Aόρατοι Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2007 !

Τελευταια, επειδη πηρα χαμπαρι οτι κυκλοφορουν οι απαντησεις σε 500 μεριες στο ιντερνετ, ειλικρινα χαλαστηκα και σταματησα!

:speechless-smiley-0 σοβαρά; καλά εγώ χαμπάρι δεν έχω πάρει.....:slapface:

Σε αυτήν την περίπτωση τότε όντως θα πρέπει να βρούμε κάτι άλλο πιο έγκυρο ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και πιο πολλά άτομα.

Οι απαντήσεις κυκλοφορούν (οπως διαπίστωσα μόλις τώρα με λίγο Google) στη μορφή που μπορεί να τις βρει κι εδώ κάποιος άλλος, δηλαδή ως κουίζ που χρησιμοποιούνται και από άλλα φόρουμ.

Αν θέλουμε κάτι 100% αδιάβλητο και έγκυρο, τότε μόνο φτιάχνοντας μόνοι μας μπορούμε να το εξασφαλίσουμε.

Και είχα καταχαρεί που διάβαζα και έβλεπα να μην απαντάει κανείς το 2. Φτου σαυ ρε μπαγάσα, Δημήτρη. ;)

Συγγνώμη,αλλά την περασμένη βδομάδα που απάντησε ο Κώστας τουςπερισσότερους δεν έγινε θέμα.

Κατ αρχήν ορκίζομαι οτι το google δεν το χρησιμοποιώ.
Τώρα γιατί χαλιούνται μερικοί δεν το καταλαβαίνω.
Εσύ βρε Νικολίνι έχεις ιντερνετ στη δουλειά.Βάλε και στο σπίτι να μπαίνεις όποτε θέλεις.Θα πρέπει να μην μπαίνουμε και εμείς τις άλλες ώρες ?

Θυμάσαι που πριν το καλοκαίρι εγώ δούλευα την ώρα των Αοράτων με αποτέλεσμα οταν γυρνούσα να μην βρίσκω σχεδόν τίποτα ?Περίμενα από τις βοήθειες του Νίκου και του Κωνσταντίνου να πάρω κανέναν βαθμο.
Θυμάσαι επίσης πόσες φορές το είχα κάνει θέμα,μιλώντας για κλίκες και κλειστό παιχνίδι μιας και εκείνη την ώρα δεν μπορούσαμε να έχουμε όλοι πρόσβαση?
Τελικά μου είπατε "ένα παιχνίδι είναι,μην κάνεις έτσι" και το αποδέχτηκα.
Υστερα άλλαξαν τα πράγματα.
Την περασμένη βδομάδα απάντησα μόνο ένα και αυτό στο τέλος της βδομάδας.Δεν ήξερα άλλο και δεν μπήκα στον κόπο να "κλέψω".
Τώρα τι σε έπιασε βρε Νικολίνι μου ?
είσαι λίγο άδικη.

και ναι, εγώ βρίσκω γούστο στο να απαντήσω όσα ξέρω/μπορώ.
Το ίδιο και πολλοί άλλοι.
(π.χ ο Χρήστος στο QUIZ δεν κρατιόταν και ήθελε να απαντήσει πολλά αλλά τον "μάζεψε" ο Ποτακίδης για μια μέρα:flipout: )

Τεσπα ,αν θέλετε να τους καταργήσετε,κάντε το..

Υ.Γ. ΔΕΝ ήξερα οτι κυκλοφορουν οι απαντήσεις στο google.!!! εγώ παίζω με τις εικόνες ή τα θέματα για όσα δεν ξέρω..Δεν μου αρέσουν οι έτοιμες απαντήσεις,αλλιώς δεν θα έπαιζα καθόλου.Δεν έχει νόημα έτσι το παιχνίδι.Και πάντα ήμουν οπαδός του fair play και όχι της "κλεψιάς".

Last edited:
Συγγνώμη,αλλά την περασμένη βδομάδα που απάντησε ο Κώστας τουςπερισσότερους δεν έγινε θέμα.

