Αντρικό θέμα!!!

Re: Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

Μπελλος Ευαγγελος said:
Με αυτον τον ποιητικο σου ιστρο μου θυμιζεις τον Πολυδωρα .... :flipout: :flipout: :flipout:

......... ακου Ευρασιατικη πλακα .......

Περίμενε σε λίγο θα αρχίσω να μιλάω για Νίμπους και Κούμουλους.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

tatiana said:
Περίμενε σε λίγο θα αρχίσω να μιλάω για Νίμπους και Κούμουλους.....

Γεια βρε Τατιανα !!!! -bye- με τις ωραιες ( ομολογουμενως ) ιδεες σου !! :ernaehrung004: :ernaehrung004:

__Αντρες (στους "φανατικούς" μιλάω -όχι πως έχω κάτι με τους άλλου βέβαια). Γιατί σκάτε; Είδος υπο εξαφάνιση είμαστε. Και όσο κι αν ήταν τρομερά (για να μη πω... τρομακτικά) αληθινό αυτό που είπε ο Μπάμπης τις προάλλες, ότι οι γυναίκες επιλέγουν, μη αγχώνεστε.

__Κάντε λίγο κράτη, βάλτε ψηλά τον πύχη και... ΨΑΞΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ (Kokkalios 4 ever). Η μειοψηφία είμαστε, έχουμε καλές πιθανότητες... ;)

__Πέρα απο τη χιουμοριστική διάθεση... για κάθε άνθρωπο υπάρχει κάποιος που ταιριάζει, ή κάποιο στιλ ανθρώπων που αυτός επικοινωνεί δένει καλύτερα... Το είπε πολύ κυνικά η Tatiana, "δεν τον χρειάζομαι". Κάντε λίγο κράτη, δώστε βάση στις πραγματικές σας ανάγκη και ψάξτε στα σωστά μέρη και προσπαθήστε να συνταιριάξετε όσο γίνεται τις ανάγκες σας (δεν περιμένουμε για το τέλειο, αλλά στην πρώτη που μας κουνήθηκε να νομίζουμε ότι δεν θα μας κουνηθεί καμιά άλλη και να πέφτουμε με τα μούτρα σ' αυτή -όσο περισσότερο σίγουρη είναι η επιλογή μας, τόσο λιγότερο κινδυνεύουμε να την πληγώσουμε και να πληγωθούμε μετά απ' αυτήν).

__Ο κάθε ένας ζει με τι επιλογές του, και όπως θα έλεγε κυνικά η Tatiana (αν και δε μπορώ να πω ότι αυτό είναι κάτι που με εκφράζει 100%), cool, ήρθε η ώρα που εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο (ειδικά στην Λονδίνο λυσσάνε οι καημένες, 1 προς 4 είναι!!). Δεν θα κάνουμε μόνο καλό σε μας, αλλά και στο ταίρι μας... παρά έγινε εύκολο αυτό το ριμάδι το διαζύγιο

Last edited:
Βασίλης Παπαδημητρίου said:
__Πέρα απο τη χιουμοριστική διάθεση... για κάθε άνθρωπο υπάρχει κάποιος που ταιριάζει, ή κάποιο στιλ ανθρώπων που αυτός επικοινωνεί δένει καλύτερα... Το είπε πολύ κυνικά η Tatiana, "δεν τον χρειάζομαι". Κάντε λίγο κράτη, δώστε βάση στις πραγματικές σας ανάγκη και ψάξτε στα σωστά μέρη και προσπαθήστε να συνταιριάξετε όσο γίνεται τις ανάγκες σας (δεν περιμένουμε για το τέλειο, αλλά στην πρώτη που μας κουνήθηκε να νομίζουμε ότι δεν θα μας κουνηθεί καμιά άλλη και να πέφτουμε με τα μούτρα σ' αυτή -όσο περισσότερο σίγουρη είναι η επιλογή μας, τόσο λιγότερο κινδυνεύουμε να την πληγώσουμε και να πληγωθούμε μετά απ' αυτήν).

__Ο κάθε ένας ζει με τι επιλογές του, και όπως θα έλεγε κυνικά η Tatiana (αν και δε μπορώ να πω ότι αυτό είναι κάτι που με εκφράζει 100%), cool, ήρθε η ώρα που εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο (ειδικά στην Λονδίνο λυσσάνε οι καημένες, 1 προς 4 είναι!!). Δεν θα κάνουμε μόνο καλό σε μας, αλλά και στο ταίρι μας... παρά έγινε εύκολο αυτό το ριμάδι το διαζύγιο

Με παρεξήγησες νομίζω....είπα ότι δε χρειάζομαι κάποιον ο οποίος δε με εκτιμά και δε με αγαπά και δε με δέχεται για αυτό που είμαι. Αυτό δεν είναι κυνισμός είναι αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμός. Οτιδήποτε άλλο ....έχουν μία έκφραση στην Αμερική που καλό είναι να μην τη μεταφράσω...τι να κάνω δλδ bend over?

