Kosh
AVClub Fanatic
Βλεπω να μας προτεινει κοινη εξορυξη με τους Τουρκους κανας Βανς και να μας αφησει συξυλους....
Και να σου "κατευθύνει" από τα ψηλά τις εμπορικές συμφωνίες που θα αποδεχθείς.Ο πόρος ανήκει σε αυτόν που έχει την στρατιωτική ισχύ (και την θέληση) να τον αποκτήσει και να τον υπερασπιστεί.
Είστε καχύποπτος κύριε!Ερώτηση: Γιατί η περιοχή που ζήτησε η Chevron δεν περιλαμβάνει τη νοτιοανατολική γωνίτσα στο οικόπεδο, εκεί που είναι τα σύνορα με την Αίγυπτο;
Ερώτηση: Γιατί η περιοχή που ζήτησε η Chevron δεν περιλαμβάνει τη νοτιοανατολική γωνίτσα στο οικόπεδο, εκεί που είναι τα σύνορα με την Αίγυπτο;
Πταισμα. Εδώ κοίτα τι έκανε η Τουρκία.Λοιπόν, αυτό χρήζει αληθινά σκληρής απάντησης, αλλοιώς είμαστε στην κατηγορία "μάθανε πως γ@μιόμαστε,πλακώσανε και οι γύφτοι". Δεν θα ήταν ας πούμε πολύ δικαίωμά μας να στείλουμε ένα ζευγάρι Rafale να βυθίσουν μια 300 ριά πλεούμενα στα λιμάνια τους, από αυτά που τιγκάρουν "πρόσφυγες" και μας τους στέλνουν κατά εκατοντάδες στην Κρήτη; Τώρα που μαγειρεύεται το γλυκό.... Ασταδιάλα.
https://www.newsit.gr/kosmos/livyi-...araviazoun-kyriarxika-mas-dikaiomata/4410932/
Η Λιβύη έχει αυτή την απαίτηση από τη δεκαετία του 80, τουλάχιστον.Η ευρωπαϊκή παρέμβαση στη Λιβύη που είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του Καντάφι και το σημερινό χάος έγινε όταν η Λιβύη απαίτησε ο κόλπος της Συρτής -που είναι μεγαλύτερος από το Αιγαίο- να θεωρείται εσωτερικά ύδατα. Κι εμείς το λάβαμε υπ' όψη μας στη χωροθέτηση. Μήπως να αρχίσουν οι διεκδικήσεις;
Δεν είναι άσπρο-μαύρο, γιατί δεν είναι οι συνθήκες σε όλα τα νησιά ίδιες.υπαρχει ποτε περιπτωση αν οδηγηθουμε σε διεθνες δικαστηριο/διαιτησια να μην κατοχυρωσει το δικαιωμα των νησιων σε ΑΟΖ ?
Aρα αν ειναι ηδη σε μειονεκτικη θεση λογω της θεσης τους οι Λιβυοι μαλλον το κανουν ενοψει συναντησης σε λιγες μερες μαζι μας για να "εισπραξουν" το κατιτις τους (ελπιζουμε)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.