Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Μα θελουμε δεν θελουμε η προσφορα των μελων ειναι κατ'αρχην η παρουσια τους.

Μέγιστο λάθος . Εάν δεν γράφανε οι 200 -300 ενεργοί , δεν θα υπήρχε και τίποτα να διαβαστεί . Συνεπώς δεν θα υπήρχαν και μέλη που απλώς διαβάζουν .Ολα τα φόρα είναι αυτοί που γράφουν και ανταλάσσουν πληροφορίες .

Οσο για τους κανονισμους ολα ειναι προς συζητηση χωρις να αμφισβητουνται κατ' αρχην.
Δεν εχουμε δικτακτορια.

Θέματα που έχουν ήδη συζητηθεί , δεν υπάρχει λόγος να ξανασυζητηθούν , ειδικά όταν δεν υπάρχει κάτι νέο να εισαχθεί στη συζήτηση . Εκτός κι αν η κολοκυθιά του όχι 30 αλλά 50 , όχι 50 αλλά 70 , γιατί 70 κι όχι 100 , είναι νέες φρέσκες απόψεις .

Επίσης οι συζητήσεις γίνονται από τα αρμόδια όργανα ( εδώ τα μέλη του σωματείου ) . Αν κάθε ένας που έχει 10 ή 20 μηνύματα και θέλει να πουλήσει τα μηχανήματα του θέτει θέμα κανονισμών και τσιμπούν οι γνωστοί για να δημιουργήσουν τζερτζελέ , καταλήγοντας στις γραφικές κορώνες περί δικτατορίας , δεν θα κάνουμε τίποτα άλλο από το να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια επ' άπειρον .

Τέλος θα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε ένα χώρο και τους κανονισμούς του . Εάν δεν μας αρέσουν ή έχουμε ιδεολογικές αποκλίσεις !!!, δεν μας υποχρεώνει κανείς να παραμένουμε σ' αυτό τον χώρο . Ειδικά όταν δεν μας αρέσουν οι κανονισμοί κι έχουμε 10 μηνύματα .

και - φτου-και-πάλι- απ'την-αρχή-η-ίδια-πάντα-ιστορία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

για να δωσεις πληροφοριες και αποψεις πρεπει
α)να εχεις εμπειρια και γνωσεις
αλλιως απλα παραπληροφορεις τον κοσμο
β)να ειναι δικες σου και οχι οτι διαβασες απο δω και απο κει

3 χρονια μετα προσπαθω ακομα να καταλαβω τα μισα απο οσα γραφονται στα του ηχου και ιδιαιτερα στην diy.Συγνωμη ετσι ? Που δεν εχω γνωσεις ,και που δεν με ενδιαφερει κατι αλλο .

τωρα αυτο το "το μέλος αυτό που αντλεί πληροφορίες χωρίς όμως να ανταλλάσει πρέπει να είναι χαρούμενο" δεν το καταλαβα οπως συνηθιζω αλλωστε

το "ετσι ειναι οι κανονες " μου θυμιζει στην εθνικη το οριο που ειναι 80 εκει που θα επρεπε να ειναι 120.κλειστοφοβικοι κανονες που δεν εξυπηρετουν τιποτα

over and out γιατι κουραστηκα κιολας

+38

Για να καταλαβω, ολοι εμεις που ξεκινησαμε να γραφουμε, το καναμε αφου δεχτηκαμε 2 χρονια διαβασματος?

Δεν ειναι ετσι αγαπητε, οι περισσοτεροι ξεκινησαμε κανοντας πολλες και συνεχεις ερωτησεις, απο ανοητες εως χαζες...

Αλλα γραφαμε και συμμετειχαμε και συμμετεχουμε...

Και εγω πιστευω οτι η κατηγορια λειτουργει ικανοποιητικοτατα. Αν καποιος θελει να πουλησει εχει και 10 αλλα μερη να το κανει + το "περιεργο" για καποιους AVCLUB

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

και - φτου-και-πάλι- απ'την-αρχή-η-ίδια-πάντα-ιστορία.

ετσι ειναι η ζωη.....ολα ειναι σε κυκλο

Μέγιστο λάθος . Εάν δεν γράφανε οι 200 -300 ενεργοί , δεν θα υπήρχε και τίποτα να διαβαστεί . Συνεπώς δεν θα υπήρχαν και μέλη που απλώς διαβάζουν .Ολα τα φόρα είναι αυτοί που γράφουν και ανταλάσσουν πληροφορίες .

Σωστο ειναι αυτο αλλα το φορουμ ουσιαστικα μπορει να ειναι οι 200 (και πολλους λεμε ) που ουσιαστικα ειναι ενεργοι αλλα χωρις τους υπολοιπους 9000 "θεατες" αλλιως θα αντιμετωπιζομασταν.
Ακομα και εμπορικα.

Θέματα που έχουν ήδη συζητηθεί , δεν υπάρχει λόγος να ξανασυζητηθούν .......... κι έχουμε 10 μηνύματα .

Η συζητηση γινεται γιατι καποια ατομα εχουν παραπονα απο το νεο καθεστως των αγγελιων.
Εξηγουμε καποια πραγματα και συζητουμε επ'αυτου.
Ποιο ειναι το προβλημα ?
αν δεν θες συζητησεις μιας και εισαι μελος θεσε το στο σωματειο να διαγραφονται τα μυνηματα οσως εχουν θεματα προς συζητηση με την εμφανιση τους.

Και παρακαλω να λειπουν οι χαρακτηρισμοι περι "γραφικοτητων" .

Last edited:
συζηταμε αν δεν απατωμαι για ιδεες που θα βοηθησουν την κατηγορια "Αγγελιων" οτιδηποτε αλλο προβλημα ( διενεξεις μεταξυ μελων)παρακληση να γίνετε ειτε με ΠΜ ειτε μεσω αρμοδιου Διαχειριστη

Λοιπόν επειδή πάλι δεν μου αρέσει η κατάληξη του θέματος, η πρόταση θα κατατεθεί στην πρώτη γενική συνέλευση του σωματείου το οποίο θα επανεξέταση τους κανονισμούς αν χρειάζονται κάποια μετατροπή.
Το θέμα από εμένα επισήμως κλίνει.

Δυστυχώς για μετρικούς, ευτυχώς για κάποιους άλλους έτσι είναι οι κανονισμοί του συγκεκριμένου φόρουμ και οφείλετε να τους τηρείτε.

Παρακαλώ κάποιον moderator να κλίσει το θέμα με δική μου ευθύνη.

Απάντηση: Re: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Σωκράτη εχεις μπερδέψει τα θεματα.
Οι 2-3 που χρησιμοποιούσαν κατά κάποιον τρόπο το φόρουμ για πωλήσεις ενημερωθήκαν και σταμάτησαν.
Το μέτρο των 70 μηνυμάτων προέκυψε από τις προτάσεις των μελών, των διαχειριστών και του σωματείου.

Καλά επι 1 μηνα τι συζητάγαμε τοτε … δεν μπορώ να καταλάβω ?
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24111

Άκη,δεν μπέρδεψα τίποτα.
Γράφω στο post μου "όπως τώρα γίνεται".

Το θέμα κλειδώνεται κατόπιν της απάντησης του αρμόδιου διαχειριστή της κατηγορίας των Αγγελιών με το ποστ νο 85.

Status
Not open for further replies.