Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Status
Not open for further replies.

NuMb

Established Member
11 July 2006
173
Αθηνα
Φίλοι του Forum καλημέρα

Προσπάθησα να κάνω post αγγελία και με έκπληξη είδα το μήνυμα

«To create new threads in this forum your post count must be 70 or greater.

You currently have 18 posts.»

Με όλο το σεβασμό, γιατί αυτός ο περιορισμός; Σε τι διευκολύνει τα ενεργότερα μέλη; Δεν είναι χρήσιμο να έχουν άποψη του τι κυκλοφρεί στη second-hand αγορά μέσω του συγκεκριμένου site και να το θεωρούν σαν αξιόπιστη πηγή εύρεσης μεταχειρισμένων / ευκαιριών; Γιατί πρέπει κάποιος να κάνει 7Ο ποστ - πολλά από τα οποία ενδεχομένως να μην προσφέρουν και τίποτα-για να πιάσει «στόχο» και να στείλει αγγελιά; Και για ποιόν λόγο να απαγορεύεται κάποιος να στείλει αγγελία ενώ επιτρέπεται να διαβάζει τις υπάρχουσες;
Ελπίζω να εισακουστεί η πρόταση και να αρθεί ο περιορισμός.
Ευχαριστώ.

Κατ'εμε κυριοι διαχειριστες απο την στιγμη που οπως λετε σκοπός του AVclub είναι πρωτίστως ενημερωτικός και όχι buy & sell.Για ποιο λογο δεν καταργουντε τελειως οι αγγελιες??Δεν θα μπω σε λεπτομεριες να υπογραμισω "ανισσες" συμπεριφορες...Οταν "μπαναριστρικα" για 2 μηνες στο θεμα των αγγελιων επειδη δεν ειχα αναφερει οτι ενας ενισχυτης που εδινα ειχε πουληθει...Κ ρωταω ποσες φορες καποιος επαναθερει μια αγγελια απο τα παλια κ ρωταει αν ειναι ακομα κατι διαθεσημο κ ο πωλητης λεει οτι εχει πωληθει??Να ρωτησω λοιπον,ποσοι ειναι αυτοι που γι'αυτο το λογο τους αφαιρεθηκε το δικαιωμα να ποσταρουν αγγελια για 2 μηνες?Ετσι απλα ρωταω...
Απλα ξεκαθαρα τα πραγματα,εγω πιστευω οτι για καποιους ( κ δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα),δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα να πουλανε συνεχως.Σε εμενα προσωπικα,ακομα κ οτι πρεπει να κοβω αποδειξεις σαν ΜΑΓΑΖΙ μου ειχε ζητηθει....

Αντιλαμβάνομαι ότι το όριο έχει τεθεί με όρο του κανονισμού λειτουργίας και για αυτόν ακριβώς το λόγο προτείνω την κατάργησή του. Άλλωστε και στο σχετικό thread :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24111
στο οποίο το θέμα είχε ξανατεθεί, οι περισσότεροι μάλλον τάχθηκαν με την κατάργηση του ορίου, για τους λόγους που αναφέρουν εκεί.

Δεν θα μπω σε λεπτομεριες να υπογραμισω "ανισσες" συμπεριφορες...Οταν "μπαναριστρικα" για 2 μηνες στο θεμα των αγγελιων επειδη δεν ειχα αναφερει οτι ενας ενισχυτης που εδινα ειχε πουληθει...Κ ρωταω ποσες φορες καποιος επαναθερει μια αγγελια απο τα παλια κ ρωταει αν ειναι ακομα κατι διαθεσημο κ ο πωλητης λεει οτι εχει πωληθει??Να ρωτησω λοιπον,ποσοι ειναι αυτοι που γι'αυτο το λογο τους αφαιρεθηκε το δικαιωμα να ποσταρουν αγγελια για 2 μηνες?Ετσι απλα ρωταω...
Απλα ξεκαθαρα τα πραγματα,εγω πιστευω οτι για καποιους ( κ δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα),δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα να πουλανε συνεχως.Σε εμενα προσωπικα,ακομα κ οτι πρεπει να κοβω αποδειξεις σαν ΜΑΓΑΖΙ μου ειχε ζητηθει....