Επίσης όσο για τον πρώτο λόγο...καλός ή κακώς παρόλο που οι άντρες είναι λιγότεροι από τις γυναίκες οι γυναίκες συνεχίζουν να έχουν αυτό που λέμε ladies choice. Θεωρώ ότι το δικαίωμα της επιλογής πρέπει να το έχουν και οι 2 σύντροφοι και αν κάτι δεν μπορεί πραγματικά να γιατρευτεί τότε χωρίζεις και για το καλό το δικό σου και του άλλου αλλά και των παιδιών αν υπάρχουν. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τραυματικό από δύο γονείς που μισιούνται και καβγαδίζουν συνέχεια.

Δεν είμαι κυνική (αντίθετα με κατηγορούν για υπερβολικό ρομαντισμό και ότι έχω υπερβολική εμπιστοσύνη στους ανθρώπους). Έχω όμως ένα υγιέστατο (μετά από πολλές ταλαιπωρίες για να τον αποκτήσω) αυτοσεβασμό........ειδικά μέσα από τις πολεμικές τέχνες μαθαίνεις την ηρεμία, την υπομονή και τη διαλακτικότητα. Αλλά αν η ύστατη επιλογή σου είναι η μάχη τότε.....φτανει ένα μόνο χτύπημα.

Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

tatiana said:
Με παρεξήγησες νομίζω....είπα ότι δε χρειάζομαι κάποιον ο οποίος δε με εκτιμά και δε με αγαπά και δε με δέχεται για αυτό που είμαι. Αυτό δεν είναι κυνισμός είναι αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμός. Οτιδήποτε άλλο ....έχουν μία έκφραση στην Αμερική που καλό είναι να μην τη μεταφράσω...τι να κάνω δλδ bend over?

Επίσης όσο για τον πρώτο λόγο...καλός ή κακώς παρόλο που οι άντρες είναι λιγότεροι από τις γυναίκες οι γυναίκες συνεχίζουν να έχουν αυτό που λέμε ladies choice. Θεωρώ ότι το δικαίωμα της επιλογής πρέπει να το έχουν και οι 2 σύντροφοι και αν κάτι δεν μπορεί πραγματικά να γιατρευτεί τότε χωρίζεις και για το καλό το δικό σου και του άλλου αλλά και των παιδιών αν υπάρχουν. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τραυματικό από δύο γονείς που μισιούνται και καβγαδίζουν συνέχεια.

Δεν είμαι κυνική (αντίθετα με κατηγορούν για υπερβολικό ρομαντισμό και ότι έχω υπερβολική εμπιστοσύνη στους ανθρώπους). Έχω όμως ένα υγιέστατο (μετά από πολλές ταλαιπωρίες για να τον αποκτήσω) αυτοσεβασμό........ειδικά μέσα από τις πολεμικές τέχνες μαθαίνεις την ηρεμία, την υπομονή και τη διαλακτικότητα. Αλλά αν η ύστατη επιλογή σου είναι η μάχη τότε.....φτανει ένα μόνο χτύπημα.

Καρατενγκο δηλαδης .............:violent-smiley-008: :violent-smiley-008:

συμφωνω απολυτα σε οτι λες !!!!!!!! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

tatiana said:
Αλλά αν η ύστατη επιλογή σου είναι η μάχη τότε.....φτανει ένα μόνο χτύπημα.

Ohhh. Great warrior.Wars not make one great.
Powerful you have become, the dark side I sense in you.

51259567_377ae116da_m.jpg

tatiana said:
Θεωρώ ότι το δικαίωμα της επιλογής πρέπει να το έχουν και οι 2 σύντροφοι και αν κάτι δεν μπορεί πραγματικά να γιατρευτεί τότε χωρίζεις και για το καλό το δικό σου και του άλλου αλλά και των παιδιών αν υπάρχουν. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τραυματικό από δύο γονείς που μισιούνται και καβγαδίζουν συνέχεια.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και μάλιστα θα προσθέσω ότι το έχουν όλοι απλά οι επιλογές δεν συμπίπτουν πάντα... Kαι αυτό που λες για την αυτοεκτίμηση είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που καλό θα ήταν να το έχουν όλοι αλλά δυστυχώς δεν.

MHTΣ said:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και μάλιστα θα προσθέσω ότι το έχουν όλοι απλά οι επιλογές δεν συμπίπτουν πάντα... Kαι αυτό που λες για την αυτοεκτίμηση είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που καλό θα ήταν να το έχουν όλοι αλλά δυστυχώς δεν.

