__H ψαροταβέρνα, είναι πολύ περισσότερο εντός θέματος σε συζήτηση με θέμα "Τι μας ενοχλεί στο άλλο φύλο",
1. Το θεμα στο οποιο αυτη την στιγμη γραφεις, εχει τιτλο "ανδρικο θεμα" και οχι αυτο που απο κεκτημενη ταχυτητα/απροσεξια/νεανικο ενθουσιασμο (να γραψω κατι για να γραψω) αναφερεσαι
απο τις αμπελοφιλοσοφίες (ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΦΥΣΙΚΑ, και μιας και είσαι ο ειδήμων της παρέας, είναι και θέσφατο! ας γελάσω κινέζικα με την πανεπιστημοσύνη σου -> :smileJap: :lehrer: :smileJap:,
2. μπορεις να γελασεις οσο θελεις και με οτι θελεις, σαν κινεζος 'η σαν σουριναμεζος, αλλα πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι ο ειδημων της παρεας. Γελασεις ή κλαψεις ........
μπράβο, πολύ ευγενικό και πολιτισμένο εκ' μέρους σου, να προσβάλεις κάποιον με αυτόν τον τρόπο, να προσβάλεις τα πιστεύω του και τις ιδέες του γιατί ΕΣΥ δεν συμφωνείς και μετά ας περιμένετε απο τους νέους να συμμετέχουν... μάλλον το γράψιμο σας αξίζει και τίποτα άλλο, μεγαλώσατε λίγο και γίνατε κριτές και λέκτορες) τις δικές μου, του Photi και τις Τατιάνας; Πόσο χρονών είσαι;
3. Θεωρεις δεδομενο οτι ειμαστε "εμεις" (οι μεγαλοι) και "εσεις" (τα μικρα), για να καταληξεις οτι μαλλον μας αξιζει το γραψιμο. Σορρυ, την πατησες
Ειμαι 35 χρονων
__Ελληνικά ξέρεις; Κοινώς νου έχεις;
4. Καπου παρακατω ρωτας πως αισθανομαι που σε προσεβαλα?
Θέλεις να μας εξηγήσεις και σε μας τους αμπελοφιλόσοφους κύριε Αριστοφάνη,
5. (α) Δεν με λενε Αριστοφανη & (β) τι να σου εξηγησω. Ασε και που να ηξερα, καθολου δεν σε γουσταρω
πού υπάρχει μεγαλύτερη σχέση μεταξύ της ψαροταβέρνας και του θέματος και όχι μεταξύ του θέματος και ζητήματα που είτε έχουν να κάνουν με αυτό "πράγματα που μας ενοχλούν στο αντίθετο φύλο" ή προβλήματα που ανακύπτουν ή ευθύνονται στις διαφορές αυτές;
6. Απαντησα, κυριε λιγο παραπανω
__Αντε γιατί άλλους ονομάζουν αμπελοφιλόσοφους και ψιλοφιγουρατζήδες, και άλλοι λένε ότι τους έρθει στο κεφάλι τους για να το παίξουν "ο ψαγμένος μεν αλλά ταπεινός δε", ο "φιλοσοφείν άνευ μαλακίας και αμπελοφυλοσοφίας".
7. Αυτο δεν το πολυκαταλαβα, θα παω να διαβασω κανα βιβλιο 'η θα ρωτησω τον κυριο Σουρλα
__Ωραία κι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι αμπελοφιλοσοφίες τα όσα γράφω ή ακόμα κι αν είναι, δε βλέπω πουθενά το κακό να συζητώ και να εκφράζομαι σε ένα δημοκρατικό φορουμ.
8. Πραγματι πολυ ωραια, δεν σου απαγορευσα να πιστευεις οτι θελεις.
Πιστεύω, ότι βάλεις εναντίον μου (μας), γιατί δεν έχεις άλλο τρόπο να υπερασπιστείς τα ΟΝΤΩΣ off-topic midle-age σχολιάκια για τις ψαροταβέρνες.
9. Ως ανωτερω, και μιλα για το εαυτο σου, μιας και εσυ προσεβληθηκες, και ασε τους υπολοιπους να γραψουν για λογαριασμο τους
Αν ήσουν (είσαι) άνθρωπος με πραγματικό επίπεδο
10. Πως καθοριζεις το επιπεδο μου?
(για κάτι που αμφιβάλλω, μιας και δε θα πρόσβαλες /χλεύαζες έτσι κάποιον που γράφει ότι πιο ιερό, την γνώμη και τα πιστεύω του),
θα ήξερες ότι οι πραγματικά μεγάλοι και ακομπλεξάριστοι, αυτοί που πραγματικά δεν είναι φιλόσοφοι και ρήτορες της έδρας και των αμπελιών, ΔΕΝ μειώνουν κάποιον άλλον για να δικαιολογήσουν τα δικά τους λάθη, δεν μειώνουν τους άλλους για να φανούν σε υψηλότερο, καλύτερο επίπεδο ("Πιστευω οτι ειναι πολυ περισσοτερο εντος θεματος απο αυτες τις αμπελοφιλοσοφιες 800 γραμμων, που μερικοι αλλοι ποσταρουν, τους οποιους και θεωρω ψιλοφιγουρατζηδες").