Συμπεριφορες ανισες στα θεματα των αγγελιων υπηρξαν αυτο ειναι αληθεια.

Αλλα απο ενα σημειο και μετα η ΔΟ κανει οτι μπορει απο οτι αντιλαμβανομαι τουλαχιστον να μαζεψει καπως την κατασταση μιας και μιλαμε για πολλα μελη πια και με διφορουμενες συμπεριφορες.

Οσο για σενα καλως σου στερηθηκε η δυνατοτητα να βαζεις αγγελιες γιατι οχι μονο δεν ενημερωσες δημοσια οτι το ειδος που πουλαγες τοχες πουλησει, αλλα αφησες μελος (Σ.Σουρλα) 20 μερες να περιμενει χωρις καμμια ενημερωση και ενω ειχε δειξει ενδιαφερον αμεσο και ζωηρο.....

Επρεπε να εκδηλωσω εγω ενδιαφερον 20 μερες μετα απο τον Σουρλα για να δεησεις να μας ενημερωσεις οτι πουλησες το ειδος.......

οσο για την αποδειξη αν εισαι σε μονιμη φαση και πουλας ειδη μιλαμε για καθαρο παρεμποριο και κακως ποσταρεις στα μελη αλλα θα επρεπε να εισαι στα μαγαζια. Εκει οντως πρεπει να υπαρχουν και παραστατικα.

Last edited:
Αντιλαμβάνομαι ότι το όριο έχει τεθεί με όρο του κανονισμού λειτουργίας και για αυτόν ακριβώς το λόγο προτείνω την κατάργησή του. Άλλωστε και στο σχετικό thread :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24111
στο οποίο το θέμα είχε ξανατεθεί, οι περισσότεροι μάλλον τάχθηκαν με την κατάργηση του ορίου, για τους λόγους που αναφέρουν εκεί.

αυτη ηταν μια απο τις αποφασεις της ΔΟ φιλε Numb.

Θα δουμε που θα μας παει και τι αποτελεσματα θα εχει και θα πραξει αναλογα .

Αλλωστε κανεις δεν γεννηθηκε με συσσωρευμενη εμπειρια για ενα χωρο.
Μαθαινουμε περπατωντας.

Οσο για το ειδος που θες να πουλησεις αν βιαζεσαι μπορεις να στο ποσταρει(αν δεν απαγορευεται γιατι δεν το θυμαμαι αυτο ) καποιο αλλο μελος .

Κατ'εμε κυριοι διαχειριστες απο την στιγμη που οπως λετε σκοπός του AVclub είναι πρωτίστως ενημερωτικός και όχι buy & sell.Για ποιο λογο δεν καταργουντε τελειως οι αγγελιες??

Μπες στο σωματειο αν ενδιαφερεσαι τοσο πολυ και κανε προταση ευθεως για να τεθει σε ψηφοφορια.

Κυριε Kosh,δεν γνωριζω αν εχεται κατι προσωπικο απεναντι μου,ομως εγω ειχα ενημερωση οτι δεν ημουν ο ιδιοκτητης αλλα εβαζα την αγγελια για λογαριασμο φιλου ο οποιος βρισκοταν εκτος Ελλαδας.Πως θελατε λοιπον να λειτουργησω εφοσων δεν μπορουσε να υπαρξει επικοινωνια?Μηπως να αυθεραιτησω σχετικα με την διαθεσημοτητα η' οχι?

Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το όριο των 70 ποστ.
Όσο για το τι συμπέρασμα βγήκε στο τόπικ που είχε ανοίξει ο Ναθ, πάρτο αυγό και κούρεφτο.

Απάντηση: Re: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Μπες στο σωματειο αν ενδιαφερεσαι τοσο πολυ και κανε προταση ευθεως για να τεθει σε ψηφοφορια.

Πάλι τα ίδια ρε Ναθ? Αν σου πω πάλι για τα λεφτά, θα πεις ότι δεν είναι του παρόντος?

Κυριε Kosh,δεν γνωριζω αν εχεται κατι προσωπικο απεναντι μου,ομως εγω ειχα ενημερωση οτι δεν ημουν ο ιδιοκτητης αλλα εβαζα την αγγελια για λογαριασμο φιλου ο οποιος βρισκοταν εκτος Ελλαδας.Πως θελατε λοιπον να λειτουργησω εφοσων δεν μπορουσε να υπαρξει επικοινωνια?Μηπως να αυθεραιτησω σχετικα με την διαθεσημοτητα η' οχι?