Κατ αρχήν ορκίζομαι οτι το google δεν το χρησιμοποιώ.
Τώρα γιατί χαλιούνται μερικοί δεν το καταλαβαίνω.
Εσύ βρε Νικολίνι έχεις ιντερνετ στη δουλειά.Βάλε και στο σπίτι να μπαίνεις όποτε θέλεις.Θα πρέπει να μην μπαίνουμε και εμείς τις άλλες ώρες ?

Θυμάσαι που πριν το καλοκαίρι εγώ δούλευα την ώρα των Αοράτων με αποτέλεσμα οταν γυρνούσα να μην βρίσκω σχεδόν τίποτα ?Περίμενα από τις βοήθειες του Νίκου και του Κωνσταντίνου να πάρω κανέναν βαθμο.
Θυμάσαι επίσης πόσες φορές το είχα κάνει θέμα,μιλώντας για κλίκες και κλειστό παιχνίδι μιας και εκείνη την ώρα δεν μπορούσαμε να έχουμε όλοι πρόσβαση?
Τελικά μου είπατε "ένα παιχνίδι είναι,μην κάνεις έτσι" και το αποδέχτηκα.
Υστερα άλλαξαν τα πράγματα.
Την περασμένη βδομάδα απάντησα μόνο ένα και αυτό στο τέλος της βδομάδας.Δεν ήξερα άλλο και δεν μπήκα στον κόπο να "κλέψω".
Τώρα τι σε έπιασε βρε Νικολίνι μου ?
είσαι λίγο άδικη.

και ναι, εγώ βρίσκω γούστο στο να απαντήσω όσα ξέρω/μπορώ.
Το ίδιο και πολλοί άλλοι.
(π.χ ο Χρήστος στο QUIZ δεν κρατιόταν και ήθελε να απαντήσει πολλά αλλά τον "μάζεψε" ο Ποτακίδης για μια μέρα:flipout: )

Τεσπα ,αν θέλετε να τους καταργήσετε,κάντε το..

Υ.Γ. ΔΕΝ ήξερα οτι κυκλοφορουν οι απαντήσεις στο google.!!! εγώ παίζω με τις εικόνες ή τα θέματα για όσα δεν ξέρω..Δεν μου αρέσουν οι έτοιμες απαντήσεις,αλλιώς δεν θα έπαιζα καθόλου.Δεν έχει νόημα έτσι το παιχνίδι.Και πάντα ήμουν οπαδός του fair play και όχι της "κλεψιάς".

Προφανώς Δημήτρη μου παρεξήγησες αυτό που έγραψα... απλά πρότεινα, επειδή βλέπω ότι εδώ και καιρό συμμετέχουμε 4-5 άτομα στο quiz, να αλλαχτούν οι κανόνες ώστε να μπορούν να συμμετέχουν κι άλλοι. Μην το παίρνεις προσωπικά γιατί δεν αναφέρθηκα μόνο σε εσένα αλλά σε όλους μας που έχουμε πάρει μονότερμα το συγκεκριμένο παιχνίδι, διότι έχει γίνει ανούσιο πλέον. Απλά πρότεινα για να μπορούν να ψάχνουν και να συμμετέχουν κι άλλα μέλη ή διαχειριστές, όποιος βρίσκει έναν ΑΟΡΑΤΟ να μην μπορεί να απαντήσει σε άλλο μέχρι την Κυριακή. Αυτό που έγραψα συμπεριλαμβάνει και εμένα, οπότε μην το βλέπεις ότι απευθύνομαι μόνο σε εσένα. Δεν αναφέρθηκα ούτε στην ώρα που ανεβαίνουν οι ΑΟΡΑΤΟΙ, ούτε σε κάτι παρόμοιο με όσα θέματα έχουν τεθεί μέχρι τώρα. Προσωπικά αδιαφορώ εάν κάποιος βρει τις απαντήσεις στο google, γιατί απλούστατα είναι ένα παιχνίδι...δεν κερδίζουμε κανέναν βραβείο. Η πρόταση που έκανα ήταν καθαρά για να γίνει πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι και για να να συμμετέχουν κι άλλα άτομα.

