Λάκης
AVClub Fanatic
Δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη στα μμε,τεινω να πιστεψω οτι εχει δικιο ο λιμενικος.Οι πληροφορίες μου προέρχονται από το λιμενικό, καλά η αλήθεια σε τέτοια συμβάντα είναι δυσεύρετη...
Δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη στα μμε,τεινω να πιστεψω οτι εχει δικιο ο λιμενικος.Οι πληροφορίες μου προέρχονται από το λιμενικό, καλά η αλήθεια σε τέτοια συμβάντα είναι δυσεύρετη...
Αν δεν εκμεταλευτουμε αυτο που εχουμε σαν Θειο δωρο στο υποβρυχιο υπεδαφος μας στην Ελλαδα και να γινει η Ελλαδα ενα κρατος πλουσιο κραταιο και με καθοριστικη επιρροη τοτε ειμαστε για κλαματα.
Οι τιμες του γκαζιου (φυσικου αεριου) εχουν εκτοξευτει προκαλωντας πολυ μεγαλη ανησυχια στην Ευρωπη.
30% σε μια βδομαδα. Η τιμη εχει πενταπλασιαστει η οκταπλασιαστει (αναλογα με την χωρα) μεσα σε εν δυο χρονια.
Παμε για μεγαλη παγκοσμια κριση εαν συνεχισει αυτη η κατασταση. Και η αυξηση αυτη ειναι η μεγαλυτερη που εχει παρατηρηθει στην ιστορια του εμποριου της ενεργειας.
Ο Μεγαλος κερδισμενος θα ειναι η Ρωσσια και το Καταρ...
Τα είχε πει ο καθηγητής Αντώνης Φώσκολος εδώ και χρόνια ότι η Ρωσία θα αρχίσει να κλείνει την κάνουλα...Αν δεν εκμεταλευτουμε αυτο που εχουμε σαν Θειο δωρο στο υποβρυχιο υπεδαφος μας στην Ελλαδα και να γινει η Ελλαδα ενα κρατος πλουσιο κραταιο και με καθοριστικη επιρροη τοτε ειμαστε για κλαματα.
Τα είχε πει ο καθηγητής Αντώνης Φώσκολος εδώ και χρόνια ...
Δε νομίζω ότι είναι θέμα πρασινάδας. Τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση.Μάλλον τέλος και για τον EastMed. Είναι πολλά τα λεφτά στην πρασινάδα Άρη...
https://www.zougla.gr/parapolitiki/article/to-adokso-telos-tou-agogou-eastmed
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.