Αντρικό θέμα!!!

Καλα αυτο ειναι κλασικο. Και περισσοτερο στον αντρα διοτι "ποιος εισαι εσυ ρε φιλε που θα μας γ&#ησεις την κορη" κτλ κτλ. Μια φορα μου ετυχε να με συμπαθησουν παρα πολυ που δε ρωτουσαν τιποτα. Σε αλλη μια με καλεσαν για φαγητο και ειχαμε ανοιξει τις πιο απιστευτες συζητησεις περι ορθολογισμου και δικαιου για να δουν τις αποψεις μου. Μιλαμε για πολυ μεθοδευση οχι αστεια πραγματα τυπου απο που εισαι, τι κανουν οι γονεις σου... Τις υπολοιπες φορες η ανακριση ηταν περισσοτερο τυπικη θα ελεγα ή αλλιως, ερασιτεχνικη :smile: Παντως ειναι ευλογο να θελουν να διαπιστωσουν με τι σοϊ κουμασι βγαινει η κορουλα τους. Κι εγω το ιδιο και χειροτερο θα κανω. Και ας τολμησει να την πειραξει και εχει φυγει για το νοσοκομειο... Χμ ξεφυγα λιγο

Re: Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

Elena K said:
Κάτι μου λέει ότι αυτός που έκανε τα πάντα στη σχέση ήσουν εσύ. Μα, βρε ΜΗΤΣ, υπάρχει γυναίκα να σε πιάσει;; εσύ τρέχεις με 1000!!!
Aυτή ψάχνω πάντως...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

MHTΣ said:
Λοιπόν φίλε, 5 χλμ πρίν το Λαύριο στο αριστερό σου χέρι θα δείς το «Φάρο». Eγώ δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Kαι μάλιστα θα παραγγείλεις και πολλές μερίδες γεμιστό καλαμάρι...

Γεια σου ρε ΜΗΤΣ, εισαι ο παπυρος λαρους..:award:

Έχω ρίξει απίστευτο γέλιο με τις απαντήσεις σας! Πιο πολύ γιατί κάποιοι λέτε πράγματα που δεν είχα ποτέ φανταστεί. Τί να πω, ή έχετε πέσει σε περιπτωσάρες ή πραγματικά ζω σε άλλο κόσμα! :eek: Εντάξει, δε λέω ότι δε συμβαίνουν παρόμοιες καταστάσεις, αλλά σε τέτοια πληθώρα... και κατ' εξακολούθηση? Μήπως υπερβαλλουμε λίιιιιιιιιιιγο?

Πάντως, είναι πιο δόκιμο να λέμε τί μας ενοχλεί στον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει, παρά τί μας ενοχλεί στους ανθρώπους γενικότερα. Αυτούς που θεωρούμε ακραίες περιπτώσεις (αναφέρομαι στο ποστ της Έλενας κυρίως) τους διαγράφουμε αυτομάτως, είτε είναι γνωστοί, είτε συγγενείς - για κάτι παραπάνω ούτε συζήτηση!

Πάντως, αν έχουμε επιλέξει έναν άνθρωπο για μόνιμο σύντροφο - οι περιστασιακές σχέσεις δε μετράνε, τις αλλάζεις ανά πάσα στιγμή - σημαίνει ότι έχουμε αποδεχτεί και τα όποια ελλατωματάκια του, όπως κι εκείνος τα δικά μας, άλλωστε. Το μόνο που μας μένει είναι να πούμε τον πόνο μας, όπως ο καημένος ο φίλος μας που δεν μπορεί να φάει λίγο ψαράκι!
Ντίνο, έχεις ανοιχτή πρόσκληση στο σπίτι όποτε θέλεις! Θα σου φτιάξω ψάρια και ψητά και τηγανητά και σούπα, να ξεχαρμανιάσεις! :D

