Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Status
Not open for further replies.
Εγω βλεπω μια απιστευτη σπουδη για πουλημα..

Το πρωτο πραμα δηλαδη που απαιτει ενα μελος νεοκοπο, ειναι να πουλησει?

Ημαρτον...

Με αυτα που διαβαζω, οχι 70, 7000 μηνυματα και οχι παραπανω απο 1 αγγελια το χρονο αρμοζει σε καποιους:HTEHETH63:

Last edited:
Re: Απάντηση: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Εγω βλεπω μια απιστευτη σπουδη για πουλημα..

Το πρωτο πραμα δηλαδη που απαιτει ενα μελος νεοκοπο, ειναι να πουλησει?

Ημαρτον...

εμ.......

εδω ειναι που χανεται και η μπαλλα.......

αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις Βασιλη οπως ενος παιδιου παραπανω που αν και ειναι ηδη μελος χρονια δεν συμμετεχει γραφοντας αλλα διαβαζοντας.....

και οντως ειναι κριμα σε ενα τετοιο μελος με αυτου του ειδους την συμμετοχη να αποκλειεις την δυνατοτητα συμμετοχης στις αγγελιες μονο και μονο επειδη δεν χαχανιζει απο δω κι απο κει.

Υπο Κ.Σ. ή και υπό Ι.Σ. αν το προτιμάτε ( Κανονικές και ιδανικές συνθήκες )
Η κατηγορία "Αγγελίες" του φόρουμ εξυπηρετεί κατ' αρχήν τα μέλη του φόρουμ . Είναι επόμενο λοιπόν , να τίθεται ένα ελάχιστο όριο μηνυμάτων το οποίο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει ένα μέλος για να βάλει μιά αγγελία πωλήσεως . Αυτό ως εγγύηση τρόπον τινά , ότι ο πωλητής είναι ένα μέλος της 'παρέας' . Νομίζω επίσης πως είναι αρκετά εύκολο να διαπιστωθεί αν το μέλος ποστάρει φατσούλες ή +1 για να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό μηνυμάτων. Δυστυχώς δεν μπορεί να ελεχθεί αν κάποιος απλώς διαβάζει χωρίς να ποστάρει ποτέ . Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην θέλει να συμμετέχει σε μιά οποιαδήποτε συζήτηση - κριτική - παρουσίαση - θέμα . Τόσο καιρό "παίρνει" , έ , ας "δώσει" και κάτι , ποστάροντας μερικά μηνύματα. Δεν είναι και τόσο τραγικό . Αλλωστε και σε μιά μη εικονική παρέα όποιος κάθεται σε μιά γωνιά και δεν μιλάει ποτέ , συνήθως δεν γίνεται αντιληπτός και κανείς δεν του δίνει σημασία ( εκτός κι αν είναι ξανθιά δίμετρη 90-60-90 ).

Εν κατακλείδι αυτό είναι το όριο που αποφάσισε το σωματείο για το επιτρεπτό της υποβολής αγγελιών , οφείλουμε δε όλοι να το σεβαστούμε , όπως σεβόμαστε τους κανόνες οποιουδήποτε χώρου είμαστε φιλοξενούμενοι .

Last edited:

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην θέλει να συμμετέχει σε μιά οποιαδήποτε συζήτηση - κριτική - παρουσίαση - θέμα . Τόσο καιρό "παίρνει" , έ , ας "δώσει" και κάτι , ποστάροντας μερικά μυνήματα. Δεν είναι και τόσο τραγικό . Αλλωστε και σε μιά μη εικονική παρέα όποιος κάθεται σε μιά γωνιά και δεν μιλάει ποτέ , συνήθως δεν γίνεται αντιληπτός και κανείς δεν του δίνει σημασία ( εκτός κι αν είναι ξανθιά δίμετρη 90-60-90 ).

.

Ατυχες το παραδειγμα με την διμετρη μιας και εδω μεσα δεν εχουμε και πολλες.....