Οποιος θέλει να απαντήσει Νικόλ μου μπορεί να το κανει.
Την περασμένη βδομάδα σου υπενθυμίζω πως ο Θεό απάντησε Κυριακή βράδυ,τελευταία στιγμή.Είναι θέμα Αοράτων. Μπορεί να κάτσουν εύκολοι και να φύγουν με την μία,μπορεί κα να μείνουν αναπάντητοι μερικοί όπως έχει γίνει αρκετές φορές..
Ολοι συμμετέχουν.Δεν βρίσκω λόγο να αλλαχτούν οι κανόνες τώρα,όπως δεν αλλάχτηκαν παλαιότερα που γκρίνιαζα εγώ..:grandpa:

Οποιος θέλει να απαντήσει Νικόλ μου μπορεί να το κανει.
Την περασμένη βδομάδα σου υπενθυμίζω πως ο Θεό απάντησε Κυριακή βράδυ,τελευταία στιγμή.Είναι θέμα Αοράτων. Μπορεί να κάτσουν εύκολοι και να φύγουν με την μία,μπορεί κα να μείνουν αναπάντητοι μερικοί όπως έχει γίνει αρκετές φορές..
Ολοι συμμετέχουν.Δεν βρίσκω λόγο να αλλαχτούν οι κανόνες τώρα,όπως δεν αλλάχτηκαν παλαιότερα που γκρίνιαζα εγώ..:grandpa:

Δημήτρη μου μην το αντιμετωπίζεις έτσι το θέμα, ότι επειδή δεν άλλαξε όταν το ζήτησες εσύ, δεν πρέπει να αλλάξουν και τώρα. Στην τελική δεν απαίτησα κάτι, μια πρόταση έκανα...Ναι μεν μπορούν οι περισσότεροι να απαντήσουν την ώρα που τους ανεβάζουμε, αλλά γιατί να μην έχουν και δικαίωμα συμμετοχής αυτοί που δεν γνωρίζουν ήδη τους ΑΟΡΑΤΟΥΣ αλλά που μπορούν να ψάξουν με διάφορα hints (που θα δίνουμε όσοι έχουμε ήδη απαντήσει) να βρουν τις απαντήσεις; Θυμάμαι όταν άρχισα να γράφω στο forum, στο θέμα αυτό συμμετείχαν πολλά άτομα και τώρα έχουμε φτάσει να συμμετέχουμε μόνο 4 (ζήτημα 5)!

Μία πρόταση (δεν ξέρω αν έχει τεθεί στο παρελθόν) είναι η εξής: το ανέβασμα να γίνεται σε εντελώς τυχαίες ημέρες και ώρες, από Δευτέρα έως Σάββατο και μόνο ενός Αοράτου τη φορά. Οσα δεν έχουν απαντηθεί να απαντώνται την Κυριακή, από όποιον προλάβει.
Και ο καθένας να έχει τη δυνατότητα να απαντήσει σε όσα προλάβει/τύχει.

Οσο για τη δυνατότητα εύρεσης των απαντήσεων σε άλλα site, αυτό εξαρτάται από τη διάθεση για fairplay του καθενός, αν και θέλω να ελπίζω ότι κανείς δεν τα έχει χρησιμοποιήσει ως τώρα.

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω που υπάρχει πρόβλημα και προς τι οι ξαφνικές αλλαγές που ζητάς βρε Νικόλ.
Θα κάνουμε και θέμα τους Αόρατους τώρα ??????

εν πάσει περιπτώσει όλοι αυτοί που αναφέρεις πονόψυχα πού ήταν την προηγούμενη βδομάδα ?
η τις βδομάδες που δεν απαντήθηκαν όλοι οι Αόρατοι ?
Εχεις κάποιους συγκεκριμενους υπόψιν σου?
Η ενόχλησε το γεγονός οτι βρήκα μόνος μου 3 ? Και αντί να χαρούμε που τους βρήκαμε γρήγορα και θα μετρήσουν περισσότεροι βαθμοί,το κάνουμε ζήτημα ??

