άσχετο παίζεις WOD rpg?:2thumb22sup:
Άσχετο, αλλά έπαιζα pen and paper και Live επί εποχής Masquerade και Theater, όχι μέσω pc. :smile:
άσχετο παίζεις WOD rpg?:2thumb22sup:
Δεν είπα ότι δεν ήταν καλοί.
Είπα πως ήταν απατεώνες: 'πέρναγαν' για ροκ, ενώ στην ουσία ήταν bubblegum.
Οι 1910 Fruitgum Company και οι Archies ήταν 10 φορές πιο 'ροκ' απ αυτούς.
Οι Purple ήταν και είναι και γαμώ τα ροκ συγκροτήματα .
ούτε για πλάκα. Οι Purple ήταν και είναι και γαμώ τα ροκ συγκροτήματα . Ακόμα και σήμερα ακούγονται με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον και φρεσκάδα σαν να μην πέρασε μια μέρα . Το δε Machine head μέσα στους 30 δίσκους του ερημονησιού. Αν μάλιστα ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο για να διαλέξω Floyd ή Purple θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη Purple.
Sat night and i just got paid
Gonna fool about now aint gonna save
People gonna rock,people gonna roll
Gonna have a party to save my soul
Άραγε, αυτή η απογόρευση είναι απαίτηση του Waters ή των διοργανωτών;
Μάλλον το πρώτο μου μοιάζει αφού ψαξίματα δεν έχω αντιμετωπίσει σε άλλες συναυλίες (μόνο πολύ παλιά στο Ρόδον θυμάμαι έψαχναν θυμάμαι).
Αλλά δεν το αποκλέιω να είναι και των διοργανωτών, την τελευταία περίοδο παίζουν αρκετά περίεργες καταστάσεις με τον έλεγχο γενικότερα. Δε μου φαίνεται και απίθανο να το υποστούμε και σε άλλες συναυλίες του καλοκαιριού.
Αμα κτυπήσει κανά κινητό μες τη συναυλία, μπορεί να ξυπνήσουν οι "ακροατές" απο το λήθαργο.
Επικίνδυνο αυτό, ομολογουμένως ...![]()
Σήμερα πάντως, στην εποχή του διαδικτύου, θα μπορούσαν καλλιτέχνης και ακροατής να μπορούν να κανονίζουν μόνοι τους τις συναυλίες δίχως καπελώματα.
Θα περίμενα (ειδικά από τόσο εμπορικά...) ονόματα να κάνουν την αρχή.
βεβαίως και ήταν μια χαρά, αυτός ο Λύμπε έχει βαλθεί να μας τους αποκαθηλώσει...:FSGSFGS4:
οι purple εννοώ, για τους άλλους καλά τα λέει...
Πάντως και ο Μαυροπερισσότερος με την παρέα, βγάλαν και ωραία πράγματα... :a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.