Το τι δινει ο καθενας δεν μετριεται μονο με τα μυνηματα του αλλα και με αλλους παραγοντες οπως γνωριζεις.

Το να διαβαζει ενα μελος 2 χρονια που λειτουργει το φορουμ και απλα να προσθετει την παρουσια του ολοι μας γνωριζουμε οτι καποιοι το υπολογιζουν σε διαφορα αθροισματα και ανεβαζουν την δυναμη ενος φορουμ.

Εν κατακλειδι μην κατηγοριοποιουμε τα μελη αναλογα μα την συχνοτητα ομιλιας τους.

Για μενα η παλαιοτητα και ο ρυθμος log-in θα επρεπε να μετραει για να ειμαστε δικαιοι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Ατυχες το παραδειγμα με την διμετρη μιας και εδω μεσα δεν εχουμε και πολλες.....

Το τι δινει ο καθενας δεν μετριεται μονο με τα μυνηματα του αλλα και με αλλους παραγοντες οπως γνωριζεις.

Το να διαβαζει ενα μελος 2 χρονια που λειτουργει το φορουμ και απλα να προσθετει την παρουσια του ολοι μας γνωριζουμε οτι καποιοι το υπολογιζουν σε διαφορα αθροισματα και ανεβαζουν την δυναμη ενος φορουμ.

Εν κατακλειδι μην κατηγοριοποιουμε τα μελη αναλογα μα την συχνοτητα ομιλιας τους.

Για μενα η παλαιοτητα και ο ρυθμος log-in θα επρεπε να μετραει για να ειμαστε δικαιοι.

Δεν γνωρίζω άλλους παράγοντες που αφορούν στην μέτρηση της προσφοράς των μελών . Ενημέρωσε με

Δεν με απασχολεί η παλαιότητα χωρίς μηνύματα

Σε κάθε περίπτωση η β´παράγραφος του μηνύματος μου , έχει κατά την ταπεινή μου γνώμη όλο το ζουμί. Ετσι είναι ο κανονισμός . Δεν μπορούμε να συζητάμε κάθε λίγο και λιγάκι για θέματα που ήδη έχουν συζητηθεί .

Το παράδειγμα με την ξανθιά καθόλου ατυχές . Αν διάβαζες προσεκτικά , θα έβλεπες ότι την τοποθέτησα σε μιά μη εικονική παρέα .

αν δεν υπάρχει κίνηση για περίπου 40 λεπτά σε κάνει logout το σύστημα.

Α νταξει, γιατι οταν βγαινω απο το site κλεινω τον safari αμεσως, και μαλλον γιαυτο ειμαι συνεχεια συνδεδεμενος (οχι online):p

Ρε συ Δημήτριε Ν. έχουμε δικαίωμα να θεωρούμε άδικο αυτόν τον κανονισμό ναι ή ου?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Δεν γνωρίζω άλλους παράγοντες που αφορούν στην μέτρηση της προσφοράς των μελών . Ενημέρωσε με

Δεν με απασχολεί η παλαιότητα χωρίς μηνύματα

Σε κάθε περίπτωση η β´παράγραφος του μηνύματος μου , έχει κατά την ταπεινή μου γνώμη όλο το ζουμί. Ετσι είναι ο κανονισμός . Δεν μπορούμε να συζητάμε κάθε λίγο και λιγάκι για θέματα που ήδη έχουν συζητηθεί .

Το παράδειγμα με την ξανθιά καθόλου ατυχές . Αν διάβαζες προσεκτικά , θα έβλεπες ότι την τοποθέτησα σε μιά μη εικονική παρέα .

Μα θελουμε δεν θελουμε η προσφορα των μελων ειναι κατ'αρχην η παρουσια τους.
Το φορουμ αν ειμαστε 10 ατομα και αν ειμαστε 1010 ατομα μεσα εχει μια διαφορα δεν βρισκεις ?

Την καθημερινη παρουσια τοσων μελων δεν ευαγγελιζομαστε απο καιρο σε καιρο για να καταγραψουμε την θετικη πορεια του φορουμ?

