Αντρικό θέμα!!!

Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

Ntinos1972 said:
Τοτε θα σας πω μια μεγαλη σοφια:

Ο γαμος ειναι ο μοναδικος τροπος για να λυσουν δυο ανθρωποι τα προβληματα τους, που δεν θα ειχαν αν δεν παντρευοντουσαν.:violent-smiley-030:

Καλο?

Γιατί το έχω ακούσει αυτό από πολλούς παντρεμένους??? :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

Ntinos1972 said:
Εξαρταται τι θετεις ως τελος:grandpa:

Σαν τελος Ntino μου θετω αυτο που λες και εσυ παραπανω,Τον Κ#*ο του Παπα:nounder: :nounder: :flipout:

Ntinos1972 said:
Γιατι ο ανυπαντρος δεν εχει δει του παπα τον κ@λο:grandpa:

Ωραίο κουράγιο μου δίνεις!!! :twoguns:
Πάντως μόλις αποφασίσαμε ότι θα πάμε για σοβαρά, το έχω παρατηρήσει, έχει αγριέψει πολύ!!! Δεν σηκώνει πολλά πολλά τώρα! Πρώτα πατούσα και λίγο πόδι, τώρα θα μου το κόψει κι αυτό! :violent-smiley-008:

MHTΣ said:
Eμένα αυτό που μου έρχεται τώρα στο μυαλό από τελευταία μου σχέση είναι όταν ο ένας από τους δύο κάνει σχεδόν τα πάντα. Πού θα πάμε, τί θα κάνουμε, με ποιούς θα βγούμε... Λίγο δυναμισμός δεν βλάπτει...

Κάτι μου λέει ότι αυτός που έκανε τα πάντα στη σχέση ήσουν εσύ. Μα, βρε ΜΗΤΣ, υπάρχει γυναίκα να σε πιάσει;; εσύ τρέχεις με 1000!!!

panosxgr said:
Ελενα, πες μας κι εσύ κάτι που σε πειράζει στους άντρες...

Το σκέφτηκα, βρε Πάνο, αλλά άμα αρχίσω μετά θα αρχίσετε να λέτε ότι οι γυναίκες γκρινιάζουν...:chinscratch: έχω τόσα να πω!..

π.χ.

- μου τη σπάνε οι άντρες που θέλουν σώνει και ντε να σε κερνάνε πάντα εκείνοι όταν βγαίνετε (είτε βγαίνετε ραντεβού, είτε φιλικά). Τί θέλουν να αποδείξουν; μία εσύ, μία εγώ, εντάξει. αλλά πάντα εσύ; τί είσαι, ρε φιλάρα; the big buck?:tdown:

- με πειράζει που πολλοί άντρες θεωρούν ότι ως άντρες αρκεί να βοηθήσουν λίγο μες στο σπίτι και βγάλανε τις υποχρεώσεις τους. Μερικοί δε λένε να καταλαβουν ότι η "χρυσή" εποχή που οι γυναικούλες πέρναγαν όλην την μέρα τους σπίτι να μαγειρεύουν και να καθαρίζουν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ή το άλλο: παίρνουν σύνταξη και σου λέει "ά, τώρα θα κάθομαι...". Ο άντρας όλη μέρα κάθεται ενώ από δίπλα η γυναίκα τους τρέχει μέχρι την τελευταία της ώρα. Νοικοκυριό, εγγόνια, μαγείρεμα...

- μου τη σπάνε οι άντρες που δε σεβονται τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους και της μιλάνε σε έναν τόνο ή με λογια που την μειώνουν μπροστά στους άλλους. Λες και θα φανούν εκείνοι πιο έξυπνοι αν της κάνουν παρατήρηση ή της μιλήσουν με υποτιμητικό ύφος. Όταν μειώνεις τον άνθρωπό σου, μειώνεσαι κι εσύ.:slapface:

- μου τη σπάνε εκείνοι που νομίζουν ότι η αρρενοπώτητα μετριέται με "βαρβατίλα". Δηλαδή: δε με νοιάζει να είμαι βρώμικος, να τρώω σα γουρούνι, να βρίζω σα νταλικέρης, να φέρομαι σα γαϊδούρι, να έχω τα ίδια συναισθήματα με ένα βόδι, και γενικά να συμπεριφέρομαι σαν άλλα πλάσματα του ζωικού βασιλείου. :silly:

- μου τη σπάνε οι άντρες (όπως και οι γυναίκες) που νοιάζονται μόνο για υλικά αγαθά, για την επίδειξη, για τη βόλεψή τους και για την πάρτη τους. Σ αυτόν τον κόσμο δεν είσαι ούτε μόνος, ούτε αυτάρκης. Να μάθεις να ενδιαφέρεσαι για τους άλλους και να τους σεβεσαι.

- μου τη σπάνε οι άντρες που κάνουν διακρίσεις για τα φύλα, βλ. "η γυναίκα δεν πρέπει να καπνίζει" (εκείνην την ρώτησες αν σε αντέχει να την φιλάς με ανάσα που βρωμάει τσιγαρίλα; ή μήπως νομίζεις ότι δεν έχει οσφρητικά κύτταρα; ή μήπως νομίζεις ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο βίτσιο και της αρέσει;) "α, εγώ της το δίνω το αμάξι της γυναίκας μου! Όχι το καινούριο φυσικά. Το παλιό, το τρακαρισμένο." (το γεγονός ότι αναλογικά τα περισσότερα ατυχήματα τα προκαλλούν άντρες μάλλον διαφεύγει της προσοχής πολλών αντρών οι οποίοι εξακολουθούν να βλέπουν τις γυναίκες σαν παιδιά) "αυτή η αφεντικίνα μου θα με τρελλάνει! μα τί περιμένεις, γυναίκα και σε υψηλό πόστο. Όλες τους σκύλες είναι!" (=δηλαδή η γυναίκα είναι ή λεσβία ή στερημένη που για να βγάλει το άχτι της έγινε σκύλα στη δουλειά και σε καταπιέζει! όταν όμως το αφεντικό είναι άντρας, ε, είναι άντρας, πως να το κάνουμε! ο άντρας είναι από τη φύση του δυναμικός!). :damnyou:

Αυτά μού ρθαν στα γρήγορα...

Καλύτερα να μη σε ρωτούσα! :damnyou:

Δεν έχεις άδικο, είμαστε όντως έτσι, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό όπως τα κάνετε πάντα εσείς. Εσείς το τόσο το κάνετε...τοοοοοοσοοοοοοο!!!!!
Εμείς είμαστε λίγο πιο αναίσθητοι, αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά αυτή είναι και η δύναμή μας, κάτι που σας αρέσει εσάς τις γυναίκες να νιώθετε ασφάλεια.
Οσο για την οδήγηση...εκεί θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. 3 φορές μου έτυχαν στραβές στο δρόμο, όλες ήταν με γυναίκες! Το ξέρω ότι λόγω αυτού είμαι προκατελειμένος, αλλά δεν φταίω εγώ. Και δεν είμαι κι από τους άντρες που δεν τρέχουν στο δρόμο, γιατί πιστεύω ότι έτσι ´σεβομαι και τους άλλους οδηγούς αλλά και αυτούς που έχω μέσα στο αυτοκίνητο. Τεσπα, αυτό ήταν άσχετο.
-bye-

Last edited:
panosxgr said:
Καλύτερα να μη σε ρωτούσα! :damnyou:

Δεν έχεις άδικο, είμαστε όντως έτσι, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό όπως τα κάνετε πάντα εσείς. Εσείς το τόσο το κάνετε...τοοοοοοσοοοοοοο!!!!!
Εμείς είμαστε λίγο πιο αναίσθητοι, αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά αυτή είναι και η δύναμή μας, κάτι που σας αρέσει εσάς τις γυναίκες να νιώθετε ασφάλεια.
-bye-

ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Δεν είπα ότι είστε όλοι έτσι!
Είπα "μου τη σπάνε αυτοί που είναι έτσι"...
Αν ήταν όλοι οι αντρες έτσι, δε νομίζω η μαμά μου να με είχε καν γεννήσει!