11. Πολυ μεγαλη προταση, δεν ξερω τι να πω, δεν ειχα παντως την αισθηση οτι καποιος (εκτος θεματος) μπορει να προσεβληθει. Αν ομως νιωθεις ετσι, μην στεναχωριεσαι, θα σου περασει, ευχομαι πολυ συντομα.
__Και για πες μας τώρα, πως νιώθεις που με πρόσβαλες που μου την είπες on-line, που με μείωσες ως άνθρωπο, πώς νιώθεις για τον κακόμοιρη αμπελοφιλόσοφο, ε, για πες ανώνυμε κύριε Ντίνο; Νιώθεις μεγάλος πίσω απ' το πληκτρολόγιό σου; Θα πρέπει ο φιγουρατζής εικοσάρης να βάλει τα κλάματα; Πώς νιώθεις, καλά; Για δείξε μας τον δρόμο (όχι προς τις ψαραταβέρνες πάλι)...
12. Αν και πολυ κοινοτυπο, "οποιος εχει την μυγα, μυγιαζεται, και οποιος την σφιγγα, σφιγγεται"
Ακομη δεν καταλαβαινω γιατι εγω "κρυβομαι πισω απο το πληκτρολογιο μου" ενω εσυ οχι", και δεν νομιζω οτι εσυ θελεις απο τον οποιοδηποτε να σου δειξει καποιον δρομο. Εχεις αποφασισει τον δικο σου.
Υ.Γ. διάβασα και το άλλο τραγελαφικό (δε θυμάμαι απο ποιον), που εμμέσως πλην σαφώς έλεγε πως γράφω ότι γράφω για να βρω γκόμενα!! Ε-λ-ε-ο-ς! Τατιάνα, ψήνεσαι να πάμε για κανα ποτάκι το βράδι; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Θα δώσουμε ραντεβού κάπου που να είναι κοντά στο σπίτι και των δύο, π.χ. καμιά Λάρισα, Λαμία... τι λες; ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Αντε καλά... Θα το πάρω στην πλάκα... Πάντως (για όποιον το είπε), καλώς ή κακώς, ποτέ δεν είχα πρόβλημα να βρω κοπέλα (για γκόμενα δεν έψαξα ποτέ), και μια χαρά παιδί είμαι και πολλές κατακτήσεις είχα (όπως και πολλές κοπέλες με μάγεψαν και φυσικά πιο συχνά δεν τις είχα, δεν είμαι και ο Μπραντ Πιτ) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να βρω ούτε γκόμενα, ούτε κοπέλα. Κακώς τα αναφέρω αυτά, δε μου αρέσει καθόλου να περιαυτολογώ, αλλά όχι, ούτε απωθημένα έχω ούτε ψάχνομαι. Και αυτοί που με ξέρουν καιρό απο εδώ μέσα (κυρίως στον index της μουσικής), ξέρουν ότι ούτε πάντα έχω δίκαιο, ούτε πάντα λάθος (και έχω μάθει πάρα πολλά στις υπόλοιπες κατηγορίες, γι' αυτό είμαι εδώ ακόμα), αλλά πάντα, όταν κάτι το πιστεύω, το υποστηρίζω και εκφράζομαι με πάθος -το οποίο με συνεπαίρνει και συνήθως γράφω μεγάλα κείμενα, έτσι εκφράζομαι προς το παρόν- και λόγω της ηλικίας και λόγω του χαρακτήρα μου. ΑΛΛΑ, πάντα με ευγένεια (και όσα μέλη με έχουν γνωρίσει απο κοντά, ας σας πούνε αυτοί για το αν είμαι ευγενικός ή επιδειξίας ή και 'γω δεν ξέρω τι). Γι' αυτό όπου βλέπω αγένεια -ΙΔΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ- αντιδρώ. Επιτέλους, ας δείχνουμε λίγο σεβασμό στον άλλον, δεν είμαστε εμείς αυτοί που τα ξέρουν όλα, ας διαφωνούμε, αλλά με σεβασμό και επίπεδο –άλλωστε ποιος σας είπε ότι κι εσείς που διαφωνείτε έχετε δίκαιο; Γνώμες ανταλλάζουμε, εκτός αν απριόρι έχετε το αλάθητο. Κι αν νομίζετε ότι μπορείτε να μιλάτε στον κάθε έναν όπως γουστάρετε γιατί είστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και αυτός να μην απαντά, σκεφτείτε ξανά.