Οσο για τους κανονισμους ολα ειναι προς συζητηση χωρις να αμφισβητουνται κατ' αρχην.
Δεν εχουμε δικτακτορια.

εμ.......

εδω ειναι που χανεται και η μπαλλα.......

αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις Βασιλη οπως ενος παιδιου παραπανω που αν και ειναι ηδη μελος χρονια δεν συμμετεχει γραφοντας αλλα διαβαζοντας.....

και οντως ειναι κριμα σε ενα τετοιο μελος με αυτου του ειδους την συμμετοχη να αποκλειεις την δυνατοτητα συμμετοχης στις αγγελιες μονο και μονο επειδη δεν χαχανιζει απο δω κι απο κει.

Kατά την γνώμη μου το μέλος αυτό που αντλεί πληροφορίες χωρίς όμως να ανταλλάσει πρέπει να είναι χαρούμενο.
Περί χαχανίσματος ξαναλέω ότι ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ τα άτομα που ποστάρουν αγγελίες στα 70 ποστς.

Δεν νομίζω ποια να είναι τόσο πολύ δύσκολο κάποιος να ανταλλάξει 70 απόψεις.

Last edited by a moderator:
Κατά την γνώμη μου η κατηγορία των αγγελιών δουλεύει αρκετά καλά και αυτό αποδεικνύετε από των αριθμό των αγοροπωλησιών καθώς και από την καλή συμπεριφορά των μελών μεταξύ τους.

Κατά την γνώμη μου η κατηγορία των αγγελιών δουλεύει αρκετά καλά και αυτό αποδεικνύετε από των αριθμό των αγοροπωλησιών καθώς και από την καλή συμπεριφορά των μελών μεταξύ τους.

εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο Ακη.

Γι'αυτο συζηταμε παντα ελπιζω.

Ναι αλλά δεν μπορούν να γίνονται συνεχώς αλλαγές, εδώ ακόμα ενημερώνω τα μέλη για τα up και μην ξεχνάμε ότι ο πρωταρχικός ρόλος του avclub είναι ενημερωτικός.

Επίσης είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να είναι όλοι ευχαριστημένοι, φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνονται προτάσεις.
Στη πρώτη συγκέντρωση του σωματείου θα συζητηθούν.

Kατά την γνώμη μου το μέλος αυτό που αντλεί πληροφορίες χωρίς όμως να ανταλλάσει πρέπει να είναι χαρούμενο.
Περί χαχανίσματος ξαναλέω ότι ΕΛΕΓΧΟΝΤΕ τα άτομα που ποστάρουν αγγελίες στα 70 ποστς.

Δεν νομίζω ποια να είναι τόσο πολύ δύσκολο κάποιος να ανταλλάξει 70 απόψεις.

για να δωσεις πληροφοριες και αποψεις πρεπει
α)να εχεις εμπειρια και γνωσεις
αλλιως απλα παραπληροφορεις τον κοσμο
β)να ειναι δικες σου και οχι οτι διαβασες απο δω και απο κει

3 χρονια μετα προσπαθω ακομα να καταλαβω τα μισα απο οσα γραφονται στα του ηχου και ιδιαιτερα στην diy.Συγνωμη ετσι ? Που δεν εχω γνωσεις ,και που δεν με ενδιαφερει κατι αλλο .

τωρα αυτο το "το μέλος αυτό που αντλεί πληροφορίες χωρίς όμως να ανταλλάσει πρέπει να είναι χαρούμενο" δεν το καταλαβα οπως συνηθιζω αλλωστε

το "ετσι ειναι οι κανονες " μου θυμιζει στην εθνικη το οριο που ειναι 80 εκει που θα επρεπε να ειναι 120.κλειστοφοβικοι κανονες που δεν εξυπηρετουν τιποτα

over and out γιατι κουραστηκα κιολας

+38

Status
Not open for further replies.