panosxgr said:
Ελενα, πες μας κι εσύ κάτι που σε πειράζει στους άντρες...
Το σκέφτηκα, βρε Πάνο, αλλά άμα αρχίσω μετά θα αρχίσετε να λέτε ότι οι γυναίκες γκρινιάζουν...:chinscratch: έχω τόσα να πω!..
π.χ.
- μου τη σπάνε οι άντρες που θέλουν σώνει και ντε να σε κερνάνε πάντα εκείνοι όταν βγαίνετε (είτε βγαίνετε ραντεβού, είτε φιλικά). Τί θέλουν να αποδείξουν; μία εσύ, μία εγώ, εντάξει. αλλά πάντα εσύ; τί είσαι, ρε φιλάρα; the big buck?:tdown:
- με πειράζει που πολλοί άντρες θεωρούν ότι ως άντρες αρκεί να βοηθήσουν λίγο μες στο σπίτι και βγάλανε τις υποχρεώσεις τους. Μερικοί δε λένε να καταλαβουν ότι η "χρυσή" εποχή που οι γυναικούλες πέρναγαν όλην την μέρα τους σπίτι να μαγειρεύουν και να καθαρίζουν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ή το άλλο: παίρνουν σύνταξη και σου λέει "ά, τώρα θα κάθομαι...". Ο άντρας όλη μέρα κάθεται ενώ από δίπλα η γυναίκα τους τρέχει μέχρι την τελευταία της ώρα. Νοικοκυριό, εγγόνια, μαγείρεμα...
- μου τη σπάνε οι άντρες που δε σεβονται τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους και της μιλάνε σε έναν τόνο ή με λογια που την μειώνουν μπροστά στους άλλους. Λες και θα φανούν εκείνοι πιο έξυπνοι αν της κάνουν παρατήρηση ή της μιλήσουν με υποτιμητικό ύφος. Όταν μειώνεις τον άνθρωπό σου, μειώνεσαι κι εσύ.:slapface:
- μου τη σπάνε εκείνοι που νομίζουν ότι η αρρενοπώτητα μετριέται με "βαρβατίλα". Δηλαδή: δε με νοιάζει να είμαι βρώμικος, να τρώω σα γουρούνι, να βρίζω σα νταλικέρης, να φέρομαι σα γαϊδούρι, να έχω τα ίδια συναισθήματα με ένα βόδι, και γενικά να συμπεριφέρομαι σαν άλλα πλάσματα του ζωικού βασιλείου. :silly:
- μου τη σπάνε οι άντρες (όπως και οι γυναίκες) που νοιάζονται μόνο για υλικά αγαθά, για την επίδειξη, για τη βόλεψή τους και για την πάρτη τους. Σ αυτόν τον κόσμο δεν είσαι ούτε μόνος, ούτε αυτάρκης. Να μάθεις να ενδιαφέρεσαι για τους άλλους και να τους σεβεσαι.
- μου τη σπάνε οι άντρες που κάνουν διακρίσεις για τα φύλα, βλ. "η γυναίκα δεν πρέπει να καπνίζει" (εκείνην την ρώτησες αν σε αντέχει να την φιλάς με ανάσα που βρωμάει τσιγαρίλα; ή μήπως νομίζεις ότι δεν έχει οσφρητικά κύτταρα; ή μήπως νομίζεις ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο βίτσιο και της αρέσει

"α, εγώ της το δίνω το αμάξι της γυναίκας μου! Όχι το καινούριο φυσικά. Το παλιό, το τρακαρισμένο." (το γεγονός ότι αναλογικά τα περισσότερα ατυχήματα τα προκαλλούν άντρες μάλλον διαφεύγει της προσοχής πολλών αντρών οι οποίοι εξακολουθούν να βλέπουν τις γυναίκες σαν παιδιά) "αυτή η αφεντικίνα μου θα με τρελλάνει! μα τί περιμένεις, γυναίκα και σε υψηλό πόστο. Όλες τους σκύλες είναι!" (=δηλαδή η γυναίκα είναι ή λεσβία ή στερημένη που για να βγάλει το άχτι της έγινε σκύλα στη δουλειά και σε καταπιέζει! όταν όμως το αφεντικό είναι άντρας, ε, είναι άντρας, πως να το κάνουμε! ο άντρας είναι από τη φύση του δυναμικός!). :damnyou:
Αυτά μού ρθαν στα γρήγορα...