Συγγνώμη,αλλά την περασμένη βδομάδα που απάντησε ο Κώστας τουςπερισσότερους δεν έγινε θέμα.
Κατ αρχήν ορκίζομαι οτι το google δεν το χρησιμοποιώ.
Τώρα γιατί χαλιούνται μερικοί δεν το καταλαβαίνω.
Εσύ βρε Νικολίνι έχεις ιντερνετ στη δουλειά.Βάλε και στο σπίτι να μπαίνεις όποτε θέλεις.Θα πρέπει να μην μπαίνουμε και εμείς τις άλλες ώρες ?
Θυμάσαι που πριν το καλοκαίρι εγώ δούλευα την ώρα των Αοράτων με αποτέλεσμα οταν γυρνούσα να μην βρίσκω σχεδόν τίποτα ?Περίμενα από τις βοήθειες του Νίκου και του Κωνσταντίνου να πάρω κανέναν βαθμο.
Θυμάσαι επίσης πόσες φορές το είχα κάνει θέμα,μιλώντας για κλίκες και κλειστό παιχνίδι μιας και εκείνη την ώρα δεν μπορούσαμε να έχουμε όλοι πρόσβαση?
Τελικά μου είπατε "ένα παιχνίδι είναι,μην κάνεις έτσι" και το αποδέχτηκα.
Υστερα άλλαξαν τα πράγματα.
Την περασμένη βδομάδα απάντησα μόνο ένα και αυτό στο τέλος της βδομάδας.Δεν ήξερα άλλο και δεν μπήκα στον κόπο να "κλέψω".
Τώρα τι σε έπιασε βρε Νικολίνι μου ?
είσαι λίγο άδικη.
και ναι, εγώ βρίσκω γούστο στο να απαντήσω όσα ξέρω/μπορώ.
Το ίδιο και πολλοί άλλοι.
(π.χ ο Χρήστος στο QUIZ δεν κρατιόταν και ήθελε να απαντήσει πολλά αλλά τον "μάζεψε" ο Ποτακίδης για μια μέρα

)
Τεσπα ,αν θέλετε να τους καταργήσετε,κάντε το..
Υ.Γ. ΔΕΝ ήξερα οτι κυκλοφορουν οι απαντήσεις στο google.!!! εγώ παίζω με τις εικόνες ή τα θέματα για όσα δεν ξέρω..Δεν μου αρέσουν οι έτοιμες απαντήσεις,αλλιώς δεν θα έπαιζα καθόλου.Δεν έχει νόημα έτσι το παιχνίδι.Και πάντα ήμουν οπαδός του fair play και όχι της "κλεψιάς".