Αυτο που μου την σπαει ΑΦΟΡΗΤΑ στις γυναικες ειναι το οτι εχουν μπερδεψει την φυση τους.
Δηλαδη, απο τοτε που καποιες "ξυπνιες" ανακαλυψαν τον φεμινισμο, η γυναικα εχασε τον προσανατολισμο της στην κοινωνια, και ακομη χειροτερα τον ρολο της μεσα στην οικογενεια.
Λυπαμαι κοριτσια, αλλος ο ρολος του ανδρα και αλλος της γυναικας.
ΔΕΝ μπορειτε να βαζετε την καριερα σας πανω απο τα παιδια σας, ποιος θα τα μεγαλωσει? Η φιλλιπινεζα? Και πως θα ειναι μετα απο 10-15 χρονια?
Ποιος θα μαγειρευει στο σπιτι? Ο αντρας σας ή η μαμα του/σας?
Πως μια γυναικα σεβεται το στεφανι της?
Για να μην μακρυγορω, νομιζω οτι σημερα ειναι δυσκολο να βρεις μια γυναικα-συζυγο & πουτ@ν@ στο κρεββατι σου (οπως μαλλον οι περισσοτεροι θα ηθελαν).

Βεβαια ετσι οπως εχει γινει σημερα η ζωη (γενικως-βαρεμαι να γραψω πολλα) εχετε βρει την τελεια δικαιολογια & τον αντιλογο για τα παραπανω.
Σας αγαπουμε ομως και ετσι....-bye-

ANNA said:
Έχω ρίξει απίστευτο γέλιο με τις απαντήσεις σας! Πιο πολύ γιατί κάποιοι λέτε πράγματα που δεν είχα ποτέ φανταστεί. Τί να πω, ή έχετε πέσει σε περιπτωσάρες ή πραγματικά ζω σε άλλο κόσμα! :eek: Εντάξει, δε λέω ότι δε συμβαίνουν παρόμοιες καταστάσεις, αλλά σε τέτοια πληθώρα... και κατ' εξακολούθηση? Μήπως υπερβαλλουμε λίιιιιιιιιιιγο?

Πάντως, είναι πιο δόκιμο να λέμε τί μας ενοχλεί στον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει, παρά τί μας ενοχλεί στους ανθρώπους γενικότερα. Αυτούς που θεωρούμε ακραίες περιπτώσεις (αναφέρομαι στο ποστ της Έλενας κυρίως) τους διαγράφουμε αυτομάτως, είτε είναι γνωστοί, είτε συγγενείς - για κάτι παραπάνω ούτε συζήτηση!

Πάντως, αν έχουμε επιλέξει έναν άνθρωπο για μόνιμο σύντροφο - οι περιστασιακές σχέσεις δε μετράνε, τις αλλάζεις ανά πάσα στιγμή - σημαίνει ότι έχουμε αποδεχτεί και τα όποια ελλατωματάκια του, όπως κι εκείνος τα δικά μας, άλλωστε. Το μόνο που μας μένει είναι να πούμε τον πόνο μας, όπως ο καημένος ο φίλος μας που δεν μπορεί να φάει λίγο ψαράκι!
Ντίνο, έχεις ανοιχτή πρόσκληση στο σπίτι όποτε θέλεις! Θα σου φτιάξω ψάρια και ψητά και τηγανητά και σούπα, να ξεχαρμανιάσεις! :D

Αννα σε ευχαριστω πολυ για την προσκληση.

Σοβαρα τωρα ομως, εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα νε την γυναικα μου, ισως γιατι ειμαστε μαζι απο τοτε που ηταν 3 χρονων :grinning-smiley-043 και την επαιζα στα γονατα. Γνωριζομαστε τοσο καλα που δεν υπαρχουν, και απο τις 2 πλευρες "εκπληξεις" στο οτιδηποτε.
(περι ψαριου ηταν χιουμορ, χτες βραδυ ειχαμε ξιφια & γαυρο στον φουρνο)

Χαίρομαι.
Αλλά δε μας τα λες καλά... Η γυναίκα πρέπει να μεγαλώσει τα παιδιά? Και από τον πατέρα τους τί θα αποκομίσουν, την εικόνα ενός ξένου?
Όσο γι' αυτό το "ποιός θα μαγειρεύει?" , πίστεψέ με, κανενός τα @@ δε θα πέσουν αν πιάσει μια κατσαρόλα! Ξέρω πολλούς - και χαίρομαι γι' αυτό - άντρες που μαγειρεύουν εκείνοι στο σπίτι. Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο άντρες!
Και δεν είναι λόγω φεμινισμού που γράφω τα παραπάνω. Συμφωνώ με τη διαφορετική φύση άντρα - γυναίκας, αυτό έλλειπε! Αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας, ο ένας να πεθαίνει κι ο άλλος να είναι αραχτός!
Κι αν κάποιος χωρίσει ή χηρέψει, τί θα κάνει? Αν δεν έχει λεφτά για οικιακή βοηθό, ούτε βοήθεια από κανέναν, θα τα ταϊζει τα παιδιά απ' έξω και θα αφήσει το σπίτι να βρωμίσει?