Εν πάσει περιπτώσει πάρτε τους βαθμούς μου και δώστε τους στους "αδικημένους".

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!

Ημαρτον ρε παιδιά! Ποιος μίλησε για αδικημένους? Μην τρελαθούμε και τελείως για ένα παιχνίδι. Εγώ, 9/10 φορές (που ήξερα μία απάντηση) δεν προλάβαινα να απαντήσω γιατί κάποιοι ήταν πάνω από το πληκτρολόγιο απίκο και περίμεναν πότε θα ανέβουν οι Αόρατοι. Και πάρε 4 απαντήσεις σε 2 λεπτά και κάτσε petesouli και ψάχνε κάτι κουφές ταινίες αν θες να έχεις τύχη.

Και λοιπόν? Τι έγινε? Θα χαλαστούμε για το κωλοπαίχνιδο? Ξέρω ότι ο Θεοτοκάτος βρίσκει και τις πιο τρελές ταινίες και δεν παλεύεται με τίποτα. Τι να κάνω ο μάυρος με τον Ράμπο?

Παίζουμε. Δεν πάμε για πρωτάθλημα. Χαλαρώστε!

Δημήτρη μου εξακολουθείς να το παίρνεις προσωπικά.... δεν ενοχλήθηκα από κάτι καλέ μου! Απλά με έχει ξενερώσει που συμμετέχουμε μόνο 4 άτομα, γι' αυτό έκανα μια απλή πρόταση για να αλλαχτούν οι κανόνες...Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας για τέτοια πράγματα. Έκανα απλά μια πρόταση ώστε να συμμετέχουν κι άλλα άτομα και να μην είναι βαρετό, δεν καταλαβαίνω γιατί με παίρνεις από τα μούτρα.....:nounder: :huh2: :frown:

Ε για ηρεμίστε μην σας αρχίσω στις σφαλιάρες. :slapface:

Εφόσον έχουμε κανόνες που επιτρέπουν την επόμενη μέρα ν απαντήσει κάποιος όσους θέλει καλά έκανε ο Δημήτρης και απάντησε . (Τώρα με αυτό μη νομίσεις ότι σε συμπαθώ κιόλας):flipout:

Η αλήθεια είναι παιδιά ότι έχει χαθεί το πάθος των μελών για τους αόρατους με αποτέλεσμα να απαντάμε οι ίδιοι και οι ίδιοι και κάπου κάπου και η Νικόλ. :flipout:
Μια λύση θα ήταν να αυτή που προτείνει ο petesulis με τη διαφορά να πέφτούν όλοι οι αόρατοι μαζί ( και οι 8) κάθε Δευτέρα πρωί . ¨όσο για τις απαντήσεις που υπάρχουν σε άλλα site εγώ προσωπικά δεν έχω δει πουθενά αλλά το είχα επισημάνει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι εφικτό για κάποιον που ξέρει καθώς δεν είμαστε οι μόνοι που παίζουμε αυτό το παιχνίδι.
Η άλλη λύση είναι να δημιουργήσουμε δικούς μας αόρατους κάτι που κάναμε στο παρελθόν αλλά μάλλον δεν τα πήγε και πολύ καλά. Η να στραφούμε σε εντελώς νέο παιχνίδι και πάλι δικό μας . Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα το Film photo quiz όπως και η Νικόλ αυτό με τις ημερομηνίες.
Ακούω λοιπόν προτάσεις απ όλους σας

Ε για ηρεμίστε μην σας αρχίσω στις σφαλιάρες. :slapface:

Εφόσον έχουμε κανόνες που επιτρέπουν την επόμενη μέρα ν απαντήσει κάποιος όσους θέλει καλά έκανε ο Δημήτρης και απάντησε . (Τώρα με αυτό μη νομίσεις ότι σε συμπαθώ κιόλας):flipout:

