Εντέλει, ίσως αυτό να επιθυμούσε γράφοντας για κάποιον φιγουρατζή που κάνει καμάκι (δε θυμάμαι ακριβώς). Να δει ποιος θα αντιδράσει.

Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

Ntinos1972 said:
3. Θεωρεις δεδομενο οτι ειμαστε "εμεις" (οι μεγαλοι) και "εσεις" (τα μικρα), για να καταληξεις οτι μαλλον μας αξιζει το γραψιμο. Σορρυ, την πατησες
Ειμαι 35 χρονων
Καλά, δεν είσαι και πίπινος!

Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

suria said:
@Βασίλη
:grandpa: Φιλική συμβουλή: Μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα. Όλοι αμπελοφιλοσοφίες κάνουμε και φιγούρα (εννοώ εξυπνάδες και χαριτωμενιές) στις συζητήσεις του συγκεκριμένου thread. Έπειτα ο Ντίνος δεν αναφέρθηκε σε εσένα. Έστω δε σε κατονόμασε. Το να απαντάς στα τσιγκλίσματα του (δε μπορώ να πιστέψω ότι ήθελε να σε προσβάλει, γνωρίζεστε εξάλλου;), αν και δε σε κατονομάζει δείχνει ότι κάτα κάποιο τρόπο αποδέχεσαι τους όχι και τόσο ευγενικούς (συμφωνώ μαζί σου) του χαρακτηρισμούς του (τσουκ, τσουκ, Ντίνο). Εντέλει, ίσως αυτό να επιθυμούσε γράφοντας για κάποιον φιγουρατζή που κάνει καμάκι (δε θυμάμαι ακριβώς). Να δει ποιος θα αντιδράσει.
__Σ' ευχαριστώ για το ύφος και τα όσα γράφεις... ίσως να έχεις και δίκαιο, να το βλέπεις πιο ψύχραιμα -ΕΚΤΟΣ όμως απ' το όταν λέμε κάτι γενικά δεν πάει και ειδικά... Αυτά είναι παραμυθάκια και πολιτικοί ελιγμοί της κακιάς ώρας. Θες να πεις κάτι; Πες το. Το άλλο είναι αφελές, τάχα το λες γενικά, ενώ το λες πολύ ειδικά και οι πολλοί το δέχονται -"μα δε μιλούσε γι' αυτό, γενικά μιλούσε" -ναι καλά...

Y.Γ. συγνώμη για το off-topic.

Πάλι ξεφύγαμε από το θέμα μας και θα σας μαλώσω κακά παιδιά!!! :twoguns: :violent-smiley-030: :damnyou: :flipout: :flipout:
Λοιπόν, να αναφέρω άλλο ένα που...πονάει εμάς τους άντρες. Για πείτε μου την γνώμη σας για τα ακριβά γούστα που έχουν οι γυναίκες και ξετινάζουν τις τσέπες μας!!!!!!!! Φοβάμαι να της πω ότι κρατάω λεφτά ή ότι έχω περίσσεμα!!! :violent-smiley-008:

"Only a fool is sure of anything, a wise man keeps on guessing."

- MacGyver

Οι αντιπαραθέσεις τέτοιου είδους σε forum είναι δυστυχώς ανούσιες. Και ναι ο καθένας θα θύμωνε υπό αυτές τις περιστάσεις. Αλλά.......αν δεις λίγο την κατάσταση με χιούμορ....όλα φαίνονται ξαφνικά πολύ πιο light.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι προσβολές έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα μόνο αν....σε πειράξουν. Αν δε σε πειράξουν...γυρίζουν πίσω. Get the picture?:)

Οι ανούσιες προσβολές....είναι μέχρι και αστείες. Και αυτές είναι ανούσιες.

Για το να βγάλει κανείς γκόμενα κτλ....θα με πιάσουν τα γέλια. Εμείς την κουβέντα μας κάνουμε, απόψεις ανταλάσσουμε σε όποιον δεν αρέσει προσπερνάει το thread.

Τώρα όσον αφορά στο θέμα της αγένειας......ο καθένας συμπεριφέρεται όσο αξίζει. Και ανταμοίβεται με το σεβασμό που του αρμόζει.

"Hey, I don't blame you for being angry, but you've got to learn to overcome it."

- MacGyver

Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

panosxgr said:
Πάλι ξεφύγαμε από το θέμα μας και θα σας μαλώσω κακά παιδιά!!! :twoguns: :violent-smiley-030: :damnyou: :flipout: :flipout:
Λοιπόν, να αναφέρω άλλο ένα που...πονάει εμάς τους άντρες. Για πείτε μου την γνώμη σας για τα ακριβά γούστα που έχουν οι γυναίκες και ξετινάζουν τις τσέπες μας!!!!!!!! Φοβάμαι να της πω ότι κρατάω λεφτά ή ότι έχω περίσσεμα!!! :violent-smiley-008:

Να σου θυμίσω ότι είμαστε σε forum που μιλάει ΚΑΙ για high-end συστήματα ήχου και εικόνας? Ζαντες, ηχεία, projectors κτλ.......αυτά δεν είναι ακριβά?