Φυσικα και δεν εχω τιποτα προσωπικο.

Απο την στιγμη ομως που βαζεις μια αγγελια αναλαμβανεις και μια ευθυνη ετσι δεν ειναι ? απεναντι στο φορουμ και τα μελη του.

Επρεπε να εχετε επικοινωνια με τον φιλο σας μιας και 20 ημερες γνωριζατε το ενδιαφερον του Κυριου Σουρλα.
Αλλωστε εισασταν ενεργος στο φορουμ εκεινον τον καιρο και ειχατε γνωση του πμ που σας ειχε στειλε εκδηλωνοντας το ενδιαφερον του.

Απλα για χψ λογους δεν τον ενημερωσατε, πραγμα που κανατε αμεσως με μενα οταν σας εστειλα πμ.

Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Πάλι τα ίδια ρε Ναθ? Αν σου πω πάλι για τα λεφτά, θα πεις ότι δεν είναι του παρόντος?

ε δεν ειναι του παροντος.....

απεναντιας ειναι του αποντος :flipout:

Συμφωνω μαζι σου Δημητρη σε αυτο το θεμα μεχρι τελειας ομως.....

Re: Απάντηση: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το όριο των 70 ποστ.
Όσο για το τι συμπέρασμα βγήκε στο τόπικ που είχε ανοίξει ο Ναθ, πάρτο αυγό και κούρεφτο.

Δεν νομιζω οτι ειχε βγει κανα συμπερασμα στα σοβαρα.....

ακουστηκαν καποιες αποψεις πολλες απο αυτες ολοσωστες (κατ'εμε) απλα επιλεχθηκε ενας ηπιος (που λεει και το Υ.οικονομικων :flipout:) δρομος χωρις να γινουν σοβαρες τομες (που λεει η αντιπολιτευση :flipout:)

Γνωμη μου ειναι οτι θα το βορυμε μπροστα μας στο μελλον το θεμα .

Μακαρι να διαψευστω.:BDBDG54:

να πω και γω το παραπονο μου ?
Ειμαι μελος 3 ΧΡΟΝΙΑ τωρα αλλα οι γνωσεις μου στα του ηχου και diy που με ενδιαφερουν ειναι πολυ περιορισμενες οποτε προτιμω να σας διαβαζω,να μαθαινω και να ενημερωνομαι.Ειμαι μεσα σχεδον καθημερινα.
Θελω να βαλω μια αγγελια >γιατι να μην εχω το δικαιωμα?Πρεπει να αρχισω να γραφω μπαρουφες ή να πεταγομαι σαν την π... για να φτασω τα 70 ?
Που δεν θα το κανω

και για τις αγγελιες φαντασμα τι εχετε να πειτε? του τυπου "αα τελικα αλλαξα γνωμη,δεν το πουλαω"
ή το πουλας ή οχι .Αποφασισε και μετα βαλε αγγελια.Εμεινα χωρις μουσικη για 1 μηνα απο τετοια φαση

Last edited:
να πω και γω το παραπονο μου ?
Ειμαι μελος 3 ΧΡΟΝΙΑ τωρα αλλα οι γνωσεις μου στα του ηχου και diy που με ενδιαφερουν ειναι πολυ περιορισμενες οποτε προτιμω να σας διαβαζω,να μαθαινω και να ενημερωνομαι.Ειμαι μεσα σχεδον καθημερινα.
Θελω να βαλω μια αγγελια >γιατι να μην εχω το δικαιωμα?Πρεπει να αρχισω να γραφω μπαρουφες ή να πεταγομαι σαν την π... για να φτασω τα 70 ?
Που δεν θα το κανω

και για τις αγγελιες φαντασμα τι εχετε να πειτε? του τυπου "αα τελικα αλλαξα γνωμη,δεν το πουλαω"
ή το πουλας ή οχι .Αποφασισε και μετα βαλε αγγελια.Εμεινα χωρις μουσικη για 1 μηνα απο τετοια φαση

Kαι τιμη σου που δεν θα το κανεις shadow.