Η αλήθεια είναι παιδιά ότι έχει χαθεί το πάθος των μελών για τους αόρατους με αποτέλεσμα να απαντάμε οι ίδιοι και οι ίδιοι και κάπου κάπου και η Νικόλ. :flipout: ( :BDGBGDB55: κάπου κάπου εεεεεεε; :AFADF0: )Μια λύση θα ήταν να αυτή που προτείνει ο petesulis με τη διαφορά να πέφτούν όλοι οι αόρατοι μαζί ( και οι 8) κάθε Δευτέρα πρωί . ¨όσο για τις απαντήσεις που υπάρχουν σε άλλα site εγώ προσωπικά δεν έχω δει πουθενά αλλά το είχα επισημάνει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι εφικτό για κάποιον που ξέρει καθώς δεν είμαστε οι μόνοι που παίζουμε αυτό το παιχνίδι.
Η άλλη λύση είναι να δημιουργήσουμε δικούς μας αόρατους κάτι που κάναμε στο παρελθόν αλλά μάλλον δεν τα πήγε και πολύ καλά. Η να στραφούμε σε εντελώς νέο παιχνίδι και πάλι δικό μας . Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα το Film photo quiz όπως και η Νικόλ αυτό με τις ημερομηνίες.
Ακούω λοιπόν προτάσεις απ όλους σας

Εγώ την έκανα την δική μου πρόταση....όποιος απαντάει ήδη σε έναν ΑΟΡΑΤΟ να μπορεί να απαντάει ξανά σε ό,τι έχει μείνει μόνο την Κυριακή που είναι η τελευταία μέρα πριν τους νέους ΑΟΡΑΤΟΥΣ (αν κι αυτό δεν με συμφέρει εμένα) και εντός της βδομάδας να δίνουν hints εφ' όσον γνωρίζουν όσοι έχουν ήδη απαντήσει.

Το πάθος δεν έχει χαθεί εξ αιτίας μας βρε Κώστα..

Και ξανατονίζω οτι την προηγούμενη βδομάδα υπήρχαν αναπάντητοι Αόρατοι μέχρι την Κυριακή.Κανείς δεν εμποδίστηκε να συμμετάσχει.Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα..

Εμείς το κρατάμε ζωντανό το παιχνίδι.Αν νομίζετε οτι έκανε τον κύκλο του ας το σταματήσουμε.
Ας παίξουμε άλλα δικά μας παιχνίδια όπως το δικό σου ή της Νικόλ,που και τα δύο είναι άκρως ενδιαφέροντα (δεν υπερβάλλω).
Αλλά αν συνεχιστούν οι Αόρατοι, λυπάμαι αλλά δεν έχω άλλη πρόταση από το να παραμείνουν ως έχουν.Ή ώρα που ανεβαίνουν είναι ώρα αιχμής και μπορούν όλοι να συμμετάσχουν ,ακόμα και αν εγώ πάψω να είμαι διθέσιμος την συγκεκριμένη ώρα(όπως παλαιότερα),πράγμα που πολύ σύντομα θα γίνει (εδώ μπορείτε να αρχίσετε να ζητωκραυγάζετε:firstprize: )

Αυτά από εμένα και πέραν των διαφωνιών, επειδή έτυχε και βρήκα 3 και τους ξεπαστρέψαμε αυθημερών, σας αγαπάω όλους όπως και πριν.(δηλαδή...:slapface: :flipout: )

Πάμε για τους νέους αόρατους
Κι επειδή δεν μπορώ να κάνω paste στις φωτο τις επισυνάπτω. Ας το κάνει κάποιος άλλος

1. 2 . 3 . 4

Attachments

• image_01.jpg
    image_01.jpg
    9.8 KB · Views: 6
  • 2.jpg
    2.jpg
    12.9 KB · Views: 4
  • 3.jpg
    3.jpg
    13.6 KB · Views: 5
  • 4.jpg