Απαγόρευση εισόδου σε συναυλία με κινητό τηλέφωνο.Το θεωρείτε κι εσείς εξευτελιστικό;

Δεν είπα ότι δεν ήταν καλοί.
Είπα πως ήταν απατεώνες: 'πέρναγαν' για ροκ, ενώ στην ουσία ήταν bubblegum.
Οι 1910 Fruitgum Company και οι Archies ήταν 10 φορές πιο 'ροκ' απ αυτούς.

ούτε για πλάκα. Οι Purple ήταν και είναι και γαμώ τα ροκ συγκροτήματα . Ακόμα και σήμερα ακούγονται με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον και φρεσκάδα σαν να μην πέρασε μια μέρα . Το δε Machine head μέσα στους 30 δίσκους του ερημονησιού. Αν μάλιστα ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο για να διαλέξω Floyd ή Purple θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη Purple.

Επί του θέματος εκείνο που θεωρώ προσβλητικό είναι ότι πιστεύουν ότι στην ηλικία μου θα μπορούσα να χρησιμοποιώ το κινητό και για κάτι άλλο εκτός από τηλέφωνο.

Απάντηση: Re: Απαγόρευση εισόδου σε συναυλία με κινητό τηλέφωνο.Το θεωρείτε κι εσείς

ούτε για πλάκα. Οι Purple ήταν και είναι και γαμώ τα ροκ συγκροτήματα . Ακόμα και σήμερα ακούγονται με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον και φρεσκάδα σαν να μην πέρασε μια μέρα . Το δε Machine head μέσα στους 30 δίσκους του ερημονησιού. Αν μάλιστα ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο για να διαλέξω Floyd ή Purple θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη Purple.

deep purple \m/ λέμε!!!!!!

As dirty as it can be!!! we like it, το rock δε καλουπώνεται.
Φυσικά και είχαν κακές στιγμές οπως και άλλες ευφυέστατες στην πορεία τους.

απο mandrake root στην γυναίκα απο το tokyo, live in Japan -ορόσημο στην rock μουσική (για να μη πιασουμε τους αλλους γνωστους δεινοσαυρους που εχουν αφήσει με bold γραμματα στην ιστορία της μουσικής) εως τις πρόσφατες αναζητήσεις με τον Morse και την γεροπαρέα. Σιγουρα το άστρο δε λάμπει οπως παλιά αλλα wtf αφου μπορούν....οποιος θέλει ακολουθεί. :Banane0:

Sat night and i just got paid
Gonna fool about now aint gonna save
People gonna rock,people gonna roll
Gonna have a party to save my soul

Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση εισόδου σε συναυλία με κινητό τηλέφωνο.Το θεωρείτε κι εσ

Sat night and i just got paid
Gonna fool about now aint gonna save
People gonna rock,people gonna roll
Gonna have a party to save my soul

:flipout:

Bon Jovi must really be proud of their ancestors

Last edited:
Απάντηση: Re: Απαγόρευση εισόδου σε συναυλία με κινητό τηλέφωνο.Το θεωρείτε κι εσείς

Άραγε, αυτή η απογόρευση είναι απαίτηση του Waters ή των διοργανωτών;
Μάλλον το πρώτο μου μοιάζει αφού ψαξίματα δεν έχω αντιμετωπίσει σε άλλες συναυλίες (μόνο πολύ παλιά στο Ρόδον θυμάμαι έψαχναν θυμάμαι).
Αλλά δεν το αποκλέιω να είναι και των διοργανωτών, την τελευταία περίοδο παίζουν αρκετά περίεργες καταστάσεις με τον έλεγχο γενικότερα. Δε μου φαίνεται και απίθανο να το υποστούμε και σε άλλες συναυλίες του καλοκαιριού.

Ο πρώτος, αφού υπάρχει συμβόλαιο που ορίζει την αμοιβή του, μάλλον δέν νοιάζεται γιά διαρροές. Τους δεύτερους τους πονάει ο γιουτιούμπης.
Οι δεύτεροι είναι το αφεντικό και ο πρώτος το έκθεμα. Όμως, εμείς που καταναλώνουμε το προϊόν και έχουμε τον τελευταίο λόγο, αγοράζοντας το εισιτήριο αποδεχόμαστε και τους κανόνες.

Σήμερα πάντως, στην εποχή του διαδικτύου, θα μπορούσαν καλλιτέχνης και ακροατής να μπορούν να κανονίζουν μόνοι τους τις συναυλίες δίχως καπελώματα.
Θα περίμενα (ειδικά από τόσο εμπορικά...) ονόματα να κάνουν την αρχή.

Αμα κτυπήσει κανά κινητό μες τη συναυλία, μπορεί να ξυπνήσουν οι "ακροατές" απο το λήθαργο.
Επικίνδυνο αυτό, ομολογουμένως ...:grinning-smiley-043

Αμα κτυπήσει κανά κινητό μες τη συναυλία, μπορεί να ξυπνήσουν οι "ακροατές" απο το λήθαργο.
Επικίνδυνο αυτό, ομολογουμένως ...:grinning-smiley-043

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΝΑ γίνω πιο κακός?

Θα πάθουν τίποτα οι βηματοδότες απ την χρήση του κινητού :Banane0::Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση εισόδου σε συναυλία με κινητό τηλέφωνο.Το θεωρείτε κι εσ

Σήμερα πάντως, στην εποχή του διαδικτύου, θα μπορούσαν καλλιτέχνης και ακροατής να μπορούν να κανονίζουν μόνοι τους τις συναυλίες δίχως καπελώματα.
Θα περίμενα (ειδικά από τόσο εμπορικά...) ονόματα να κάνουν την αρχή.

Καλή ιδέα Βασίλη αλλά αν κάτι τέτοιο γινόταν μάλλον από νέα γκρουπάκια θα περιμενα να γίνει, όχι από τον Waters

βεβαίως και ήταν μια χαρά, αυτός ο Λύμπε έχει βαλθεί να μας τους αποκαθηλώσει...:FSGSFGS4:

οι purple εννοώ, για τους άλλους καλά τα λέει...

βεβαίως και ήταν μια χαρά, αυτός ο Λύμπε έχει βαλθεί να μας τους αποκαθηλώσει...:FSGSFGS4:

οι floyd εννοώ, για τους άλλους καλά τα λέει... :D

Θα αναφερθώ μόνο για τις μεγάλες συναυλίες που έχω πάει, (89 PINK FLOYD, 2000 αν θυμάμαι καλά ROLLING STONES, και 97 και 2010 U2) κι όλοι, μα όλοι εκτός από μένα είχαν όχι μόνο κινητά αλλά και βιντεοκάμερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντως και ο Μαυροπερισσότερος με την παρέα, βγάλαν και ωραία πράγματα... :a0210:

O ...Μαυροπερισσότερος:firstprize::Banane0::flipout::flipout: τα καλύτερα τα έκανε με τους "Ουράνιο Τόξο" στα πρώτα τρία άλμπουμ τους...
Βέβαια, εκεί είχε και τον Θεό μαζί του (Ronnie :worshippy:).