Δυστηχως υπαρχουν πολυ αγενεις που χαλανε νηματα σοβαρα με τις π@π@ριες τους μονο και μονο για πουλησουν κατιτις.

Λες και χαθηκε η χρυση ευκαιρια.....

Οσο για το οριο φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα μηδενιστει......

Απλα πρεπει να βρεθει ενας αλλος τροπος να μην γινεται το φορουμ μαγαζακι για μεροκαματο,γιατι δεν ειναι αυτος ο λογος που υπαρχει το τμημα αγγελιων.

Αλλιως θα βαζαμε και διαφημισεις τιγκα στο τμημα εκεινο να πεσει κονομα....

Αλλα δεν λειτουργει ετσι....ελπιζω τουλαχιστον οτι δεν θα λειτουργησει ποτε ετσι.

Απλα πρεπει να βρεθει ενας αλλος τροπος να μην γινεται το φορουμ μαγαζακι για μεροκαματο,γιατι δεν ειναι αυτος ο λογος που υπαρχει το τμημα αγγελιων.

Αλλιως θα βαζαμε και διαφημισεις τιγκα στο τμημα εκεινο να πεσει κονομα....

Αλλα δεν λειτουργει ετσι....ελπιζω τουλαχιστον οτι δεν θα λειτουργησει ποτε ετσι.
Τότε ποιος είναι ο λόγος που υπάρχει το τμήμα αγγελιών; Ας καταργηθεί τελείως τότε... Από τη στιγμή που υπάρχει πάρε-δώσε, αγορές-πωλήσεις θα υπάρχει κονόμα και μεροκάματο, λογικό δεν είναι; Λίγη σημασία έχει αν η κονόμα περιορίζεται σε αυτούς με πάνω από 70 posts...

Από τη μια θέλουμε 'ποιότητα', από την άλλη θέλουμε και εμπόριο. Το όριο των 70 είναι μισοβέζικη λύση που δεν εξυπηρετεί σε τίποτα, μόνο παράπονα και προβλήματα δημιουργεί. Ο φίλος παραπάνω είναι μέλος απ'το 06 κ δεν έχει δικαίωμα να ποστάρει αγγελία!! Και άλλα νέα μέλη που θέλουν να πουλήσουν κάτι αναγκάζονται να ποστάρουν βλακείες για να πιάσουν το όριο.

Αναρωτιέμαι, ποιότητα και εμπόριο δεν μπορούν να συνυπάρξουν στο φορουμ; Δηλ. τι στραβό είχε η προηγούμενη κατάσταση (των 10 posts); Αφού σκοπός είναι η ποιότητα, το όριο των 70 να ισχύει και γι'αυτούς που αγοράζουν, όχι μόνο γι'αυτούς που πουλάνε! Όλο το τμήμα αγγελιών ας γίνει πριβέ μόνο γι'αυτούς που έχουν πάνω από 70!

Last edited:
τσαντιστικα τωρα (ξυδι θα πειτε)

να μου απαντησει συντονιστης ,καγκελαριος whatever γιατι μετα απο 3 χρονια να μην μπορω να βαλω μια αγγελια ,και βαζει ο "μπραβο μεγαλε" x 70 post

θελω να πουλησω κατι ,που δεν προκειται να πουληθει παρα μονο σε παλιατζη,
αλλα προτιμω να το παρει ανθρωπος που θα το αξιοποιησει

(ωπ 29 ! αλλα 41 εμειναν και γινομαι ανθρωπος με δικαιωματα! )

Last edited:
:flipout:
Koυράγιο! Γράψε κανα "+1", βάλε καμιά φατσούλα.........

Ή γράψε +41 κ κατέβαινε!

Απάντηση: Re: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

τσαντιστικα τωρα (ξυδι θα πειτε)

να μου απαντησει συντονιστης ,καγκελαριος whatever γιατι μετα απο 3 χρονια να μην μπορω να βαλω μια αγγελια ,και βαζει ο "μπραβο μεγαλε" x 70 post

θελω να πουλησω κατι ,που δεν προκειται να πουληθει παρα μονο σε παλιατζη,
αλλα προτιμω να το παρει ανθρωπος που θα το αξιοποιησει

+1000

:D

(Πέρα απ την πλάκα, συμφωνώ φίλε μου, αλλά ποιος με ακούει)

Status
Not open for further replies.