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στις γυναίκες σήμερα, είναι το "τσεκάρισμα". Είτε πρόκειται για μια κοπέλα που θα γνωρίσεις ένα βράδυ, είτε για την μητέρα της (αν το πράγμα προχωρήσει), είτε πρόκειται για τις φίλες τις, πάντα -ΜΑ ΠΑΝΤΑ- θα σε "τσεκάρουν" από κάθε άποψη για να βεβαιωθούν ότι είσαι μέσα σε όλα τα στερεότυπα που επιβάλει... ποιος ακριβώς αλήθεια; Δεν είναι δυνατόν να είσαι σε μια μεγάλη παρέα, όπου υπάρχουν και πολλές γυναίκες που γνωρίζεις για πρώτη φορά και να σου κάνουν όλες -ΜΑ ΟΛΕΣ- διαδοχικά (και κατ' ιδίαν) την ίδια σειρά ερωτήσεων για εσένα, λες και τις έχουν μάθει σε φροντιστήριο! Που πήγε το μυστήριο, η ατμόσφαιρα, ο ρομαντισμός, ή εν πάσει περιπτώσει η διάθεση να κάνεις μια απλή κουβέντα χωρίς να πρέπει να τα αποκαλύψεις όλα για τον εαυτό σου στο πρώτο 10λεπτο; Καταντάει άγαρμπο... Και αυτό έχει και αναγωγή, όπως διαπιστώνω. Αν καταφέρεις και περάσεις τα τεστ (πράγμα πολύ εύκολο πια) προσωπικότητας που υποβάλλεσαι στην αρχή, μετά έρχονται τα καλύτερα: Πως αποδίδεις στο κρεβάτι. Έκανες -συγκεκριμένα- αυτό κι αυτό κι αυτό; ΟΚ, περνάς. Αλλιώς, αν ας πούμε για τον Α ή Β λόγω έπιασες απόδοση μόνο 90% αρχίζουν οι αμφιβολίες. Ακόμα χειρότερα δε, είναι αν πιάσεις απόδοση 110%, οπότε χαρακτηρίζεσαι από περίεργος μέχρι δεν ξέρω κι εγώ τι. Μιλάμε για το κρεββάτι του Προκρούστη!

Τα χειρότερα δε έρχονται μετά, όταν θα πρέπει να κυκλοφορείτε παντού και πάντα μαζί και να παρουσιάζεστε σαν ζευγάρι πλέον στην κοινωνία. Αρχικά στους κοινούς φίλους, και μετά στους συγγενείς. Εκεί και αν έχει "τσεκάρισμα". Και πάντα από τις γυναίκες. Οι άντρες είναι πολύ πιο απλοί σε αυτά τα ζητήματα. Εξαντλούνται στο τί δουλειά κάνεις και τί ομάδα είσαι, και μόνο αν έχουν κοινά ενδιαφέροντα το προχωράνε το πράγμα παραπάνω και ποτέ με τη διάθεση να βγάλουν αυτόματα συμπεράσματα για εσένα. Αυτά βγαίνουν με τον καιρό. Με τις γυναίκες έχω αρχίζει και τρομάζω πραγματικά. Νιώθω σε κάθε μου κουβέντα, σε κάθε βλέμμα, σε κάθε βήμα ότι περνάω από εξετάσεις...

Last edited:
Καλά, αυτό με το τσεκάρισμα, είναι όντως πολύ ενοχλητικό. Κι ακόμα περισσότερο όταν γίνεται από τις μεγάλες κυρίες, τότε δεν τα λένε κι από μέσα τους, σου τα πετάνε στα μούτρα! Κι αυτό επίτηδες, επειδή το κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν μπορείς να αντιδράσεις και πρέπει να δείξεις και λίγο χαρακτήρα. Παμπόνηρες!! :slapface:

panosxgr said:
Καλά, αυτό με το τσεκάρισμα, είναι όντως πολύ ενοχλητικό. Κι ακόμα περισσότερο όταν γίνεται από τις μεγάλες κυρίες, τότε δεν τα λένε κι από μέσα τους, σου τα πετάνε στα μούτρα! Κι αυτό επίτηδες, επειδή το κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν μπορείς να αντιδράσεις και πρέπει να δείξεις και λίγο χαρακτήρα. Παμπόνηρες!! :slapface:

Βρε παιδιά, πείτε και σε με: τί ρωτάμε δηλαδή στο τσεκάρισμα; :blink: Μήπως το κάνω κι εγώ και δεν το καταλαβαίνω; Για κάντε μια αναπαράσταση διαλόγου να καταλαβω πού οδεύουμε ως φύλο!...