ANNA said:
Χαίρομαι.
Αλλά δε μας τα λες καλά... Η γυναίκα πρέπει να μεγαλώσει τα παιδιά? Και από τον πατέρα τους τί θα αποκομίσουν, την εικόνα ενός ξένου?
Όσο γι' αυτό το "ποιός θα μαγειρεύει?" , πίστεψέ με, κανενός τα @@ δε θα πέσουν αν πιάσει μια κατσαρόλα! Ξέρω πολλούς - και χαίρομαι γι' αυτό - άντρες που μαγειρεύουν εκείνοι στο σπίτι. Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο άντρες!
Και δεν είναι λόγω φεμινισμού που γράφω τα παραπάνω. Συμφωνώ με τη διαφορετική φύση άντρα - γυναίκας, αυτό έλλειπε! Αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας, ο ένας να πεθαίνει κι ο άλλος να είναι αραχτός!
Κι αν κάποιος χωρίσει ή χηρέψει, τί θα κάνει? Αν δεν έχει λεφτά για οικιακή βοηθό, ούτε βοήθεια από κανέναν, θα τα ταϊζει τα παιδιά απ' έξω και θα αφήσει το σπίτι να βρωμίσει?

Περιμενε λιγο,
Μεγαλωμα παιδιων: Δεν ειπα οτι πρεπει να τα μεγαλωσει μονο η γυναικα, αλλα οχι στην φιλλιπινεζα. Η συμμετοχη του ανδρα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.
Κατσαρολα: Η γυναικα εχει προτεραιοτητα σε σχεση με τον ανδρα. (προσωπικα και μαγερευω και στρονω/μαζευω τραπεζι).
Δεν ανεφερα οτι ο ενας (γυναικα) πεθαινει, και ο αλλος (ανδρας) ειναι αραχτος. Η ισοροπια εννοειται, πανω απο ολα.
Χωρισμοι: αλλου παπα ευαγγελιο, μιλω για ζευγαρια
:ernaehrung004:

Ntinos1972 said:
Αυτο που μου την σπαει ΑΦΟΡΗΤΑ στις γυναικες ειναι το οτι εχουν μπερδεψει την φυση τους.
Δηλαδη, απο τοτε που καποιες "ξυπνιες" ανακαλυψαν τον φεμινισμο, η γυναικα εχασε τον προσανατολισμο της στην κοινωνια, και ακομη χειροτερα τον ρολο της μεσα στην οικογενεια.
Λυπαμαι κοριτσια, αλλος ο ρολος του ανδρα και αλλος της γυναικας.
ΔΕΝ μπορειτε να βαζετε την καριερα σας πανω απο τα παιδια σας, ποιος θα τα μεγαλωσει? Η φιλλιπινεζα? Και πως θα ειναι μετα απο 10-15 χρονια?
Ποιος θα μαγειρευει στο σπιτι? Ο αντρας σας ή η μαμα του/σας?
Πως μια γυναικα σεβεται το στεφανι της?
Για να μην μακρυγορω, νομιζω οτι σημερα ειναι δυσκολο να βρεις μια γυναικα-συζυγο & πουτ@ν@ στο κρεββατι σου (οπως μαλλον οι περισσοτεροι θα ηθελαν).