Έχεις δίκιο...το θέμα είναι ότι πολλές φορές οι συμβουλή του περίγυρου είναι να κάνεις υπομονή και να συμμβιβαστείς ...θεωρώ ότι σε τέτοιες περιπτώσεις τέτοιου είδους παραχωρήσεις είναι κακές για όλους, για σένα, τον άλλο και τα παιδιά αν υπάρχουν.

Η αυτοεκτίμηση νομίζω είναι κάτι που κατακτάς μετά από χρόνια ψαξίματος, εξέλιξης και ενδοσκόπησης. Δεν είναι εύκολο και πολλές φορές το μπλέκουμε με τον εγωισμό. Η αυτοεκτίμηση είναι ίσως μια υγιής μορφή εγωισμού

Μόνο που μερικές φορές, το πολύ ψάξιμο, σε οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, οπότε θέλει προσοχή

Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Μόνο που μερικές φορές, το πολύ ψάξιμο, σε οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, οπότε θέλει προσοχή

Δε νομίζω ότι το ψάξιμο οδηγεί ποτέ σε κάτι αρνητικό....το ψάξιμο είπα όχι η αυταπάτη

Θα έλεγα ότι η αυτοεκτίμηση λειτουργεί κυρίως βιωματικά και λιγότερο θεωρητικά. Συνήθως μέσα από καταστάσεις που βιώνει κανείς τσεκάρει τις αντιδράσεις του και βγάζει συμπεράσματα για τον εαυτό του.

tatiana said:
Έχεις δίκιο...το θέμα είναι ότι πολλές φορές οι συμβουλή του περίγυρου είναι να κάνεις υπομονή και να συμμβιβαστείς ...θεωρώ ότι σε τέτοιες περιπτώσεις τέτοιου είδους παραχωρήσεις είναι κακές για όλους, για σένα, τον άλλο και τα παιδιά αν υπάρχουν.

Η αυτοεκτίμηση νομίζω είναι κάτι που κατακτάς μετά από χρόνια ψαξίματος, εξέλιξης και ενδοσκόπησης. Δεν είναι εύκολο και πολλές φορές το μπλέκουμε με τον εγωισμό. Η αυτοεκτίμηση είναι ίσως μια υγιής μορφή εγωισμού

Mερικές φορές ο περίγυρος δεν έχει πάντα δίκιο. Tο σωστό είναι να ακούμε γνώμες από ανθρώπους που πραγματικά κάτι έχουν να πούν και τελικά εμείς να παίρνουμε την απόφαση. Πρέπει να έχουμε προτεραιότητες και μάλιστα με την σωστότερη δυνατή αξία γιατί αν στον βωμό των ανούσιων λόγων θυσιάσουμε την ουσία των πραγμάτων τότε το αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανό να μην είναι η επιτυχία.

H αυτοεκτίμηση σίγουρα είναι αποτέλεσμα ψαξίματος, προβληματισμού, ΣΩΣTOY ΣKEΠTIKOY, συναναστροφών και ανατροφής.

Αν και νομίζω ότι έχουμε παρεκκλίνει αρκετά από το αρχικό μας θέμα, η συζήτηση έχει όντως μεγάλο ενδιαφέρον.

Πάντως, δε μπορούμε να γενικεύουμε λέγοντας τι μας ενοχλεί στις γυναίκες ή στους άντρες. Αν θέλαμε απλά να περιγράψουμε την άποψή μας για τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν, πιο σωστό θα ήταν να πούμε τι μας ενοχλεί γενικά σε αυτούς. Η γενίκευση δε χωράει βέβαια ούτε εδώ αφού πάντα θα έχουμε ένα πάρα πολύ μικρό δείγμα ανθρώπων... (πόσους να προλάβεις να γνωρίσεις σε μια ζωή!!!)

Κι επειδή το αρχικό θέμα ήταν πολύ συγκεκριμένο (τι μας ενοχλεί από το έταιρον ήμισυ) δε ξέρω αν έχει αξία να δημοσιεύουμε αυτό που μας ενοχλεί από τον άνθρωπο που ΕΜΕΙΣ (μάλλον...) επιλέξαμε. Αυτό αφορά κυρίως εμάς τους δύο...

Στα πλαίσια ενός χιουμοριστικού thread βέβαια... όλα επιτρέπονται.

(Μήπως να ανοίγαμε ένα άλλο thread για να αναλύσουμε τις ανησυχίες μας περί αυτοεκτίμησης κλπ???)

Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Άποψή σου, σεβαστή.
Απλά πολύ σιγουριά ρε παιδάκι μου. Κράτα και μια πισινή

Όχι σιγουριά......απλά αυτογνωσία.....κανείς δεν είναι τέλειος......