Elena K said:
Βρε παιδιά, πείτε και σε με: τί ρωτάμε δηλαδή στο τσεκάρισμα; :blink: Μήπως το κάνω κι εγώ και δεν το καταλαβαίνω; Για κάντε μια αναπαράσταση διαλόγου να καταλαβω πού οδεύουμε ως φύλο!...

.......που ξερω ;;;;;;; εμενα δε με τσεκαρανε ποτε απλα ρωταγανε αλλους για μενα ...... :slapface:

Ενώ εσείς δεν τσεκάρετε άλλου είδους ...στοιχεία...από τη μέση και πάνω μπρος από τη μέση και κάτω πίσω κτλ κτλ...

Έλα ρε παιδιά τώρα....:P

Τουλάχιστον σε εμάς μπαίνει και ο απρόβλεπτος παράγοντας γούστο, οπότε υπάρχει μια ποικιλία, δεν ζητάμε τα ίδια πράγματα. Σε εσάς έχει καταντήσει πια σαν να περνάμε συνέντευξη για θέση executive...

tatiana said:
Ενώ εσείς δεν τσεκάρετε άλλου είδους ...στοιχεία...από τη μέση και πάνω μπρος από τη μέση και κάτω πίσω κτλ κτλ...
Έλα ρε παιδιά τώρα....:P

Εσείς όμως τα πετάτε έξω και προκαλείτε, παρακαλώντας να σας κοιτάξουμε εκεί!!! Εμείς δεν προκαλούμε καμία να μας κάνει τσεκάρισμα. :violent-smiley-030: Ετσι είναι, να λέμε τα πράματα με το όνομα τους. :grandpa:

Μπελλος Ευαγγελος said:
.......που ξερω ;;;;;;; εμενα δε με τσεκαρανε ποτε απλα ρωταγανε αλλους για μενα ...... :slapface:

Εσύ Βαγγέλη από ότι καταλαβαίνω πέρασες από κόσκινο κανονικό!!! :ernaehrung004:

Εμενα αυτο που με ενοχλούσε και σαφως με ενοχλει ακόμα αλλά γινεται όλο και λιγότερο είναι ο θυμος (κοινως μουτρα).

Κανεις κατι, τους πειραζει αλλά δεν λενε τι!!

Βρε αμαν, τι εκανα? Να το κουβεντιάσουμε... ΤΙΠΟΤΑ!!

Στο τελος τα παρατας, λες δεν γινεται τιποτα... και τοτε αρχίζουν και μιλάνε!!:twoguns:

ΗΜΑΡΤΟΝ! Βρειτε τα με τον εαυτό σας και να ειστε ο εαυτός σας. Θα νιώσετε ομορφότερα!

Σε αυτο που λεει ο Photis για το τσεκαρισμα η απάντηση είναι... γραψιμο!
Αυτος είμαι κυρα μου και δεν το κρύβω. Αν δεν σου αρεσουν οι απαντησεις στο ερωτηματολόγιο δωσε μου τις ερωτησεις σε multiple choice και θα σου απαντησω (με σκονακι)...

Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

Ntinos1972 said:
Για να δουμε τι ξερεις:
Απο Σαρωνιδα μεχρι Λαυριο, και απο Λαυριο μεχρι Κακια Θαλασσα.
Το budget μην σε απασχολει, ας το φαμε πρωτα το ψαρακι και μετα το πληρωνουμε.

Λοιπόν φίλε, 5 χλμ πρίν το Λαύριο στο αριστερό σου χέρι θα δείς το «Φάρο». Eγώ δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Kαι μάλιστα θα παραγγείλεις και πολλές μερίδες γεμιστό καλαμάρι...