Βεβαια ετσι οπως εχει γινει σημερα η ζωη (γενικως-βαρεμαι να γραψω πολλα) εχετε βρει την τελεια δικαιολογια & τον αντιλογο για τα παραπανω.
Σας αγαπουμε ομως και ετσι....-bye-

Ο σκοπός του ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (είπα ΑΝΘΡΩΠΟΥ) σε αυτή τη ζωή είναι να εξελίσσεται και να προσθέτει άλλο ένα στίχο σε αυτό το ατέρμονο τραγούδι της ζωής. Μέσα σε ένα σύμπαν που δεν ξέρουμε γιατί υπάρχουμε, αν υπάρχει λόγος που υπάρχουμε, γιατί μας δόθηκε νόηση, αυτογνωσία, η πικρή γνώση του θανάτου μας, η ίδια η θνητότητά μας

Και όμως σαν το τζιτζίκι που τραγουδά για ένα καλοκαίρι 'τραγουδάμε' με όλη τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής μας και δημιουργούμε τα ωραιότερα όνειρα και τους χειρότερους εφιάλτες.

Μέσα σε αυτό το σύμπαν όποιος θέλει να υποτιμήσει και να θέσει έναν ΑΝΘΡΩΠΟ με οποιοδήποτε αναπαραγωγικό σύστημα στη θέση του 'σκεύους ηδονής', στη θέση της 'αναπαραγωγικής μηχανής', στη θέση του ρομπότ που καθαρίζει και πλένει.....είναι για μένα ανήμπορος και ανίκανος να καταλάβει και να εκτιμήσει το υπέροχο αυτό δώρο και την ευθύνη που έχει δοθεί στο ανθρώπινο γένος.

Ο σκοπός μας, η εξέλιξή μας, το να μάθουμε , να δημιουργήσουμε , να τραγουδήσουμε ένα καλύτερο τραγόυδι, αυτά είναι τα μόνα που μας κάνουν να μπορούμε να συνεχίζουμε να ζούμε παρόλη την πικρή γνώση της θνητότητας μας.

Και αν κάποιος προσπαθούσε να μου τα στερήσει όλα αυτά γιατί έχω μήτρα.....θα πέθαινα πολεμόντως. Δεν είμαι πρωτίστως γυναίκα....ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Και το δικαίωμα του να είσαι άνθρωπος, το τρίτομο έργο της UNESCO εκδόθηκε ακριβώς για να αντιμετωπισει τέτοιες καταστάσεις.

RTFM of the Human Condition!

tatiana said:
Ο σκοπός του ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (είπα ΑΝΘΡΩΠΟΥ) σε αυτή τη ζωή είναι να εξελίσσεται και να προσθέτει άλλο ένα στίχο σε αυτό το ατέρμονο τραγούδι της ζωής. Μέσα σε ένα σύμπαν που δεν ξέρουμε γιατί υπάρχουμε, αν υπάρχει λόγος που υπάρχουμε, γιατί μας δόθηκε νόηση, αυτογνωσία, η πικρή γνώση του θανάτου μας, η ίδια η θνητότητά μας

Και όμως σαν το τζιτζίκι που τραγουδά για ένα καλοκαίρι 'τραγουδάμε' με όλη τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής μας και δημιουργούμε τα ωραιότερα όνειρα και τους χειρότερους εφιάλτες.

Μέσα σε αυτό το σύμπαν όποιος θέλει να υποτιμήσει και να θέσει έναν ΑΝΘΡΩΠΟ με οποιοδήποτε αναπαραγωγικό σύστημα στη θέση του 'σκεύους ηδονής', στη θέση της 'αναπαραγωγικής μηχανής', στη θέση του ρομπότ που καθαρίζει και πλένει.....είναι για μένα ανήμπορος και ανίκανος να καταλάβει και να εκτιμήσει το υπέροχο αυτό δώρο και την ευθύνη που έχει δοθεί στο ανθρώπινο γένος.

Ο σκοπός μας, η εξέλιξή μας, το να μάθουμε , να δημιουργήσουμε , να τραγουδήσουμε ένα καλύτερο τραγόυδι, αυτά είναι τα μόνα που μας κάνουν να μπορούμε να συνεχίζουμε να ζούμε παρόλη την πικρή γνώση της θνητότητας μας.

Και αν κάποιος προσπαθούσε να μου τα στερήσει όλα αυτά γιατί έχω μήτρα.....θα πέθαινα πολεμόντως. Δεν είμαι πρωτίστως γυναίκα....ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Και το δικαίωμα του να είσαι άνθρωπος, το τρίτομο έργο της UNESCO εκδόθηκε ακριβώς για να αντιμετωπισει τέτοιες καταστάσεις.