Δεν είναι τα ακριβά μας γούστα αλλά ΠΟΥ επιλέγουμε να χαλάσουμε λεφτά (άχρηστα πράγματα, λοσιόν , κρέμες, καλλυντικά, κοσμήματα κτλ)

Την επόμενη φορά που θα θέλετε αγκαλίτσες να προσέχουμε να μυρίζουμε πράσινο σαπούνι και να φοράμε εσώρουχα βαμβακερά και απλά:P

Ερώτηση όμως...γιατί να ξετινάζουν τις δικές σας τσέπες? I resent the implication! Μπορούν να χαλάνε τα δικά τους χρήματα....τα δωράκια δεν πιάνονται.

Last edited:
Γιατί αγαπητή Τατιάνα, δυστυχώς έτσι είστε οι γυναίκες στον κανόνα. Εσύ μπορεί να μην είσαι (αλλά ποτέ μην λες ποτέ!). Αυτό όμως δεν λέει ότι δεν είναι οι υπόλοιπες! Και ιδίως όταν σοβαρεύει μια σχέση ή είσαι ήδη παντρεμένος. Και δεν είναι δική μου άποψη μόνο, αλλά έχω μιλήσει και με πολλές κοπέλες που το έχουν παραδεχτεί.
Και για να σου απαντήσω γιατί θέλουν τα δώρα να τους τα αγοράζει ο αγαπημένος τους. Πολύ απλά γιατί το "ξένο είναι πιο γλυκό". Επειδή δουλεύουν τώρα οι περισσότερες, για να μην πω όλες, και βλέπουν πως βγαίνουν τα λεφτά, τα δικά τους δεν θέλουν να τα ξοδεύουν, επειδή κουράστηκαν! Του άλλου όμως δεν σας ενδιαφέρει. Και το πιο σπαστικό είναι ότι όταν θέλετε να ζητήσετε κάτι τέτοιο, πάντα βρίσκεται την ώρα που θα είμαστε ευάλωτοι...Ας μην μπαίνω σε λεπτομέρειες!!! :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

Emilot said:
Δεν ξέρω αν το εννοούσε έτσι όπως του βγήκε, θα μας το πεί ο ίδιος είμαι σίγουρος, αλλά τον δικαιολογώ, λόγω της ημέρας (Κυριακή- 29/07/2006)... που το μόνο που βλέπω είναι άψυχα κορμιά, κόκκινα από το αίμα, σε αγκαλιές τρίτων και όχι εκεί που θα έπρεπε να είναι.... τίποτα άλλο..

Συμφωνώ όμως και με την Τατιάνα και χρειάζεται χαλάρωση και ψυχραιμία..

Αυτό ακριβώς..
Μπορεί το σχόλιό μου να ήταν πικρό αλλά όχι πικρόχολο ,έχει διαφορά.Με επηρρέασε πολύ ο χαμός αθώων παιδιών και ενώ μαζεύω ακόμα τα κομμάτια μου απο δικό μου χαμό,προσπαθώ να κάνω και διακοπές..

Τεσπα,έχει δίκιο βέβαια η Τατιάνα,όχι οτι δεν με ενδιέφερε το όλο θέμα..

Βασίλη δεν υπήρξε η παραμικρή μομφή στο άτομό σου και στα γραφόμενά σου.Και επειδή σε ξέρω από παλιά και ξέρω οτι είσαι μικρός,μπορεί ότι έγραψες εναντίον μου να το έκανες εν βρασμό..Ολοι έχουμε τις στιγμές μας που αρπαζόμαστε.
Εγώ δεν σε χαρακτήρισα,ενώ εσύ αντιθέτως μου επιτέθηκες με εμπάθεια και κακία που με ξάφνιασαν.Τι "θα μου το πληρώσεις",τι "προθεσμίες" τι να μου μετρας τα ποστ μου..
anyway,δεν σου κρατάω κακία σαν μεγαλύτερος και πιο ψύχραιμος.
Τώρα αν και κάποιοι άλλοι βρήκαν αφορμή να στάξουν χολή ,εε καλά αυτούς τους ξέρω, δεν πιάνονται..

Θα παρακαλούσα το θέμα να λήξει εδώ,αν κάποιοι θίχτηκαν από το ποστ μου ας διαγραφεί απ τους διαχειριστές..

Παρακαλώ να σεβαστείτε το οτι λόγω διακοπών από σήμερα δεν έχω τακτική πρόσβαση σε internet και να σταματήσουν εδώ οι όποιες επιθέσεις οι αναφορές στο όνομά μου..Οταν γυρίσω ευχαρίστως να τα πούμε αναλυτικά..

Και πάλι να είστε ΟΛΟΙ καλά , γεροί πάνω απ όλα και να περνάτε όσο καλύτερα μπορείτε..!

Ένα off topic
Τατιάνα, το πολύ "ενγκλέζικο" κουράζει.
Άλλο να χρησιμοποιείς όρους internetικούς και άλλο κάθε πρότασή σου να περιέχει και από μια φράση στα "ενγκλέζικα"
Μην το πάρεις σαν παρατήρηση :)