RTFM of the Human Condition!

Τατιανα γραφεις (& φανταζομαι μιλας) παρα πολυ ωραια. Εχεις πολυ σωστη τοποθετηση επι του θεματος.
Λυπαμαι αν θα σε στεναχωρησω αλλα μπορει η γυναικα, ο ανδρας, το παιδι, ο παππους, και η γιαγια να ειναι ολοι ανθρωποι (που ειναι βεβαια), αλλα εχουν διαφορετικο ρολο.
Δεν υποτιμω την γυναικα, το αντιθετο μαλιστα, ουτε θεωρω οτι αν μια γυναικα ειναι συναδη με τον "ρολο" της δεν μπορει να εξέλιξιχθει να μάθει , να δημιουργήσει , να τραγουδήσει ένα καλύτερο τραγόυδι.
Απλα αυτες τις σκεψεις που περιγραφεις, σας τις "φυτεψανε".
Αν θες πες μας, εισαι παντρεμενη?

H γυναίκα και ο άντρας δυστυχώς έχουν χάσει τη θέση τους γενικότερα. H γυναίκα μετά την ανεξαρτησία της (που καλά έκανε και την βρήκε) πήρε τα μυαλά της αέρα και ξέχασε πως να είναι κυρία δίπλα στον άντρα. Aπό την μεριά του αυτός ξέχασε πως να της συμπεριφέρεται καθως πρέπει... Kαι όσων αφορά τους ρόλους μέσα στο σπίτι νομίζω ότι πλέον ευτυχώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι για κάθε φύλο. Όλοι μπορούν (και πρέπει) να τα κάνουν όλα...

MHTΣ said:
H γυναίκα και ο άντρας δυστυχώς έχουν χάσει τη θέση τους γενικότερα. H γυναίκα μετά την ανεξαρτησία της (που καλά έκανε και την βρήκε) πήρε τα μυαλά της αέρα και ξέχασε πως να είναι κυρία δίπλα στον άντρα. Aπό την μεριά του αυτός ξέχασε πως να της συμπεριφέρεται καθως πρέπει... Kαι όσων αφορά τους ρόλους μέσα στο σπίτι νομίζω ότι πλέον ευτυχώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι για κάθε φύλο. Όλοι μπορούν (και πρέπει) να τα κάνουν όλα...

Καλε εσενα, με τα μυλα που κυβερνας, σε βλεπω με μπούργκα και κουταλα στο χερι:ernaehrung004:

Εδω εχουμε τη Γυναικα του Σημερα .......

τα κριτιρια που βαζει στην επιλογη συντροφου πχ λεφτα ....

ι ο Αντρας στον ρολο του ..... :ernaehrung004: :ernaehrung004: :flipout: :flipout: :flipout:

.............νταξ, ναουμ δεν ειναι ολες ετσι !!!!!!! μη βαρατε πλακα να κανουμε ....

Attachments

• 101.jpg
    101.jpg
    32.3 KB · Views: 29
  • Bourga.jpg
    Bourga.jpg
    31.6 KB · Views: 20
  • manndesjahres1.jpg
    manndesjahres1.jpg
    24.3 KB · Views: 22
Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

MHTΣ said:
Λοιπόν φίλε, 5 χλμ πρίν το Λαύριο στο αριστερό σου χέρι θα δείς το «Φάρο». Eγώ δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Kαι μάλιστα θα παραγγείλεις και πολλές μερίδες γεμιστό καλαμάρι...

Kαλα ρε Μητσ που κολλαει αυτο με τα προηγουμενα?Στειλε π.μ. ρε συ!!!!:flipout::flipout::flipout:

Αγγελος said:
Εμενα αυτο που με ενοχλούσε και σαφως με ενοχλει ακόμα αλλά γινεται όλο και λιγότερο είναι ο θυμος (κοινως μουτρα).

Κανεις κατι, τους πειραζει αλλά δεν λενε τι!!

Βρε αμαν, τι εκανα? Να το κουβεντιάσουμε... ΤΙΠΟΤΑ!!

Στο τελος τα παρατας, λες δεν γινεται τιποτα... και τοτε αρχίζουν και μιλάνε!!:twoguns:

ΗΜΑΡΤΟΝ! Βρειτε τα με τον εαυτό σας και να ειστε ο εαυτός σας. Θα νιώσετε ομορφότερα!

Καταρχήν δεν πρέπει να σου πούμε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ αλλιώς χάνει την αξία του.
Κι έπειτα αρχίζουμε να μιλάμε γιατί δεν το βρήκες αυτό που μας πείραξε! Μα τί στο καλό! Δε λέτε να μας καταλάβετε!.. α πα πα πια!:damnyou:

Attachments

• are_women_complicated.jpg
    are_women_complicated.jpg
    92.6 KB · Views: 23
H Tatiana ισως να αγχωνεται και πολλες/οι αλλες/οι ισως γιατι διαβλεπει πως η κοινωνια προετοιμαζει τους ανθρωπους για να λειτουργησουν μεσα στα πλαισια της.
Αυτο μπορει να εξοργισει μερικους διοτι τους κανει να αισθανονται περιορισμενοι, να αισθανονται πως πρεπει να ταιριαξουν σε καποιο καλουπι συμπεριφορας και λειτουργιας.
Εγω δεν το βλεπω ετσι. Οταν μεγαλωσω θα ηθελα η γυναικα μου να εργαζεται αν η ιδια το επιθυμει - υπαρχει οικονομικη ανεση - και να σεβεται τα παντα γυρω της (δε μιλω για υλικα αγαθα). Τα παιδια μας εννοειται πως θα τα μεγαλωσουμε εμεις οι δυο, πολυ πιθανον και με την συμβολη των γονεων μας οταν ο χρονος πιεζει. Και θα μαγειρευω και εγω και αυτην (περιττο να πω πως εχω βρει λιγες γυναικες στην ηλικια μου να μαγειρευουν καλυτερα απο εμενα, χωρις ιχνος υπερβολης) ο,τι βολευει περισσοτερο τον τροπο ζωης μας.

Το προβλημα με μια γυναικα που "τα κανει ολα" δηλαδη με το που εσπασε το καλουπι του παραδοσιακου ρολου αντρα-γυναικας μεσα στην οικογενεια εχει χαθει αυτη η ομορφια του ιδιαιτερου. Αν και οι δυο μαγειρευουν κανουν δουλειες και προσεχουν τα παιδια χανει ο καθενας την ιδιοτητα του και τα παντα καταντουν να γινονται ως μερος του επιμερισμου της εργασιας μεσα στην οικογενεια. Βλεπεις την οικογενεια ως μια δουλεια και εκει αρχιζει η ρουτινα. Κατι ξερανε και οι παλιοι. Βεβαιως δεν ειπα να γυρισουμε στα παλια...

Συγχαρητηρια σε γυναικες που καταφερνουν τα παντα οσο καλα θα ηθελαν αλλα μια τετοια γυναικα δεν ειναι μια γυναικα την οποια θα ερωτευτω. Ειναι ενας ανθρωπος που θα θαυμαζω. Αλλα δε θα εχει σημασια που θα ειναι γυναικα. Θα ειναι απλως μια ακομη θαυμαστη ιδιοτητα της. Η μαγκια ειναι να εισαι ο,τι πιο καλο μπορεις για να δινεις στους γυρω σου (στην οικογενεια σου για την συζητηση μας) και οχι να εισαι ο καλυτερος για να δινεις στον εαυτο σου.

Elena K το εχω βιωσει και ειναι απο τα πιο εκνευριστικαπραγματα που εχω βιωσει. Οπως κι εσυ δε ξερεις τι μπορει να πειραξει εμενα ετσι κι εγω σιγουρα δε θα ξερω κατι που μπορει να πειραξει εσενα. Δε γινεται να μπουνε ολα στα πλαισια της δεοντολογιας. Γι'αυτο υπαρχει και ο διαλογος. Αν με πειραζει κατι το λεω, αν οχι την πρωτη φορα, τοτε την δευτερη, αλλιως φοραει ο καθενας το καπελακι του στραβα και αρχιζουμε το κοντο και το μακρυ μας.